Μελλοντικες συνταξεις και επιδοματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

Μελλοντικες συνταξεις και επιδοματα

Μηπως πρεπει να αρχισουμε να σκεπτομαστε σοβαρα να πιασουμε καποια δουλεια οτι βρουμε ή να κανουμε αγροτικα ή κατι δικο μας ;

Το λεω αυτο γιατι στο μελλον απο οτι φαινεται οι συνταξεις θα περικοπουν δραματικα και οχι μονο στην Ελλαδα.

Μια εφημεριδα εγραψε "Το πολυ 400 ευρω (και αμα..) οι συνταξεις για τους τωρινους τριανταρηδες".

Αμα δε μας τις κοψουν ετσι και αλλιως μηπως μας συμφερει να πιασουμε καπου δουλεια οπου βρουμε;

Γιατι αμα θα ειναι 400 οι κανονικες σε εμας θα ειναι 100 με 150 ευρω το πολυ κλπ.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ?ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΑΣ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ Π ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ.

Senior Member
    @maus παίρνεις σύνταξη;;
    Εγώ ήθελα να διεκδικήσω τα προηγούμενα χρόνια για τον λόγο ότι περνούσαν τα χρόνια της ανάρρωσης χωρίς να έχω κάποιο εισόδημα.
    Δεν νοσηλεύτηκα αν και η περίπτωση μου ήταν για νοσηλεία αλλά δεν αποτελούσα κίνδυνο για τον εαυτό μου ή τους άλλους.

Γνώριζα τους κινδύνους που έχει η διεκδίκηση του επιδόματος αλλά και τα θετικά της. Ο κίνδυνος είναι κυρίως το βόλεμα αλλά και το ότι μια απασχόληση βελτιώνει την ανάρρωση οπτ αν κάθεσαι σπίτι όλη μέρα ή πηγαίνεις για καφέδες δεν αισθάνεσαι πως έγινες κομμάτι της κοινωνίας και δεν βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής σου. Η δουλειά είναι πολύ θετική στο κομμάτι της αυτοεκτίμησης.
    Γνωρίζω ότι για κάποιους το επίδομα είναι μονόδρομος αλλά προσπαθώ να αναπτύξω κάποιες δεξιότητες μπας και καταφέρω να βγάζω τα προς το ζην.
    Last edited by serios; 20-11-2017 at 22:57.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti