Τι να καμω με τη μανα μου;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

Τι να καμω με τη μανα μου;

...........
    Last edited by λουλούδι; 06-12-2017 at 20:13.

Κοριτσι μου....καλημερα!! Ηρεμισε σε παρακαλω....μη τους δινεις σημασια....απευθυνσου σε αλλους γιατρους! Δεν μενεις μαζι τους αν καταλαβα καλα....αυτο ειναι πολυ καλο!! Το επιδομα σου δεν μπορουν να στο κρατησουν....ισως να πρεπει να μιλησεις με δικηγορο!! Κοιτα μονο εσενα...τον εαυτο σου...να περνας ηρεμα και καλα!!

Senior Member
    Παιδια τα σβηνω γιατι ειναι ευαισθητα προσωπικα δεδομενα
    Last edited by λουλούδι; 06-12-2017 at 20:11.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 08-12-2017 at 13:08.

Senior Member
    Τωρα ειρωνευεσαι; ποιος ηταν ο σεχιδης;

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Δεν ειναι αυτο γλυκια μου αθηνα, εχουν πολλα λεφτα και ειμαι σιγουρη οτι πληρωσαν το γιατρο για να με στειλει ψυχιατρειο!! Με ειδε που εκλαιγα γιατι ηρθε και με πηρε η αστυνομια απο το σπιτι ηταν λογος αυτος να με κλεισει μεσα;
    Οχι βεβαια...δεν ειναι λογος αυτος!!! Κοιτα μονο εσενα κοριτσι μου....ξεχασε τους!! Βγαλτους απο τη ζωη σου!! Μην τους δινεις καμια σημασια!! Μη δειχνεις καμια αδυναμια σε αυτους!!! Δειχνε δυνατη!!!! Βρισκουν και τα κανουν πιθανοτατα....οτι εισαι ευαισθητουλα....δειξτους οτι δεν τους φοβασαι....κσι παρε μετρα για αρχη!! Καλυψου νομικα εννοω...

Senior Member
    Γεια σου λουλουδι! Χαιρομαι που σε ξαναβλέπω :)
    Έχει καιρό που μένεις με το αγόρι σου; Είσαι καλά με την αγωγή ή την σταμάτησες; δεν κατάλαβα...
    ΌΠως σου είπαν και οι άλλοι, αν έχεις αμφιβολία για τον γιατρό σου, μπορείς να πας σε άλλον που να μην τον ξέρουν οι δικοί σου.
    Σε παρακαλώ πρόσεχε όμως, πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου για να μην υποτροπιάσεις ξανά.

Προσπάθησε να ηρεμήσεις με τους δικούς σου, αφού δεν μένεις πια εκεί, μπορείς να έχεις την ηρεμία σου και να το χειριστείς λίγο πονηρά το πράγμα για να μην το φτάσουν στα άκρα. Γιατί λες πως αμα μπλοκάρεις την μάνα σου θα σε κλείσει μέσα; ¨Εχετε συμφωνήσει να κρατάς μια επαφή; Αν έχετε συμφωνήσει, προσπάθησε να το κρατάς έτσι, δεν χρειάζεται να της λες πολλά, μόνο μη της δίνεις αφορμές.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 09-12-2017 at 12:48.

Banned
    λουλουδακι και εγω νομικα σε συμβουλευω να κινηθεις.... δεν βλεπω να καταλαβαίνουν αλλιως αυτοί.....

Senior Member
    Παιδια δεν θελω να πω κατι αλλο με τιμωρει ο Θεος μαλλον για τις αμαρτιες μου. Δεν θελω να αναφερω αλλα προσωπικα δεδομενα αρκετα ειπα ηδη, σας ευχαριστω παρα πολυ μεσα απο την καρδια μου ολους
    Last edited by λουλούδι; 06-12-2017 at 20:49.

Senior Member
    ............
    Last edited by λουλούδι; 06-12-2017 at 18:05.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    Κανονικα κατι τετοιους τυπους εσεις που πασχετε απο σχιζοφρενεια, μονο προτυπα δε θα επρεπε να τους εχετε. Λογω μερικων τετοιων υποθεσεων βγαινει το "ονομα" και μενει το στιγμα στη διαταραχη.

Ο Σεχιδης ηταν αδιαγνωστος, πιθανοτατα επειδη ολοι ειχαν πεσει με τα μουτρα να ασχολουνται με τη σχιζοφρενεια της μικρης αδελφης του(την οποια επισης σκοτωσε οπως και ολους τους αλλους)

Οταν ενας σχιζοφρενης γινεται ειδηση επειδη μεσα στις παρανοικες του ιδεες περι συνομωσιας της οικογενειας εναντιων του, οτι δηθεν δεν ειναι πραγματικο τους παιδι και του λενε ψεματα και οτι θελουν να τον ξεκανουν, καταληγει να τους σκοτωσει, να τους κοψει τα κεφαλια με μαχαιρια και να αφαιρεσει τους εγκεφαλους τους και να τους βαλει στο ΨΥΓΕΙΟ, στη συνεχεια 2μιση μηνες να το παιζει δηθεν οτι τους ψαχνει και οταν πια τον μπαγλαρωνουν να λεει και ενα καρο μπαρμ******λα δικαιολογιες οτι και καλα ΟΛΟΙ ενας ενας κρατουσαν απο 1 μαχαιρι και τους σκοτωσε απο αμυνα........ ε..... οχι και προτυπο που σε οδηγει ρε pavlosla.

Ουτε 1 περιστατικο αμεσης σωματικης κακοποιησης εναντιον του δεν ειχε να περιγραψει. Φυσικα και μεγαλωσε σε νοσηρο περιβαλλον, ειδικα λογω της ψυχωσης της αδελφης του, σε ενα μικρο νησι, και μαλιστα το 1980!! Προφανως μεγαλωσε δυσκολα, οι γονεις του περνουσαν το ζορι τους, απο πού κι ως πού ομως κρινεις εσυ οτι αξιζαν η μανα του, ο πατερας του, η γιαγια του, ο θειος του και η μικρη του αδελφη να τους σκοτωσει, να τους αποκεφαλισει, να τους διαμελισει και να βαλει τους εγκεφαλους τους στο ψυγειο?!?!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    Δεν πας καλά...
    Last edited by Aeon; 08-12-2017 at 13:09.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    σαβ
    απ οτι ξερω δεν ηταν αδιαγνωστος, αλλα αρνουνταν να παρει φαρμακα.
    εχεις πολυ δικιο, αλλα θαρρω πως οι περιγραφες μονο κακο μπορει να κανουν σε καποιο ατομο που μπορει να βρεθει σε συγχιση...