Results 1 to 13 of 13
Thread: Υψος!
-
26-12-2017, 02:17 #1
Υψος!
Καλησπέρα σας! Μιας και είμαι καινούργιο μέλος είπα να μοιραστώ και εγώ κάποια κόμπλεξ μου. Όπως καταλαβαίνεται απο τον τίτλο τα τελευταία 2 χρόνια διακατέχομαι απο κομπλεξ με το ύψος μου. Το θέμα βέβαια είναι οτι δεν είμαι καν κοντός, 19 ετων 1,75 χωρις παππουτσια...Ντάξει δεν με λες ψηλό αλλα ουτε και κοντό. Όλο αυτο το κόμπλεξ ξεκίνησε απο τοτε που ο 2 χρόνια μικρότερος αδερφός και ενας κολλητός(ίδιας ηλικίας με εμένα) μου με πέρασαν στο ύψος στην Β' λυκείου. Ξαφνικά έβαλαν ανάστημα και με πέρασαν και αυτο φαινεται να με πείραξε πολυ υποσυνείδητα...Έχω αναπτύξει μια άσχημη συνήθεια να κοιτάζομαι συνέχεια στον καθρέφτη και να παρατηρώ το ύψος μου... αν τύχει να γνωρίσω νέα άτομα το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να κοιτάω να είμαι ψηλότερος ή κοντύτερος,εαν είμαι ψηλότερος νιώθω αρκετά καλα εαν είμαι κοντύτερος νιώθω αρκετά ανασφαλείς...δεν ξέρω τι μου συμβαίνει... με όσους το έχω πει έχουν γελάσει καθώς μου λένε οτι έχω μια χαρά ύψος...δεν ξερω για ποιο λόγο νιώθω τόσο κοντός ή τόσο μειονεκτικά... σίγουρα κάπου αλλού ειναι το θέμα... ποια είναι η γνώμη σας?
- 26-12-2017, 09:20 #2
μια χαρα ειναι το υψος σου παιδι μου!!!
''τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια)
εμενα που ειμαι γυναικα π.χ. , δεν μου αρεσουν ανδρες πανω απο το δικο σου υψος.[I]Love...[/I]
26-12-2017, 09:45 #3
26-12-2017, 14:00 #4
Καλησπέρα, Χρόνια πολλά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όντως δεν φαντάζεσαι πόσοι μου λένε οτι έχω μια χαρά ανάστημα, έχω φίλο 1.88 υψος που μου έχει πει οτι θα ήθελε πολύ να είχε το δικό μου ανάστημα... φυσικα και τον κοίταξα περίεργα εκκείνη την στιγμή ������������������ .... επίσης να πω οτι κιόλας για κάποιο καιρό όταν βγαίναμε είτε με τον κολλητό μου είτε με τον αδερφό μου, στεκόμουν διακριτικά δίπλα τους και προσπαθούσα να δω αν τους έχω φτάσει ή όχι, έμμονη ιδέα μου είχε γίνει και ευτυχώ το σταμάτησα... τι να πω μπόρει να είναι διάφορες εσωτερικές ανασφάλειες και βγαίνουν με αυτόν τον τρόπο....
26-12-2017, 18:55 #5
Από μόνο του το ύψος δεν λέει πολλά εκτός αν εισαι πραγματι κοντός ή πράγματι πολύ ψηλός που τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει στην περίπτωσή σου..
Οταν έχεις ένα νορμάλ ύψος, είναι θεωρώ αδιάφορο αν είσαι 1,75 ή 1,85.. Δεν μπορεί από μόνο του να σε ανεβάσει ούτε θα σε ρίξει σε κάποιο τομέα..
26-12-2017, 21:38 #6
Και τωρα ερχεται μια γυναικια αποψη..δεν χρειαζετε να πληρεις τισ αναλογιεσ μοντελου για να εισαι αρεστοσ σε γυναικα..η αληθεια ειναι οτι το προσεχουμε το υψοσ αλλα να ξερεις οτι υπαρχουν αλλα πιο συμαντικα στοιχεια στον χαρακτιρα σου για να κερδισεις μια κοπελα..να εχεις αυτοπεπηθηση για αυτο που εισαι και να γινεισ η καλητερη εκδοχη του εαυτου σου!καλη συνεχεια :)
27-12-2017, 00:36 #7
Ευχαριστώ πολύ για τα μυνήματα σας! Ναι η αλήθεια είναι οτι και το θέμα με τις γυναίκες κάποιες φορές μπορεί να επιδεινώσει αυτό το κόμπλεξ. Βέβαια είμαι σχετικά ψηλότερος απο τις περισσότερες κοπέλες άλλα είχα την ατυχία να φάω άσχημο κόλλημα με κοπέλα στο ύψος μου( μπορει και ελάχιστα πιο κοντή), καταλαβαίνετε απο που την κοίταζα οταν φόραγε ψιλοτάκουνα χαχαχαχαχα. Αυτό επίσης με έκανε να νιώθω ανασφάλεια με το ανάστημα μου. Με πέρασε στο ύψος κιόλας ένας ξαδερφός μου κοντινός 4 χρόνια μικρότερος μου. Γενικά εκεί που ηρεμώ κάπως όλο και κάποιος έρχεται και με ταράζει. Ίσως να δίνω παραπάνω σημασία στο ανάστημα απο οτι πρέπει...
27-12-2017, 22:00 #8
Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις... Οπότε δες αυτόν τον ηθοποιό...είναι αρκετά κοντός αλλά σε πληροφορώ ότι τον βρίσκω γοητευτικό και σαν άντρα εκτός του ότι μου αρέσει σαν ηθοποιός (κι είναι πετυχημένος στη χώρα του)...
http://www4.pictures.stylebistro.com...5SJ2H4DbIl.jpgΣτέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
27-12-2017, 22:07 #9
27-12-2017, 22:15 #10
Εμένα για πιο κοντός μου φαίνονταν γι' αυτό το είπα...γράψε λάθος, πάντως πιο κοντός απ' τον θεματοθέτη είναι...
Όχι, δεν έχει σχέση το ότι είναι ηθοποιός που μου αρέσει, τον βρίσκω γοητευτικό...απλά το ότι έχει ταλέντο τον κάνει πιο απολαυστικό...
Να το κοιτάξεις το θεματάκι σου με το να θεωρείς ότι μας αρέσουν μόνο οι διάσημοι, καθώς και την αδικαιολόγητη επιθετικότητα σου και το μισογυνισμό που σε διακρίνει...εγώ εξέφρασα το γούστο μου, από που κι ως που θα μου την πεις γι' αυτό;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
27-12-2017, 22:38 #11
ποια επιθετικοτητα;
χρονια πολλα!
27-12-2017, 22:49 #12
Νίκο, δόξα το Θεό δεν τρώω κουτόχορτο αν κι ίσως έτσι να νομίζεις...πετάς ένα "χρόνια πολλά" και νομίζεις ότι θα φανεί ότι δεν είχες πρόθεση να θίξεις έτσι ενώ στο προηγούμενο σου ποστ μου τη λες (ήπια μεν αλλά μου τη λες)...τέλος κι άλλες φορές έχεις γράψει σε άσχετα θέματα μισογυνικά σχόλια και μάλιστα σ' ένα που δεν σου απάντησε καμιά μας είχες γράψει αργότερα "έριξα δόλωμα αλλά μάλλον τα ψαράκια του φόρουμ κοιμόνταν εκείνη την ώρα"...λυπάμαι αν βαριέσαι και τρολάρεις αλλά εγώ βαριέμαι ν' ασχολούμαι με τρολ οπότε καλό βράδυ...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
27-12-2017, 23:00 #13
ε, μια αλλη φορα!