μανιοκαταθλιψη μια ζωη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Junior Member
    Το οτι πας σε γιατρο ειναι καλο, σου εχει δωσει κ φαρμακα?
    Παλεψε το, μπορεις! Εισαι μικρη κ πρεπει να χαρεις την ζωη γιατι τα χρονια περνανε γρηγορα! Να ανοιγεσαι οσο μπορεις, να μιλας για οτι σε απασχολει σε ατομα που εμπιστευεσαι. Η γονεις σου ειναι κοντα σου? Σε καταλαβαινουν?

Junior Member
    Εγω στηριζω εμενα κ τους αλλος! Οχι ποτε σε κανεναν δεσμο δεν εχω πει τα οικογενειακα μου. Φοβαμαι την αντιδρασει, και να σου πω την αληθεια δεν πιστευω οτι μπορει καποιος που δεν εχει ζησει κατι παρομιο να καταλαβει. Ειναι κ δυσκολο για μενα να μιλησω για αυτα, ξερεις δεν θελω να βαλω τα κλαματα μπροστα του για οτι περναω κ τετοια. Το παιζω σκληρο καρυδι! Αντεχω τα παντα!

Senior Member
    Όχι το πρόβλημά μου έχει δημιουργηθεί απο την οικογένεια
    δεν έχω κανένα κόντα μου, χεστά τωρα, εσυ φρόντισε να δεις τι θα κάνεις, αυτη η γνωστη μου εφτασε 35 κ έχει ΄χασει πλεον το ενδιαφέρον της αφοσιώθηκε μια ζωή στα προβλήματα της οικογένειας κ δεν έκανε τιποτα για εκείνη. Δεν συγχωρεί τον εαυτό της που άφησε την ζωή να της φύγει, δεν έχει δεσμό κ ακόμα χειρότερα αν φύγουν απ\'την ζωη φυσιολογικά καποια στιγμή τι απομένει? ο εαυτος μας κ μοναξια μας για να μας τρωει το τι δεν καναμε!

Junior Member
    Ξερω οτι δεν ειναι καλο αυτο που κανω αλλα...............!

Senior Member
    Σκέψου κ πράξε ανάλογα!

Μείνε κοντά τους, σε χρειάζονται!

Αλλά μην παραιτείσαι απ\' τον εαυτό σου!

Senior Member
    Λοιπόν, πρέπει να κλείσω τώρα!

Περιμένω νεότερά σου, μην χαθούμε!

Μπορείς να στείλεις U2U οποτε θελήσεις, θα σου απαντήσω κ mail ακομα.

okay?

Να είσαι καλά!

Μην το βάζεις κάτω!

Junior Member
    Ευχαριστω για τα λογια σου! Κοιταω κ μενα αφου ετσι κ αλλιως δεν υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορω να κανω για αυτος. Σου ευχομαι καλη δυναμη κ κουραγιο!

Junior Member
    Θα τα ξανα πουμε μην χαθεις!

Senior Member
    Θα μιλήσουμε πάλι, σιγουρα δεν είναι καλό, όλα έχουν τα όριά τους, όμως πρέπει να έχεις πίστη σε σένα κ όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!

Γειά!

Senior Member
    Γεία σου ζέτα, ελπίζω να είσαι καλά!
    Σου έστειλα U2U...

Αιγινήτειο Νοσοκομείο

Διεύθυνση: Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών
    Αιγινήτειο Νοσοκομείο
    Βασ. Σοφίας 72-74, Αθήνα 11528
    Τηλέφωνα: 2107291388, 2107289408, 2107251312

http://www.cc.uoa.gr/health/socmed/psychiatry/IndexGr.htm

ρίξε μια ματιά στα τμήματα

Junior Member
    Ευχαριστω για της πληροφοριες θα παω την αλλη εβδομαδα.
    σου απαντησα στο U2U

Senior Member
    Ζέτα,

αυτά που αντιμετωπίζεις είναι όντως δύσκολα και θα πρέπει να φροντίσεις και τον εαυτό σου, μαζί με όλους τους άλλους... Έχω και εγώ μητέρα με μανιοκατάθλιψη και αν κάτι μας έσωσε και είναι τώρα σχεδόν απόλυτα καλά είναι το ότι υπήρχε ο πατέρας που την έτρεχε και την κοίταξε όσο δεν μπορούσε! Εσύ αντιμετωπίζεις διπλό πρόβλημα, αρά και διπλή ψυχολογική επιβάρυνση. Γιατρό να σου συστήσω δεν γνωρίζω δυστυχώς, κι εγώ τώρα ψάχνομαι με γιατρούς. Επειδή όμως ξέρω απότην μητέρα μου καλό είναι να βρείς έναν γιατρό και να τον κρατήσεις για καιρό, για να μην πω για πάντα. Δεν είναι καλό να αλλάζει γιατρό η μητέρα σου με το παραμικρό. Τί άλλο να σου πω! Καλό κουράγιο και θα είμαστε εδώ σε ό,τι χρειαστείς. Μην κολλάς να μιλάς για τέτοια θέματα, πλέον σχεδόν όλοι έχουν κάποιον στο σπίτι τους με ψυχολογικά προβλήματα.

Senior Member
    Ζέτα χάθηκες!!!

Τι έκανες τελικά, πήγες?

Junior Member
    Μαρακι τι κανεις? Απο τι ειδα στα post οχι κ τοσο καλα, μην απελπιζεσαι, υπαρχει η ευτυχια καπου εκει εξω αρκει να παλεψεις γι\'αυτην!
    Ναι πηγα αλλα ακρη δεν εβγαλα, ηθελα να παω με ολα τα χαρτια της μανας μου αλλα δεν μπορεσα να τα παρω χωρις να το ξερει η ιδια. Οποτε καποια στιγμη θα ξαναπαω, παντως μου ειπαν οτι πρεπει να γινει αξιολογηση της καταστασης της απο αυτους εκει κ δεν ξερω ποσο ευκολο θα ειναι αυτο. Αυτο το καιρο δεν ειναι καθολου καλα για να το συζητησω μαζι της.

Junior Member
    Originally posted by kely28
    Μην κολλάς να μιλάς για τέτοια θέματα, πλέον σχεδόν όλοι έχουν κάποιον στο σπίτι τους με ψυχολογικά προβλήματα.
    Εγω δεν εχω γνωρισει κανεναν, αλλα κ ετσι να ειναι ολοι μα ολοι εχουν καποιον που τους στηριζει. Μια μανα, πατερα, αδελφο,θειο,γιαγια καποιον.
    Εγω τα αντιμετωπιζω ολα μονη εντελως απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast