παρεξήγηση ή υπάρχει κάτι περισσότερο;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

παρεξήγηση ή υπάρχει κάτι περισσότερο;

Έχω σχέση εδώ και 3 χρόνια και περνάω πολύ καλά με το αγόρι μου. Με καταλαβαίνει σε πολλά θέματα, δείχνει υπομονή και κατανόηση στο απαιτητικό μου πρόγραμμα. Ήταν πάντα δίπλα μου και πάντα πρόθυμος να με βοηθήσει αλλά δεν ξέρω αν χάθηκε ο έρωτας. Όμως τους τελευταίου μήνες μιλάω με ένα συμφοιτητή μου από το πανεπιστήμιο πιο συχνά. Τον ξέρω περίπου 3-4 χρόνια και τώρα τον τελευταίο χρόνο μιλάμε πολύ περισσότερο και βγαίνουμε μαζί σαν παρέα. Νιώθω ότι μου δίνει περισσότερη σημασία από όσο πρέπει και ότι έχουμε μια πιο ιδιαίτερη σχέση. Αυτή η συμπεριφορά του με έκανε να σκεφτώ αν μου αρέσει ή αν του αρέσω ή αν έχω παρεξηγήσει τις καταστάσεις. Επίσης, έχει και εκείνος σχέση και παρόλο που έχει σχέση, μου στέλνει μηνύματα σε νυκτερινές ώρες. Όταν είναι μπροστά μου δεν μιλάει για την κοπέλα του. Οι φίλες μου πριν τους πω ότι υποψιάζομαι ότι κάτι συμβαίνει, μου είπαν ότι κατάλαβαν από την συμπεριφορά του ότι του αρέσω. Είναι υπερβολικά κοινωνικός και δεν ξέρω αν έχω παρεξηγήσει την στάση του. Τι να κάνω; Έχω μπερδευτεί..Από την μια δεν θέλω να χωρίσω και από την άλλη με απασχολεί αν αρέσω στον άλλο..

Member
    Λογικό είναι μετα από 3 χρόνια σχέσης να κολακεύεσαι με το ενδιαφέρον κάποιου άλλου. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό... ίσα ίσα εγώ το θεωρώ απόλυτα υγιές.. αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερα προβλήματα με το αγόρι σου μη χωρίσεις.. για να είστε τόσο καιρό μαζί σημαίνει ότι υπάρχουν γερά θεμέλια..αν ωστόσο θεωρεις ότι η σχέση σας έχει ρουτινιασει η ότι έχετε προβλήματα μη αντιμετωπισιμα τότε τελείωσε το και βουρ για τον άλλο..

Junior Member
    δύσκολο να χωρίσεις μετά από τόσο καιρό Θέλει πολύ δύναμη. Ειδικά αν θα το κάνεις για κάποιον που δεν ξέρεις τι θέλει από εσένα.

Senior Member
    θεματοθετρια μου φενετε οτι εχεις τσιμπιθη μαζη του.απο αυτα που διαβασα επειδη λες οτι το αγορι σου δειχνει υπομονη και κατανοηση στο προγραμμα σου συμπερενο οτι μαλλον δεν βγενετε και πολυ συχνα...σωστα η λαθος???

Senior Member
    Για να έκανες λογαριασμό στο forum για να ρωτήσεις γνώμες σημαίνει ότι γουστάρεις κι εσύ ίσως? Μήπως από τη δικια σου μεριά δε ξέρεις αν είναι παρεξήγηση η κάτι άλλο? Δε νομίζω το απλά να αρέσεις σε κάποιον να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα στο μυαλό σου.

Banned
    αυτο ειναι το περιεργο απο αυτο το μυστηριο ον που λεγεται ανθρωπος

ξεμπερδευεται οταν κανεις τη παπια και τον αφηνεις να μιλαει αυτος αντι να μιλας εσυ και μπερδευεται οταν μιλας εσυ ενω αυτος δε μιλα

μαλον επειδη οι περισσοτεροι ανθρωποι μεγαλωσαν σε ενα περιβαλον που το πιο πιθανο ειναι να τους εμαθε το να μη πολυασχολουνται μαζι τους ετσι γι αυτο το λογο νιωθουν ετσι ανετα

Senior Member
    Quote Originally Posted by summerbird View Post
    δύσκολο να χωρίσεις μετά από τόσο καιρό Θέλει πολύ δύναμη. Ειδικά αν θα το κάνεις για κάποιον που δεν ξέρεις τι θέλει από εσένα.
    απο τον τροπο που το σχολιαζεις, μου δινεις την εντυπωση οτι φοβασαι μηπως αφησεις τον εναν , αλλα ο αλλος απλα παιζιε και δεν θελει τπτ ιδιαιτερο.
    αυτο ομως σημαινει οτι σου εχει τελειωσει για το αγορι σου και απλα φοβασαι μη μεινεις μονη....

κατα τα αλλα, αυτος δειχνει σιγουρα να φλερταρει μαζι σου, εφοσον γραφει και βραδυνα μηνυματα που (υποθετω οτι ) δεν τα λεει στην σχεση του.
    τα θεματα ειναι δυο.
    το ενα ειναι, μηπως απλα τονωνει τον εγωισμο του, χωρις καθολου να του εχει τελειωσει για την δικια του, οπως σου εχει τελειωσει εσενα για τον δικο σου.
    το δευτερο, και μιας και τον απεκαλεσες και "πολυ κοινωνικο", ειναι μηπως αυτα που κανει με σενα, τα κανει με πολλες.. καια φενος δεν σημαινουν τπτ, αφετερου και να χωρισει, δεν ειναι απαραιτητο να καταληξει σε σενα...

Banned
    κατα τα αλλα, αυτος δειχνει σιγουρα να φλερταρει μαζι σου, εφοσον γραφει και βραδυνα μηνυματα που (υποθετω οτι ) δεν τα λεει στην σχεση του.
    τα θεματα ειναι δυο.
    οι περισσοτεροι θελου καπιον απλα να τους ακουει και μολις αλαξει θεμα και μιλησει για τον εαυτο του τον περνανε απο γενεες 400

οι ανθρωποι δεν εκτιμουν αυτον μιλα εκτιμουν αυτον απλα που ακουει και στη συνεχεια διαμαρτυρονται γι αυτο

η αποχη των κοροιδων που κανουν αυτο που θα επρεπε ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ για να τους ζητουν μετα οι αλλοι και τα ρεστα ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ

το ενδιαφερον τους μπερδευει και ο γραψα..σμος τους ξεμπερδευει ετσι ειναι τα πραγματα και ετσι ειναι η ζωη θεος δεν ειναι κανεις :-/ και μυαλα δε γινεται να αλαξεις σε κανενα...

Senior Member
    Δε ξερεις τι θες, απλα. Τι σημαινει θελω να ξερω αν του αρεσω? Ως τι? Πως ειναι δυνατον να το μαθεις αυτό αν πρωτα δεν κανετε σχεση καποιο διαστημα?
    Αρεσεις στο παιδι που εισαστε τωρα, δεν αρκει αυτο?
    Γιατι δεν παραδεχεσαι οτι σε τρωει για παραλληλη σχεση εστω και σαν εραστης απλά?

Junior Member
    ναι πολυ σωστα τα λες

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    θεματοθετρια μου φενετε οτι εχεις τσιμπιθη μαζη του.απο αυτα που διαβασα επειδη λες οτι το αγορι σου δειχνει υπομονη και κατανοηση στο προγραμμα σου συμπερενο οτι μαλλον δεν βγενετε και πολυ συχνα...σωστα η λαθος???
    ναι πολυ καλα τα λες.

Junior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Δε ξερεις τι θες, απλα. Τι σημαινει θελω να ξερω αν του αρεσω? Ως τι? Πως ειναι δυνατον να το μαθεις αυτό αν πρωτα δεν κανετε σχεση καποιο διαστημα?
    Αρεσεις στο παιδι που εισαστε τωρα, δεν αρκει αυτο?
    Γιατι δεν παραδεχεσαι οτι σε τρωει για παραλληλη σχεση εστω και σαν εραστης απλά?
    αν ήξερα τι ηθελα δεν θα εγραφα εδω. Δεν ειμαι υπερ των παραλληλων σχεσεων

Junior Member
    Καλησπέρα! Απο τη στιγμη που εχεις 3 χρονια μια σχεση και λες οτι περνας ακομη πολυ καλα με το αγορι σου δεν ειναι δυνατον να σε ενδιαφερει καποιο αλλο ατομο εξισου. Μαλλον λες οτι περνατε ακομα καλα για να το πιστεψεις, γιατι εχεις δεθει και πιστευεις οτι 3 χρονια δεν πετιουνται με ενα μικροφλερτ. Απο τη μια καταλαβαινω οτι εχεις γοητευτει..εχεις να βιωσεις τη μαγεια του φλερτ αρκετο καιρο! Ομως αναρωτησου λιγο αν πραγματικα αξιζει να διαλυσεις μια τετοια σχεση για κατι τετοιο! Κατσε σκεψου και ζυγισε τα πραγματα. Μη κανεις κατι για το οποιο μπορει να μετανιωσεις αργοτερα! Αλλα αν πιστευεις οτι με το αγορι σου ο ερωτας εχει φυγει καλο θα ηταν για σενα αλλα και για εκεινον να το τελειωσεις τωρα! Αν νιωθεις πιεσμενη καλο θα ναι να κλεισεις αυτη τη πορτα της ζωης σου (που σιγουρα θα ειναι δυσκολο) για να ανοιξει μια αλλη, καινουργια!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by summerbird View Post
    ναι πολυ καλα τα λες.
    αρα μεσα σου το εχεις βαρεθει το αγορι σου και ψαχνεις διεξοδο φυγεις..αφου εχεις τσιμπιθει με αλλον αρα η γρηγορα θα χωρισεις το αγορι σου//και γι τον συμφοιτητη σου να μην ειναι θα ειναι για καποιον αλλον..

Senior Member
    Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους.Εχεις βαρεθεί στη σχέση σου και ψάχνεις κάτι νέο.

Page 1 of 2 12 LastLast