Τελικα τι φταιει?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 115
    Senior Member

Τελικα τι φταιει?

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να εκφράσω το δικό μου "πρόβλημα". Είμαι 26 ετών και ενώ είμαι κοινωνικό άτομο, βγαίνω έξω με παρέες, διασκεδάζω, έχω δραστηριότητες και γενικά γνωρίζω κόσμο έχω παρατηρήσει ότι σχεδόν όλος ο κοινωνικός μου κύκλος και γενικά τα άτομα που γνωρίζω είναι κοπέλες ή γυναίκες και άντρες πολύ μεγαλύτεροι από έμενα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίζω πολύ λίγα η και καθόλου αγόρια και φυσικά οι πιθανότητες να μου αρέσει κάποιος και να του αρέσω είναι μηδαμινές αφού, συνήθως, όταν μου αρέσει κάποιος δεν του αρέσω εγώ και το αντίστροφο. Παρόλα αυτά κατάφερα να κάνω την πρώτη μου "σχέση" πριν από λίγους μήνες και κράτησε 3 εβδομάδες την οποία και έληξα διότι ο συγκεκριμένος άνδρας όσο περνούσαν οι μέρες μου έδωσε εν τέλει την εντύπωση ότι απλά με ήθελε για να περνά τον χρόνο του όποτε είχε διάθεση. Κάτι τελευταίο που έχω παρατηρήσει να γίνεται επανειλημμένα είναι πως 9 στις 10 φόρες όταν με προσεγγίζει κάποιος είναι μόνο για sex η είναι απελπισμένος για σχέση σε σημείο που γίνεται απωθητικός. 'Έχω αρχίσει να πιστεύω πλέον ότι κάνεις ή παααααρα πολύ δύσκολα θα με θέλει κάποιος για σχέση. Εμφανισιακά είμαι 1.68 καστανή με καστανά μάτια και μικροδείχνω πάρα πολύ σε σημείο να με ρωτάνε ακόμη σε ποια τάξη πάω στο σχολείο και έχω σκεφτεί πως αυτό το χαρακτηριστικό ίσως είναι απωθητικό για τους άλλους. Σε ότι αφορά τα σωματικά μου χαρακτηριστικά πάντως είμαι αδύνατη και έχω μια μικρή αναπηρία στην αριστερή μεριά του σώματός μου η οποία όμως δεν με εμποδίζει να κάνω αυτά που θέλω και γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την σωματική αυτοεικόνα μου. Η αυτοπεποίθηση μου στον ερωτικό τομέα δεν είναι πολύ χαμηλή αλλά όχι και τρελά υψηλή και γενικά προσπαθώ να μην χάνω τις ελπίδες μου από την άλλη όμως, και δεδομένου του ότι ασχέτως με ότι κάνω στην κοινωνική μου ζωή οι πιθανότητες για γνωριμία και σύναψη σχέσης με το άλλο φύλο είναι μικρές, έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες για το εάν ποτέ κάποιος θα με θέλει για κάτι περισσότερο από μια απλή βραδιά. Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ εσάς για να καταλάβω εάν είναι όντως όλα έτσι όπως τα σκέφτομαι ή τα έχω μεγαλοποιήσει όλα! Ευχαριστώ για την υπομονή να διαβάσετε αυτό το κατεβατό!

Miliva21
    Guest
    Αγπ ειναι δυσκολα γενικως τα πραγματα στις σχεσεις σμρ.....ειναι πολυ θετικο που εχεις παρεες και εισαι δικτυωμενη...εστιασε εκει και περνα καλα...

Πιστευω...και θελω να πιστευω οτι ολοι βρισκουμε αυτο που θελουμε καποια στιγμη....καποτε συμβαινει κ αυτο...ειναι κ θεμα τυχης ....

Περνα καλα...να εισαι ανοιχτη...γνωριζε κοσμο και να δινεις ευκαιριες σε αντρες γενικα να σε γνωρισουν..καποια στιγμη θα τυχει κ αυτο

Εισαι φοιτητρια ή δουλευεις? Ασχετο...βεβαια αν θες απαντας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Αγπ ειναι δυσκολα γενικως τα πραγματα στις σχεσεις σμρ.....ειναι πολυ θετικο που εχεις παρεες και εισαι δικτυωμενη...εστιασε εκει και περνα καλα...

Πιστευω...και θελω να πιστευω οτι ολοι βρισκουμε αυτο που θελουμε καποια στιγμη....καποτε συμβαινει κ αυτο...ειναι κ θεμα τυχης ....

Περνα καλα...να εισαι ανοιχτη...γνωριζε κοσμο και να δινεις ευκαιριες σε αντρες γενικα να σε γνωρισουν..καποια στιγμη θα τυχει κ αυτο

Εισαι φοιτητρια ή δουλευεις? Ασχετο...βεβαια αν θες απαντας
    Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου! Εχω τελειωσει τη σχολη μου και κανω καποια σεμιναρια πανω σε ενα αντικειμενο που μου αρεσει πολυ αλλα οχι δεν δουλευω!

Miliva21
    Guest
    Απο τα σεμιναρια κανενα ενδιαφερον καπου να χωθεις δεν υπαρχει?? Ή παρεα σου δεν εχει γνωστους φιλους...ποσο χρονων ειναι δλδ οι παρεες σου ..τοσο μεγαλες που δεν μπορεις να γνωρισεις μεσω εκεινων... αντρα??

Senior Member
    Απο τα σεμιναρια κανενα ενδιαφερον καπου να χωθεις δεν υπαρχει?? Ή παρεα σου δεν εχει γνωστους φιλους...ποσο χρονων ειναι δλδ οι παρεες σου ..τοσο μεγαλες που δεν μπορεις να γνωρισεις μεσω εκεινων... αντρα??
    Οι παρεες μου ειναι ολες κοπελες που εχουν συνηθως φιλες, μια φορα που βγηκα με εναν κοινο γνωστο ηταν σκετη καταστροφη το ατομο χρειαζοταν ψυχολογο, μια αλλη φορα που πηγανε να μου κανονισουν ραντεβου με εναν αλλο φιλο μιας φιλης αυτος γυρισε στην πρωην του μιλαμε εχω "απιστευτη" τυχη στο θεμα αυτο!
    Στα σεμιναρια ειμαστε 100+ ατομα κ τα αγορια ζητημα να ειναι 20 κ καποιοι απο αυτους ειναι μεγαλοι σε ηλικια

Miliva21
    Guest
    Μμμμ...οι αλλες κοπελες απο τη παρεα....δεν εχουν αλλες παρεες να σε καλουν που και που να βγαινετε ολοι μαζι ?

Senior Member
    Μμμμ...οι αλλες κοπελες απο τη παρεα....δεν εχουν αλλες παρεες να σε καλουν που και που να βγαινετε ολοι μαζι ?
    Ναι εχω γνωρισει ατομα απο δικες τους παρεες αλλα ειναι κοπελες και 3 αγορια που γνωριζω εχουν σχεση κ ουτως η αλλως δεν με ενδιαφερουν ερωτικα. Προσπαθω να γνωριζω και αλλα ατομα ομως!

Miliva21
    Guest
    Νταξει με το καλο οταν ασκησεις το επαγγελμα που θες....ή μπεις σε καποιον επαγγελματικο χωρο θα κανεις γνωριμιες...να βγαινεις γενικα με τις παρεες σου και να σαι προσιτη...ή αν εχεις χρονο να ξεκινησεις ενα χομπυ μηπως γνωρισεις απο κει ατομα....

Οπως και να ναι εγω πιστευω θα ρθει.....παρεες εχεις βγαινεις θεμα χρονου ειναι

Senior Member
    Νταξει με το καλο οταν ασκησεις το επαγγελμα που θες....ή μπεις σε καποιον επαγγελματικο χωρο θα κανεις γνωριμιες...να βγαινεις γενικα με τις παρεες σου και να σαι προσιτη...ή αν εχεις χρονο να ξεκινησεις ενα χομπυ μηπως γνωρισεις απο κει ατομα....

Οπως και να ναι εγω πιστευω θα ρθει.....παρεες εχεις βγαινεις θεμα χρονου ειναι
    Εχω ξεκινησει μαθηματα ζωγραφικης και ολοι οι "συμμαθητες" μου ειναι ανω των 40.... Το επαγγελμα μου αποτελειται 80% απο γυναικες, βγαινω και προσπαθω να ειμαι ανοιχτη οσο νιωθω οτι ειμαι ανετα!

Miliva21
    Guest
    Εεε και ζωγραφικη λιγο δυσκολο να γνωρισεις ατομα της ηλικιας σου......

Δεν λεω να κανεις χομπυ που δεν θες αλλα τουλαχιστον να κοιτας ενδιαφεροντα οπου μπορεις να βρεις ατομα της ηλικιας σου και θα σου αρεσε να πειραματιστεις

Senior Member
    Εεε και ζωγραφικη λιγο δυσκολο να γνωρισεις ατομα της ηλικιας σου......

Δεν λεω να κανεις χομπυ που δεν θες αλλα τουλαχιστον να κοιτας ενδιαφεροντα οπου μπορεις να βρεις ατομα της ηλικιας σου και θα σου αρεσε να πειραματιστεις
    καλη ιδεα! Να βρω κατι που να πηγαινουν και τα δυο φυλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Καλησπέρα σε όλους! . Παρόλα αυτά κατάφερα να κάνω την πρώτη μου "σχέση" πριν από λίγους μήνες και κράτησε 3 εβδομάδες την οποία και έληξα διότι ο συγκεκριμένος άνδρας όσο περνούσαν οι μέρες μου έδωσε εν τέλει την εντύπωση ότι απλά με ήθελε για να περνά τον χρόνο του όποτε είχε διάθεση. Κάτι τελευταίο που έχω παρατηρήσει να γίνεται επανειλημμένα είναι πως 9 στις 10 φόρες όταν με προσεγγίζει κάποιος είναι μόνο για sex η είναι απελπισμένος για σχέση σε σημείο που γίνεται απωθητικός. 'Έχω αρχίσει να πιστεύω πλέον ότι κάνεις ή παααααρα πολύ δύσκολα θα με θέλει κάποιος για σχέση. Εμφανισιακά είμαι 1.68 καστανή με καστανά μάτια και μικροδείχνω πάρα πολύ σε σημείο να με ρωτάνε ακόμη σε ποια τάξη πάω στο σχολείο και έχω σκεφτεί πως αυτό το χαρακτηριστικό ίσως είναι απωθητικό για τους άλλους. , έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες για το εάν ποτέ κάποιος θα με θέλει για κάτι περισσότερο από μια απλή βραδιά. ό!
    Δεν φταις εσυ , συνηθως οι αντρες που πλησιαζουν μια γυναικα την σημερινη εποχη , την πλησιαζουν κυριως για σεξ , αυτοι που δεν αποβλεπουν μονο στο σεξ , τους εχουν πλησιασει ηδη αλλες γυναικες , δλδ δεν εχουν αναγκη οι ιδιοι να κανουν την πρωτη κινηση , μιας και υπαρχει προσφορα γυναικων .....αυτο δεν συνεβαινε παλια , αλλα ειναι η ταση της εποχης ......μια εποχη που θα την χαρακτηριζα παρακμιακη οσον αφορα τις σχεσεις ......και σε πολλα αλλα ......εγω ανηκω στην παλια γενια .....και ηλικιακα και σαν νοοτροπια ......ξερεις , φλερτακι , φιλικη προσεγγιση .......στο σεξ ειμαι αργος , θελω να γνωρισω την αλλην πρωτα ........
    να κανεις γνωριμιες μονο μεσα απο τον κυκλο σου .......οχι σε μπαρ , ας πουμε ......αμα τοχεις το επιοκοινωνιακο , γνωριζεσαι ευκολα με ολους ........
    ασχολησου με χομπιες , η πηγαινε σε σεμιναρια , εκει οι γνωριμιες γινονται πανευκολα ......

Junior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Κάτι τελευταίο που έχω παρατηρήσει να γίνεται επανειλημμένα είναι πως 9 στις 10 φόρες όταν με προσεγγίζει κάποιος είναι μόνο για sex η είναι απελπισμένος για σχέση σε σημείο που γίνεται απωθητικός.
    Αγαπητή Lily ... μου φαίνεται ότι τα έχεις λίγο μπερδεμένα εάν μου επιτρέπεις ... Α) Το να θέλεις ΣΕΞ δεν είναι κακό, ούτε κατακριτέο, παρα μόνον κάτι το φυσιολογικό. Όταν κάποιος σε γνωρίζει έξω σε ένα μαγαζί για παράδειγμα, είναι λογικό η πρώτη του εντύπωση και επιθυμία να είναι να κάνει σεξ μαζί σου και να σε γνωρίσει προφανώς. Δεν είναι άσχημο συναίσθημα αλλά όμορφο. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορείς να προσπεράσεις αυτό το βήμα γιατί είναι βασικό κομμάτι μίας σχέσης ... (θα δεις τι θέλει ένας άνδρας αφού πηδήξει και μετά ... μέχρι τότε μπορεί να σου πει ό,τι ναναι για να κάνετε σεξ.

Β) Δεν του κάνεις χάρη που κάνετε σεξ, κι εσύ το απολαμβάνεις ...

Γ) Μας λες στο κείμενο σου ότι ψάχνεις σχέση, αλλά από την άλλη όταν γνωρίζεις έναν άνδρα που ψάχνει από τη πρώτη στιγμή σχέση (επειδή δεν έχει ΑΦΘΟΝΙΑ στη ζωή του) τότε αυτό σου φαίνεται απωθητικό και εως καθόλου ελκυστικό να μαντέψω.

Επομένως ... --> Άνδρας ελκυστικός που σου τραβάει τη προσοχή και είναι "player", σε θέλει μονάχα για το ΣΕΞ και --> Άνδρας που θέλει ΣΧΕΣΗ απο την αρχή είναι απωθητικός για εσένα.

Οι σχέσεις είναι πολύ απλές και βασίζονται στην κοινή ανταμοιβή (mutual reward) ... δες τι θέλεις στη ζωή σου και ψάχνε ανάλογα.

Και κλείνοντας θα ήθελα να σου προτείνω το εξής: Είναι παράλογο όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο στα πρώτα 5-6 -10 ραντεβού να ζητάς ΣΟΒΑΡΗ ΣΧέση - μονογαμική/αποκλειστική κτλ ... οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που επιθυμούν. δεν έχει νόημα να τους βάζουμε όρια. Επομένως εάν θέλουν και θέλεις σοβαρή σχέση μονογαμική ή ΣΟΒΑΡΗ σχέση πολυγαμική ... αυτό θα βγει αυθόρμητα.

Αυτά ... καλή συνέχεια ... εάν θέλεις παραπάνω συζήτηση για το θέμα έχω μια ιδέα ... απλά εδω πέρα φαντάζομαι δεν επιτρέπεται να postaroume βιντεο ή αλλα link και δεν θα ηθελα να θεωρηθει η απάντηση μου ως spam. Καλό απόγευμα.

- Max

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maximilian28 View Post
    Αυτά ... καλή συνέχεια ... εάν θέλεις παραπάνω συζήτηση για το θέμα έχω μια ιδέα ... απλά εδω πέρα φαντάζομαι δεν επιτρέπεται να postaroume βιντεο ή αλλα link και δεν θα ηθελα να θεωρηθει η απάντηση μου ως spam. Καλό απόγευμα.

- Max
    Γεια σου μαξιμιλιαν28
    Αν περιηγηθεις λιγο στο φορουμ θα δεις οτι βαζουμε συνεχεια λινκς, αρθρα, βιντεο κλπ
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maximilian28 View Post
    ... (θα δεις τι θέλει ένας άνδρας αφού πηδήξει και μετά ... μέχρι τότε μπορεί να σου πει ό,τι ναναι για να κάνετε σεξ.
    x
    Πες με συντηρητικο, αλλα αυτο μου θυμιζει το αστειακι, που προτεινει καπποιος σε καποιαν την πρωτη εξοδο, διστακτικη αυτη , και της λεει, ' καλα , αμα δεις οτι δεν σαρεσει , ντυνεσαι και φευγεις .........
    προφανως διαφωνω μ αυτην την προσεγγιση , πρωτα σεξ , και μετα βλεπουμε ........

Page 1 of 8 123 ... LastLast