Χωρίς σχέση μέχρι τώρα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Χωρίς σχέση μέχρι τώρα

Είμαι φοιτητής 18 ετών και είπα να γράψω το θέμα μου εδώ ανώνυμα βλέπωντας άλλα θέματα σε αυτό το φορουμ που περιγράφουν περίπου παρόμοιες καταστάσεις μήπως και βοηθηθώ.Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα σχέση στην ζωή μου και φυσικά ποτέ δεν είχα κάνει σεξ.Το θέμα είναι ότι από όσα σχόλια ακούω είμαι ωραίο παιδί με ύψος σχεδόν 1.90.Το θέμα μου είναι ότι δεν είμαι και πολύ κοινωνικός και επιπλέον είμαι και ντροπαλός με άτομα του αντίθετου φύλου.Τόσο καιρό έχω απογητευτεί.Τώρα που πέρασα στο Παν/μιο δεν έχω καταφέρει ακόμα να προχωρήσω κάνω γενικά παρέα με πολλά αγόρια στη σχολή και δεν έχω κατασταλάξει ακόμα σε μια συγκεκριμένη παρέα και δεν έχω βρει ούτε το άτομο που θα ήμασταν περίπου ίδιοι χαρακτήρες(προς το παρόν τουλάχιστον).Η απουσία σεξουαλικής επαφής καθώς και η δημιουργία με σχέσης σοβαρής με μια κοπέλα έχουν έντονα σημάδια που με επηρεάζουν όπως ο υπερβολικός αυνανισμός κτλ.Τι πρέπει να κάνω για να το ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα και να βρώ μια κοπέλα;

Senior Member
    Αν αρχισες να αγχωνεσαι απο τα 18, τι θα κανεις μετα αν τα πραγματα δεν πανε οπως θελεις ?
    Εγω λογω εντονου κοινωνικου αγχος εφτασα 26 και δεν εχω κανει τιποτα με γυναικα ακομα. Εκτος αυτου εχω χασει εδω και καιρο ολες μου τις παρεες και καταληξα να κανω ασκητικη ζωη να το πω ετσι. Εχεις πολυ χρονο μπροστα σου, ποτε δεν ξερεις πως θα τα φερει η ζωη. Ζεις το παρον και ψαχνεις καθε ευκαιρια για κοινωνικοποιηση ετσι ωστε να διευρυνεις τον κοινωνικο σου κυκλο και να γνωρισεις ατομα και μεσω αυτων γυναικες.
    Εξωτερικα ειμαι μια χαρα εμφανισημος, και παρα τα θεματα μου τα καλυπτω αρκετα ωστε κανενας να μην αντιληφθει οτι πασχω απο κοινωνικο αγχος. Παρα ταυτα οι γυναικες δεν κοιτανε τοσο την εξωτερικη εμφανιση, οκ παιζει ρολο φυσικα αλλα αυτο που κοιτανε ειναι η αυτοπεποιθεση αλλα και το χιουμορ. Σε μενα ειναι ανυπαρκτη λογω της φοβιας.

Να εισαι τυχερος που δεν εχεις αυτη την καταρα να νιωθεις αγχος και να παθαινεις κριση πανικου απλα οταν εισαι με μια παρεα/ανθρωπους. Γνωστοι μου κτλ που εγιναν φοιτητες παλια ολοι ειχαν το ιδιο θεμα στην αρχη, δεν μπορουσαν να κανουν παρεες. Ολα στρωνουν με τον καιρο ομως θα δεις.

Senior Member
    Νεαρε ηρεμησε ρε μικρος εισαι ., απλα αργησες να κανεις την αρχη. Αν γινει η αρχη δε θα προλαβαινεις . Εχεις το τρακ του πρωταρη και αυτο φαινεται.. Ριξε λιγο τον πηχη ξεκινα απο τα ριχα για αρχη . Τωρα ολα τα μικρα ειναι προθυμα για εμπειριες .. Αμα εισαι και ψηλος αυτο ειναι καλο αβανταζ και χωσου παντου και ανεξεραιτως μεχρι και στην καθαριστρια της οικοδομης κανενας δε θα σε παρεξηγησει. εξασκηση και θαρρος χρειαζεται. Μετα θα ρθει η επιβεβαιωση και η αυτοπεπηθηση

Senior Member
    To πρόβλημα εντοπίζεται στον πιο εσωστρεφή σου χαρακτήρα και στην άγνοια για το πώς λειτουργούν οι γυναίκες στα ερωτικά. Στον κύκλο σου γενικά υπάρχουν κοπέλες; πχ στη σχολή, απο κοινούς γνωστους; Aυτο στο ρωτάω γιατι ο πρώτος άξονας αφορά στη δυνατότητα να έρχεσαι σε αλληλεπίδραση με κοπέλες και σε δεύτερη φάση το τι θα κάνεις. Αν δεν έρχεσαι καθόλου σε επαφή με κοπέλες οτι και να είσαι, ωραίος, με λέγειν, με τρόπους με οτιδήποτε, δεν μπορείς να έχεις αποτέλεσματα. Aπ οτι φαίνεται έχεις και στις φιλικές σχέσεις πρόβλημα. Παίζει ρολο και αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anonymos1999 View Post
    Είμαι φοιτητής 18 ετών και είπα να γράψω το θέμα μου εδώ ανώνυμα βλέπωντας άλλα θέματα σε αυτό το φορουμ που περιγράφουν περίπου παρόμοιες καταστάσεις μήπως και βοηθηθώ.Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα σχέση στην ζωή μου και φυσικά ποτέ δεν είχα κάνει σεξ.Το θέμα είναι ότι από όσα σχόλια ακούω είμαι ωραίο παιδί με ύψος σχεδόν 1.90.Το θέμα μου είναι ότι δεν είμαι και πολύ κοινωνικός και επιπλέον είμαι και ντροπαλός με άτομα του αντίθετου φύλου.Τόσο καιρό έχω απογητευτεί.Τώρα που πέρασα στο Παν/μιο δεν έχω καταφέρει ακόμα να προχωρήσω κάνω γενικά παρέα με πολλά αγόρια στη σχολή και δεν έχω κατασταλάξει ακόμα σε μια συγκεκριμένη παρέα και δεν έχω βρει ούτε το άτομο που θα ήμασταν περίπου ίδιοι χαρακτήρες(προς το παρόν τουλάχιστον).Η απουσία σεξουαλικής επαφής καθώς και η δημιουργία με σχέσης σοβαρής με μια κοπέλα έχουν έντονα σημάδια που με επηρεάζουν όπως ο υπερβολικός αυνανισμός κτλ.Τι πρέπει να κάνω για να το ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα και να βρώ μια κοπέλα;
    να ξεκινησετε να κανετε καποιες μικτες παρεες απο την σχολη σου, να βγαινετε να διασκεδαζετε να πατε εκδρομες.
    μεσα απο την κοινωνικοποιηση θα προκυψει και σχεση.
    μην εχεις στο νου σου απαραιτητα μια κοπελα που θα γνωριστειτε κι αμεσως θα κανετε σχεση. μπορει και να ξεκινησει με μια απλη γνωριμια φιλικη ειτε μονοι σας ειτε σε παρεες.
    οι σπουδες ειναι ιδανικο διαστημα με γνωριμιες.
    μην κλεινεσαι, να συμμετεχεις σε εκδηλωσεις, εξοδους, ημεριδες. μεσα στον κοσμο θα βρεις και κοπελες, οχι στο σπιτι σου.