δεν θελω να ειμαι γκει - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο.το θεμα ειναι πως το κανεις

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    δεν ειναι κακο καποιος να ειναι γκει..αλλα δεν παιδι δεν εχει καταλαβει τι ειναι ακομα δεν εχει αποφασιση.και γιαυτο του ειπα να επικεντρωθει στο γυναικειο σωμα που ειπε οτι επεισης του αρεσει.
    αν ελεγε παιδεια ειμαι γκει τοτες αλλαζει το πραγμα..αλλα ακομα αναρωτιετε...
    δεν ειναι κακο να εισαι και γκει αλλα δεν ειναι καιοτι το καλυτερο
    Εγω απο οτι διαβασα καταλαβα οτι ειναι μπαι απλα δεν θελει να το αποδεχτεί ακομα...Δεν αναφέρθηκα σε σένα.. Αλλα στον ιδιο που προσπαθεί να το καταπολεμησει σαν να ειναι κακο
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγω απο οτι διαβασα καταλαβα οτι ειναι μπαι απλα δεν θελει να το αποδεχτεί ακομα...Δεν αναφέρθηκα σε σένα.. Αλλα στον ιδιο που προσπαθεί να το καταπολεμησει σαν να ειναι κακο
    σορυ.γραψε λαθος

Banned
    Πρώτα πρέπει να απεξαρτητοποιηθείς από το πορνό. Μπορεί να σε δυσκολέψει και στη σχέση σου αν κάνεις. Φίλη μου έβλεπε πορνό με γυναίκες και δεν πίστευε ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Τη βοήθησα αρκετά για να το ξεπεράσει κι ακόμη και τώρα μ' ευχαριστεί γι αυτό (χωρίς να 'μαι ψυχολόγος). Να δεις ότι θα αλλάξει η ζωή σου μπορείς να απευθυνθείς και σε ειδικό γι' αυτό κατά προτίμηση κάποια/ον ψυχολόγο/σεξολόγο ειδικευμένο στην εξάρτηση.

εσυ το καταλαβες από πολύ μικρος από μενα ότι σε ελκυουν και οι ανδρες
    εγω αργησα 6 χρονια περισσοτερο από σενα
    να ξερεις και εγω εχω ερωτευτεί γυναικα
    αλλα και παλι δε μπορούμε να απαρνηθούμε το τι μας ελκυει
    προσπαθησε το για να μην σου βγουν απωθημένα μετα
    Στο σχολειο που λεγεται ζωη
    Το πιο σημαντικο μαθημα
    Ειναι παντα το τελευταιο

Senior Member
    nikos2, ταμπελα στο μετωπο δε χρειαζεται κανεις για κανενα λογο. Εγω τον "εκραξα" για την εξαπατηση στον ανυποψιαστο αντρα ο οποιος γδυνεται μπροστα του. Πανω σε αυτο μου απαντησε σε πμ, οποτε εδω στο δημοσιο νημα δεν εχω να αιτιολογησω ή να πω κατι παραπανω.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    savatage τι εννοείς ανυποψίαστος. Αν είναι δυνατόν. Ούτε του επιτέθηκε του ανθρώπου, ούτε του έκανε κάτι. Το πρόβλημα θα ήταν αν του έκανε κάτι χωρίς τη θέλησή του.

Senior Member
    Εξηγω στον ιδιο τον εμμανουηλ ακριβως τι εννοω. Και ναι, ο αλλος ειναι εντελως ανυποψιαστος, νομιζει οτι εχει εναν φιλάρα να μιλανε για γκομενες. Δεν κανει παρεα με εναν αντρα καψουρεμενο μαζι του εις γνωσην του, δεν εχει ιδεα τι συμβαινει, εξου και η ανεση να λεει τα προσωπικα του και να γδυνεται μπροστα του. Δε θα το ξαναπω ομως, οποιος καταλαβε καταλαβε, οποιος διαφωνει ας διαφωνει, τα υπολοιπα σε μηνυματα μονο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Λαθος νημα ολα αυτα, το αλλο νημα αφορα, του εμμανουηλ. Σορρυ nickal
    https://www.e-psychology.gr/forum/th...5262-EIMAI-GAY εδω πηγαινε η απαντηση

etsi

...................
    Last edited by εμμανουηλ; 07-12-2017 at 23:51. Reason: etsi
    Το πιο σημαντικο μαθημα
    Ειναι παντα το τελευταιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by εμμανουηλ View Post
    δε θα κατσω να ακουσω κριτικη από ένα ατομο σαν και σενα μεσω τσατ να με ριξεις στο τελος στα ψυχοφάρμακα
    ξερω πολύ καλα τι κανω και κατά ποσο είναι ηθικο και γι αυτό μπηκα να πω την αμαρτια μου εδώ μεσα και να βοηθηθώ
    και ειδικα εσενα σου εξηγησα και σε προσωπικο μνμ πως εχει η κατασταση
    ευχομαι κουκλα μου να συνεχισεις να εισαι στη ζωη σου αναμαρτητη και να κρινεις σαν άλλος Ποντιοσ Πιλατος
    Αυτο που σε ρωτησα ειναι κριτικη Ποντιου Πιλατου? Οκ ο,τι πεις, οριστε η κριτικη του Ποντιου Πιλατου χαχαχ Καλη συνεχεια στην "αμαρτια" σου οπως την αποκαλεις τελοσπαντων, πολυ στη θρησκεια το γυρισες. Καλη τυχη.

Απ: καλησπερα

Γιατι τοση ηττοπαθεια και μεμψιμοιρια? Ο πρωτος γκεη εισαι ή ο τελευταιος? Γιατι να εξαπατας τους παντες και να κουβαλας το βαρος της εξαπατησης? Για παντα? Εισαι πιο αδυναμος απο ολους τους χιλιαδες αλλους που διαλεγουν να την πεσουν στο φυλο που τους κανει πραγματικα κουκου και οχι ντε και καλα στο αντιθετο φυλο, ετσι για τα ματια του κοσμου. Τι σου λειπει εσενα δηλαδη?

μου την λες και με κριτικάρεις χοντρα ενώ ξερεις τι περναω
    πανω σε αυτό το κομματι πηγαινε η απαντηση

Και ναι, ο αλλος ειναι εντελως ανυποψιαστος, νομιζει οτι εχει εναν φιλάρα να μιλανε για γκομενες. Δεν κανει παρεα με εναν αντρα καψουρεμενο μαζι του εις γνωσην του, δεν εχει ιδεα τι συμβαινει, εξου και η ανεση να λεει τα προσωπικα του και να γδυνεται μπροστα του
    Το πιο σημαντικο μαθημα
    Ειναι παντα το τελευταιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by εμμανουηλ View Post
    μου την λες και με κριτικάρεις χοντρα ενώ ξερεις τι περναω
    πανω σε αυτό το κομματι πηγαινε η απαντηση
    Δε σου τη λεω πλεον οπως ειδες στο πμ. Εδω αναγκαστηκα να απαντησω στον νικος2 και στην καττυ τι εννοουσα περι ανυποψιαστου εξαπατημενου γιαυτο και τα ξαναεγραψα, αν και δεν επρεπε μαλλον. Τεσπα, δε θα τσακωθουμε χωρις λογο, αν θελεις μου απαντας στο πμ και ας αφησουμε τις κατηγοριες εδω.

φιλε σε καταλαβαινω απολυτα το ιδιο θεμα εχω και εγω αλλα αυτο που προσπαθω (και δεν το εχω καταφερει ακομα) ειναι να απεξαρτοποιηθω απο το θεμα του γκει πορνο και προσπαθω να σκεφτομαι μονο τις κοπελες και να βλεπω στρ8 πορνο. Αυτο που θα σου συνιστουσα ειναι οταν μπαινεις στην σκεψη αυτη του γκει κατευθειαν να την αποβαλεις. Αλλα αν βρεις καποιον καλυτερο τροπο στειλτον
    :P

Member
    Το πρόβλημα νιώθω πως είναι στην παραδοχή της ταυτότητας σου, οπότε ίσως θα έπρεπε να επικεντρωθείς εκεί. Ένα πολύ καλό τέστ είναι το τέστ της αγοράς. Βγες μια βόλτα σε κεντρικούς δρόμους μιας πόλης άφησε το μυαλό σου ελεύθερο και παρατήρησε που θα επικεντρωθεί περισσότερο το βλέμμα σου. Σε άντρες, σε γυναίκες ή και τα δύο; Αυτό ίσως σε δώσει το πρώτο βήμα για να καταλάβεις

Page 2 of 2 FirstFirst 12