Αποθεραπεία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

Αποθεραπεία

Δεν ξέρω αν έβαλα το θέμα στο σωστό σημείο, απλώς θεώρησα ότι δεν αφορά μόνο κάποια συγκεκριμένη ομάδα ασθενών. Αν κρίνει η διαχείριση πως πρέπει να μεταφερθεί, ας γίνει :)

Όσοι από εσάς νοιώθετε σε ένα βαθμό αποθεραπευμένοι, ή πως έχετε κάνει προόδους, ή πως έχετε απαλλαγεί πλήρως από την ασθένεια που σας απασχολούσε, θα μπορούσατε να κάνετε ένα σύντομο υπόμνημα με το ποια ήτα η πορεία σας; Να λέει πως εκδηλώθηκε, τι είπε ο γιατρός πως έπρεπε να αλλάξει ή τι είχατε και ποιο ήταν τα συμπτώματα από τα οποία θέλατε να ξεφύγετε. Πως εξελίχθηκαν οι στόχοι κατά τη διάρκεια της θεραπείας και τι υπήρξε καθοριστικό. Τέλος, τι ήταν αυτό που σήμανε την μετάβαση από την ψυχική ασθένεια στην ψυχική υγεία. εννοώ όχι να έχεις αγοραφοβία και να βρέθηκες με κόσμο και να μη σε ενοχλεί, αλλά ποιος θα ήταν ο παράγοντας που καθόρισε το συναίσθημα του φόβου και το κατεύνασε ώστε να μπορεσει κάποιος να βρεθεί με κόσμο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Senior Member
    Πολυ ωραιο νημα κουτσουνι. Εχω παρα πολλα να πω και πρεπει να τα μαζεψω σε "περιληψη". Επιφυλασσομαι.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    ποιος θα ήταν ο παράγοντας που καθόρισε το συναίσθημα του φόβου και το κατεύνασε ώστε να μπορεσει κάποιος να βρεθεί με κόσμο.
    Γεια σου Κutchunie!!!

για μενα η απαντηση σε αυτο που λες ειναι το οτι αποδεχομαι το φοβο που νιωθω και παω παρακατω.
    Ναι φοβαμαι το πληθος, τρομαζω, ξερω οτι με πληγωνει αλλα δεν εχω καμια ευθυνη για ολο αυτο το χαλι, παταω στα ποδια μου και γυριζω σελιδα.
    Εγω ετσι προσπαθω να το βλεπω....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Καλημέρα savatage. Με το καλό να αποδελτιωσεις την πορεία αου και να μας την προσφέρεις.

Μαρα καλημέρα. Δεν εχω καταλάβει ακριβώς πως το αντιμςτωπίζεις. Εχεις πει πως θα μάθεις ν ζεις με αυτό; και η ευθύνη που αναφλερεις απο που απορρέει; αν θελεις εξηγησε. Ευχαριστω που απαντήσατε