Δικαιολογια η οχι - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Junior Member
    Ξεκαθαρα δικαιολογια το πιστευω..μεσα μου με τρωει λιγο αν θα ξαναμιλησουμε η οτιδηποτε αλλα τζαμπα χρονος...τι μου προτεινετε να κανω; βασικα δεν κανω κατι δεν εχω στειλει..

Εστάλη από SM-J120FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by sky9 View Post
    Ξεκαθαρα δικαιολογια το πιστευω..μεσα μου με τρωει λιγο αν θα ξαναμιλησουμε η οτιδηποτε αλλα τζαμπα χρονος...τι μου προτεινετε να κανω; βασικα δεν κανω κατι δεν εχω στειλει..

Εστάλη από SM-J120FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    τι προτεινουμε, για να πετυχεις τι ακριβως?
    δεν υπαρχει κατι να προτεινουμε για να μην "θελει να μεινει μονος".
    απο εκεινον εξαρταται, οχι απο σενα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι προτεινουμε, για να πετυχεις τι ακριβως?
    δεν υπαρχει κατι να προτεινουμε για να μην "θελει να μεινει μονος".
    απο εκεινον εξαρταται, οχι απο σενα.
    Εννοω να μην ασχοληθω και να στειλω απο ενδιαφερον γιατι το εχουμε αφησει στην μεση υποτιθεται...αλλα με νευριαζει η φθηνη δικαιολογια κ οχι να μιλησει χυμα να πει ξερεις δεν σε γουσταρω αλλο

Member
    Εννοω να μην ασχοληθω και να στειλω απο ενδιαφερον γιατι το εχουμε αφησει στην μεση υποτιθεται...αλλα με νευριαζει η φθηνη δικαιολογια κ οχι να μιλησει χυμα να πει ξερεις δεν σε γουσταρω αλλο
    Αν ήθελε απλά λίγο χρόνο όντως να μείνει χρόνος θα καθόριζε και πόσο χρόνο θέλει.. πχ θα σου έλεγε ''δώσε μου μια βδομάδα να κάτσω να σκεφτώ και να ηρεμήσω γιατι δεν ειμαι καλά " δε θα σου πέταγε την ατάκα και μετά εξαφάνιση. Οπότε δεν το έχετε αφήσει στη μέση. Έχει τελειώσει και απλά δεν είχε τα κότσια να το τελειώσει με απλά και κατανοητά λόγια. Υπάρχει πάντα μια περίπτωση να πέταξε την ατάκα για να σε κρατήσει καβατζα σε περίπτωση που δεν του βγει κάτι καινούριο

Junior Member
    Quote Originally Posted by giota2405 View Post
    Αν ήθελε απλά λίγο χρόνο όντως να μείνει χρόνος θα καθόριζε και πόσο χρόνο θέλει.. πχ θα σου έλεγε ''δώσε μου μια βδομάδα να κάτσω να σκεφτώ και να ηρεμήσω γιατι δεν ειμαι καλά " δε θα σου πέταγε την ατάκα και μετά εξαφάνιση. Οπότε δεν το έχετε αφήσει στη μέση. Έχει τελειώσει και απλά δεν είχε τα κότσια να το τελειώσει με απλά και κατανοητά λόγια. Υπάρχει πάντα μια περίπτωση να πέταξε την ατάκα για να σε κρατήσει καβατζα σε περίπτωση που δεν του βγει κάτι καινούριο
    Πφφφ παραιτουμε..παω σε μοναστηρι [emoji20] [emoji20] [emoji20]

Senior Member
    Πφφφ παραιτουμε..παω σε μοναστηρι [emoji20] [emoji20] [emoji20]
    οχι μη μας το κανεις αυτο ποτε θα βρουμε γυναικα εμεις οι υπολοιποι.
    βασικα σαν ανδρας εχω να σου προτεινω να μην ξανασχοληθεις μαζι του, σε μεγεθος που να μην υπαρχει πλεον . ειναι δυσκολο ξερω αλλα αυτες οι δουλειες θελους δυναμη. Θα σου δινει δυναμη οτι ισως καποια στιγμη θα θελησει επανασυνδεση και συ θα τον γειωσεις κανονικα, Τοτε θα δικαιωθεις και θα ανακτηθει ο πληγωμενος εγωισμος σου. (οταν οριμασεις αρκετα θα δεις οτι κανεις δε θα μπορει πλεον να στον πληγωσει και να κανει να νιωσεις μειονεκτηκα)
    Ποναει στον ανδρα οταν μια πορτα που νομιζει οτι την εχει ανοιχτη εχει κλεισει και δεν το χει καταλαβει. Σιγουρα θα σε προσεγγισει ξανα να επιβαιβεωσει οτι σε εχει stand by.. τοτε πρεπει να φανεις δυνατη και οχι κοροιδο, Αν σε θελει πραγματικα θα σε διεκδικησει

Junior Member
    Quote Originally Posted by dimitriseas View Post
    οχι μη μας το κανεις αυτο ποτε θα βρουμε γυναικα εμεις οι υπολοιποι.
    βασικα σαν ανδρας εχω να σου προτεινω να μην ξανασχοληθεις μαζι του, σε μεγεθος που να μην υπαρχει πλεον . ειναι δυσκολο ξερω αλλα αυτες οι δουλειες θελους δυναμη. Θα σου δινει δυναμη οτι ισως καποια στιγμη θα θελησει επανασυνδεση και συ θα τον γειωσεις κανονικα, Τοτε θα δικαιωθεις και θα ανακτηθει ο πληγωμενος εγωισμος σου.
    Ποναει στον ανδρα οταν μια πορτα που νομιζει οτι την εχει ανοιχτη εχει κλεισει και δεν το χει καταλαβει. Σιγουρα θα σε προσεγγισει ξανα να επιβαιβεωσει οτι σε εχει stand by.. τοτε πρεπει να φανεις δυνατη και οχι κοροιδο, Αν σε θελει πραγματικα θα σε διεκδικησει
    Μου αρεσε πολυ αυτο θα σε παρω σπιτι μου να μου το υπενθυμιζεις συνεχεια [emoji20]

Senior Member
    Μου αρεσε πολυ αυτο θα σε παρω σπιτι μου να μου το υπενθυμιζεις συνεχεια [emoji20]

ερχομαι :) :)

Page 3 of 3 FirstFirst 123