Results 1 to 15 of 32
Thread: υπαρχει?
-
18-11-2017, 14:30 #1
υπαρχει?
υπαρχει καποιος τροπο που να μπορεις να βρεις αξιολογα ατομα για παρεα? κατανταει κουραστικο ολλο αυτο. οκ πρεπει κ συ απ τη πλευρα σου να εισαι κ σε μια καλη κατασταση κ να εχεις μια καλη εικονα κ γενικα να εισαι ενα ατομο που να θελει να προσεγκησει ο αλλος αλλα ακομα κ μαυτα τα θετικα στοιχεια παλι δεν.... τι φταιει ρ γαμωωω!!!
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
- 18-11-2017, 15:24 #2
Τι εννοείς "αξιόλογα"? Μηπως παραεχεις αυστηρα κριτηρια; Γενικά οι σχέσεις θέλουν αμοιβαία προσπάθεια για να δέσουν... αν θέλεις κάποιον ο οποίος θα μείνει δεν είναι τόσο θέμα εικόνας αλλά κάποια άλλα χαρακτηριστικα.. να είσαι καλός συνομιλητης πχ, να ακούς τι σου λέει, να μη γίνεσαι επικριτικός, να δείχνεις ενδιαφέρον για να βγείτε η τι κάνει..
18-11-2017, 15:54 #3
18-11-2017, 15:58 #4
χαχα. οκ δεν λεω οτι ειμαι τελειος. αλλα δεν μπορω να τροω τα μουτρα μου συνεχεια με ηλιθια ατομα. κ δεν θελω κατι αμαν δλδ.
18-11-2017, 15:59 #5
βασικα ηθελα να σε ρωτισω εισαι αγορι η κοπελα? κ ποσο αν επιτρεπεται?
18-11-2017, 16:12 #6
βασικα κοιτα τι παιζει με μενα. αν κ παλια ημουν κλειστος τωρα εχω παρει τον αερα μου. ναι μες στην καθημερινοτητα μου εχω παλλα παρε δωσε με πολλους. αλλα μεχρι εκει. ειμαι πολυ πιο ανετος κ κοινονικος πλεον τουλαχιστον
18-11-2017, 16:26 #7
gianni εχω μια ενσταση για αρχη. Το αξιολογο που λες ειναι υποκειμενικο , στην αντιθετη πλευρα ισως δινεις εσυ την εντυπωση οτι εισαι εσυ ενα μη αξιολογο ατομο?ειναι δοσοληψια φιλε δεν ειναι εξετασεις, Δεν καθεσαι και περιμενεις ποτε ο αλλος θα σου πει ενδιαφεροντα πραγματα για σενα, Προσωπικα θεωρω οτι ολοι οι ανθρωποι μεχρι και τον πιο τελειωμενο εχουν να σου δωσουν κατι .
Θα σου πω τωρα απο την εμπειρια μου. Οταν εμεινα μονος απο σχεση και φιλους αναθεωρησα . πηγε να με πατησει κατω η καταθληψουλα αλλα εψαξα διαβασα και βρηκα μονος τροπο να ξανακανω φιλους να μπω σε δραστηριοτητες σε συλογους οποτε και οι φιλοι ηταν σε χρονο ντετε και δε φανταζα πλεον το μοναχικο καουμπου στα ματια τους που ψαχνει ενα φιλο απεγνωσμενα. Αντιθετα με ψαχνουν γιατι ειμαι πλεον ανετος . περναω καλα (αν και μονος απο σχεση)
αυτα τα ολιγα απο μενα
18-11-2017, 16:37 #8
οκ φιλε καλα εκανεςκ μπραβο που τα καταφερες. ας πουμε σε τι συλογους κ δραστιριοτιτες μπορω να παω?
18-11-2017, 17:01 #9
οκ το αξιολογα ακουγεται καπως. οκ δεν θελω απαραιτιτα αξιολογα. θελω γενικα. απλα δεν θελω να ειναι κ κομπλεξικα ζωα. γτ πολλες φορες στη ζωη μου εχω συναντησει τετοια ατομα κ μου εχουν κανει κ μεγαλη ζημια ψυχολογικα. κ γενικα με εχουν κουρασει τετοια ατομα. γιαυτο εβαλα το αξιολογα. οκ τουλαχιστον να μπορουν να φερθουν λιγο ανθρωπινα
18-11-2017, 17:19 #10
gianni νομίζω ότι δεν είναι αυτοί που φταίνε στο ότι μπήκαν στη ζωή σου και τα κάναν όλα π****** Εσύ φταις που τους άφησες θα συμβεί αυτό αν ήσουν δυνατός χαρακτήρας δεν θα έψαχνες τώρα να βρεις άτομα τα οποία σε βολεύουν ώστε να μη σου κάνουν περαιτέρω κακό
Προσωπικά πιστεύω ότι χρειάζεσαι να δουλέψεις πάνω στον εαυτό σου πιο πολύ να γίνεις ας πούμε πιο σκληρός παρά να ψάχνεις να βρεις νέους φίλους που να μην είναι τόσο ζώα υπάρχουν πάρα πολλές δραστηριότητες στις οποίες θα μπορούσες να κάνεις
Εγώ προσωπικά πήγα σε γυμναστήριο άρχισα να κάνω ομαδικά προγράμματα όπως γιόγκα πιλάτες box και πολλά άλλα που προσφέρει το γυμναστήριο Επίσης πήγα και γράφτηκα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ το οποίο είναι δωρεάν και εκεί έχω κάνει πάρα πολλούς φίλους Επίσης και στο τένις έχω γνωρίσει πολύ κόσμο μην κοιτάς τι έκανα εγώ Κοίτα τα ενδιαφέροντά σου και προσαρμόστε τις ανάγκες σου ώστε αυτό που κάνεις να σε ευχαριστεί ταυτόχρονα και να μην είναι μόνο η ανάγκη να βρεις καινούργιους φίλους Μέσα από αυτό
18-11-2017, 17:24 #11
κοιτα τωρα δεν ημουν οπως παλια. σγρ καταλαβα πως εφταιγα κ γω που τους αφησα ετσι. επεισης εχω αλαξει κ γω κ ναι εχω αρχησει να δηνω βαση στον εαυτο μου περισοτερο. κ ναι μπορω να πω οτι απο τοτε που αρχησα να το κανω ειχα παρεες που ηρθαν κ φυγαν αλλα παλι με δυσκολευουν οι σχεσεις με τον κοσμο
18-11-2017, 17:38 #12
γενικα κοιταξτε. μετα απο την δουλεια που εκανα με τον γιτρο κ την ψυχολογο μου. αρχισα εγω να ειμαι καλυτερα. σε καμια περιπτοση δεν θα ξεχασω ποσο καλυτερα αρχησα να γινωμαι κ συνχρονος ποσες καλυτερες καταστασεις αρχησαν να ερχωνται. αν συγκρινω τον εαυτο μου σημερα με τον εαυτο μου πριν 2-3 χρονια ειμαι πολυ καλυτερα εγω. κ ναι εχω ζωη καλυτερη σε ενα βαθμο αλλα κ παλι οι σχεσεις με τον κοσμο με δυσκολευουν. εχω ακουσει πολλες φορες το σλογκαν <<κοιτα εσυ νασαι καλα κ να προπορευεσαι στη ζωη σου κ να μην σκαλωνεις σε θεματα σχεσεων με τον κοσμο.>> κ ναι αυτο ειναι σωστο. αλλα επεισης πολλες φορες σκευτωμαι πως ισως να μην ειμαι ενδιαφερον ατομο για τους αλλυς. εσεις τι λετε?
18-11-2017, 17:53 #13
μου επιτρεπεις; οχι οτι ειμαι σε καλυτερη μοιρα.... αν καταλαβαινω ψαχνεις καποιον ανθρωπο που να μπορει να σε συγκινησει, να σου αγγιξει την καρδια. να σε κανει να νιωσεις ιδιαιτερος, να μοιραστειτε πραγματα, να σε αποδεχτει και να σε ατενιζει με ανθρωπια. να μην ειναι χοντροπετσος ή κομπλεξικος.
τι σημαινει ενδιαφερον και τι οχι; ειναι εξαιρετικα σχετικη και μεταβαλλομενη εννοια. θεωρεις πως δεν υπαρχει κανεις στον κοσμο που να σε βρισκει ενδιαφερον ατομο δλδ; ή δε θεωρεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου ενδιαφεροντα;
18-11-2017, 18:13 #14
οχι ακρηβος. απλα θελω να εχω καποια ατομα ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΑ για να βγενω. (ατομα που να μπορουμε να δεσουμε εστο κ σε ενα μετριο βαθμο). επεισης νομιζω οτι οι περισωτεροι δεν με βρισκουν ενδιαφερον ατομο. νταξ δεν ειμαι κ η ψυχη της παρεας. αλλα οκ δεν νομιζω οτι ειμαι κ τελειως χαλια. ημαρτον δλδ.
18-11-2017, 18:19 #15
αυτο το κοιτα την ζωη σου κ τον εαυτο σου κ θαρθουν κ τα ατομα που χρειάζεσαι ειναι ωραιο δε λεω. αλλα αν ερχωταν κ αυτα τα γαμημενα ατομα θαταν ακομα καλυτερο