υπαρχει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32

Thread: υπαρχει?

Banned
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    αυτο το κοιτα την ζωη σου κ τον εαυτο σου κ θαρθουν κ τα ατομα που χρειάζεσαι​ ειναι ωραιο δε λεω. αλλα αν ερχωταν κ αυτα τα γαμημενα ατομα θαταν ακομα καλυτερο

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
    σε καταλαβαίνω γιαννη. πολυ καλα. εγω παντως αν και δε σε ξερω, σε εκτιμω απο τον τροπο που μιλας. βλεπω πως εχεις καρδια. δειξε την λοιπον και στους αλλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anares View Post
    σε καταλαβαίνω γιαννη. πολυ καλα. εγω παντως αν και δε σε ξερω, σε εκτιμω απο τον τροπο που μιλας. βλεπω πως εχεις καρδια. δειξε την λοιπον και στους αλλους.
    θενξ για τα καλα σου λογια. αλλα θα μου την ξαναμαχαιρωσουν...

Banned
    θενξ για τα καλα σου λογια. αλλα θα μου την ξαναμαχαιρωσουν...
    γιαννη οχι. μη λες ευχαριστω. μα δε βοηθησα καν γαμωτο ετσι οπως το βλεπω...... σε παρακαλω μην το λες αυτο. εχεις καποιο χομπι, σπουδαζεις; συναναστρεφεσαι με κοσμο εκεί;

Senior Member
    γιαννη οχι. μη λες ευχαριστω. μα δε βοηθησα καν γαμωτο ετσι οπως το βλεπω...... σε παρακαλω μην το λες αυτο. εχεις καποιο χομπι, σπουδαζεις; συναναστρεφεσαι με κοσμο εκεί;
    ναι παω ιεκ. αλλα κ μεκεινους δεν τα παω πολυ καλα

Banned
    ναι παω ιεκ. αλλα κ μεκεινους δεν τα παω πολυ καλα
    ΟΚ συμβαίνει αυτό. δεν ταιριάζουμε και παντα με τους συμφοιτητές μας. θελεις να αρχισεις καποια δραστηριοτητα; π.χ αθλημα, ζωγραφικη, χορο, μουσικη, ξενη γλωσσα; να πας ισως σε καποιο συλλογο; εχεις σκεφτει κατι; επισης εχεις σκεφτει να υιοθετησεις ενα ζωακι;

Senior Member
    ΟΚ συμβαίνει αυτό. δεν ταιριάζουμε και παντα με τους συμφοιτητές μας. θελεις να αρχισεις καποια δραστηριοτητα; π.χ αθλημα, ζωγραφικη, χορο, μουσικη, ξενη γλωσσα; να πας ισως σε καποιο συλλογο; εχεις σκεφτει κατι; επισης εχεις σκεφτει να υιοθετησεις ενα ζωακι;
    χμμμ. αποτον αθλητισμο εχω αποσυρθει απο την ενεργο δραση. συνεχισα σε γυμναστιριο με φιλους για ενα διαστημα αλλα σταματισαμε. θαθελα να κανω κατι σχετικο με τον αθλητησμο αλλα δεν ξερω τι... κ επεισης δεν ξερω τι μπορω να κανω ακομα

Banned
    χμμμ. αποτον αθλητισμο εχω αποσυρθει απο την ενεργο δραση. συνεχισα σε γυμναστιριο με φιλους για ενα διαστημα αλλα σταματισαμε. θαθελα να κανω κατι σχετικο με τον αθλητησμο αλλα δεν ξερω τι... κ επεισης δεν ξερω τι μπορω να κανω ακομα
    θεωρω πως η συντροφια ενος ζωου ειναι απιστευτη. ειναι παντα εκει ο σκυλος για παραδειγμα οταν τον εχεις αναγκη. εχεις σκεφτεί να κανεις γιογκα; μια φιλη μου που επασχε απο καταθλιψη και παραλληλα ειχε θεμα και με ναρκωτικα βρηκε τη γαληνη στη γιογκα και στο μπασκετ... θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο; επισης σου αρεσει η λογοτεχνια;

Senior Member
    θεωρω πως η συντροφια ενος ζωου ειναι απιστευτη. ειναι παντα εκει ο σκυλος για παραδειγμα οταν τον εχεις αναγκη. εχεις σκεφτεί να κανεις γιογκα; μια φιλη μου που επασχε απο καταθλιψη και παραλληλα ειχε θεμα και με ναρκωτικα βρηκε τη γαληνη στη γιογκα και στο μπασκετ... θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο; επισης σου αρεσει η λογοτεχνια;
    κ γω θαθελα πολυ ενα σκυλο αλλα ειναι φασαρια. ειδικα τωρα που μενω με τους δικους μου. αν μενω μονος σγρ. γιογκα δε ξερω τι παιζει εκει αλλα δεν μου ακουγεται κ κακο... μπορεις να μου το αναλυσεις λιγο?

Banned
    γιογκα δε ξερω τι παιζει εκει αλλα δεν μου ακουγεται κ κακο... μπορεις να μου το αναλυσεις λιγο?
    Γιάννη δεν ειμαι ειδικός, αλλα θα σου πω μερικες γενικές πληροφοριες που μου ειχε πει η φιλη μου οταν προτοξεκινησε, πριν 2 χρονια περιπου. Γενικα η γιόγκα αποτελείται από μία σειρά ασκήσεων και τεχνικών αναπνοής. Με τη γιόγκα το σωμα σταδιακά θα αποκτήσει ευλυγισία και ευελιξια. Σε συνδυασμό με καποιες ασκήσεις αναπνοής (εισπνοή-εκπνοή κλπ) κατανέμεται με καταλληλο τρόπο το οξυγόνο στο σώμα. Ο οργανισμός αποτοξινωνεται, οι μύες σου δυναμώνουν και το πνεύμα σου βρίσκει την αυτοσυγκέντρωση.

Αυτά τα ολίγα ξέρω, ότι μου είπε δλδ. Εύχομαι να σου δίνουν μια πρώτη εικόνα.

Senior Member
    Γιάννη δεν ειμαι ειδικός, αλλα θα σου πω μερικες γενικές πληροφοριες που μου ειχε πει η φιλη μου οταν προτοξεκινησε, πριν 2 χρονια περιπου. Γενικα η γιόγκα αποτελείται από μία σειρά ασκήσεων και τεχνικών αναπνοής. Με τη γιόγκα το σωμα σταδιακά θα αποκτήσει ευλυγισία και ευελιξια. Σε συνδυασμό με καποιες ασκήσεις αναπνοής (εισπνοή-εκπνοή κλπ) κατανέμεται με καταλληλο τρόπο το οξυγόνο στο σώμα. Ο οργανισμός αποτοξινωνεται, οι μύες σου δυναμώνουν και το πνεύμα σου βρίσκει την αυτοσυγκέντρωση.

Αυτά τα ολίγα ξέρω, ότι μου είπε δλδ. Εύχομαι να σου δίνουν μια πρώτη εικόνα.
    ναι ενδιαφερον ακουγεται.

Senior Member
    Εγώ θα έλεγα να είσαι ο εαυτός σου ..
    Το να βρεις άτομα που θα ταιριαξεις όσο το δυνατόν γίνεται δεν είναι και κάτι εύκολο .
    Πολλές φορές και δραστηριότητες να κάνεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα βρεις αυτό που ζητάς .
    Οι σχέσεις πλέον είναι δύσκολες αλλά αν δεν αφεθεις δεν θα ζεις ..Το να φοβάσαι ότι θα πληγωθείς ειναι λογικό ,είναι όμως μέσα στο παιχνίδι .Δεν γίνεται διαφορετικά ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Εγώ θα έλεγα να είσαι ο εαυτός σου ..
    Το να βρεις άτομα που θα ταιριαξεις όσο το δυνατόν γίνεται δεν είναι και κάτι εύκολο .
    Πολλές φορές και δραστηριότητες να κάνεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα βρεις αυτό που ζητάς .
    Οι σχέσεις πλέον είναι δύσκολες αλλά αν δεν αφεθεις δεν θα ζεις ..Το να φοβάσαι ότι θα πληγωθείς ειναι λογικό ,είναι όμως μέσα στο παιχνίδι .Δεν γίνεται διαφορετικά ..
    ναι συμφωνω απολυτα. ξες κατι? οκ πλεον θελω να ρισκαρω κ δεν με νιαζει κ πολυ αν πληγωθω. τοζω σηνηθησει εξαλου. αλλα πολλες φορες νιοθω οτι δεν εχω ευκαιριες.

Senior Member
    Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληγωθείς .
    Είσαι άνθρωπος και όχι ρομπότ .Και οι άνθρωποι πληγώνουν και πληγωνονται .Και εσύ το έχεις κάνει προφανώς σε κάποιον ίσως και άθελά σου .
    Αν νιώθεις πως δεν έχεις ευκαιριες δημιούργησε τες εσύ .
    Χαλαρωσε όμως μην το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου και άσε τα πράγματα να κυλήσουν όμορφα και απλά .Και όπου βγει ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληγωθείς .
    Είσαι άνθρωπος και όχι ρομπότ .Και οι άνθρωποι πληγώνουν και πληγωνονται .Και εσύ το έχεις κάνει προφανώς σε κάποιον ίσως και άθελά σου .
    Αν νιώθεις πως δεν έχεις ευκαιριες δημιούργησε τες εσύ .
    Χαλαρωσε όμως μην το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου και άσε τα πράγματα να κυλήσουν όμορφα και απλά .Και όπου βγει ..
    χαχα ναι εχω πληγωσει ατομα ομως ταθελε ο κωλος τους

Senior Member
    παντος ναι.οταν λες δε ξερω. η απαντηση ειναι μαθε. οταν λες δεν μπορω η απαντηση ειναι βρες τροπο να μπωρεσεις οταν λες δεν εχω κατι η απαντηση ειναι ψαξε να βρεις. κ σε ολλα αυτα η επιπροσθετη απαντηση ειναι...αν το θες πραγματικα...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast