Η ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nickal View Post
    δεν καταλαβανεις αυτο που σου λεω, γιατι εγω και καθε ομοιος μου πρεπει να ειναι οι περιεργοι επειδη δεν ασχολομαστε με ολα τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης??? σου εξηγω πως ετσι αντιμετωπιζωνται τετοια ατομα αν οχι απο ολους σιγουρα απο τους περισσοτερους. και δεν αφορα μονο τις φωτογραφιες αλλα και καθε ηλιθια μοδα που βγαινει εκει εξω. και ας δεχτουμε πως εσυ εισαι υπερανω λαικ και ολα τα σχετικα το συνειδιτοποιεις οτι υπαρχουν ατομα που επιβεβαιώνονται μεσα απο αυτο ?? θελεις να ανεβασεις μια φωτο ? καλως. θες και δευτερη ? καλως
    123456789 μετα κατανταει νοσηρο. η ακομα πιστευεις οτι ανεβαζουν φωτο για να μοιραστουν τα ενδιαφεροντα τους ? και ως κοινωνια φτασαμε και πεισαμε τον εαυτο μας οτι δεν ειναι κακο κατι τετοιο και οτι ειναι αποδεκτο. πρωτη φορα στην ιστορια της ανθρωποτητας εχει συγκεντρωθει τετοια ποσοτητα ματαιοδοξιας.
    Για μένα μια χαρά αποδεκτό είναι αλλά κι εσύ που δεν σου αρέσει αυτό είσαι επίσης αποδεκτός, εγώ δεν σε είπα περίεργο...
    Αλλά το να μισείς ανθρώπους που δεν σε πείραξαν αυτό δεν είναι αποδεκτό, ελπίζω να κατάλαβες τι προσπαθώ να πω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Junior Member
    αν πραγματικα πιστευεις πως ολο αυτο ειναι μια μοδα που θα περασει και δεν θα γινει χαρακτηρας τοτε παω πασο. πραγματικα ευχομαι να γινει κατι τετοιο γιατι οπως καταλαβες δεν συμφωνει με τις αντιληψεις μου. καποτε η κοινωνια ειχε συνηθισει να θεωρει τις γυναικες κατωτερες παρα το γεγονος οτι κατι τετοιο ηταν τουλαχιστον αδικο. τωρα η κοινωνια προβαλει την ανθρωππιινη ματαιοδοξια σε ολο της το μεγαλειο(μικροτερο προβλημα σιγουρα, αλλα προβλημα). συνεχιζω να θεωρω οτι το προβλημα το εχει ολη η κοινωνια και οχι εγω. πραγματικα το πιστευω αυτο και ας ακουγεται ναρκισσιστικο. δεν μπορω να φανταστω πως μπορω να εχω αδικο σε ενα τετοιο θεμα.αν το να γινω αποδεκτος σημερα εχει να κανει απο το ποσα λαικ εχω στο ινστα τοτε 1) την πατησα ! και 2) λυπαμαι πολυ αλλα ας μη γινω αποδεκτος. δεν λεω πως φταιει το φβ για τα προβληματα μου αλλα ειναι ενας παραγοντας

Junior Member
    κοιτα προφανως δεν μπορω να σε πιεσω σε κατι αυτο που λεω ειναι οτι η κοινωνια προβαλει λαθος προτυπα και λαθος συμπεριφορες. λυπαμαι αλλα δεν συμφωνεις ουτε με αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω. ουτε ειμαι μισαλλοδοξος πολυ απλα γιατι δεν πορκειται για μισαλλοδοξια, προκειται για μια λανθασμενη συμπεριφορα που ξαφνικα εφαρμοζουν ολοι μα ολοι. ( στον υπερβολικο βαθμο της παντα). ειναι ενα προβλημα και δεν το καταλαβαινουν γιατι εχουν παρει τα μυαλα τους αερα. αυτο προσπαθω να περασω εδω ασχετως εαν εγω μισω η οχι ολο τον κοσμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by nickal View Post
    δεν σε ξερω προσωπικα οποτε δεν μπορω να κρινω τι ισχυει για εσενα. ομως μπορω να σου πω τι ισχυει για τα παιδια της ηλικιας μου. δεν ανεβαζει κανενας φωτο επειδη χαιρεται να μοιραστει τη στιγμη με τους αλλους. αν απολαυβανεις μια στιγμη βγαλε τη φωτο για να την θυμασαι οχι για να γινεις διασημος η να νιωσεις ομορφος. το φβ καλο ειναι και πολυ χρησιμο μαλιστα. αλλα απο την αλλη εχεις 25 χρονα ατομα να βγαζουν φωτο το φαι τους πριν το φανε. εγω προσωπικα εχω καταλαβει οτι ολα αυτα τα μεσα δινουν την ψευδαισθηση στον κοσμο οτι εχει γινει διασημο η αποδεκτος. ειναι λες και δεν εχει μεινει τιποτα αληθινο πια. προσωπικα οπως θα εχεις καταλαβει ειμαι ατομο που δεν μου αρεσει να ανεβαζω φωτο το θεωρω ψωνιστικο. αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να απολογηθω εγω για αυτο αντι ολος ο υπολοιπος κοσμος. οι μικροτερες γενιες αυτες που μεγαλωσαν με το φβ εχουν γινει ναρκισσοι στο λεω απο πρωτο χερι. και πραγματικα ευχομαι να ειναι ολο αυτο απλως μια νεανικη βλακεια γιατι αν συνεχιστει δεν θα παμε καλα...
    Και εγώ είμαι 39 και είναι φορές που έχω ανεβάσει το φαϊ μου στο fb έτσι για την πλάκα.Και μόνος μου και με παρέα. Και έχω ανεβάσει φώτο και σε club. Τι σημαίνει αυτό? Οτι θεωρούμαι ψώνιο και εσύ ξεπερασμένος? Δικαίωμα μου και δικαίωμα σου και προσωπικά σέβομαι αυτή σου την επιλογή. Εσένα ποιος σου ζήτησε να απολογοθείς που δεν ακολουθείς αυτή την τάση? Και πως ακριβώς τα social media είναι πηγή για τα προβλήματά σου?

Senior Member
    Να βρεις άτομα που μοιράζεσαι τα ίδια ενδιαφέροντα που θεωρείς εσύ σωστά και που δεν παίρνουν όλη τους τη μέρα σε facebook ,instagram κλπ
    Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις μεγαλώνοντας που το πόσα likes ,η φωτό ανεβάζουν οι άλλοι θα είναι απλώς γελοίο .

Ναι αυτή είναι η σημερινή κοινωνία αυτό προωθεί αυτό κάνουν όλοι .Είναι η μόδα της εποχής .Δεν το κάνουν όλοι σαφώς .Οπότε βρίσκεις αυτούς που έχεις ίδιες απόψεις και συμβαδιζεις .Και δεν είναι θέμα ηλικίας .
    Τέλος συναισθήματα τέτοια όπως το μίσος για ένα τέτοιο θέμα θεωρείται υπερβολικό .Να έλεγες με στεναχωρεί ,με θυμώνει να το καταλάβω ,αλλά μίσος ?

Senior Member
    Σε μερικα χρονια, δεν μπορω να ξερω ποσο συντομα , θα υπαρξει ενοποιηση ανθρωπου μηχανης ως δειχνουν τα πραγματα. Πλησιαζουμε σε μια εποχη που δεν θα υπαρχει αυτο που λεμε σημερα Homo Sapiens.

Δεν μπορει να απαντηθει η ερωτηση χειροτερα ή καλυτερα σε κατι που ειναι απλα διαφορετικο.

Παντως προσωπικα δεν θα μου αρεσε να ζησω σε καμμια εποχη στο παρελθον, θα ηθελα ισως απο περιεργεια να ζησω στο μελλον αν και ξερω θα ημουν εντελως απροσαρμοστος εκει. Το τωρα ειναι καλα :)

Εκτος θεματος αυτα που εγραψα , ηθελα να τα γραψω. Το θεμα ειναι βρες ατομα να κανεις παρεα που ταιριαζεις ... δεν μπορεις να ταιριαζεις με ολους και εαν κινεισαι αντιθετα με το ρευμα της εποχης και εχεις αλλα γουστα, εκτος εποχης σιγουρα αυτο γινεται πιο δυσκολο. Αυτο ισχυε , ισχυει και θα ισχυει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Συμφωνώ με το Mac, αν και είμαι πολύ μικρότερη του, αναφορικά με τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ασπάζομαι αυτά που λέει... Δεν έχω και δεν ασχολούμαι. Έχει μεγάλη σημασία η χρήση που κάνει ο καθένας ή η κατάχρηση όλων αυτών των μέσων. Η κάθε εποχή έχει τα δικά της trends... ο καθένας επιλέγει τι του ταιριάζει, τι του αρέσει και τι όχι. Κι επίσης υπάρχουν άνθρωποι που "αξίζουν" και αναγνωρίζονται, αρκεί να ξέρεις που να κοιτάξεις.
    Εμεις οι δυο συμφωνουμε σε πολλα , παρα την διαφορα ηλικιας .......

Banned
    Έχεις δίκιο φίλε μου, ντάξει σίγουρα θα μπορούσες να το πεις καλύτερα αλλά καταλαβαίνω το θυμό σου. Πραγματικά είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους το μόνο που κάνουν στον ελεύθερο χρόνο είναι το scroll down στο κινητό το facebook. Τα πάντα περιτρυγιρίζονται γύρω από αυτό. Αλλά έχω διαπιστώσει και το εξής. Ότι όσοι ανεβάζουν συχνά και καυχιούνται για τα like, ειναι άτομα που μπορείς να επενδύσεις λιγότερο. Πριν χρόνια είχε βγει μια έρευνα που έλεγε ότι όσοι ανεβάζουν συχνά και ανανεώνουν το στάτους τους συχνά, είναι αυτοί που είναι πιο πιθανόν να τους μισήσουν ή να τους διαγράψουν οι υπόλοιποι "φίλοι" τους.

Senior Member
    Δεν υπαρχουν ' φιλοι΄στο φεισμπουκ , ολα αυτα ειναι μπουρδες , μονο στην πραματικη ζωη υπαρχουν φιλοι , οσο για τα λαικς , δεν εχω να πω κατι θετικο , κι αυτα βλακωδη ειναι , για παιδακια μονο , μην πω για τους περιφημους ' followers ' !!!!

Banned
    Μα δεν ειναι μόνο τα λάικς, είναι κι οι καρδούλες πλέον.
    Last edited by DelMem201217a; 10-12-2017 at 13:51.

Banned
    Γνωστη φράση της σημερινής νεολαίας: "λάικ φωτό προφίλ κι ανταποδίδω"

Senior Member
    Quote Originally Posted by catty View Post
    Μα δεν ειναι μόνο τα λάικς, είναι κι οι καρδούλες πλέον. Να φοβάσαι μη σου πατήσει καμία κοπέλα καρδούλα σε σχόλιό σου και μετά να φας βρισίδι από τη δικιά σου..
    αχαχαχαχα , αυτο δεν τοξερα με το πατημα της καρδουλας .............

Senior Member
    Quote Originally Posted by catty View Post
    Γνωστη φράση της σημερινής νεολαίας: "λάικ φωτό προφίλ κι ανταποδίδω"
    Ουτε κι αυτο τοξερα........βρε , βρε τι μαθαινουμε σημερα ......

Page 2 of 2 FirstFirst 12