υπναγωγο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
    Senior Member

υπναγωγο

καλησπερα παιδια

η γιατρος με ειδε πριν λιγες μερες και συζητησαμε και το θεμα του υπνου.εχω δυσκολια στον υπνο.αν δεν παει 3-4 δε νυσταζω με αποτελεσμα να ξυπναω 1-2 το μεσημερι και να πρεπει 3.30 να φυγω για το ιεκ.δεν προλαβαινω να κανω τιποτα αλλο μεχρι το βραδυ.αν κανω το λαθος και ξαπλωσω κατα τις 12-1 αυτο που γινεται ειναι να στριφογυρναω στο κρεβατι για κανα 2ωρο μεχρι να παει 3-4.....
    η γιατρος μου ειπε οτι επειδη ειμαστε στη φαση του να μειωνουμε φαρμακα μου ειπε να μην παρω καποιο φαρμακο υπναγωγο.
    μου ειπε να δοκιμασω το sleep well της eviol.απο οτι διαβασα εχει μελατονινη.ειναι φυτικο.το εχει δοκιμασει κανεις?
    ή κατι αντιστοιχο?
    κανουν δουλεια?
    εχει καποιος να μου προτεινει τιποτα αλλο φυτικο που να εχει δοκιμασει και να βοηθηκε?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    να μην κάθεσαι στον υπολογιστή πριν να κοιμηθείς 2 ώρες. εμένα μου φέρνει αυπνίες.. γενικά έχω θέμα με τον ύπνο...
    η βαλεριάνα είναι καλή και το μελοσσόχορτο. δοκίμασέ τα. επίσης φτιάξε μία ρουτίνα ύπνου. εγώ κάνω ένα πολύ ζεστό μπάνιο και χρησιμοποιώ το αφρόλουτρο της johnson που είναι για να κοιμούνται εύκολα τα μωρά.... ε λαοιπόν πιάνει και σε εμένα!!

Banned
    μετά το μπανάκι μπορείς να αράζεις στην τηλεόραση και να πίνεις τη βαλεριάννα σου.... δοκίμασέ το, θα σε νανουρίσει πιστευώ. σε εμένα πιάνει

Senior Member
    μου φαινεται αδυνατο να μεινω μακρυα απο τον υπολογιστη.δε μπορω χωρις..
    το μελισσοχορτο τι κανει?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Η μελατονινη ειναι πολυ αποτελεσματικη στην ελευση του υπνου , πολυ περισσοτερο απο τα 7 ζαναξ που παιρνω ημερησιως ,.................παιρνω 2-3 καψουλες των 3 mg , και σε μια ωριτσα κοιμαμαι ......ειναι καθαρο υπναγωγο ,και δεν εχει παρενεργειες , 20 χρονια την χρησιμοποιω .......βγαινει της nowfoods , και σε φαρμακευτικη μορφη το circadin ......με την nowfoods ειμαι μια χαρα , ηταν καλυτερη της health aid ( 3 mg ) , αλλα κι αυτη θα την βγαλει σε φαρμακευτικο σκευασμα .......kαι δεν γινεται εθισμος .....οι βαλεριανες ειναι μονο για να ηρεμει ο οργανισμος , δεν ειναι υπναγωγο .................
    το μελισσοχορτο ειναι για καλη διαθεση ......
    καποτε επαιρνα stilnox , καθαρο υπναγωγο , ισχυρο , με μικρη διαρκεια ημιζωης , αλλα τωρα ειναι με συνταγη ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    μου φαινεται αδυνατο να μεινω μακρυα απο τον υπολογιστη.δε μπορω χωρις..
    ?
    Αχ αυτοι οι η/υ , ευλογια η καταρα ? εγω δεν εχω καν η/υ ., ουτε φεις , , χρησιμοποιω του πατερα μου , μονο για e-banking , πληρωμες .....δεν μου αρεσουν ....ουτε τα i-phones ( δεν εχω ) ουτε ολα αυτα τα ηλεκτρονικα ματζουνια ......προτιμω να διαβασω ενα βιβλιο , η να δω καποιο εργο στην TV .......βεβαια γουστα ειναι αυτα ..........

Senior Member
    μου ειπε η γιατρος να παιρνω 1 χαπακι 1 τεταρτο πριν κοιμηθω..
    εσυ γιατι παιρνεις 3?
    μηπως να παρω κι εγω παραπανω ή δεν κανει? ή βλεποντας και κανονταςς αναλογα με το πως με πιανει?
    δοκιμασα να παρω xanax παρ ολο που το εχω κοψει κι ελεγα θα με πιασει αλλα ηταν σαν να μην το πηρα.δε με βοηθησε να κοιμηθω..ετσι ακριβως οπως λες δε βοηθησε

η/υ ευλογια οταν τους χρησιμοποιεις με μετρο..αλλα χανεται τοσο ευκολα το μετρο ετσι οπως εχουν γινει ολα ηλεκτρονικα στις μερες μας..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    macgyver γιατί τόσα πολλά ζάναξ?
    boo, το μελισσόχορτο είναι ηρεμηστικό και αντικαταθλιπτικό βότανο.

Banned
    boo προσπάθησε να απέχεις και θα με θυμηθείς...
    δε θα χρειάζεσαι καμία ξένη επιπλέον ουσία στον οργανισμό σου για να κοιμηθείς.

Senior Member
    θα σου πω γιατι δε μπορω να κοψω τον υπολογιστη μεχρι να κοιμηθω..
    ξυπναω 1.30-2.. 3.30 φευγω για ιεκ.8.30 γυρναω σπιτι.θα φαω.θα παει 9.30.θα μιλησω στο τηλ με εναν καλο φιλο θα παει 10.30. μετα πρεπει να διαβασω για το elearning οπου τα βιβλια ειναι σε μορφη ebook που σημαινει οτι θα ξεστραβωθω στο pc μεχρι να νυσταξω γιατι απλα δε βγαινει να μην το κανω.πρεπει να διαβασω.οποτε οταν κουραστω πεφτω για υπνο.
    με αυτο το προγραμμα πως να βρω χρονο να κατσω να διαβασω 1 βιβλιο ή να δω τηλεοραση? ειναι ετσι ο ρυθμος της ζης μου που δε μου το επιτρεπει..
    εκτος αυτου ομως ειμαι εξαρτημενη απο το pc.οτι και να θελω να κανω ειναι εκει μεσα.μονο αν παω για καφε ξεκολαω..αλλα 2 τα ξημερωματα δεν πας για καφε :P
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    ναι αλλά εσύ θα ήθελες να κοιμάσαι τις ώρες που προσπαθείς να κοιμηθείς σωστά? δεν υπάρχει κάποια δουλειά εκτός υπολογιστή που κάνεις κάποια άλλη ώρα και θα μπορούσες να τη μεταθέσεις το βράδυ?

Banned
    αν ξυπνάς πρωί θα διαβάζεις το e learning σου το ρωί αντί για το βράδυ

Senior Member
    δεν ειμαι πρωινος τυπος διαβασματος..
    αλλα δεν εχεις αδικο..ισως και να ειχε αποτελεσμα.
    αλλα και πρωι να διαβαζα παλι κατι θα διαβαζα και το βραδυ.
    νταξει για να μην κουραζω αλλο θα δοκιμασω αυτα τα χαπακια και βλεπουμε..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    να ρωτησω κατι ακομα..
    αυτα τα χαπακια σε κοιμιζουν πιο ευκολα..κανουν ομως και τον υπνο πιο μεγαλο σε διαρκεια? θα μπορω να ξυπναω ή θα κοιμαμαι μεχρι το απογευμα?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    μου ειπε η γιατρος να παιρνω 1 χαπακι 1 τεταρτο πριν κοιμηθω..
    εσυ γιατι παιρνεις 3?

η/υ ευλογια οταν τους χρησιμοποιεις με μετρο..αλλα χανεται τοσο ευκολα το μετρο ετσι οπως εχουν γινει ολα ηλεκτρονικα στις μερες μας..
    Παιρνω 3 γιατι τοσα με πιανουν , και στο κατω κατω ειναι και αντιοξειδωτικο.....
    οσο για τους η/υ , αμα αφηνεσαι , οπως σε οτιδηποτε αλλο , θα το χασεις το μετρο .........

Page 1 of 3 123 LastLast