Εύρεση τροχαίου δυστυχήματος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Eπιβεβαίωση ίσως ότι έγινε όντως το τροχαίο για να νιώσω καλά μέσα μου ότι δεν πιάστηκα τόσο ηλίθιος. Αλλά προφανώς δεν θα το μάθω από εκείνη αν δεν έγινε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Eπιβεβαίωση ίσως ότι έγινε όντως το τροχαίο για να νιώσω καλά μέσα μου ότι δεν πιάστηκα τόσο ηλίθιος. Αλλά προφανώς δεν θα το μάθω από εκείνη αν δεν έγινε.
    Δεν πιαστηκες ηλιθιος. Πριν απο μερικες μερες εγραφες οτι νιωθεις μοναξια και ηθελες μια παρεα και βρηκες την ευκαιρια μεσα απο αυτη την αρρωστημενη εστω υποθεση να νιωσεις οτι καποιος ανθρωπος επιθυμει την παρεα και τη στηριξη σου.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    savatage καλησπέρα.
    Περιμένω πρόβλεψή σου. Εστειλα τελικά χθες ή δεν έστειλα?

Senior Member
    Καλησπερα! Οχι, πιστευω οτι τελικα δεν εστειλες. Για πες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Οντως τελικά δεν έστειλα. Αλλά αυτή η ιστορία συνεχίζει να με καταδιώκει στις "παράπλευρες συνέπειες".. Προχθες το απόγευμα που ήμουν θεσσαλονίκη για την συνεδρία με την ψυχολόγο μου, μου τηλεφώνησε ο 53χρονος.. Ηθελε κάτι για την δουλειά και αν μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι τεχνικά ζητήματα σε μια άλλη επιχείρηση που συνεργάζεται εκεί πέρα.
    Βασικά δεν ήξερε αυτός ότι θα είμαι θεσσαλονίκη και με ρώτησε πότε θα μπορούσα να πάω και έτσι μιας και ήμουν πήγα..
    Πήγα εκεί, γιόρταζε και ο γιος του εκει αφεντικού και καθίσαμε μέχρι τις 0200 τα ξημερώματα. Αφού λύθηκαν τα τεχνικά, αυτός (ο 53χρονος) καθίσαμε λιγο μόνοι μας σε μια γωνιά και άρχισε να με ρωτάει για εκείνη την "κοπέλα" μου, γενικά για την ζωή μου,.. Βέβαια εγώ του έδωσα το ελεύθερο να με ρωτάει τέτοια πράγματα δυστυχώς. Ημουν στο παραενα να του πω το θέατρο που του παίξαμε κτλ αλλά ρε γμτ μου, μάσησα και μπήκα σε ένα νέο γύρο ψεμμάτων.. Ρε γαμώτο.. Δεν γίνεται να συνεχίστει αυτό, επ` αόριστον.Πρέπει κάπως να σταματήσει.. καινούρια χρονιά έρχεται μου λέει, πρέπει να βρεις καμμιά καινούρια γυναίκα και δεν μπορώ να πω ότι έχει άδικο σε αυτό. Εσύ τον ρωτάω "βρήκες καμμιά καινούρια?" ε μου λέει "κάτι βρήκα και εγώ. και αφού μπορώ να βρω εγώ, μπορείς να βρεις και εσύ γιατί είσαι μια χαρά παιδί και δεν σου λείπει τίποτε.Και αφού ήδη βρήκες την άλλη που μου γνώρισες, μπορείς να ξαναβρεις..". Εγώ εκεί τι να του πω τώρα?? Το πως την βρήκα??
    Και φυσικά δεν μου αρέσει να είμαι μόνος και θέλω και εγώ παρέα και στήριξη αλλά και σε αυτό μπορώ να με κατηγορώ ως ηλίθιο που διάλεξα την συγκεκριμένη παρέα.

Senior Member
    Οκ λογω μοναξιας εκανες εκπτωση στην επιλογη παρεας, μεγαλη εκπτωση και δε φτουρησε. Δε θα αυτομαστιγωθεις ομως, σιγα το εγκλημα. Να κανεις κινηση με εκεινα τα ατομα απο τη δουλεια σου που σε ειχαν καλεσει να βγεις μαζι τους και δεν πηγες. Παρε πρωτοβουλια, ας ντρεπεσαι, ας φοβασαι, ας αγχωνεσαι, ας δυσκολευεσαι. Κανε πραγματα εστω και με δυσκολια, απλα καντα.

Senior Member
    Η ψεμματα σου ειπε ή "αληθινες" φαντασιες της. Για τον απλουστατο λογο οτι ενα τετοιο τροχαιο εκτος του οτι καποιοι θα το θυμουνταν, θα το εβρισκες πανευκολα στο Google. Το μονο παρομοιο αληθινο εγινε το 2014, αυτο που σου εδειξαν και πιο πανω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Οντως τελικά δεν έστειλα. Αλλά αυτή η ιστορία συνεχίζει να με καταδιώκει στις "παράπλευρες συνέπειες".. Προχθες το απόγευμα που ήμουν θεσσαλονίκη για την συνεδρία με την ψυχολόγο μου, μου τηλεφώνησε ο 53χρονος.. Ηθελε κάτι για την δουλειά και αν μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι τεχνικά ζητήματα σε μια άλλη επιχείρηση που συνεργάζεται εκεί πέρα.
    Βασικά δεν ήξερε αυτός ότι θα είμαι θεσσαλονίκη και με ρώτησε πότε θα μπορούσα να πάω και έτσι μιας και ήμουν πήγα..
    Πήγα εκεί, γιόρταζε και ο γιος του εκει αφεντικού και καθίσαμε μέχρι τις 0200 τα ξημερώματα. Αφού λύθηκαν τα τεχνικά, αυτός (ο 53χρονος) καθίσαμε λιγο μόνοι μας σε μια γωνιά και άρχισε να με ρωτάει για εκείνη την "κοπέλα" μου, γενικά για την ζωή μου,.. Βέβαια εγώ του έδωσα το ελεύθερο να με ρωτάει τέτοια πράγματα δυστυχώς. Ημουν στο παραενα να του πω το θέατρο που του παίξαμε κτλ αλλά ρε γμτ μου, μάσησα και μπήκα σε ένα νέο γύρο ψεμμάτων.. Ρε γαμώτο.. Δεν γίνεται να συνεχίστει αυτό, επ` αόριστον.Πρέπει κάπως να σταματήσει.. καινούρια χρονιά έρχεται μου λέει, πρέπει να βρεις καμμιά καινούρια γυναίκα και δεν μπορώ να πω ότι έχει άδικο σε αυτό. Εσύ τον ρωτάω "βρήκες καμμιά καινούρια?" ε μου λέει "κάτι βρήκα και εγώ. και αφού μπορώ να βρω εγώ, μπορείς να βρεις και εσύ γιατί είσαι μια χαρά παιδί και δεν σου λείπει τίποτε.Και αφού ήδη βρήκες την άλλη που μου γνώρισες, μπορείς να ξαναβρεις..". Εγώ εκεί τι να του πω τώρα?? Το πως την βρήκα??
    Και φυσικά δεν μου αρέσει να είμαι μόνος και θέλω και εγώ παρέα και στήριξη αλλά και σε αυτό μπορώ να με κατηγορώ ως ηλίθιο που διάλεξα την συγκεκριμένη παρέα.
    ε, ποιος ειναι ο νεος κυκλος ψεματων?
    αυτα που λες, ειναι τα παλια ψεματα.
    οκ, συζητησατε, σου ειπε αυτο. λες "αυτα πανε περασαν τωρα. ετυχε." και συνεχιζεις κανονικα.
    πες του αν εχει καμια φιλη η δικια του κι εχουν ορεξη αν βγειτε ολοι μαζι, να σε καλεσει.

Senior Member
    Ρεμεντυ δε μπορώ να γράψω δημόσια αλλα ναι αναγκάζομαι να πω και νέα ψέματα που διαφορετικά δε θα τα έλεγα.
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Η ψεμματα σου ειπε ή "αληθινες" φαντασιες της. Για τον απλουστατο λογο οτι ενα τετοιο τροχαιο εκτος του οτι καποιοι θα το θυμουνταν, θα το εβρισκες πανευκολα στο Google. Το μονο παρομοιο αληθινο εγινε το 2014, αυτο που σου εδειξαν και πιο πανω.
    Ότι και να ήταν τελείωσε κάθε παρτίδα που είχα μαζι της.την έχω μπλοκάρει από όπου ήταν εφικτό (πχ δεν μπορώ να την μπλοκάρω από το σταθερό της δουλειάς οπότε εκεί μπορεί να με βρει αν θέλει) αλλά έχουμε να μιλήσουμε από 19 Οκτωβρίου και δεν πρόκειται να της ξαναστείλω ποτέ.
    Θα δείξει τι θα γίνει τώρα σε ένα μήνα που έχουμε αποκριά και θα έρθει εδώ στη δουλειά μου ο 53χρονος.Αν έρθει και εκείνη μαζί του. Θεωρώ πως δεν θα έρθει γιατί ξέρει ότι είναι ανεπιθύμητη.Μαζι του ως ζευγάρι βέβαια αποκλείεται να έρθει μιας και πρακτικά κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους αλλά να έρθει και καλά ως "φίλη" του μπορεί.Ελπιζω όχι γιατί θα έχουμε ιστορίες..

Στάλθηκε από το LEX626 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Senior Member
    Δεν έχει γίνει τέτοιο τρόχαίο, τουλάχιστον όχι τον Δεκέμβρη του 2007. Δες εδώ την αναζήτηση με προκαθορισμένη ημερομηνία: https://www.google.com.cy/search?q=%...w=1536&bih=759

Για να μην μπλέκεις με ψέματα, μείνε μακριά από άτομα που σου λένε να πεις ψέματα. Ακόμη κι αν πιστεύεις για μια στιγμή ότι το κάνεις για καλό σκοπό, να θυμάσαι ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.

Senior Member
    Κοίτα ούτε εγώ θυμόμουν να έγινε και αν γινόταν σε εκείνο το σημείο κάτι τόσο μεγάλο,θα το θυμόμουν αφού και εγώ στην Μακεδονία μένω οπότε αν όχι τα μεγάλα κανάλια και sites,τα περιφερειακά κανάλια και sites καλύπτουν ακόμη και πιο "απλά" τροχαία.Τέσπα..περασμένα πλέον αυτά..

Page 2 of 2 FirstFirst 12