Results 1 to 15 of 122
-
22-11-2017, 00:51 #1
Το αγορι μου δεν εχει καθολου σεξουαλικη διαθεση
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα πολύ την αποψη σας, ειδικά των ανδρων.
Εχω σχέση εδώ και ένα χρόνο περίπου. Τους τελευταίους 3 μηνες περίπου η σεξουαλική μας ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Εγώ είμαι 25 και ο σύντροφος μου 36. Όταν ξεκίνησε το θέμα έλεγε πως δεν έχει διάθεση λόγω προβλημάτων με την δουλειά. Έχει επιχειρήσεις και έχει αρκετό άγχος είναι η αλήθεια. Αρχικά, για να είμαι ειλικρινής ήμουν κι εγώ πιεστική. Τον τελευταίο καιρό όμως που χαλάρωσα και δεν τον πιέζω δεν βλέπω καμιά βελτίωση κι έχω απελπιστεί.
Δεν αντέχω άλλο να έχω σχέση, να είμαι νέα κοπέλα και να μην κάνω σεξ! Σήμερα του το είπα, και μου είπε πως δεν έχει διάθεση καθόλου. Και πως του προκαλώ άγχος. Πως νιώθει ότι όταν κάνω κίνηση το κανω όχι γιατι το θέλω πραγματικά αλλά για να τον τεστάρω ας πούμε, να επιβεβαιωθώ οτι με θέλει. Και οτι γενικά νιώθει αγχος. Δεν ξερω τι να κανω!
Δεν θέλω να τονχωρίσω γιατι τον θέλω πολύ, και τον αγαπαω. Και έχω συνέχεια νεύρα γιαυτον τον λόγο.
- 22-11-2017, 01:41 #2
μπορει να σου φανει λιγο εξοφρενικο αυτο που θα πω αλλα μπορει αν τους καθησεις και καμια φιλη σου να του γινει κοτρονα
22-11-2017, 05:12 #3
22-11-2017, 05:20 #4
Η ελειψη σεξουαλικης ζωης ειναιοτι χειροτερο αναμεσα σε ενα ζευγαρι.και ιδου τα αποτελεσματα μες τα νευρα εισαι και με το δικιο σου..
Πιο πριν πως ηταν η σεξουαλικη σας ζωη??το κανατε συχνα??μπορουσε ηθελε???μαλλον μιλαμε για χαμηλη λιμπιντο λογο αγχους..
Εγω θα σου προτεινα να κατσεις και να του μιλησεις χωρις φασαριες και νευρα.ομορφα κι ωραια και να του πεις οτι δεν γινετε σχεση διχως σεξ.εαν θελει μπορειτε να πατε σε καποιο ειδικο π.χ ανδρολογο.τον τελευταιο και ακουο για ανδρες λιγο πιο πανω απτα 30 να εχουν θεματα με το σεξ.
Αν σου πει σουξου μουξου και δεν δεχετε να παει η να βρει τελοσπαντων μια λυση και ειναι τελειος αρνητικος σε ολα ακομα και στο να το συζητηση τοτες λυπαμε.πρεπει να παρεις αποφασισεις
22-11-2017, 11:07 #5
Προτιμω να μην απαντατε καθολου απο το να απαντατε με τετοιο τροπο.
Πιο πριν ανα περιοδους ισως ειχαμε μικροπροβληματα. Δηλαδη ειχε τυχει μια φορα ενω το καναμε να χασει την στυση του, και ειχα αντιδρασει λιγο ασχημα η αληθεια ειναι, (υπερβολικα) και μετα του ειχε δημιουργηθει αγχος για ενα μικρο διαστημα. Αλλα ενταξει ποτε οπως τωρα.
Αληθεια εχω συνεχεια νευρα, το σκεφτομαι συνεχεια και νιωθω χαλια. Δεν αντεχω αλλο. Αυτο εκανα χτες, προσπαθησα με πολυ ομορφο τροπο να του τα πω, χωρις νευρα. Αρχικα μου λεει δεν εχω διαθεση τι να κανω. Και δεν ηθελε να το συζητησει. Με πολλη προσπαθεια το συζητησαμε λιγο και μου ειπε αυτο που σας ειπα. Πως και δεν εχει διαθεση, και οταν ας πουμε εχει νιωθει πιεση απο μενα σε αυτο το κομματι και δνε μπορει ετσι. Νιωθει πως ειτε θα το κανει με το ζορι για μενα, ειτε πως εγω το κανω ντε και καλα για να επιβεβαιωθω και οχι επειδη μου βγαινει φυσικα.
Του λεω στο τελος, τι να κανω δηλαδη; δεν βγανει αλλο ετσι. Και μου λεει δεν ξερω, απλα ο,τι κανεις να το κανεις αληθινα, οχι ψευτικα.
Σε ψυχολογο αποκλειεται να παει, κι ισα ισα οσο περισσοτερη συζητηση κανω τοσο χειροτερα ειναι.
22-11-2017, 11:50 #6
Έχασε τη στύση του και τι του είπες εσύ ότι είναι ανίκανος?
Πήγαινε ώρες κανέναν στην ηλικία σου να βγάλεις τα γούστα σου. Ο άλλος είναι 36 χρονων, έχει τις δουλειές τους, τα άγχη του, τα προβλήματα. Μπορεί να φλίπαρε.
22-11-2017, 12:30 #7
Ειστε πολυ λιγο καιρο μαζι. Μονο 1 χρονο και ηδη τους 3 τελευταιους μηνες απεχετε σεξουαλικα. Αν ειχε και ακομα πιο πριν προβληματα στυσης, μπορει να εχει καποιο προβλημα που το γνωριζε και φοβαται να το αντιμετωπισει, οποτε τα ριχνει σε σενα με δικαιολογιες για να νιωθεις ενοχες και να μην τον πιεζεις να το αντιμετωπισει.
Στη θεση σου, οπως ειπε και ο giorgos35, αν συνεχιζε να αρνειται να πατε σε γιατρο, θα διεκοπτα τη σχεση.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
22-11-2017, 12:34 #8
πριν τους 3 μηνες, τι γινοταν?
τα πραγματα ηταν απολυτα ικανοποιητικα, η απλα λιγο καλυτερα?
στην αρχη της γνωριμιας, τι ηταν διαφορετικομ, σε αυτον τον τομεα?
μου κανει εντυπωση οτι εισαι πολυ μικροτερη του.
συμβαινει καποιες φορες, ανδρες να διαλεγουν πολυ μνικροτερες κοπελες για να κρυψουν πιο ευκολα κατι που αφορα την σεξουαλικοτητα τους.
ηταν παντα μετρια η διαθεση του και τωρα την εχασε εντελως, η ηταν πολυ μεγαλη κι επεσε σταδιακα στο μηδεν?
22-11-2017, 12:35 #9
22-11-2017, 12:36 #10
Αν εχασε τη στυση του εκεινη την ωρα(που καμια φορα ανθρωπινο ειναι)ξαι εσυ οπως λες συμπεριφερθηκες ασχημα τοτε μην απορεις καθολου που δεν θελει να κανει σεξ το πιο λογικο ειναι...εκανες τη χειροτερη κινηση που μπιρουσες να κανεις εκεινη την ωρα...αφενος εκανες ζημια στη σχεδη σας και αφετερου εκανες ζημια στη σεξουαλικοτητα του..
22-11-2017, 12:37 #11
Αντε τρεξε να το διορθωσης τωρα
22-11-2017, 12:38 #12
22-11-2017, 12:40 #13
σε ψυχολογο παει αυτος που δεν νοιωθει καλα.
εσυ, σιγουρα δεν νοιωθεις καλα.
εκεινος, δεν ξερουμε.
γιατι δεν πας σε εναν ψυχολογο να ξεκαθαρισεις τι θες να κανεις?
παντως πρεπει να ειναι δικη του αποφαση.
οτι και να συμβαινει, με το ζορι σεξ δεν γινεται με τπτ
ας το παρουμε λιγο αντιθετα.
μετα απο ολες αυτες τις συζητησεις, να εισαι βεβαιη οτι με την επιμονη και την συζητηση δεν θα αλλαξει τπτ προς το καλυτερο.
η δοκιμασε με αλλον τροπο, η χωρισε...
22-11-2017, 12:43 #14
22-11-2017, 13:11 #15
Όλοι μας μπορούμε να το πάθουμε! Αν η σύντροφος μας, μας κομπλάρει και μας αγχώσει για κάποιο λόγο, άν έχει άσχημη αντίδραση τη στιγμή που δεν αποδώσουμε, θα μας γινει ψυχολογικό! Εγώ προσωπικά όσες φορές έχω αγχωθεί δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα! Όταν όμως μου μίλησε όμορφα και με κατανόηση η σύντροφος μου, τοτε έγινε σαν από θαύμα ο χαμός! Άλλωστε το έγραψα και σε άλλο θέμα! Αν και 36 ετών έχει τύχει να το κάνω αμέτρητες φορές σε μια μόνο ημέρα, 4 μονο σε ένα πρωινό!, επειδή απλά η σύντροφος μου, μου έφτιαχνε τη διάθεση!