Για τις γυναικες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Δεν σου ειπε ρε ιωαννα οτι οι γυναικες ειναι οντως τρελες επειδη εχουν περιοδο, σου λεει οτι αυτα τα συμπτωματα εχουν ερμηνευτει ετσι στο παρελθον, ετσι το ανεφερε, δεν ειπε οτι καλα κανανε. Το ρατσιστικο που ειναι δεν καταλαβα...
    Βιαστηκες να παρεξηγηθεις :)

Senior Member
    Ηρεμηστε.το ρατσιστικο το ειπα για το ιδιο το γεγονος( οτι αυτο πυ γινοταν στο παρελθον ηταν ρατσιστικο) οχι τον ελις....απλα δεν ηθελα να αναμειχθουν αντρες στο θεμα .αυτο πηγαινε σε εκεινον μονο.για πλακα το ειπα κι επειδη ειναι ασχετο με το προβλημα υγειας μου.τι ερμηνευσατε λαθος.αυτα.καλη σας νυχτα παιδια

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Και γιατι να μην αναμειχθουν αντρες; Μπορει να εχει κανα γυναικολογο με καταθλιψη το φορουμ :P
    Η να εχει κανεις συζυγο με παρομοιο προβλημα και να γνωριζει κατι παραπανω απο εμας απο αντιστοιχες εξετασεις της ξερω γω...λεμε τωρα παραδειγματα φερνω. Ωστοσο ειναι σεβαστο που θες μονο γυναικειες γνωμες...αν και δεν νομιζω οτι ερμηνευσα λαθος μια λιγο εχθρικη διαθεση εκ μερους σου...αλλο το "να σαι καλα αλλα προτιμω γυναικειες γνωμες" και αλλο το "γυναικα εισαι;" Εχει διαφορα ο τροπος και το υφος.
    Και ουτε χαθηκε ο κοσμος με ενα ψιλοασχετο σχολιο.
    Α και ο positive wave που επεσε να τον φαει μετα αντρας ειναι να ξερεις, λολ. Τεσπα...
    Φιλικα στα λεω επειδη σε ειδα λιγο τσιτωμενη, αγαπη μονο παιδια :)
    Απο εκει και περα κανε τις εξετασεις σου και βλεπεις. Παντως εν ολιγοις ναι, μπορει το προεμμηνορυσιακο συνδρομο να συμβαλλει στα συμπτωματα σου. Φροντιζε να τρως ελαφρια, να κινεισαι οσο μπορεις, να ξεκουραζεσαι (κυριως νοητικα) και να αποφευγεις στρεσογονες καταστασεις...υπομονη και ευχομαι να βρεις λυση.

Senior Member
    Εμένα δεν μου συμβαίνει πάντα, άλλα κάποιες φορές το βιώνω τραγικά κάπως. Πολλά νεύρα, κόπωση, ακατανίκητη επιθυμία για σοκολάτα και κάποιες φορές μαυρίλα και κλάματα με το παραμικρό. Μπορεί να ακουστεί γελοίο αλλά ξέρω πως αν συμπέσει και με πανσέληνο την έκατσα την βάρκα.Παλιότερα πάντως ήτα πολύ πιο έντονα αυτά τα συμπτώματα, με τα χρόνια υποχωρούν αλλά κάποιες φορές (χωρίς να ξέρω ακριβώς τον λόγο γιατί έχω σταθερό κύκλο) είναι ακόμα έντονα. Δεν θα έλεγα πως χάνω τα λογικά μου, αλλά καλύτερα εκείνες τις μέρες να μην μου πάει κανείς κόντρα, οπότε συνήθως γελάω με την γνωστή ατάκα των αντρών "περίοδο έχεις;" γιατί βρίσκω πως έχουν κάποιο δίκιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κοίταξε Ιωάννα εσείς γεννηθηκατε τώρα πολύ απλά δε σας νοιάζει τι γινόταν το 1920 το 1940 εμένα με νοιάζει γτ γεννήθηκα το 1980
    Ελις συγγνωμη αν σε προσβαλλα αθελα μου

Senior Member
    Για να την εξετασει μια γυναικα γυναικολογος στην ευαιστητη περιοχη πρεπει να εχει κανει σεξ απαραιτητα η μπορει κι ετσι.απλως θελω να παω για να μου φυγουν καποιες φοβιες ασθενειων και δεν ξερω..τι λετε κοριτσια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Παλιά για να μην ψηφιζουν οι γυναίκες λέγανε ότι οι γυναίκες όταν έχουν περίοδο γίνονται τρελεσ κι επειδή δε γίνεται να υπολογίσουμε για την καθεμιά όταν έχουμε εκλογές αποκλείονται όλες δείτε κ κανένα ντοκιμαντέρ
    Το άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Νέα Ημέρα» στις 20 Μαρτίου του 1928:

«...Ορισμένα τινά Ελληνικά θήλεα ζητούν να δοθή ψήφος εις τας γυναίκας. Σχετικώς με το ίδιον τούτο θέμα διαπρεπέστατος επιστήμων είχεν άλλοτε αναπτύξει από του βήματος της Βουλής το επιστημονικώς πασίγνωστον, άλλως τε, γεγονός ότι παν θήλυ διατελεί εις ανισόρροπον και έξαλλον πνευματικήν κατάστασιν ωρισμένας ημέρας εκάστου μηνός... Νεώτεραι και ακριβέστεραι έρευναι καταδείκνυσιν ότι ου μόνον ωρισμένας ημέρας, αλλά δι' όλου του μηνός τελούσιν άπαντα τα θήλεα εις πνευματικήν και συναισθηματικήν ανισορροπίαν, τινά δε μετρίαν, τα πλείστα δε σφοδροτάτην και ακατάσχετον, άτε και παντοιοτρόπως εκδηλουμένων και κλιμακουμένων συν τω χρόνω... Επειδή εν τούτοις αι ημέραι αύται, δεν συμπίπτουν ως προς όλα τα θήλεα, είναι αδύνατον να ευρεθή ημέρα πνευματικής ισορροπίας και ψυχικής γαλήνης όλων των θηλέων, ώστε την ευτυχή εκείνην ημέραν να ορίζονται αι εκάστοτε εκλογαί. Η γυναικεία συνεπώς ψήφος είναι πράγμα επικίνδυνον, άρα αποκρουστέον.»

Πηγή: «Οι γυναίκες δεν πρέπει να ψηφίζουν λόγω περιόδου»: Οταν οι οπισθοδρομικοί Ελληνες θεωρούσαν «αποκρουστικά» τα εκλογικά δικαιώματα του «ωραίου φύλου» | iefimerida.gr

οι γυναικες σιγουρα δεν πρεπει να ψηφιζουν, γιατι εαν χρειαστει δεν πανε στον πολεμο. επιπλεον δεν πρεπει και να εκλεγονται.
    προσωπικη μου αποψη παντα, αλλα ξερω οτι πολλοι θα συμφωνισουν μαζι μου

Senior Member
    Εγω θελω να πω οτι ειναι αλλο το μεγαλωμα οι γυναικεσ ειναι ισεσ αλλα ποιο ειναι το θεμα οταν αυτη παιζει με κουκλεσ εγω παιζω μπαλλα θα γινουμε το ιδιο οταν μεγαλωσουμε με τιποτα δεν θα μπορουμε να συννενοηθουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Επισησ ο αντρασ μαθαινει μονοσ του απο μικροσ οι γυναικεσ τι κανουν δεν παιζουν ξυλιεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Για να την εξετασει μια γυναικα γυναικολογος στην ευαιστητη περιοχη πρεπει να εχει κανει σεξ απαραιτητα η μπορει κι ετσι.απλως θελω να παω για να μου φυγουν καποιες φοβιες ασθενειων και δεν ξερω..τι λετε κοριτσια?

Εννοειται οτι μπορεις να πας κι ετσι, βασικα ειναι καλο να παει μια κοπελα απο μια ηλικια και μετα ουτως η αλλως ασχετως ερωτικης εμπειριας. Να κανει εναν γενικο ελεγχο, να ενημερωθει για αποριες κλπ...επισης πχ το εμβολιο κατα του hpv ειναι καλυτερο να γινεται πριν την πρωτη σεξουαλικη εμπειρια ουτως η αλλως. Πηγαινε ενημερωσου.
    Δεν χρειαζεται και να σε δαχτυλωσει, λολ
    Θα σου κανει ερωτησεις για τις περιοδους σου, θα σου κανει κανεναν υπερηχο χαμηλα στη κοιλια, αυτα. Θα ρωτησεις κι εσυ τα δικα σου και κομπλε.

Page 2 of 2 FirstFirst 12