Το αγορι μου δεν εχει καθολου σεξουαλικη διαθεση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 122
    Senior Member
    Ο Αλέκος ενοει ότι εσύ βρήκες τον πλούσιο κι αντί να πάνε όλα καλά έπαθε αφλογηστια κι είσαι τώρα στο δίλημμα να βρεις ένα τίμιο λαϊκό παιδί ή να ζήσεις μια άνετη ζωή αλλά χωρίς σεξ θα σ πω εγώ ότι λογικά η ξυναδα σου του την ρίχνει αυτό λέει ο Αλέκος Άστον να βρει καμία να το ευχαριστηθεί
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Αστο μεγαλη ιστορια κι ομως γινεται να μη σε γουσταρει σεξουαλικα και δεν φταις εσυ.
    Πχ απο ενα βιβλιο ψυχολογου:
    Ο τέταρτος χρόνος που πάλι δεν πάει καλά είναι ο οιδιποδειακός, στάδιο που στην ανάπτυξη αντιστοιχεί γύρω στα 5 χρόνια του παιδιού. Εκεί υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν θέλεις πολύ ερωτικά το σύντροφό σου. Αν καταφέρεις και πάρεις κάποιον που σου θυμίζει τη μαμά (ή τον μπαμπά), έχεις προβλήματα σεξουαλικά: στύσης, πρόωρης εκσπερμάτισης κ.λπ.».
    τζορτζ αυτο που λες εχει πολυ λογικη.δηλαδη αν η- συντροφος σου μοιαζει με τον μπαμπα η τη μαμα να εχεις προβλημα στη
    στυση..αλλα μου δημιουργηθηκαν ομως καποιες αποριες...
    1ον ποσο πιθανο ειναι να συμβει αυτο σε εναν ανθρωπο δηλαδη η ο συντροφος να μοιαζει καποιο απο τους γονεις
    2ον αφου αυτο συμβαινει γιατι πολλοι ανθρωποι υποσεινυδα αν οχι συνηδητα ψαχνουν να βρουνε συντροφο να μοιαζει με καποιον απτους δυο γονεις??
    συγκεκριμενα τα κοριτσια λενε θα ηθελα ο αντρας που θα παρω να μοιαζει με το μπαμπα μου
    και τα αγορια λενε θα ηθελα να μοιαζει η γυναικα που θα παρω με τη μαμα

Senior Member
    Οποτε συμφωνα με τις απαντησεις των αντρων οπως του nikos2 ειναι πιθανο ο ανθρωπος να μην εχει οργανικο προβλημα αλλα να του εχει χαντακωθει η ψυχολογια απο εκεινη την κακη αντιδραση και να κραταει το προβλημα 3+ μηνες?
    Διορθωνεται αυτο ή πρεπει να βγει απο τη σχεση για να ανακτησει την αυτοπεποιθηση του?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Οποτε συμφωνα με τις απαντησεις των αντρων οπως του nikos2 ειναι πιθανο ο ανθρωπος να μην εχει οργανικο προβλημα αλλα να του εχει χαντακωθει η ψυχολογια απο εκεινη την κακη αντιδραση και να κραταει το προβλημα 3+ μηνες?
    Διορθωνεται αυτο ή πρεπει να βγει απο τη σχεση για να ανακτησει την αυτοπεποιθηση του?
    οχι ισως...σιγουρα δεν εχει οργανικο προβλημα στα 36 να οφειλετε σε σωματικα αιτια ειναι εξαιρετικα απιθανο.μονο αν εχει σοβαρα προβληματα καρδιας η σοβαρους τραυματισμους στα γεννητικα οργανα.που και αυτο μη σου πω οτι με αρκετο καιρο θεραπειας διορθονετε...
    τωρα πως μπορει να διορθωθει???
    2 περιπτωσεις υπαρχουν η συνεχιζη η θεματοθετρια στη σχεση της με σκοπο να του τονοση το ηθικο.πως?με τη συμπεριφορα της με τα λογια της.να του φερετε οσο πιο ομορφα γινετε.
    η τον χωριζει και βρισκει αλλον και αυτος αλλη και βγαζη η αλλη το (φιδι απτη τρυπα) με καθε εννοια

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ο Αλέκος ενοει ότι εσύ βρήκες τον πλούσιο κι αντί να πάνε όλα καλά έπαθε αφλογηστια κι είσαι τώρα στο δίλημμα να βρεις ένα τίμιο λαϊκό παιδί ή να ζήσεις μια άνετη ζωή αλλά χωρίς σεξ θα σ πω εγώ ότι λογικά η ξυναδα σου του την ρίχνει αυτό λέει ο Αλέκος Άστον να βρει καμία να το ευχαριστηθεί
    Πας καλα; Με ξερεις κι απο χτες και μου μιλας ετσι; Δεν παμε καλα μου φαινεται.

Καλα παιδια, οκ ειμαι ειλικρινης αντεδρασα κι εγω υπερβολικα στην αρχη αλλα μην τρελαθουμε. Δεν εκανα και κατι τραγικο για να το κρατησει τοσο καιρο! Κι αυτος μου ειπε χτες πως δεν θελει να μου επιρριψει ευθυνες, αλλα δυστυχως αγχωνεται.
    Προς το παρον δεν σκεφτομαι να χωρισω γιατι ειμαι πολυ ερωτευμενη μαζι του. Αλλα ειμαι σε αδιεξοδο. Δεν ξερω τι αλλο να κανω, δεν αντεχεται. Γιαυτο ηθελα αποψεις απο αντρες κυριως ή αν εχει συμβει και σε καμια κοπελα πως το αντιμετωπισε.

Junior Member
    Quote Originally Posted by dimitriseas View Post
    Νεφέλη να σε ρωτήσω κάτι. Εσύ έχεις αλλάξει καθόλου από την πρώτη μέρα που γνωριστήκατε? Και εννοώ σωματικά. Φροντίζεις τον εαυτό σου;? Από κιλά πως εισαι;? Έβαλες έχασες Μήπως?
    Όχι, είμαι αρκετα εμφανισιμη, δεν το λεω σαν αυταρεσκεια, ειλικρινα γιατι δεν εχω να κερδισω κατι. Ε, εχω χασει λιγο βαρος, χωρις καμια ιδιαιτερη αλλαγη ομως. Και ισα ισα μ'αρεσει πολυ να περιποιουμαι τον εαυτο μου. Ισα , ισα χτες τον ρωτησα αν του αρεσει κατι ιδιαιτερο, πχ εσωρουχα κλπ γιατι θελω να ειμαι σεξι γιαυτον , αλλα μου ειπε πως δεν τα προσεχει αυτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nefeli92 View Post
    Ισα , ισα χτες τον ρωτησα αν του αρεσει κατι ιδιαιτερο, πχ εσωρουχα κλπ γιατι θελω να ειμαι σεξι γιαυτον , αλλα μου ειπε πως δεν τα προσεχει αυτα.
    Σορρυ αλλα δε σε γουσταρει πλεον. Για καποιο αλλο λογο ειναι ακομα μαζι σου.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    Σορρυ αλλα δε σε γουσταρει πλεον. Για καποιο αλλο λογο ειναι ακομα μαζι σου.
    Μα για ποιον λογο;;; Για ποιο λογο ενας αντρας να ειναι με καποια που δεν γουσταρει; και γιατι να μην μου το πει; ανεκαθεν ηταν ειλικρινης μαζι μου, ακομα και με πραγματα που με πληγωναν

Senior Member
    Μα για ποιον λογο;;; Για ποιο λογο ενας αντρας να ειναι με καποια που δεν γουσταρει; και γιατι να μην μου το πει; ανεκαθεν ηταν ειλικρινης μαζι μου, ακομα και με πραγματα που με πληγωναν
    Για παρα πολλους πιθανους λογους που δεν ειναι δυνατον να γνωριζουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    τζορτζ αυτο που λες εχει πολυ λογικη.δηλαδη αν η- συντροφος σου μοιαζει με τον μπαμπα η τη μαμα να εχεις προβλημα στη
    στυση..αλλα μου δημιουργηθηκαν ομως καποιες αποριες...
    1ον ποσο πιθανο ειναι να συμβει αυτο σε εναν ανθρωπο δηλαδη η ο συντροφος να μοιαζει καποιο απο τους γονεις
    2ον αφου αυτο συμβαινει γιατι πολλοι ανθρωποι υποσεινυδα αν οχι συνηδητα ψαχνουν να βρουνε συντροφο να μοιαζει με καποιον απτους δυο γονεις??
    συγκεκριμενα τα κοριτσια λενε θα ηθελα ο αντρας που θα παρω να μοιαζει με το μπαμπα μου
    και τα αγορια λενε θα ηθελα να μοιαζει η γυναικα που θα παρω με τη μαμα
    Δεν τα λεω εγω, ψυχολογοι τα λενε.
    Πιο λαικα εχεις ακουσει την φραση "τον ευνουχισε η γυναικα"? Κατι τετοιο. Αυτος ειναι ερωτευμενος μαζι της αλλα και δεν θελει να ζησει μαζι της, η γυναικα εχει το πανω χερι. Φταιει και η κυκλοθυμια, νευρα που εχει η φιλη εδώ. Βλεπει ο τυπος οτι θα τον παρατησει συντομα επειδη δεν του σηκωνεται, εχει παει η αυτοεκτιμιση του στα ταρταρα.
    Πιο απλα ακομη, δεν ταιριαζουν σεξουαλικα.
    Ολα αυτα βεβαια απο τη στιγμη που δεν εχει οργανικο προβλημα.

Έχεις φάει το κέρατο και δεν το ξέρεις.

Senior Member
    Πας καλα; Με ξερεις κι απο χτες και μου μιλας ετσι; Δεν παμε καλα μου φαινεται.

Καλα παιδια, οκ ειμαι ειλικρινης αντεδρασα κι εγω υπερβολικα στην αρχη αλλα μην τρελαθουμε. Δεν εκανα και κατι τραγικο για να το κρατησει τοσο καιρο! Κι αυτος μου ειπε χτες πως δεν θελει να μου επιρριψει ευθυνες, αλλα δυστυχως αγχωνεται.
    Προς το παρον δεν σκεφτομαι να χωρισω γιατι ειμαι πολυ ερωτευμενη μαζι του. Αλλα ειμαι σε αδιεξοδο. Δεν ξερω τι αλλο να κανω, δεν αντεχεται. Γιαυτο ηθελα αποψεις απο αντρες κυριως ή αν εχει συμβει και σε καμια κοπελα πως το αντιμετωπισε.
    Νομιζης οτι δεν ειναι τοσο τραγικο....τραγικοτατο ειναι..να κρατηση τοσο καιρο???ναι μπορει να κρατηση και πολυ παρα πανω..αναλογα με τον πρωσωπικοτητα του ανδρα και την αποφασιστικοτητα του..για σενα μπορει να μην ειναι κακο που του την ειπες...θα προσπαθησω να σου μεταφερω τη ψυχολογια ενος ανδρα την ωρα της αποτυχημενος σεξουαλικης επαφης...φη σκεφτετε και πως αισθανετε....
    Αισθανετε πολυ ασχημα πρωτον με τον εαυτο του και μετα απεναντι στην συντροφο..νιωθει πολυ ασχημα και παρακαλαει κατα καποιο τροπο να μπορεσει να τα βγαλει εις περας βλεπει οτι εχει αντιθετααποτελεσματα..νιωθ ει ο πιο αχρηστος ανθρωπος-ανδρας στο κοσμο θιγετε σε τεραστιο βαθμο πλεον ο ανδρισμος νιωθει ενα σκουπιδη προσπαθη με καθε τροπο να φανει αξιος και ερχετε η πληρης αποτυχια. Ο γενικος δεικτης να εχει πεση κατω απτο μηδεν..και εκει ειναι που λεμε ειμαι αναξιος αχρηστος..
    Και εκεινη την την ωρα εσυ η εξυπνη τον εκραξες
    Χωρις να το θελεις τον επιβεβαιωσες για ολα τα παραπανω που αισθανοτανε.σαν να του λες ναι ισχυει εισαι αχρηστος...
    Το διαστημα των τριων μηνων δεν μου φενετε πολυ αν η ζημια προκληθηκε απο αυτη τη συμπεριφορα..
    Τελοσπαντων τουλαχιστον τοβ αγαπας και θελεις να εισαι διπλα του μπορεις να τα καταφερης..
    Αν οπως λεει και ενα μελος απο πανω αν τον ενδιαφερεις ακομα ως γυναικα. ...

Senior Member
    Ευτυχως ομως καποια στιγμη περναει ειναι παροδικο και οχι μονιμο...ευτυχως ο ανθρωπινος οργανισμος αποβαλει καθε τι που του κανει κακο.το ιδιο νομιζω η ευχομε συμβενει και στη ψυχολογια..σιγα σιγα με το καιρο θα το ξεπερασει και θα το ξεχαση.και θα επανελθη εις στην προτερα κατασταση...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Be_brave View Post
    Έχεις φάει το κέρατο και δεν το ξέρεις.
    Με τρομάζει η ευκολία που λετε καποια πραγματα λες και ειστε εκει και τα ξερετε

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Νομιζης οτι δεν ειναι τοσο τραγικο....τραγικοτατο ειναι..να κρατηση τοσο καιρο???ναι μπορει να κρατηση και πολυ παρα πανω..αναλογα με τον πρωσωπικοτητα του ανδρα και την αποφασιστικοτητα του..για σενα μπορει να μην ειναι κακο που του την ειπες...θα προσπαθησω να σου μεταφερω τη ψυχολογια ενος ανδρα την ωρα της αποτυχημενος σεξουαλικης επαφης...φη σκεφτετε και πως αισθανετε....
    Αισθανετε πολυ ασχημα πρωτον με τον εαυτο του και μετα απεναντι στην συντροφο..νιωθει πολυ ασχημα και παρακαλαει κατα καποιο τροπο να μπορεσει να τα βγαλει εις περας βλεπει οτι εχει αντιθετααποτελεσματα..νιωθ ει ο πιο αχρηστος ανθρωπος-ανδρας στο κοσμο θιγετε σε τεραστιο βαθμο πλεον ο ανδρισμος νιωθει ενα σκουπιδη προσπαθη με καθε τροπο να φανει αξιος και ερχετε η πληρης αποτυχια. Ο γενικος δεικτης να εχει πεση κατω απτο μηδεν..και εκει ειναι που λεμε ειμαι αναξιος αχρηστος..
    Και εκεινη την την ωρα εσυ η εξυπνη τον εκραξες
    Χωρις να το θελεις τον επιβεβαιωσες για ολα τα παραπανω που αισθανοτανε.σαν να του λες ναι ισχυει εισαι αχρηστος...
    Το διαστημα των τριων μηνων δεν μου φενετε πολυ αν η ζημια προκληθηκε απο αυτη τη συμπεριφορα..
    Τελοσπαντων τουλαχιστον τοβ αγαπας και θελεις να εισαι διπλα του μπορεις να τα καταφερης..
    Αν οπως λεει και ενα μελος απο πανω αν τον ενδιαφερεις ακομα ως γυναικα. ...
    Τα καταλαβαιν αυτα που λες. γιαυτο και του ειχα ζητησει συγγνωμη και του ειχα πει πως δεν εννοουσα. Αλλα η συμπεριφορα μου τοτε ήταν επειδη αυτος το αντιμετωπιζε σαν να μην τρεχει τιποτα. Και ενω επανειλλημενα ειχαμε αυτο το θεμα.
    Τελος παντων, απλα εχω φτασει κι εγω στα ορια μου και δνε ξερω τι να κανω. Κι αυτος ουτε να το συζητησει δεν θελει.Εχω φτασει στο σημειο να εχω συνεχεια νευρα και να προσπαθω οταν ειμαστε μαζι να μην του το δειχνω και να καταπιεζομαι. Τον αγαπαω παρα πολυ και δεν θελω να τον αφησω αλλα μεχρι ποτε να κανω υπομονη;

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast