Το αγορι μου δεν εχει καθολου σεξουαλικη διαθεση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 122
    Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Δηλαδη μπορει να το παθει αυτο ενας αντρας που κατα ταλλα δεν εχει/ειχε κανενα προβλημα, λογω μιας κακης αντιδρασης?
    Οσο κι αν σου κανει εντυπωση ναι.και δεν το λεω εγω οι γιατροι το λενε πιο συγκεκριμενα μου το εχουν πει 2 ανδρολογοι εκ των οποιον ο ενας και ψυχολογος..

Υ.Γ
    Τωρα ειδα οριν απαντησω με προλαβε και ο poet

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μεγαλος ειναι δηλαδη, 36 χρονων? μην τρελαθουμε...
    σε εναν χρονο σχεσης? αυτα που περιγραφει η κοπελα δεν γινονται ουτε στα 10 χρονια..
    Δε λέω ότι είναι μεγάλος και γι αυτό έχει σεξουαλικό πρόβλημα. Λέω ότι μπορεί να έχει φάει καμια φρίκη με άγχος, επαγγελματικά κλπ
    Πως να το κάνουμε. Είναι διαφορετικές οι προτεραιότητες. Ο 25χρόνος σκέφτεται το sex εννοώ 36χρονος άμα έχει για παράδειγμα επαγγελματικούς στόχους δεν τον νοιάζει να παραμελήσει το sex.

Senior Member
    Τη περίπτωση του να βαρέθηκε η να έχει βρει κάποια πως και δε τη σκέφτηκε κανεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by JohnT View Post
    Δε λέω ότι είναι μεγάλος και γι αυτό έχει σεξουαλικό πρόβλημα. Λέω ότι μπορεί να έχει φάει καμια φρίκη με άγχος, επαγγελματικά κλπ
    Πως να το κάνουμε. Είναι διαφορετικές οι προτεραιότητες. Ο 25χρόνος σκέφτεται το sex εννοώ 36χρονος άμα έχει για παράδειγμα επαγγελματικούς στόχους δεν τον νοιάζει να παραμελήσει το sex.
    εγω δεν εξρω κανεναν 35χρονο να παραμελει το σεξ επειδη εχει επαγγελματικους στοοχους...
    η προβλημα εχει, η δεν την θελει πια..
    αλλα ποτε την ηθελε δλδ? μονο εναν χρονο τα εχουν.
    στην αρχη την ηθελε?

Junior Member
    Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Κοιταξτε, δεν ηταν ποτε τρελη ερωτικη ζωη, δηλαδη να το κανουμε 5 φορες σε μια μερα αλλα ηταν μια χαρα. Περσι, ειχαμε ενα θεμα οπως σας ειπα αλλα ηταν για μικρο χρονικο διαστημα. Και μετα επανηλθε. Ειχαμε δηλαδη καποιες διακυμανσεις.
    Όντως εχει πολυ αγχος με τη δουλεια, το καταλαβαινω αυτο. Και εχει γενικα πολλες ευθυνες και πολυ τρεξιμο. Αλλα ουτε και μεγαλος ειναι 36 χρονων!Μην τρελαθουμε.
    Το να εχει αλλη το αποκλειω (για να σας προλαβω εννοειται ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, αλλα θα το ειχα καταλαβει. και περναμε και αρκετο χρονο μαζι). Και επισης ειναι ειλικρινης απεναντι μου σε βαθμο αηδιας. Δηλαδη αν δεν με ηθελε πια, απλα θα μου το ελεγε, και θα το διελυε απο μονος του. Μου το ειπε και μονος του πως αν δεν σε ηθελα δεν θα ημουν μαζι σου προφανως. Δεν ειναι ο αντρας που βολευεται σε μια σχεση.
    Ναι, το παραδεχτηκα απο μονη μου πως ειχα αντιδρασει υπερβολικα παλια. Αλλα πλεον καθολου δεν τον πιεζω, και προσπαθω να δειχνω κατανοηση. Και χτες που του μιλησα, του μιλησα πολυ ηρεμα και ομορφα. Αλλα ανθρωπος ειμαι κι εγω! Ποση υπομονη να κανω; Πολλες φορες πλεον, εχω νευρα σε ακυρες στιγμες εξαιτιας αυτου του πραγματος.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε ψυχολογο παει αυτος που δεν νοιωθει καλα.
    εσυ, σιγουρα δεν νοιωθεις καλα.
    εκεινος, δεν ξερουμε.
    γιατι δεν πας σε εναν ψυχολογο να ξεκαθαρισεις τι θες να κανεις?
    παντως πρεπει να ειναι δικη του αποφαση.
    οτι και να συμβαινει, με το ζορι σεξ δεν γινεται με τπτ

ας το παρουμε λιγο αντιθετα.
    μετα απο ολες αυτες τις συζητησεις, [B]να εισαι βεβαιη οτι με την επιμονη και την συζητηση δεν θα αλλαξει τπτ προς το καλυτερο.
    η δοκιμασε με αλλον τροπο, η χωρισε
    .[/B]..
    Τι να δοκιμασω δηλαδη; Μου εχουν σπασει τα νευρα πια, στην αρχη αντεδρασα υπερβολικα και εννοειται τα εκανα χειροτερα. Μετα δοκιμασα να τον φτιαχνω, να κανω κινηση, παλι δεν ηθελε. Μετα τον αφησα τελειως ελευθερο και δεν ειδα βελτιωση. Ε τι να κανω; Δεν μπορω να τα κραταω και μεσα μου, θα τρελαθω στο τελος. Ολο νευρα εχω! Τουλαχιστον να το συζηταω να ξαλαφρωνω λιγο.
    Δεν θελω να τον χωρισω γιατι τον αγαπαω και τον θελω παρα πολυ. Αλλα δεν ξερω και τι να κανω! Σκεφτηκα μεχρι και τιποτα διεγερτικα να του δωσω κρυφα μπας και ξεμπλοκαρει.

Senior Member
    Το πιο πιθανό είναι να μη γουστάρει πλέον

Junior Member
    Το πιο πιθανό είναι να μη γουστάρει πλέον
    Μα γιατι να μην με χωρισει τοτε;; δεν ειναι παραλογο; Γιατι να εισαι με καποιον αν δεν γουσταρεις; Και αυτος το ιδιο μου εχει πει. Πως αν δεν με γουσταρε δεν θα ηταν μαζι μου.

Senior Member
    οταν λες οτι στην αρχη ηταν μια χαρα?
    τι εννοεις? και ποσο κρατησε αυτο το μια χαρα?

Junior Member
    Ε πριν απο αυτους τους τελευταιους 3 μηνες εννοω. Οτι ειχαμ σεξουαλικη ζωη ρε παιδι μου. Οκ. δε ηταν ποτε οτι το καναμε και σαν κουνελια, αλλα δεν μπορεις ποτε να τα εχεις κι ολα σε μια σχεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Δηλαδη μπορει να το παθει αυτο ενας αντρας που κατα ταλλα δεν εχει/ειχε κανενα προβλημα, λογω μιας κακης αντιδρασης?

συμβαινει τις περισσοτερες φορες.
    ο αντρας παντα θελει να ικανοποιει την γυναικα που εχει επαφη, οχι οποσδηποτε συναισθηματικα αλλα σεξουαλικα παντα.
    πολλες φορες συμβαινει σε μια σχεση μια γυναικα να μη εχει οργασμο λογω δικου της προβληματος. ειναι οτι χειρωτερο για τον αντρα γιατι αισθανεται ανεπαρκης και χανει το ανδιαφερον του.
    ειναι ενας απο τους λογους που οι περισσοτεροι αντρες δεν πανε σε ιεροδουλες γιατι ξερουν οτι αυτες ποτε δεν εχουν βεβαια οργασμο οσο εργαζονται.
    ο αντρας δεν μπορει να εχει επαφη τοσο ευκολα οσο μια γυναικα γιατι πρεπει να εχει στυση για να κανει σεξ, και αν αρχισει να πεφτει για οποιο λογο και να γινει αυτο αγχωνεται και γινεται χειρωτερη η κατασταση.

η αποψη μου ειναι οτι δεν θα υπαρξει βελτιωση στο θεμα του σεξ σε αυτη την σχεση.

Senior Member
    Τη περίπτωση του να βαρέθηκε η να έχει βρει κάποια πως και δε τη σκέφτηκε κανεις?

το να βρικε αλλη αποκλιετε θα της το ελεγε με τη μια.
    το να βαρεθηκε χμμμ..αυτο παιζει μπορει ναι μπορει οχι
    26 κοριτσακι εχει τι αλλο να θελει την αντζελινα τζολι??
    αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα

Senior Member
    Νεφέλη να σε ρωτήσω κάτι. Εσύ έχεις αλλάξει καθόλου από την πρώτη μέρα που γνωριστήκατε? Και εννοώ σωματικά. Φροντίζεις τον εαυτό σου;? Από κιλά πως εισαι;? Έβαλες έχασες Μήπως?

Senior Member
    Αστο μεγαλη ιστορια κι ομως γινεται να μη σε γουσταρει σεξουαλικα και δεν φταις εσυ.
    Πχ απο ενα βιβλιο ψυχολογου:
    Ο τέταρτος χρόνος που πάλι δεν πάει καλά είναι ο οιδιποδειακός, στάδιο που στην ανάπτυξη αντιστοιχεί γύρω στα 5 χρόνια του παιδιού. Εκεί υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν θέλεις πολύ ερωτικά το σύντροφό σου. Αν καταφέρεις και πάρεις κάποιον που σου θυμίζει τη μαμά (ή τον μπαμπά), έχεις προβλήματα σεξουαλικά: στύσης, πρόωρης εκσπερμάτισης κ.λπ.».

Banned
    Σε ψυχολογο αποκλειεται να παει, κι ισα ισα οσο περισσοτερη συζητηση κανω τοσο χειροτερα ειναι.
    κατι σα να μου θυμιζει αυτο

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast