Forum Υποστήριξης

Ερωτεύτηκα τον γιατρό μου

Θέμα: Ερωτεύτηκα τον γιατρό μου

1. Aretousa said:
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναι μου έχουν πει ότι ελκύει αυτό αλλά κι εγω μαλλον πρεπει να ειμαι λίγο πιο επιλεκτική και "σκληρη". χθες μου ειπαν ότι ειμαι επιρρεπης και ισχυει. λίγο να μου δωσουν προσσοχη να πουν εναν καλο λογο-οπως ειπες τωρα εσυ-αμεσως κατ παθαινω...

2. WhyAlwaysMe? said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Aretousa Εμφάνιση Μηνύματος
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναι μου έχουν πει ότι ελκύει αυτό αλλά κι εγω μαλλον πρεπει να ειμαι λίγο πιο επιλεκτική και "σκληρη". χθες μου ειπαν ότι ειμαι επιρρεπης και ισχυει. λίγο να μου δωσουν προσσοχη να πουν εναν καλο λογο-οπως ειπες τωρα εσυ-αμεσως κατ παθαινω...
    Nα'σαι καλά.
    Πιστεύω πως έχω δίκιο για αυτά σου τα χαρακτηριστικά.
    Εντάξει,δεν είπαμε να γίνεις ξινή,αγενής και σνόμπ.Απλώς να μην είσαι τόσο επιρρεπής.

3. M87 said:
    Μ89 ποια λες? Εμ εχω πολλα θεματα...
    ΦΟΒΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
    Started by Aretousa, 26-11-2017 15:47

Αν νιωθω οτι με αγνοουν τρελαινομαι
    Started by Aretousa, 26-11-2017 20:02

Started by Aretousa, 26-11-2017 15:56

θελω να αρχισω το καπνισμα
    Started by Aretousa, 26-11-2017 15:53

Είχες ρέντα σήμερα. Γιατί δεν ανοίγεις και άλλα;

4. Aretousa said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από M87 Εμφάνιση Μηνύματος
    ΦΟΒΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
    Started by Aretousa, 26-11-2017 15:47

Αν νιωθω οτι με αγνοουν τρελαινομαι
    Started by Aretousa, 26-11-2017 20:02

Started by Aretousa, 26-11-2017 15:56

θελω να αρχισω το καπνισμα
    Started by Aretousa, 26-11-2017 15:53

Είχες ρέντα σήμερα. Γιατί δεν ανοίγεις και άλλα;
    Χαχαχα! Δίκιο έχεις, με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου σήμερα. Ανέβασα κι άλλο, δεν το είδες.

5. M87 said:
    Go Aretousa! Ανέβασε 5-10 ακόμα! Μη σταματάς!

6. nikos2 said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από M87 Εμφάνιση Μηνύματος
    Go Aretousa! Ανέβασε 5-10 ακόμα! Μη σταματάς!
    δεν ειναι σωστο να κοροιδευεις εναν ανθρωπο που προσπαθει να βρισκεται στο επικεντρο του ενδιαφεροντος των αλλων

7. Aretousa said:
    Καλά εγώ δεν τον παρεξήγησα. Είμαι νέα στο φόρουμ και η αλήθεια είναι ότι ίσως φαίνεται περίεργο που έχω ανοίξει πολλά θέματα, αλλά ειλικρινά με απασχολούν. Αυτά και άλλα τόσα.

8. giorgos35 said:
    αρετουσα καλημερα..οπως ειπε και ο always me.δεν ειναι κακο να ερωτευετε συχνα ενας ανθρωπος..
    η αληθεια ειναι οτι εσυ μαλλον ερωτευεσε υπερ συχνα και για να ανοιξες το θεμα αυτο κατι σε προβληματισε σε ολο αυτο..
    μηπως λεω μηπως εχεις αναγκη απο αποδοχη??π.χ μηπως στη οικογενεια σου οτι καναν τα αδερφια σου η οι αδερφες σου λεγανε μπραβο οι γονεις σου..και εσενα σε ειχαν λιγο στο περιθοριο??δεν ξερω μια υποθεση κανω..
    ξερω οικογενειες που λεγανε π.χ μπραβω στο νικο καταφερε και εκανε αυτο η εγινε αυτο..αν ηταν ο πανως σιγα μην τα καταφερνε...και το παιδι αργοτερα ειχε διαφορα θεματα..αλλα κυριως ειχε αναγη την αποδοχη..και συνηθος την ζητουσε εξω αποτο σπιτη λογικο αφου μεσα στο σπιτη ετρωγε φτυσιμο..

9. Aretousa said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από giorgos35 Εμφάνιση Μηνύματος
    αρετουσα καλημερα..οπως ειπε και ο always me.δεν ειναι κακο να ερωτευετε συχνα ενας ανθρωπος..
    η αληθεια ειναι οτι εσυ μαλλον ερωτευεσε υπερ συχνα και για να ανοιξες το θεμα αυτο κατι σε προβληματισε σε ολο αυτο..
    μηπως λεω μηπως εχεις αναγκη απο αποδοχη??π.χ μηπως στη οικογενεια σου οτι καναν τα αδερφια σου η οι αδερφες σου λεγανε μπραβο οι γονεις σου..και εσενα σε ειχαν λιγο στο περιθοριο??δεν ξερω μια υποθεση κανω..
    ξερω οικογενειες που λεγανε π.χ μπραβω στο νικο καταφερε και εκανε αυτο η εγινε αυτο..αν ηταν ο πανως σιγα μην τα καταφερνε...και το παιδι αργοτερα ειχε διαφορα θεματα..αλλα κυριως ειχε αναγη την αποδοχη..και συνηθος την ζητουσε εξω αποτο σπιτη λογικο αφου μεσα στο σπιτη ετρωγε φτυσιμο..
    Καλημέρα, Γιώργο,
    ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι ασχολιόταν όλοι με ένα άτομο το οποίο είχε μόνιμο πρόβλημα υγείας μέχρι που απεβίωσε. Οπότε όντως μπορεί επειδή η προσοχή όλων να ταν εκεί...τι να πω... Η ανασφάλειά μου είναι τρομερή!

10. giorgos35 said:
    Καλημέρα, Γιώργο,
    ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι ασχολιόταν όλοι με ένα άτομο το οποίο είχε μόνιμο πρόβλημα υγείας μέχρι που απεβίωσε. Οπότε όντως μπορεί επειδή η προσοχή όλων να ταν εκεί...τι να πω... Η ανασφάλειά μου είναι τρομερή!
    Αυτο εγινε για ενα πολυ μεγαλο διαστημα??
    Ποιο πρωσωπω ηταν αυτο???
    Ποσο χρονον εισουν τοτες??

11. Aretousa said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από giorgos35 Εμφάνιση Μηνύματος
    Αυτο εγινε για ενα πολυ μεγαλο διαστημα??
    Ποιο πρωσωπω ηταν αυτο???
    Ποσο χρονον εισουν τοτες??
    Το άρρωστο πρόσωπο ο πατέρας και τα χρόνια περίπου 15. ήμουν στο δημοτικό.

12. giorgos35 said:
    Το άρρωστο πρόσωπο ο πατέρας και τα χρόνια περίπου 15. ήμουν στο δημοτικό.
    Μπορει να πηγαζει απο αυτο μπορει και οχι παντως ηταν πολλα τα χρονια..δεν ειναι απιθανο να ειναι απο αυτο

13. dimitriseas said:
    Aretousa δεν είναι τίποτα. Έχεις καιρό να ........ Καλά χριστουγενα τωρα. Ως τότε εδώ είμαστε εμεις

14. giorgos35 said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από dimitriseas Εμφάνιση Μηνύματος
    Aretousa δεν είναι τίποτα. Έχεις καιρό να ........ Καλά χριστουγενα τωρα. Ως τότε εδώ είμαστε εμεις
    Εχει καιρο να..?????

15. dimitriseas said:
    Τον φαει . Βλέπει το γιατρό μπλε