Results 91 to 105 of 122
-
25-11-2017, 18:16 #91
Είναι όπως τα θέματα που δημοσιεύονται στο ίντερνετ πχ στο fb. Θέματα που ο κάθε κουτσομπολης θα ηθικολογήσει, θα κρίνει, θα κατακρίνει, θα βρίσει ένα άτομο που δεν ξέρει καμία πτυχή της ζωής του στηριζόμενος απλά σε μια περιγραφή ενός γεγονότος το οποίο αποτελεί 1/10000000 στιγμών της ζωής του. Δηλαδή σ'αυτή την κοινωνία γίναμε όλοι ηθικολόγοι, δικαστές, ψυχολόγοι.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
- 25-11-2017, 19:00 #92
οχι δεν καταληξαμε εκει κανεις λαθος και ουτε ειπα ποτε οτι ειναι γκει...ισα ισα μιλησα για στυτικη δυσλειτουργια..επειδη ακριβως ξερω τη ψυχολογια ενος ανδρα πανω σε αυτο.και μαλιστα προσπαθησα να το μεταφερο κι ολας οσο μπορουσα φυσικα γιατι καποια συναισθηματα δεν πριγραφονται...θα μπορουσα να πω χιλια δυο επι τουτου.
αλλα δεν ηθελα να κουρασο..
πρωσωπικα δεν κατεληξα οτι ειναι γκει αν θελεις ξανα διαβασε τα μηνηματα.
25-11-2017, 20:23 #93
Καταρχην να σου πω οτι νιωθω ασχημα γιατι αισθανομε σαν να σου πηγενο...αλλα απτην αλλη δεν μπορω να σου κρυψω οτι νιοθω προσεβλημενος.πληγωμενος..� �τα σημεια που εχω
Τονιση.προφανος επειδη το αντικειμενο συζητησεις ειναι ακρος προσωπικο εικαζω οτι η θεματοθετρια δεν ηθεκε να το μυραστει με τους φιλου φιλες της και προτιμησε το φορουμ λογο ανωνυμοτητας...λογικο
Οπως και να εχει τη στιγμη που μπενει καποιος ανθρωπος στο φορουμ να πει το προβλημα του οποιο κι αν ειναι αυτο και ζηταει βοηθαει.να μην του παρεχουμε τη βοηθεια μας??καταλαβαινω οτι οι προθεσεις σου ειναι καλες.αλλα η αλλη λυση ποια ειναινα μην απανταει κανεις σε θεματα σχεσεων η να μην ανοιγονται θεματα σχεσεων??
Και θα μιλησω για εμενα πρωσοπικα δεν ειμαι ουτε ψυχολογος ουτε ηθικολογος ουτε κουτσομπολης και τιποτα απο αυτα που ειπες ουτε και τελειος αλλιος θα ειμουν θεος.συμμετεχο μονο σε θεματα που εχουν να κανουν με τη σεξουαλικοτητα διοτι επειδη γνωριζω λιγα πραγματα γιαυτο το θεμα απο πρωσωπικη εμπειρια.αν προσεξες ποτε δεν λαμβανω μερος σε θεματα καταθλιψης αυτοτραυματισμος κ.α..διοτι εχω μεσανυχτα μην παρω κανεναν στο λαιμο μου.
...ενας απτους βασικοτερους λογους που παρεμενο στο φορουμ ειναι αυτος..να βοηθησω ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ σε θεματα στυτικης δυσλειτουργιας παντα καλοπροαιρετα και με φιλικες προθεσεις..
Υ.Γ
Παραδεχομε ομως οτι οντως υπαρχουν και μεκοι που μαλλον μιλανε χωρις να κατεχουν η να εχουν πρωσωπικη εμπειρια
25-11-2017, 20:31 #94
Να συμπληρωσω και να πω οτι ι καθενας ειναι ελευθερος να πει τη γνωμη του χωρις να την επιβαλει οπως και ο/η θεματοθετης/τρια δεν ειναι υποχρεωμενη να εφαρμοζη οτι ακουει αλλα να διαλεξη με ποια αποψη συμφωνη και με ποια οχι..
Ο σοφος λαος λεει...χιλιες γνωμες ακου τη δικια σου μην την απορριπτης
25-11-2017, 20:58 #95
Ρε Γιώργο δεν καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκες.
Ανέφερα τα σημεία στα οποία διαφωνώ και νομίζω ήταν κατανοητά. Διαφωνώ κυρίως στο να βγαίνουν συμπεράσματα χωρίς στοιχεία αυθαίρετα για κάποιον που ούτε φάτσα δεν γνωρίζουμε.
Αν λέω κάτι παράλογο να επιχειρηματολογήσουμε.
Εγώ απλά αυτό δεν το θεωρώ βοήθεια και αυτή είναι η άποψη μου. Δηλαδή τι βοήθεια είναι για κάποιον το να του θέσεις 10 σενάρια για το τι μπορεί να κάνει το αγόρι της ή το κορίτσι του. Υποθέσεις και εικασίες με ποια στοιχεία. Τσάμπα επιπλέον αγωνία κ άγχος για αυτόν που υποβάλει τον προβληματισμό του.
Οσο για τους χαρακτηρισμούς πηγαιναν σε όσους κρίνουν πολύ εύκολα κάποιον για την ζωή του και βγάζουν το κόμπλεξ τους.
Το βλέπω συνεχώς στο ίντερνετ πως κάνουν υποθέσεις για την ζωή κάποιου που δεν γνωρίζουν και για το πως εξελίχθηκε.
Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία δεν θα έπρεπε να προσβληθείς αλλά νομίζω να προβληματιστείς. Αν δεν ανήκεις και πάλι θα σου ήταν αδιάφορο.
Όσο για το δικαίωμα της άποψης. Ναι έχουμε δικαίωμα να λέμε την άποψη μας αλλά η άποψη έχει και ευθύνη σε τέτοια μέσα ή αποποιούμαστε οποιαδήποτε ευθύνη;; Πετάμε το οτιδήποτε χωρίς να βουτήξουμε την γλώσσα μας στο μυαλό;;
Το ίντερνετ δίνει την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων αλλά περιέχει κ τεράστια ευθύνη για την πληροφορία που δίνουμε ή την άποψη.Last edited by serios; 25-11-2017 at 21:23.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
25-11-2017, 21:06 #96
Γιώργο για να καταλάβεις εμείς οι σχιζοφρενεισ έχουμε άλλη κουλτούρα δηλαδή πρέπει να μάθει ο καθένας μας πως να επιβιώνει μόνος του αυτό περιλαμβάνει τα πάντα δηλαδή το πρωί που ξυπνασ μπορείς να κανεισ ένα καφέ να πιεις είναι επιτυχία μετά που θα πεινάσεις πρέπει να μπορείς να κανεισ ένα φαγητό κ να το φας ή να πάρεις απέξω κ να τρώγεται αυτά είναι τα βασικά μετά είναι το οικονομικό να έχεις λεφτά για όλα αυτά μετά είναι οι φιλίες που πρέπει να σε δεχτούν γνωρίζοντας το πρόβλημα κ τέλος είναι τα κορίτσια αυτά που σου λέω ο σωστός ασθενής πρέπει να τα φροντίσει μόνος του για τον εαυτό του αφού γίνουν αυτά μετά μπορεί να κάνει ότι θέλει κ μαλακιεσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-11-2017, 21:14 #97
Εγω εγραψα πολκα περισσοτερα στο πανω μηνημα μου γιατι δημοσιευτικαν λιγοτερα απτα μισα??τελοςπαντων..
Φιλε σεριε σου ειπα και πριν οτι συμφωνω μαζη σου στα 80% σε αυτα που λες..και σε ορισμεβα σημεια εχεις πολυ δικιο και σκεφτεσε σωστα..
Κοινος αυτα που λες σωστα ειναι συμφωνω.με τον τροπο που τα λες σε ορισμενα σημεια διαφωνω..
Εγω τουλαχιστον απτο πανω μηνημα σου αυτο καταλαβα....τελοσπαντων δεν τρεχει τιποτα προφανος και εγω καποια πραγματα δεν καταλαβα..συμβενουν και αυτα...οποτε μπορεις να θεωρησεις τα σχολια και ακυρα
25-11-2017, 21:17 #98
Έλις αν οι εξηγήσεις σου στον Γιώργο ήταν για το κομμάτι αυτου που θεωρήθηκε προσβολή από μέρους σου,θα πω πως εγώ που γνωρίζω το χιούμορ σου γέλασα αλλά φυσικά η κοπέλα που έχει το πρόβλημα της και δεν σε γνωρίζει θα το θεώρησε κακόγουστο κ ότι την περιπαίζεις πιθανώς.
Εγώ γνωρίζω τον πόνο σου και δεν χρειάζονται εξηγήσεις για το τι περνάς. Φυσικά γνωρίζεις ότι πολλοί σε παρεξηγούν εδώ μέσα. Αλλά για μένα είσαι μεγάλο μούτρο με την καλή έννοια κ πιστεύω είσαι αληθινός.
Αν έχεις να κάνεις κάτι δεν είναι να δώσεις εξηγήσεις για την ζωή σου αλλά από την στιγμή που προσβλήθηκε η κοπέλα να της εξηγήσεις ότι δν είχες πρόθεση που εγώ το ξέρω ότι δεν είχες πρόθεση να προσβάλεις.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
25-11-2017, 21:20 #99
25-11-2017, 21:22 #100
Σειριε δε θα απολογηθω ποτέ δεν απολογούμαι απλά μετά κάνω κάτι για να διορθώσω το λάθος μου συγνώμη δεν το ήθελα κλπ είναι συνήθως δικαιολογίες κι εγώ από μικροσ δεν το κάνω αυτό
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-11-2017, 21:25 #101
Ετσι οπως το θετεις εδω τωρα ρε φιλαρακι σε παραδεχομε.ετσθ συμφωνω με χιλια..στο οροηγουμενο μηνυμα στο οποιο τονισα(για να καταλαβεις ποιο λεω)
Απο αυτα που ειπες ηταν σαν να μας κατακρινεις να μας τη κες που προσοαθουμε να βοηθησουμε τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα...
Γιαυτο και σου ειπα οτι διαφωνω με τον τροπο που τα λες!!!τωρα εδω ειδες τη ωραια που το εθεσες 1000% δικιο εχεις..
25-11-2017, 21:27 #102
25-11-2017, 21:31 #103
Ναι τον τόνο μου τον κατάλαβα ότι ήταν λάθος.
Γι'αυτό έγραψα στην απάντηση μου αμέσως μετά πως δίνω την εντύπωση πως σας μηδενίζω κ ότι εγώ είμαι ο γαμάουα.
Δεν είχα αυτή την πρόθεση όταν αναγνωρίζω πως και εγώ κάνω λάθη και δεν είμαι τέλειος αλλά αυτό θεωρώ σωστό να γίνεται σε θέματα βοήθειας. Δεν θεωρώ ότι όλα τα μέλη εμπίπτουν στις κατηγορίες των χαρακτηρισμών που έκανα και δεν πήγαιναν οι χαρακτηρισμοί σε κάποιον ειδικά. Είναι συμπεράσματα μου με βάση την ενασχόληση μου με το μέσο που λέγεται ίντερνετ.
Απλά ώρες ώρες εκνευρίζομαι και μιλάω κ γω σαν δεν ξέρω πως να το πω... μάλλον πλησιάζω κάποιον που κάνει κύρηγμα... ξέρω γω;; τεσπα ελπίζω να είμαι κατανοητός.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
25-11-2017, 21:31 #104
25-11-2017, 21:37 #105
Χερομε παντως που ολα τελειωσαν καλα...παντα εχω να λεω οτι εδω φιλοξενουνται τα καλητερα παιδεια..
Το ιδιο καλο τελος ευχομε να εχει και η θεματοθετρια και να ειναι ευτηχησμενη με το αγορι της...
Επισεις και το αγορι να ξανα γινει μονομαχος και να δινει της καλητερες μαχες.ξερω πολυ καλα ποσο κολαση ειναι αυτο