Results 1 to 6 of 6
Thread: εχω παρατιρησει
-
23-11-2017, 20:22 #1
εχω παρατιρησει
...οτι ειναι καποια ατομα (κ γω μεσα) που συνεχος σχολιαζονται απο τους αλλους. ναι οκ ολλοι σχολιαζουν κ σχολιαζωνται αλλα καποια ατομα περνουν περισωτερο σχολιασμο. λες κ εχουν κατι που προκαλει τους αλλους να το σχολιασουν. δε ξερω ρ γαμωωω. μεχει κουρασει αυτο. συνεχος υπαρχουν ατομα που θελουν να ασχολουνται μαζι μου. εχω φτασει στο σημειο να νιοθω εκτεθημενος μονο κ μονο επειδη ειμαι εξω απ το σπιτι μου. χωρις να εχω κανει κατι κακο η κατι χαζο( που θα πεις οκ εδω θελω να τον σχολιασω) ουτε να εχω δωσει αφορμες. απλα αρκετα ατομα οταν βρισκωνται κοντα μου θελουν με καποιο τροπο να ασχοληθουν μαζι μου. οκ εχει κ ατομα που ασχολουνται μαζι μου κ με την καλη ενοια αλλα κ πολλα αλλα με την κακη. παραπολλεε φορες οταν βρισκωμαι σε δημισιο χωρο πολλοι με κανουν να μην αισθανωμαι ανετα. τι λετε κ σεις?
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
- 24-11-2017, 23:14 #2
καμια γνωμη?
26-11-2017, 01:16 #3
εννοεις πως χωρις να δινεις καποιο ερεθισμα, σε σχολιαζουν;
εισαι ντροπαλος;
εχω καταλαβει πως οταν καποιοι άνθρωποι μυρίζονται ντροπαλα προσωπα γυρω τους, επιδιδονται σε "κανιβαλισμο". δλδ και μονο η ιδεα πως εχουν να κανουν να κανουν με καποιον πιο "αδύναμο" ή "λιγοτερο μαγκα" -σύμφωνα με την ανοητη λογικη τους παντα- τους εξιταρει και θελουν να τον χτυπησουν, να τον κατασπαραξουν....
ομως αυτοι θα ειναι παντα κενοι μεσα τους.... εσυ οχι.
26-11-2017, 03:02 #4
Συμφωνω με αναρες στο οτι μερικοι ανθρωποι τεινουν να πειραζουν τους πιο ευαλωτους κοινωνικα, σαν ῾῾ευκολο θυμα῾῾. Κατα τα αλλα οι λογοι μπορει να ναι πολλοι, συνηθως ομως οι νταηδες εχουν νιωσει και οι ιδιοι βια λεκτικη η αλλη, δεν θα τους θεωρουσα απαραιτητα κενους. Κατα τα αλλα, οση σημασια δινεις τοση θα παιρνεις, προσπαθησε να περνας καλα με τον εαυτο σου να νιωθεις ανετα και να εστιαζεις προς τα εξω και οχι να φοβασαι και να κλεινεσαι προς τα μεσα οταν βρισκεσαι εξω σε μεγαλο γκρουπ. Απο προσωπικη εμπειρια, πολλα σχολια αρνητικα που νομιζω οτι στοχευονται προς εμενα για να με πληγωσουν απο φιλους,τα περισσοτερα ειναι φαση ῾῾για πλακα῾῾ ενω πολλες ειναι οι φορες που παρακουω, παρεξηγω και νομιζω οτι μεκοροιδευει ο αλλος. Οταν νιωθεις κυνηγημενος ολες σου οι αισθησεις θα πανε να επιβεβαιωσουν την απειλη, η οποια φυσικα δεν υπαρχει τις περισσοτερες φορες. Οι ανθρωποι ειναι κοινωνικα οντα και θελους να αλληλοσυμαθιουνται οχι να σκορπουν μισος :)
30-11-2017, 23:38 #5
αυγο μου ελεγε παλια κ η ψυχολογος μου. αλλα οταν ειμαι με καποιους κ μηλαμε κ σε μια ακυρη φαση πεταγεται ενα μαλακισμενο να πει την εξυπναδα του. αν γυρυσω κ του πω...εσυ τι πεταγεσαι ρ... εγω θα φταιω? γτ μου εχει τυχει. κ 2-3 ακομα το εκανε κ πλεον κανω σαν να μην υπαρχει.
01-12-2017, 22:14 #6
ισως κ γω υπερβαλω λιγο
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια