Results 106 to 120 of 122
-
25-11-2017, 23:43 #106
Και εγω σπανια κανω πλεον σεξ με τη γυναικα μου εξαιτιας του υπερβολικου αγχους της δουλειας αλλα η συζυγος μου δεν ειναι απαιτητικη και ξερει οτι θα περασει η φαση. Βεβαια τρωω φαγητο μονο μια φορα καθε 2 μερες για να μη σωριαστω ,καπνιζω και ειμαι σαν ζομπυ. Μια κοπελα 26 χρονων δεν ξερω αν εχει αντοχες για τετοιες φασεις
- 26-11-2017, 05:58 #107
το 1984 να υποθεσω οτι ειναι η ημερομηνια γεννησεις σου??γιατι τρως καθε 2 μερες????και γιατι λες οτι εισαι σαν ζομπι??
εννοειτε οτι ενας ανθρωπος δεν αντεχει τοσο καιρο εδω που τα λεμε η κοπελα ειναι και ηρωιδα αφου αντεξε 3 μηνες..εγω στο πρωτο μηνα ειχα σαλταρει τελειος..
φιλε προσπαθησε να αποβαλεις το αγχος και να κανεις σεξ με τη γυναικα σου μην την αφηνεις παραπονουμενη.και εγω καπνιζω και μαλιστα παρα πολυ και εχω αγχος..κλεινο 2 υποχρεωσεις και βγενουν αλλα 10 και αυτο με εχει γεμισει αγχος αλλα προσπαθο να κανω σεξ δεν το αφηνω με τιποτα
26-11-2017, 08:43 #108
26-11-2017, 09:25 #109
τοτες πρεπει να νρεις μια λυσει με τη δουλεια σου.και να μην χασεις τη δουλεια σου και να μην σε αγχωνει τοσο πολυ..
σε επιρεαζη σε τεραστιο βαθμο που κανεις κακο στον εαυτο σου.
δηλαδη σε φερνει σε τετοιο σημειο να μην τρως να μην χερεσε τιποτα.τι δουλεια κανεις αν επιτρεπετε??
26-11-2017, 10:25 #110
δεν θα θελα να αναφερω συγκεκριμενα τι κανω,απλα θα πω οτι εχει να κανει με καθημερινη συναναστροφη με κοσμο που πρεπει να φερω συγκεκριμενα αποτελεσματα καθε φορα.Δυστυχως με επηρεαζει πολυ και προσπαθω να φυγω αλλα δεν βρισκω κατι αλλο
26-11-2017, 11:08 #111
το αγχος μας εχει καταβαλει ολους.εγω αντιμετωπιζω ανεργια ο καθενας αγχωνετε για κατι διαφορετικο..και δυστηχως στην ηλικια που ειμαστε μας χτυπαει στο σεξουαλικο στο χειροτερο σημειο....
σημερα το πρωι βρικα μια συνταγη απτην τουρκια..λεγετε
Η παστα του πασα η παστα του βασιλεια καπως ετσι και λενε οτι υποσχετε θαυματα...
ο μυθος λεει το καταναλωναν οι πασαδες πρωτον επειδει ειχανε χαρεμι να μπορουν να ανταπεξελθουν στα καθηκοντα..και δευτερον για να κανουν πολλα παιδια..
θα δοκιμασω να δω επι της πραξεις
26-11-2017, 15:34 #112
Εγώ όταν σταματούσα να έχω σεξουαλική διάθεση, καταλαβαινα ότι η σχεση ειχε τελειωσει. Οκ να έχει άγχος, σίγουρα αυτο επηρεαζει αλλα δεν ειναι ωραιο για σενα, εισαι πολυ μικρη και μετα θα χεις αποθημενα. στη θεση σου θα χωριζα, αλλα εσυ ξερεις.
26-11-2017, 16:24 #113
Απο τη στιγμη που για τον Α η τον Β λογο δεν μπορεσε για 2-3 φορες να σε ικανοποιησει, νοιωθει την απορριψη να ερχεται και μαλιστα για τον χειροτερο λογο για εναν αντρα. Με τη σειρα του κανει κι εσενα να νοιωθεις μη σεξουαλικη, γι αυτο και του θυμωσες.
Αν δεν ηταν ερωτευμενος η εξαρτημενος η οπως θες πες το, θα σε ειχε σουταρει καιρο τωρα. Το ιδιο κι εσυ.
Προτεινε του να το διακωμωδισετε λιγο. Να το παιξεις μια μερα υποτακτικη - δουλα, την αλλη αφεντρα.
Παιχνιδι μυαλου ειναι το σεξ, θελει και λιγο φαντασια και χιουμορ
να αποσπάται το μυαλο απο αρνητικες σκεψεις, πριν την πραξη.
Εξηγησε του κι εσυ ασχετα αν ισχυει οτι πιθανως να μην τον διεγείρεις κι εσυ οπως πρεπει. Μην νοιωθει οτι φερει ολη την ευθυνη, δε θα τον δεις ορθιο ποτε. Πρεπει να λαβεις δραση γιατι εσυ εχεις το οργανικο πλεονεκτημα σαν γυναικα.
27-11-2017, 13:07 #114
αλλα τελικα, δινεις :)
να διευκρινισω μονο για το σημειο οπου παρεξηγησες, οτι δεν εχω καμια επιμονη οτι ειναι γκει ο ανθρωπος και το λεω ξεκαθαρα.ΙΣΩΣ ειναι.
το που το βασιζω να στο πω , ευχαριστως. ειχα παρομοια περιπτωση με γνωστη μου, γειτονισα μαλιστα, και συνεβαινε αυτο ακριβως τελικα. επισης , στα φοιτητικα μου χρονια, ειχα παρα πολλους γκει ανδρες στις παρεες μου , πολυ μεγαλυτερο ποσοστο απ οτι στον γενικο πληθυσμο. ε, οι περισοτεροι αν οχι ολοι ειχαν καποιες αρχικες σχεσεις με γυναικες, χλιαρες ομως, που στην πορεια απεφευγαν. και ηταν γκει, οχι μπαι. δενε ρωτευονταν γυναικες ποτε., ουτε τις προτιμουσαν.
ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν πηγαν ποτε με γυναικα. καποιοι μαλιστα το εκαναν συστηματικα για τους γνωστους λογους αποκρυψης της προτιμησης τους. και δεν τους κατηγορω. η ομοφοβια ειναι ακομα μεγαλη, στην ελλαδα.
λεω ομως οτι ειναι ΜΙΑ απο τις περιπτωσεις που μπορει να συμβαινει κατι τετοιο. υπαρχουν πολλες αλλες περιπτωσεις, αλλα οχι χιλιαδες και μεταφυσικες, οπως αφησες σε αλλο σου μηνυμα να εννοηθει.
οι περιπτωσεις που κατι τεοτιο συμβαινει ειναι πολυ συγκεκριμενες.
η δεν θελεις τον αλλον, η εχεις προβληματα (ψυχολογικα) που σε ριχνουν, η παιρνεις φαρμακα που σε ριχνουν, η δεν θελεις το φυλο του.
ειδα και τον μαστεριντλει να υποδεικνυει και την περιπτωση των φαρμακων και του απαντησες οτι μπορει εξισου να το εχουν δημιουργησει εξωγηινοι...
οχι δεν μπορει να το εχουν δημιουργησει εξωγηινοι, η περιπτωση των αντικουκου φαρμακων ειναι υπαρκτη και πολυ πιθανη. εκτος αν θελουμε να λεμε αλλα αντ αλλων (δεν ξερω για ποιον λογο).
στο κομματι που λες οτι δεν ξερουμε την δικη του πλευρα, συμφωνω, αλλα σε ΟΛΑ ανεξαιρετως τα θεματα ξερουμε μονο την πλευρα αυτου που γραφει και μπορει ο καθενας μας να λεει τεραστιες ανακριβειες, ακομα κι αν αυτα που λεει αφορουν τον εαυτο του και μονο, η τον εαυτο του και τον γιατρο του.
δεν αλλαζει κατι. ειναι αξιωμα οτι απανταμε με βαση αυτο, δεν σημαινει οτι δεχομαστε σαν απαραβιαστη αληθεια το οτι λεει κατι, αλλα αλλιως δεν υπαρχει συζητηση.
με το σημειο που λες οτι κανενα νοημα δεν εχει να πει κανεις τις πιθανες αιτιες γιατι προκαλει αχρειαστο αγχος, το συζηταμε.
μπορει και να εχεις δικιο.
οταν ομως μπαινει ενας και με αγωνια ρωταει, μα τι μπορει να συμβαινει, δεν καταλαβαινω, δεν βγαζω ακρη αν και το εχω συζτησει μαζι του πολυ, ε, ειναι δυσκολο στον καθενα να αντισταθει να πει αυτο που πραγματικα πιστευει.
το αν κανει καλο η κακο, δεν το ξερουμε.
σεβαστη η γνωμη σου οτι δεν βοηθαει.
27-11-2017, 19:37 #115
Nαι συμφωνώ ότι δεν αναφερόσουν κυριολεκτικά αλλά υποθετικά στο ότι είναι γκέι.
Αυτό είναι κ το θέμα το δικό μου. Νομίζω η κοπέλα ήρθε για βοήθεια με βάση μια περιγραφή του προβλήματος. Δεν ξέρω αν ζήτησε πιθανά σενάρια για το τι γίνεται. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία από αυτό που της είπε το αγόρι της, δηλαδή ότι έχει άγχος από την δουλειά δεν μπορούμε να το διαψεύσουμε εκτός αν εκμαιεύσουμε άλλες συμπεριφορές του. Αυτό που θέλω να πω είναι πως κατα την γνώμη μου θα έπρεπε να παραμένουμε στην περιγραφή που δόθηκε και όχι να υποθέτουμε.
Εγώ ειρωνεύτηκα το μέλος με τα πιθανά σενάρια γιατί πολύ απλά είναι σενάρια και πιθανότητες και δεν ξέρω σε τι μπορούν να βοηθήσουν το ζευγάρι πέρα από το να κινδυνολογήσουν.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
27-12-2017, 02:20 #116
Γεια σου!
ΑΑ αυτο ειναι το θεμα μου!Ειμαι σχεδον 5 χρονια με το αγορι μου που το αγαπαω παρα πολυ αλλα αυτος ποτε δεν ηταν παρα πολυ φαν του πολυ σεξ ενω εγω ημουν.Αυτος ηταν ευχαριστημενος με 1 φορα την εβδομαδα ενω εγω με 3 και αμα ηθελε και καθε μερα θα ενεδηνα.Μετα απο 2 χρονια σχεσης βρισκομασταν ολο και πιο αραια..Καθε μια και μιση εβδομαδα καθε 2 μετα εγινε 2μιση.Εγω ειχα πανηκοβληθει νομιζα οτι εχει προβλημα οτι εχει χαμηλη λιμπιντο το ειχα ψαξει και στο διαδυκτιο πολυ ποσο συχνα ειναη το φυσιολογικο κοκ.Αυτος ηθελε μονο οταν εκανα κινηση εγω ποτε δεν εκανε κινηση απο μονος του και με αυτο καταλαβαινα οτι δεν ηθελε να γινετε.Η σταση μου απεναντι του ηταν αρνητικη και πιεστικη του και στην τελικη μετα απο ενα πολυ μεγαλο καβγα που καταλαβα πια οτι αυτο το θεμα δεν λυνετε με λογια μονο με πραξεις γιατι στο σεξ δεν σκεφεσε.Αποφασισα οτι επειδη το αγαπαω η θα προσπαθησω η θα τελειωσει οτι εχουμε.Ετσι αρχισα να κανω εγω κινηση να του λεω ποσο πολυ μαρεσουν τα πραγματα που κανει στο σεξ ,να του λεω σε ακυρες στιγμες ποσο σεξι ειναι,να δοκιμαζουμε καινιυρια πραγματα και να το απολαμβανουμε σαν να μην υπαρχει αυριο.Η σεξουαλικη μας ζωη τωρα βρισκετε σε πολυ καλο σημειο δεν βρισκομαστε καθε μερα οπως μας κανουν να πιστεβουμε στις ταινιες γιατι ειναι εξωπραγματικο για ενα ζευγαρι που συζει να εχει ορεξη λες και ειναι εφηβοι αλλα Μπορεις να πεις και οτι η ποιοτητα μετραει οχι η ποσοτητα.Η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσεις να μην διανοηθεις να το ξανασηζητησεις γιατι θηγετε ο εγωισμος του.Να εισαι γλυκια και να του κανεις εκπληξεις ατο κρεβατι να εισαι παντα ενθουσιασμενη για το οτι κανει για να του ανεβασεις την αυτοπεπηθηση και να τον επιβραβεβεις.Ολες οι σχεσεις εχουν σκαμποανεβασματα στον σεξουαλικο τομεα και ειναι φυσιολογικο αλλα μην ριχνεις ευθηνες στον συντροφο σου πρωτα να σκευτεσε εσυ τι μπορεις να κανεις για να αλλαξεις το προβλημα πεοσπαθησε πριν τα παρατησεις :)
27-12-2017, 02:36 #117
προτιμω να μεινω ανικανος, παρα αυτο που ειχα να θελει 4 μαυρους δεν κανω πλακα
27-12-2017, 16:02 #118
απο αντιγραφη
Το ανέκδοτο με τον Κούλιτζ
Στη δεκαετία του 1920, ο Αμερικανός πρόεδρος Κούλιτζ επισκέφθηκε με τη γυναίκα του μια κρατική φάρμα. Το ζεύγος είχε ξεναγηθεί χωριστά, με μια μικρή χρονική διαφορά. Όταν η κυρία Κούλιτζ πέρασε μπροστά από ένα κοτέτσι ρώτησε τον ξεναγό αν ο κόκορας εκτελεί τα ‘καθήκοντά’ του καθημερινά. «Πολλές φορές την ημέρα, κυρία», ήταν η απάντηση του ξεναγού. «Παρακαλώ, πείτε το αυτό στον κύριο Κούλιτζ», είπε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Όταν πέρασε ο πρόεδρος από το ίδιο σημείο, ο ξεναγός του μετέφερε τα λόγια της συζύγου του. Αφού σκέφτηκε λίγο, ο Αμερικανός πρόεδρος ρώτησε: «Με την ίδια κότα κάθε φορά;» «Όχι, με άλλη κότα κάθε φορά, κύριε», απάντησε ο ξεναγός. «Παρακαλώ, πείτε το αυτό στην κυρία Κουλιτζ», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.
28-12-2017, 09:08 #119
Originally Posted by [B
28-12-2017, 14:43 #120
Ακριβώς...
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App