Αρχικά καταχωρημένο από
kozchr
Ναι αυτό το θυμάμαι και εγώ.Ντρέπομαι να πάρω και να ρωτήσω.Αν δεν ντρεπόμουν,θα είχα πάρει ήδη.Απο εκει και πέρα έχω δει την ταυτότητα της οπότε είναι αλήθεια τα προσωπικά της στοιχεία,άλλωστε είχε κατάστημα εδώ στην πόλη μου πριν το κλείσει και πάει θεσσαλονίκη να μείνει.Επίσης ξέρω ποιος είναι ο 2ος σύζυγος της ντόπιος Δ.Υ. στην νομαρχία της πόλης μου και με τον οποίο είναι στην διαδικασία διαζυγίου και ξέρω ότι με έχει παρακολουθήσει για να δει αν είμαι εγώ ο νέος της σύντροφος ή γενικά αν έχει άλλον. Εγώ δεν είμαι το νέο της αμόρε αλλά γνωρίζω ποιος είναι. Είναι ένας 53χρονος,15 χρόνια εξωτερικός συνεργάτης μου ο οποίος είναι κατάσταση "ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε" εντελώς ζαμαν φου και ο οποίος πριν κάνει το επάγγελμα που κάνει τώρα, είχε ένα απο τα μεγαλύτερα κωλόμπαρα σε επαρχιακή πόλη κοινώς ήταν νταβατζής!!!
Και θα μου πεις που εμπλέκεσαι εσύ σε όλα αυτά.Ο εν λόγω συνεργάτης πήγε στο κατάστημα της 44χρονης και της πούλησε το "προϊόν" που πουλάει η επιχείρηση που εργάζομαι.Κάπως έτσι την γνώρισα.Ο 53χρονος είπε για εμένα τα καλύτερα λόγια για το πόσο καλός είμαι στην δουλειά μου (που δεν είναι ψέμα),το πόσο "καλό" παιδί είμαι και εκείνη ήθελε να μου κάνει παρέα.Αυτός ο συνεργάτης μετακινείται μεταξύ της συμπρωτεύουσας και της επαρχιακής πόλης που έμενε παλιά.Αυτοί οι 2 λοιπόν προχώρησαν σε ερωτική σχέση μεταξύ τους και ήταν κάτι που προσωπικά δε με αφορά.
Στην αρχή ήταν όλα καλά.Μια μέρα εγώ περνούσα απο το μαγαζί εδώ στην πόλη μου και εκείνη με φώναξε να πάω μέσα.Εγώ πήγα και μου πρότεινε αν θέλω να πάμε για ένα καφέ. Εγώ στην αρχή σκέφτηκα να αρνηθώ αλλά μετά είπα ναι.Και πήγαμε τότε άρχισε το "δράμα" μου.Εκεινη στην αρχή ήταν χαρούμενη και μετά άρχισε να κλαίει και να με ρωτάει πράγματα για τον 53χρονο συνεργάτη μου.Γιατι λέει εκείνη τον γνωρίζει ένα μήνα και εγώ 15 χρόνια οπότε θα ξέρω περισσότερα για τον χαρακτήρα του,πως αντιμετωπίζει τις γυναίκες κτλ.Δεν ήθελα αρχικά να πω αλλά όταν άρχισε να κλαίει και να με παρακαλάει να της πω,συγκινήθηκα και είπα όλα όσα ήξερα για εκείνον ως καλός ηλίθιος που είμαι.
Ο συγκεκριμένος λοιπόν το παίζει ο μαμιάς της γειτονιάς και όχι μόνο..Και οκ ως εδώ,θα μου πεις μετά τι παίχτηκε..
Ε μετά μου ζήτησε να την βοηθήσω να την κάνω να την αγαπήσει πραγματικά ο συγκεκριμένος τύπος με τον οποίο έλεγε ότι έχουν καρμική σχέση επειδή έτσι της είπε ο καφετζής στον οποίο επίσης πήγε για να μάθει τι θα παιχτεί στην συγκεκριμένη σχέση.
Ετσι λοιπόν εγώ ως καλός ηλίθιος και σκατοφιλότιμος που είμαι,συμφώνησα να παίξουμε διάφορα "χουνέρια" στον 53χρονο προκειμένου να την αγαπήσει πραγματικά.Δεν χρειάζεται να πω ακριβώς τι συμφώνησα να κάνω,αλλά κάποια από αυτά περιελάμβαναν ψεύτικες εγχειρήσεις,ψεύτικη σχέση δική μου με κάποια κοπέλα φίλη της και θέατρο μπροστά του μπας και καλά ζηλέψει και πει α έχω και εγώ μια γυναίκα που με αγαπάει,όπως αγαπάει η Ε τον kozchr και να πάει να της πει να είναι μαζί. Fuck logic ε? Το αποτέλεσμα από όλα αυτά? Μηδέν καθώς ο άλλος συνεχίζει να την έχει μόνο για πήδημα και όχι για κάτι σοβαρό όπως εκείνη ελπίζει.
Και που εμπλέκομαι εγώ? Κουράστηκα απο αυτές τις βλακείες που έκανα,νιώθω τύψεις απέναντι στον συνεργάτη μου στον οποίο έχω πει πολλά ψέματα για όλο αυτό και με ρωτάει συνέχεια πχ για την σχέση μου και πως κατάφερα και έβγαλα τόσο σούπερ "γκομενάκι" (καθώς η κοπέλα είναι 25 χρονών και μοντέλο και μορφωμένη) και να της πω άμα έχει καμμιά φίλη να του γνωρίσει-->θυμίζω 53 χρονών αυτός και ψάχνει 25χρονες.Εγώ εν τω μεταξύ την κοπέλα αυτή μια φορά και μοναδική την είδα στη ζωή μου τότε που κάναμε το "κόλπο" στον 53χρονο και ποτέ ξανά αφού έτσι και αλλιώς έχει δεσμό. Ετσι είπα στον 53χρονο ότι χωρίσαμε και άρχισε να με ρωτάει για ποιο λόγο.Οπότε όπως καταλαβαίνεις αναγκάστηκα να πω και άλλα ψέματα...
Μετά από όλα αυτά είπα στην 44χρονη ότι δεν θέλω να την ξαναδώ γιατί μου δημιούργησε πρόβλημα και άρχισε να μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο του τύπου "θα πεθάνω αν με αφήσεις κτλ". Εγώ την άφησα και της είπα μάλιστα ότι αν συνεχίζει να με ενοχλεί θα πω στον 53χρονο όλη την αλήθεια για όσα κάναμε και εκείνη τότε έβαλε να με απειλήσουν, ότι θα φάω ξύλο και τέτοιες βλακείες...Φυσικά δεν μάσησα. Τώρα έχουμε γύρω στον 1 μήνα να μιλήσουμε αλλά με τρώει η περιέργεια να μάθω τι από όλα αυτά που μου έλεγε για την ζωή της είναι αλήθεια και τι ψέματα.
Ο συνεργάτης μου συνεχίζει να με πρήζει με όλα αυτά που του έχω πει και είμαι ένα κλικ απο το να του τα πω όλα για να νιώσω καλά και να εξιλεωθώ. Η ψυχολόγος μου,μου είπε να μην ασχοληθώ.Η λογική μου λέει να μην ασχοληθώ αλλά κάτι με τρώει μέσα μου και θέλω να πάω να τα πω όλα και ότι γίνει. Απο την μια ξέρω ότι αν πω,θα μπλέξω.Από την άλλη εκείνη που την βάφτισαν με 3 ονόματα (πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να έχει 3 ονόματα βαπτισμένα!!! διαφορετικά μεταξύ τους),την έχω ήδη κάνει πέρα..Τον συνεργάτη μου όμως δεν μπορώ να τον κάνω πέρα.Και θα συνεχίσει δυστυχώς να με ρωτάει για όλα αυτά που του έχω πει και το τίμημα θα είναι να συνεχίσω να λέω ψέματα..Η λέω την αλήθεια και ότι γίνει..
Η δική σας γνώμη ποια είναι?