Results 46 to 60 of 61
Thread: Η ιστορία δεν έχει τέλος....
-
18-05-2008, 14:17 #46
Βρε Enigma αυτά που λές είναι τόσο αντιφατικά (και όχι αινιγματικά) που ή εγώ δε σε πιάνω ή εσύ τα έχεις πολύ μπερδεμένα μέσα σου.
Από τη μιά λές
Originally posted by ENIGMA
με συχωρεις βρε κοπελα μου αλλα μονοι μας δεν διαλεγουμε την τυχη μας? ειπα κατι τοσο κακο?
και σου ξαναλεω εαν θελεις να τον αποφυγεις αυτο γινεται και το ξερεις πολυ καλα..δεν ειμαι ατομο που χαιδευω τα αυτι ατον αλλο οταν βεβαια αφορον τετοια αδιεξοδα..θα μιλησω συμπονετικα σε κατι που δεν το ελεγχουμε πχ σε φοβια η βιασμους η κατι αλλο αλλα βρε κοπελα μου αυτο ειναι κατι καθαρα που εξαρταται απο σενα ΚΑΙ ΜΟΝΟ
...
Γίνεται τελικά κάποιος άλλος να αναλάβει τις δικές μας ευθύνες για εμάς? Και τι νόημα έχει αυτό? (για εμάς όχι για τις ευθύνες)
Επίσης εδώ λές ότι
.....δεν ειμαι ατομο που χαιδευω τα αυτι ατον αλλο οταν βεβαια αφορον τετοια αδιεξοδα..θα μιλησω συμπονετικα σε κατι που δεν το ελεγχουμε πχ σε φοβια η βιασμους η κατι αλλο
...
Originally posted by blackdaizy
.
.
. Έπαθα κατάθλιψη και άρχισα να αυτοκαταστρέφομαι.Λίγο η μετακόμιση, οι κακές παρέες και το κόλλυμα που είχα φάει γενικώς.... στα 16 μου γνωρίζω κάποιον μεγαλύτερό μου (37). Ήταν πολύ ωραίος και δυναμικός και ο τρόπος που με φλέρταρε πρωτόγνωρος για μένα. Τελικά δεν ήταν τα πράγματα τόσο ρόδινα όσο ήθελα να τα δω....Μην μακρηγορώ άλλο, αυτός ο άνθρωπος έγινε ο χειρότερος μου εφιάλτης. Αφού με βίασε στο πρώτο μας ραντεβού, .
.
και εμέσως παρακάτω τα όσα γράφουν (πιθανώς) άλλα μέλη τα χαρακτηρίζεις
...
θελω να σε βοηθησω ειλικρινα και αν μπορω να το κανω θα το κανω ειμαι ατομο των πραξεων δεν παρηγορω τον αλλον με μαλακολογα και ολα θα πανε καλα και τετοιες παπαριες...
........και ειναι πολυ καλο το οτι πιστευεις στα θεια..
Εχω τον τροπο μου να στο πω αλλιως αν θελεις να ξεμπλεξεις .......
Τέλος πολύ θα ήθελα να ξέρω πως προεξοφλείς ότι αν η blackdaizy μιλήσει στον άντρα της αυτός (ο άντρας της) δεν θα δείξει την κατανόηση και την βοήθεια που εδώ εμείς ξένοι άνθρωποι προσπαθούμε να της δείξουμε. Δηλαδή πως προεξοφλείς ότι ο πληγωμένος εγωισμός του θα είναι πάνω από την αγάπη που νιώθει αυτός (ο άντρας της) ο άνθρωπος.... Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να το ξέρω πως το προεξοφλείς αυτό
Πάντως εδώ
....δεν γνωριζω τις πεποιθησεις σου αλλα θα προτεινα να πας σε εναν καλο πνευματικο η ψυχολογο για να εξιλεωθεις απο τις τυψεις(εαν εχεις βεβαια).......
και αυτό το \"να μην αφήσεις τις τύψεις να σε οδηγούν αλλά τα αληθινά σου συναισθήματα\" θα ήθελα να κρατήσεις blackdaizybeen good, been bad. WILL GO ON
- 18-05-2008, 21:34 #47
( ... καμιά φορά πόσο εύκολο είναι να βγάζει κανείς το \"σπαθί\" του και -νοιώθοντας απόλυτα ειλικρινής για το αγαθό των προθέσεων του- να κάνει ένα \"χρααααπ\" για να κόψει σαν \"γόρδιο δεσμό\" τα αδιέξοδα μιας ολόκληρης ζωής κάποιου άλλου ;
και πόση άλλωστε περίσκεψη χρειάζεται για να διακρίνει κανείς εκείνη τη λεπτηηηη διαφορά, με τη μεγάλη όμως σημασία, που κάνει τα λόγια μας να διακρίνονται μεταξύ σκληρών και απόλυτων από τη μιά και καθαρών και συμπονετικών απ΄την άλλη ;
απρόσωπος ο λόγος και η επικοινωνία στο διαδίκτυο , όμως τα χέρια που πληκτρολογούν ένα μήνυμα και τα μάτια που το διαβάζουν εκπορεύονται και καταλήγουν στο ίδιο σημείο : στο άνθρωπο , στο μυαλό, στην καρδιά ...
απόλυτα κατανοητά τα λεγόμενά σου \"enigmaτικέ\" φίλε , αλλά μη ξεχνάς πως απευθύνονται στις τραυματικές εμπειρίες, ενός 16χρονου που εκφράζονται δια στόματος ενός 33χρονου πλέον ατόμου , που τόσα χρόνια τις κουβαλάει σαν εφιάλτη σε κάθε του όνειρο, σαν σκιά σε κάθε του σχέση, σαν εγκατεστημένη χρόνια κατάθλιψη για την οποία είχε άγνοια, μολονότι σκίαζε το κάθε του χαμόγελο και έπνιγε την κάθε του \'βαθειά ανάσα\' μιά ζωή χωρις να ξέρει (?) το λόγο ...
κι από την άλλη το συμβουλεύουμε κι από πάνω να μη ζητήσει στήριξη απ΄το μοναδικό άτομο με το οποίο αντάλλαξε υπόσχεση να πορευτούν στη ζωή μαζί ΚΑΙ στα καλά ΚΑΙ στα κακά ...΄ με το σκεπτικό μήπως θιχτεί ένας κακώς νοούμενος \"αντρικός εγωϊσμός\" ...
Κι ή ειλικρίνεια στη σχέση ; και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να (του) αποκαλυφθεί η αλήθεια από κάποιον τρίτο ; (παραδείγματος χάριν από τον επανεμφανισθέντα \"κακό\" της υπόθεσης, που για να το τραβήξω σε μια όχι και τοσο ευφάνταστη εκδοχή, εκβιάζει να τα αποκαλύψει εκεινος αν δεν ενδώσει το \"θύμα\" του σε ότι ενδεχομένως πίεση του ασκήσει ;;; )
Λέω τώρα ...
Και πάνω απ΄όλα, εδώ έχουμε ένα άτομο που καταθέτει \"ψυχή\" και εμείς γινόμαστε κριτές-τιμωροί υπό το πρόσχημα οτι \"δεν χαϊδεύω αυτιά\" γιατί \'.. είμαι άτομο των πράξεων δεν παρηγορώ τον άλλον με μαλακολογα και όλα θα πάνε καλά και τέτοιες παπαριες \" ...
τρομάζω στην ιδέα του τί θα συνέβαινε αν αυτό λεγόταν από κάποιον γιατρό σε έναν απελπισμένο ασθενή του .... )
---------------------------------------------------------------
YΓ 1 :
Απλά, μιά άλλη προσέγγιση , σ΄ένα forum e-υποστήριξης που είναι ανοιχτό σε κάθε καλοπροαίρετη συμβολή, όπως του φίλου enigma , που δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω καθόλου πως είναι τέτοια ...
ΥΓ 2 :
Φίλε Just ... συμφωνώ και επαυξάνω !
18-05-2008, 22:08 #48
psychangel ... σε ένα forum που αφορά κυρίως τις καταθέσεις ψυχής όλων μας, χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι σαν ΕΣΕΝΑ που έχουν την διάθεση ... να αγγίξουν αυτές τις ψυχές.
18-05-2008, 22:50 #49
... χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι ...που έχουν την διάθεση ... να αγγίξουν αυτές τις ψυχές.
19-05-2008, 00:17 #50
Συγνωμη βρε κοριτσια δηλαδη εσεις βρισκετε καλη ιδεα να πει η μαυρομαργαριτα οτι εκανε σεξ με τον μπουχεσα? γιατι αν ναι τοτε σιγουρα θελετε το κακο της...θα την παρατησει και ο καλος και μετα να ξεπεσει παλι? δηλαδη εσεις εχετε κερατωσει και σας συχωρησαν ευκολα μια χαρα??αν ναι τοτε ειστε περιπτωσαρες..
19-05-2008, 00:20 #51
και δεν ειναι θεμα ανδρικου εγωισμου ειναι προδοσια ειναι φριχτο δεν το καταλαβαινετε????
να πει ολα τα αλλα μα να αποφυγει αυτο ακομα και ενας πνευματικος θα της ελεγε να μην το πει και εσεις την προτρεπετε να τα ξερασει ολα? εκτος αν δεν εχει αισθηματα και ο συζυγος και την κερατωνει και αυτος τοτε αλλαζει οκ..
19-05-2008, 00:23 #52
και σιγουρα τζαστ μι δεν με πιανεις και δεν εννοω φυσικα οτι εισαι ανοητη να μην παρεξηγηθω..απλα εχουμε διαφορετικη αντιληψη των πραγματων..
19-05-2008, 00:37 #53
Originally posted by psychangel
.... Κι ή ειλικρίνεια στη σχέση ; και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να (του) αποκαλυφθεί η αλήθεια από κάποιον τρίτο ;
(παραδείγματος χάριν από τον επανεμφανισθέντα \"κακό\" της υπόθεσης, που για να το τραβήξω σε μια όχι και τοσο ευφάνταστη εκδοχή, εκβιάζει να τα αποκαλύψει εκεινος αν δεν ενδώσει το \"θύμα\" του σε ότι ενδεχομένως πίεση του ασκήσει ;;; ) ....
υπάρχει πνευματικός να προτρέπει στο ψέμα ;;;
- δηλ να τα αρνηθεί όλα στον άντρα της όταν αυτός με κάποιον τρόπο τα μάθει ;;; και σε περίπτωση που υπάρχουν ... ντοκουμέντα (γιατι ο \'κακός\' είεναι .... \'πολύ κακός\') , τί κάνει τότε ;
19-05-2008, 00:48 #54
υπαρχουν κανονες στην εξομολογηση και ο πνευματικος αν εχεις παει ποτε επιλεγει να ακουσει αυτος το αμαρτημα (σε αυτην την περιπτωση)και να συμβουλευψει τον ορθοδοξο να μην το αναφερει εφοσον συμφωνα με τα πρακτικα θα εχει εξαληφθει το αμαρτημα αυτο και ειναι τρομερα ελαστικοι στο θεμα του γαμου..
Ολοι οι σωστοι πνευματικοι δεν θα την προετρεπαν να το πει αυτο οφειλω να σου πω και αν το βρισκεις παραλογο αυτο βρες εναν και ρωτα..και οσο για τις πιεσεις η τον τριτο κτλ...αν δεν το παραδεχτει η ιδια δεν υπαρχει περιπτωση να πιστεψει τους αλλους ο ανδρας της εκτος πια αν εχει δωσει δικαιωματα και την εχει ικανη..οσον αφορα την ειλικρινεια στις σχεσεις σας παρακαλω μην κοροιδευετε αλλους και του ευατους σας..καταρχην οποιος εχει τελεια σχεση και ειναι καλυμμενος δεν απατα ποτε αυτο το ξελαθαριζω..αλλα αν απατησει ποσοι το λενε???και αυτοι που το λενε μετα δεν εχουν επιπτωσεις λετε???
19-05-2008, 02:33 #55
.........οσον αφορα την ειλικρινεια στις σχεσεις σας παρακαλω μην κοροιδευετε αλλους και του ευατους σας..καταρχην οποιος εχει τελεια σχεση και ειναι καλυμμενος δεν απατα ποτε αυτο το ξελαθαριζω..αλλα αν απατησει ποσοι το λενε???και αυτοι που το λενε μετα δεν εχουν επιπτωσεις λετε???
Προσωπικά δεν θα μπορούσα (και δε νομίζω να το έχω κάνει κάπου) να συμοβυλέψω κανένα από εδώ σε αυτά τα ερωτήματα απλά γιατί δε μπορώ να ξέρω την σχέση του καθενός με το σύντροφό του.been good, been bad. WILL GO ON
19-05-2008, 08:08 #56
blackdaizy ο άντρας σου δεν έχει ιδέα για αυτό που έγινε το καλοκαίρι ?
19-05-2008, 12:46 #57
Originally posted by Kleiw
19-05-2008, 13:29 #58
Τώρα τα έμαθε ή τα ήξερε οταν ξεκίνησες την συζήτηση στο φόρουμ ? (εγω είχα την αίσθηση οτι ήξερε για την ιστορία αυτή και μου έκανε εντύπωση που τα κορίτσια διαφωνούν στο αν επρεπε να του πεις τα του καλοκαιριού........ οποτε αναρρωτιέμαι αν κατι δεν κατάλαβα σωστά .)
19-05-2008, 13:59 #59
Τι εννοείς \'\'αυτά που πρέπει να ξέρει\'\' ?
Τώρα τα έμαθε ή τα ήξερε οταν ξεκίνησες την συζήτηση στο φόρουμ ? (εγω είχα την αίσθηση οτι ήξερε για την ιστορία αυτή και μου έκανε εντύπωση που τα κορίτσια διαφωνούν στο αν επρεπε να του πεις τα του καλοκαιριού........ οποτε αναρρωτιέμαι αν κατι δεν κατάλαβα σωστά .)
19-05-2008, 14:04 #60
Τι εννοείς \'\'αυτά που πρέπει να ξέρει\'\' ?
Οσον αφορά τις τωρινές παρενοχλησεις του , σου έχω πει την άποψη μου ...........
Εχουμε καμμιά εξέλιξη ?
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....