Η ιστορία δεν έχει τέλος.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Βρε Enigma αυτά που λές είναι τόσο αντιφατικά (και όχι αινιγματικά) που ή εγώ δε σε πιάνω ή εσύ τα έχεις πολύ μπερδεμένα μέσα σου.

Από τη μιά λές
    Originally posted by ENIGMA
    με συχωρεις βρε κοπελα μου αλλα μονοι μας δεν διαλεγουμε την τυχη μας? ειπα κατι τοσο κακο?
    και σου ξαναλεω εαν θελεις να τον αποφυγεις αυτο γινεται και το ξερεις πολυ καλα..δεν ειμαι ατομο που χαιδευω τα αυτι ατον αλλο οταν βεβαια αφορον τετοια αδιεξοδα..θα μιλησω συμπονετικα σε κατι που δεν το ελεγχουμε πχ σε φοβια η βιασμους η κατι αλλο αλλα βρε κοπελα μου αυτο ειναι κατι καθαρα που εξαρταται απο σενα ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ...
    και μετά λές να λύσεις ΕΣΥ την κατάσταση...
    Γίνεται τελικά κάποιος άλλος να αναλάβει τις δικές μας ευθύνες για εμάς? Και τι νόημα έχει αυτό? (για εμάς όχι για τις ευθύνες)

Επίσης εδώ λές ότι
    .....δεν ειμαι ατομο που χαιδευω τα αυτι ατον αλλο οταν βεβαια αφορον τετοια αδιεξοδα..θα μιλησω συμπονετικα σε κατι που δεν το ελεγχουμε πχ σε φοβια η βιασμους η κατι αλλο
    ...
    και γράφεις σε ένα θέμα που η θεματοθέτρια από το πρώτο κιόλας μύνημα έγραψε
    Originally posted by blackdaizy
    .
    .
    . Έπαθα κατάθλιψη και άρχισα να αυτοκαταστρέφομαι.Λίγο η μετακόμιση, οι κακές παρέες και το κόλλυμα που είχα φάει γενικώς.... στα 16 μου γνωρίζω κάποιον μεγαλύτερό μου (37). Ήταν πολύ ωραίος και δυναμικός και ο τρόπος που με φλέρταρε πρωτόγνωρος για μένα. Τελικά δεν ήταν τα πράγματα τόσο ρόδινα όσο ήθελα να τα δω....Μην μακρηγορώ άλλο, αυτός ο άνθρωπος έγινε ο χειρότερος μου εφιάλτης. Αφού με βίασε στο πρώτο μας ραντεβού, .
    .
    μιλώντας για κατάθλιψη, για βιασμό, για φοβία...
    και εμέσως παρακάτω τα όσα γράφουν (πιθανώς) άλλα μέλη τα χαρακτηρίζεις
    ...
    θελω να σε βοηθησω ειλικρινα και αν μπορω να το κανω θα το κανω ειμαι ατομο των πραξεων δεν παρηγορω τον αλλον με μαλακολογα και ολα θα πανε καλα και τετοιες παπαριες...
    Ακόμα τι νόημα έχει (μέσα σε ένα μύνημα!!!! μόλις μερικές γραμμές παρακάτω το ένα από το άλλο να λές)
    ........και ειναι πολυ καλο το οτι πιστευεις στα θεια..
    Εχω τον τροπο μου να στο πω αλλιως αν θελεις να ξεμπλεξεις .......
    σε αυτά τα θεία που πιστεύεις κάπου λέει να έχεις και τον \"άλλον\" τρόπο για καβάτζα???

Τέλος πολύ θα ήθελα να ξέρω πως προεξοφλείς ότι αν η blackdaizy μιλήσει στον άντρα της αυτός (ο άντρας της) δεν θα δείξει την κατανόηση και την βοήθεια που εδώ εμείς ξένοι άνθρωποι προσπαθούμε να της δείξουμε. Δηλαδή πως προεξοφλείς ότι ο πληγωμένος εγωισμός του θα είναι πάνω από την αγάπη που νιώθει αυτός (ο άντρας της) ο άνθρωπος.... Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να το ξέρω πως το προεξοφλείς αυτό

Πάντως εδώ
    ....δεν γνωριζω τις πεποιθησεις σου αλλα θα προτεινα να πας σε εναν καλο πνευματικο η ψυχολογο για να εξιλεωθεις απο τις τυψεις(εαν εχεις βεβαια).......
    με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και εμένα ( αν και με τον τρόπο που το έγραψες κάτι άλλο μου βγαίνει και γιαυτό τόνισα το ουσιαστικό για την blackdaizy)
    και αυτό το \"να μην αφήσεις τις τύψεις να σε οδηγούν αλλά τα αληθινά σου συναισθήματα\" θα ήθελα να κρατήσεις blackdaizy
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    ( ... καμιά φορά πόσο εύκολο είναι να βγάζει κανείς το \"σπαθί\" του και -νοιώθοντας απόλυτα ειλικρινής για το αγαθό των προθέσεων του- να κάνει ένα \"χρααααπ\" για να κόψει σαν \"γόρδιο δεσμό\" τα αδιέξοδα μιας ολόκληρης ζωής κάποιου άλλου ;

και πόση άλλωστε περίσκεψη χρειάζεται για να διακρίνει κανείς εκείνη τη λεπτηηηη διαφορά, με τη μεγάλη όμως σημασία, που κάνει τα λόγια μας να διακρίνονται μεταξύ σκληρών και απόλυτων από τη μιά και καθαρών και συμπονετικών απ΄την άλλη ;

απρόσωπος ο λόγος και η επικοινωνία στο διαδίκτυο , όμως τα χέρια που πληκτρολογούν ένα μήνυμα και τα μάτια που το διαβάζουν εκπορεύονται και καταλήγουν στο ίδιο σημείο : στο άνθρωπο , στο μυαλό, στην καρδιά ...

απόλυτα κατανοητά τα λεγόμενά σου \"enigmaτικέ\" φίλε , αλλά μη ξεχνάς πως απευθύνονται στις τραυματικές εμπειρίες, ενός 16χρονου που εκφράζονται δια στόματος ενός 33χρονου πλέον ατόμου , που τόσα χρόνια τις κουβαλάει σαν εφιάλτη σε κάθε του όνειρο, σαν σκιά σε κάθε του σχέση, σαν εγκατεστημένη χρόνια κατάθλιψη για την οποία είχε άγνοια, μολονότι σκίαζε το κάθε του χαμόγελο και έπνιγε την κάθε του \'βαθειά ανάσα\' μιά ζωή χωρις να ξέρει (?) το λόγο ...

κι από την άλλη το συμβουλεύουμε κι από πάνω να μη ζητήσει στήριξη απ΄το μοναδικό άτομο με το οποίο αντάλλαξε υπόσχεση να πορευτούν στη ζωή μαζί ΚΑΙ στα καλά ΚΑΙ στα κακά ...΄ με το σκεπτικό μήπως θιχτεί ένας κακώς νοούμενος \"αντρικός εγωϊσμός\" ...
    Κι ή ειλικρίνεια στη σχέση ; και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να (του) αποκαλυφθεί η αλήθεια από κάποιον τρίτο ; (παραδείγματος χάριν από τον επανεμφανισθέντα \"κακό\" της υπόθεσης, που για να το τραβήξω σε μια όχι και τοσο ευφάνταστη εκδοχή, εκβιάζει να τα αποκαλύψει εκεινος αν δεν ενδώσει το \"θύμα\" του σε ότι ενδεχομένως πίεση του ασκήσει ;;; )
    Λέω τώρα ...

Και πάνω απ΄όλα, εδώ έχουμε ένα άτομο που καταθέτει \"ψυχή\" και εμείς γινόμαστε κριτές-τιμωροί υπό το πρόσχημα οτι \"δεν χαϊδεύω αυτιά\" γιατί \'.. είμαι άτομο των πράξεων δεν παρηγορώ τον άλλον με μαλακολογα και όλα θα πάνε καλά και τέτοιες παπαριες \" ...

τρομάζω στην ιδέα του τί θα συνέβαινε αν αυτό λεγόταν από κάποιον γιατρό σε έναν απελπισμένο ασθενή του .... )

---------------------------------------------------------------
    YΓ 1 :
    Απλά, μιά άλλη προσέγγιση , σ΄ένα forum e-υποστήριξης που είναι ανοιχτό σε κάθε καλοπροαίρετη συμβολή, όπως του φίλου enigma , που δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω καθόλου πως είναι τέτοια ...

ΥΓ 2 :
    Φίλε Just ... συμφωνώ και επαυξάνω !

Senior Member
    psychangel ... σε ένα forum που αφορά κυρίως τις καταθέσεις ψυχής όλων μας, χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι σαν ΕΣΕΝΑ που έχουν την διάθεση ... να αγγίξουν αυτές τις ψυχές.

Senior Member
    ... χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι ...που έχουν την διάθεση ... να αγγίξουν αυτές τις ψυχές.
    ... την ΔΙΚΗ μου (προσπαθω) ν\' αγγιξω ... ποντάροντας στο \"ΛΑΒΕΙΝ\" δια του ... \"ΔΟΥΝΑΙ\" ...

Member
    Συγνωμη βρε κοριτσια δηλαδη εσεις βρισκετε καλη ιδεα να πει η μαυρομαργαριτα οτι εκανε σεξ με τον μπουχεσα? γιατι αν ναι τοτε σιγουρα θελετε το κακο της...θα την παρατησει και ο καλος και μετα να ξεπεσει παλι? δηλαδη εσεις εχετε κερατωσει και σας συχωρησαν ευκολα μια χαρα??αν ναι τοτε ειστε περιπτωσαρες..

Member
    και δεν ειναι θεμα ανδρικου εγωισμου ειναι προδοσια ειναι φριχτο δεν το καταλαβαινετε????
    να πει ολα τα αλλα μα να αποφυγει αυτο ακομα και ενας πνευματικος θα της ελεγε να μην το πει και εσεις την προτρεπετε να τα ξερασει ολα? εκτος αν δεν εχει αισθηματα και ο συζυγος και την κερατωνει και αυτος τοτε αλλαζει οκ..

Member
    και σιγουρα τζαστ μι δεν με πιανεις και δεν εννοω φυσικα οτι εισαι ανοητη να μην παρεξηγηθω..απλα εχουμε διαφορετικη αντιληψη των πραγματων..

Senior Member
    Originally posted by psychangel
    .... Κι ή ειλικρίνεια στη σχέση ; και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να (του) αποκαλυφθεί η αλήθεια από κάποιον τρίτο ;
    (παραδείγματος χάριν από τον επανεμφανισθέντα \"κακό\" της υπόθεσης, που για να το τραβήξω σε μια όχι και τοσο ευφάνταστη εκδοχή, εκβιάζει να τα αποκαλύψει εκεινος αν δεν ενδώσει το \"θύμα\" του σε ότι ενδεχομένως πίεση του ασκήσει ;;; ) ....
    ...αυτά τα ερωτήματα συν ένα ακόμα :
    υπάρχει πνευματικός να προτρέπει στο ψέμα ;;;
    - δηλ να τα αρνηθεί όλα στον άντρα της όταν αυτός με κάποιον τρόπο τα μάθει ;;; και σε περίπτωση που υπάρχουν ... ντοκουμέντα (γιατι ο \'κακός\' είεναι .... \'πολύ κακός\') , τί κάνει τότε ;

Member
    υπαρχουν κανονες στην εξομολογηση και ο πνευματικος αν εχεις παει ποτε επιλεγει να ακουσει αυτος το αμαρτημα (σε αυτην την περιπτωση)και να συμβουλευψει τον ορθοδοξο να μην το αναφερει εφοσον συμφωνα με τα πρακτικα θα εχει εξαληφθει το αμαρτημα αυτο και ειναι τρομερα ελαστικοι στο θεμα του γαμου..
    Ολοι οι σωστοι πνευματικοι δεν θα την προετρεπαν να το πει αυτο οφειλω να σου πω και αν το βρισκεις παραλογο αυτο βρες εναν και ρωτα..και οσο για τις πιεσεις η τον τριτο κτλ...αν δεν το παραδεχτει η ιδια δεν υπαρχει περιπτωση να πιστεψει τους αλλους ο ανδρας της εκτος πια αν εχει δωσει δικαιωματα και την εχει ικανη..οσον αφορα την ειλικρινεια στις σχεσεις σας παρακαλω μην κοροιδευετε αλλους και του ευατους σας..καταρχην οποιος εχει τελεια σχεση και ειναι καλυμμενος δεν απατα ποτε αυτο το ξελαθαριζω..αλλα αν απατησει ποσοι το λενε???και αυτοι που το λενε μετα δεν εχουν επιπτωσεις λετε???

Senior Member
    .........οσον αφορα την ειλικρινεια στις σχεσεις σας παρακαλω μην κοροιδευετε αλλους και του ευατους σας..καταρχην οποιος εχει τελεια σχεση και ειναι καλυμμενος δεν απατα ποτε αυτο το ξελαθαριζω..αλλα αν απατησει ποσοι το λενε???και αυτοι που το λενε μετα δεν εχουν επιπτωσεις λετε???
    Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα δεν μπορεί να είναι γενική. Η κάθε περίπτωση έχει ξεχωριστές χροιές....
    Προσωπικά δεν θα μπορούσα (και δε νομίζω να το έχω κάνει κάπου) να συμοβυλέψω κανένα από εδώ σε αυτά τα ερωτήματα απλά γιατί δε μπορώ να ξέρω την σχέση του καθενός με το σύντροφό του.
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    blackdaizy ο άντρας σου δεν έχει ιδέα για αυτό που έγινε το καλοκαίρι ?

Senior Member
    Originally posted by Kleiw
    Ναι. Ξέρει ..αυτά που πρέπει να ξέρει. Το μόνο καλό που βγήκε από την \"εξομολόγησή\" μου αυτή ήταν πως ανακουφίστηκα για λίγο....δεθήκαμε πιο πολύ .... τίποτα πιο ουσιαστικό όμως στο να βρεθεί ένα \"τέλος της ιστορίας...\"

Senior Member
    Ναι. Ξέρει ..αυτά που πρέπει να ξέρει. Το μόνο καλό που βγήκε από την \"εξομολόγησή\" μου αυτή ήταν πως ανακουφίστηκα για λίγο....δεθήκαμε πιο πολύ .... τίποτα πιο ουσιαστικό όμως στο να βρεθεί ένα \"τέλος της ιστορίας...\"
    Τι εννοείς \'\'αυτά που πρέπει να ξέρει\'\' ?

Τώρα τα έμαθε ή τα ήξερε οταν ξεκίνησες την συζήτηση στο φόρουμ ? (εγω είχα την αίσθηση οτι ήξερε για την ιστορία αυτή και μου έκανε εντύπωση που τα κορίτσια διαφωνούν στο αν επρεπε να του πεις τα του καλοκαιριού........ οποτε αναρρωτιέμαι αν κατι δεν κατάλαβα σωστά .)

Senior Member

Τώρα τα έμαθε ή τα ήξερε οταν ξεκίνησες την συζήτηση στο φόρουμ ? (εγω είχα την αίσθηση οτι ήξερε για την ιστορία αυτή και μου έκανε εντύπωση που τα κορίτσια διαφωνούν στο αν επρεπε να του πεις τα του καλοκαιριού........ οποτε αναρρωτιέμαι αν κατι δεν κατάλαβα σωστά .)
    Εσύ μια χαρά κατάλαβες! Τα του καλοκαιριού τα έμαθε πολύ πριν μπω στο forum. Η διαφωνία των παιδιών υπάρχει γιατί ΤΩΡΑ που μιλάμε το πρόβλημα συνεχίζεται ...και αυτή τη στιγμή δεν το ξέρει.

Senior Member

Εσύ μια χαρά κατάλαβες! Τα του καλοκαιριού τα έμαθε πολύ πριν μπω στο forum. Η διαφωνία των παιδιών υπάρχει γιατί ΤΩΡΑ που μιλάμε το πρόβλημα συνεχίζεται ...και αυτή τη στιγμή δεν το ξέρει.
    τα παιδιά διαφωνούν (τουλάχιστον η enigma) στο αν πρέπει να του πεις για το σεξ . Δεν νομίζω οτι τίθεται τέτοιο θέμα , αφού τα του καλοκαιριού τα ξέρει . Σωστά ?
    Οσον αφορά τις τωρινές παρενοχλησεις του , σου έχω πει την άποψη μου ...........
    Εχουμε καμμιά εξέλιξη ?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast