Results 31 to 34 of 34
Thread: μανιοκαταθλιψη μια ζωη
-
15-05-2008, 09:01 #31
Δεν είσαι μόνη ζέτα μου, εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο το πρόβλημά μου, μόνη μου!
Να λες πάλι καλά που υπάρχεις εσύ κ φροντίζεις για εκείνους!
Τι θα γινόντουσαν αν δεν υπήρχες? Απλά, μην παραμελείς κ την ζέτα, γιατί για να προσφέρει, πρέπει η ίδια πάνω απ\'όλα να είναι καλά!
- 15-05-2008, 12:54 #32
Originally posted by ζετα
Originally posted by kely28
Μην κολλάς να μιλάς για τέτοια θέματα, πλέον σχεδόν όλοι έχουν κάποιον στο σπίτι τους με ψυχολογικά προβλήματα.
Εγω τα αντιμετωπιζω ολα μονη εντελως απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου.
15-05-2008, 22:38 #33
Ζέτα μου και για εμένα κανείς δεν ξέρει, σε όποιον κι αν το πω θα πέσει από τα σύννεφα... σε κάποια θέματα λειτουργώ κι εγώ σαν κι εσένα, δείχνω σκληρό καρύδι, δεν έχω πει τίποτα στον φίλο μου... και αυτό που έχω παρατηρήσει, για να μην έχεις εσύ το παράπονο μόνο, είναι πως όντως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν βοηθάει κανείς... κι εμάς ποτέ κανείς δε μας βοήθησε, οι συγγενείς άφαντοι, το μόνο που δε με διάλυσε εντελώς ήταν το ότι ο πατέρας μου ήταν καλά και σήκωσε κι αυτός τον σταυρό του... ξέρω όμως και άλλη κοπέλα, που το τραβάει εντελώς μα εντελώς μόνη της, με σχιζοφρενή μητέρα, από κλινική σε κλινική... και το παλεύει μέχρι εκεί που δεν πάει...
21-01-2009, 22:05 #34
zeta
i istoria s einai pragmatika poli diskoli
omws pisteuw oti pisw apo kathe porta kribetai mia istoria....poy kaneis den mporei na tin fantastei...
einai poli diskolo na mporei kapoios p exei dipoliko sindromo(=maniokatathlipsi) opws egw na s dwsei mia simbouli p tha mporouse na s voithisei panw stin katastasi ths miteras s...giati emeis de skeftomaste panta antikeimenika
to mono pou ithela na sou pw einai oti mesa se ola auta ta diskola pou pernas isws na eisai tixeri pou exeis kapoion anthrwpo dipla s, (ti sxesi sou ennnow) k otan eisai mazi tou perneis dinami.
egw den exw mporesei /kataferei edw kai arketa xronia na meinw se mia sxesi giati ginomai diprwsopi logo tis astheneias m kai fisika den mporw na pw tin alitheia ston allo(eidika stin arxi)
kai autou tou eidous i monaksia (eidika oso megalwneis) ginetai...aforiti...
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....