Συνάντηση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Προτείνετε ημερομηνία να δούμε ποιοι συμφωνούν

Banned
    Τι λετε για το σαββατο αυτο 20:00 στο αγαλμα του Βενιζελου;

Senior Member
    Skiaxtro,valtous allh hmeromhnia...To Savvato einai o telikos kupellou podosfairou kai isws na mhn boresoun na erthoun...kala na perasete...

Member
    για θεσσαλονικη υπολογιστε κ εμενα παιδια, μπορουμε σαββατο μεσημερι η και παρασκευη βραδυ αν προλαβαινουν τα παιδια που ναι σε κοντινες πολεις να ρ8ουν.
    Εγω ζω θεσσαλονικη και ειμαι available ειτε παρασκευη ειτε σαββατο ειτε κυριακη.

Συγνώμη παίδες που δεν ασχολήθηκα τελευταία αλλά είχα κάποια προβλήματα.Λοιπόν θέλω αυτοί που θέλουν να γίνει συνάντηση να προτείνουν ένας ένας ημερομηνία.Εγώ είμαι από έδεσσα και όπως καταλαβαίνετε για αθήνα δεν μπορώ.Έτσι προτείνω για αυτούς που είναι από μακεδονία γενικά να πουν ναι η όχι για θεσσαλονίκη.Μέσα στον ιούνιο και κάπου στα μέσα του μήνα προτείνω για συνάντηση.Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις ημερομηνίες.Για αυτό λοιπόν ακούω τις τελικές προτάσεις σας.

Junior Member
    Αν υπάρχει διάθεση από εσάς, μπορούμε να ορίσουμε ένα μέρος, στην Αθήνα, μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, να μαζευόμαστε και να ανταλλάσουμε τις εμπειρίες μας. Ισως, φανεί χρήσιμο σε όλους μας ή τουλάχιστον σε κάποιους από εμάς.

Διάθεση υπάρχει αλλά μερικοί δεν μπορούν εκτός θεσσαλονίκης.Αν εσείς από αθήνα δεν έχετε πρόβλημα με τα ταξίδια ελάτε εσείς πάνω.

Page 3 of 3 FirstFirst 123