Results 31 to 45 of 64
Thread: η σημασία του σεξ στη σχέση
-
08-05-2008, 22:10 #31
Έχουμε τον Α και τη Β.
Ο Α θεωρεί το σεξ ως πρωτεύων σε μια σχέση. Η Βου θεωρεί πρωτεύων τι συναίσθημα και τον ρομαντισμό κάτι που ο Α θεωρεί δευτερεύων.
Αν αγαπιούνται πραγματικά θα δίνει ο ενας προτεραιότητα στο...πρωτεύων του άλλου...
- 08-05-2008, 22:17 #32
ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
08-05-2008, 22:33 #33
Originally posted by MANTHES
ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ
08-05-2008, 22:36 #34
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ;
ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΕΞ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ; ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ;
ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
08-05-2008, 23:32 #35
Να μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο όμως . Και το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση .... και δημιουργεί και συναισθήματα προς τον σύντροφο σου ........ αφου είναι αυτός που σου το προσφέρει ........
(Manthes , ερωτευμένος , ε ? ;) )
08-05-2008, 23:34 #36
ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΞ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΞ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΑΣ.
(ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ, ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;)Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
08-05-2008, 23:52 #37
Πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες ? Σχέση χωρις σεξ και χωρίς συναίσθημα και χωρίς επικοινωνία δεν νοείται (κατ\'εμε). Αρα είναι 3 απο τις κολώνες του οίκου \'\'σχέση\'\' .
(Η υπογραφή σου τι λέει ? Ελπίζω αυτή τη φορά να μην σας χωρίζει η απόσταση ........ )
08-05-2008, 23:55 #38
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ; ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΟΜΩΣ;
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ;
ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ Μ\'ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑΛΑ ΣΤΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΣ; :cool:Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
08-05-2008, 23:58 #39
Καλά , κάνε τον κινέζο !! Σου εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη ! :)
(Παντως αυτήν την περίοδο δεν θα έκανα σχέση ούτε χωρίς αγάπη , ούτε χωρις σεξ (ίσως αν γίνω γιαγιούλα να αλλάξω γνώμη)........ Εσύ θα έκανες ? )
09-05-2008, 00:01 #40
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.
ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ.
ΠΟΙΟΝ ΚΙΝΕΖΟ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
09-05-2008, 00:19 #41
Υπάρχουν μερικοί που αγαπάνε για το μυαλό μόνο.
Ο Young τον Freud για παράδειγμα.
09-05-2008, 09:06 #42
Αλεξανδρε μου θυμησες κατι που ειπα στην αδερφη μου για μια ταινια που βλεπαμε\"εδω προκειται για ερωτα των μυαλων! \"
Λοιπον, οταν μιλαμε για προτεραιοτητες, τα πραγματα δεν ειναι απλα.
λεμε οτι δυο ανθρωποι ταιριαζουν. Το αν ταιριαζει καποιος με καποιον αλλον, ειναι υποκειμενικο.
Μπορει να ταιριαζουν στο κρεβατι, να εχουν σεξουαλικη χημεια.
Μπορει να ταιριαζουν στην αντιληψη των πραγματων, το βαθος της σκεψης, την φιλοσοφια τους.
Μπορει να ταιριαζουν εγκεφαλικα, δηλαδη να αναπτυσσουν εναν πολυ δικο τους κωδικα επικοινωνιας.
Για μνα αυτο ειναι το Α και το Ω, η επικοινωνια.
Ξεχωριστο κεφαλαιο το συναισθημα που εξαλλου ειναι κατι που ειτε υπαρχει είτε οχι, ειτε σου το βγαζει ειτε οχι.
Δυστυχως το πακετο δεν ειναι παντα κομπλε.
Ενας ανθρωπος με καποιον αλλο το πιο πιθανο ειναι να μην ταιριαζουν στους τομεις αυτους.
Οποτε εκει ερχεται το ερωτημα, δεδομενου οτι οι προτεραιοτητες του καθενος μπορει να διαφερουν, μεχρι που ειμαι διατεθειμενος να κανω υποχωρησεις?
Η ψυχικη επικοινωνια ειναι σημαντικη.
Και μια καλη χημεια στο σεξ ομως, αναποσπαστο στοιχειο της σχεσης.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-05-2008, 10:54 #43
Προσωπικά δίνω μεγάλη βαρύτητα και στην \'\'αισθητική\'\' του καθενός ......... καθορίζει πολλά .......
1. τον τρόπο που εκφραζόμαστε και επικοινωνούμε (και συμπεριλαμβάνω και κάθε ερωτική έκφραση )
2. τον τρόπο που διασκεδάζουμε
3. τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη ζωή ............ κ.α.
Ετσι άνθρωποι με την ίδια \'\'αισθητική\'\' (με την γενικότερη έννοια) έρχονται πιο κοντά ......... νιώθουν καλά με όμοια ερεθίσματα ......... αποτιμούν τις αντιδράσεις του συντρόφου τους ως άξιες , αφού ταιριάζουν στην δική τους \'\'αισθητική\'\' .........
Τα πάντα είναι λοιπον θέμα τέχνης .......... :P
09-05-2008, 11:02 #44
αποτιμούν τις αντιδράσεις του συντρόφου τους
Πολυ ευστοχη φραση. Τι γινεται οταν ο ενας δεν μπορει να αποτιμησει/αξιολογησει/διακρινει την αντιδραση/σταση/χειρονομια/λεξη του αλλου?
Εκει υπαρχει το μεγαλο προβλημα, αυτο που ονομαζεις Κλειω διαφορετικη \"αισθητικη\".
Η επιτυχια λοιπον της σχεσης-συνδεσης με τον αλλο, η ποιοτητα της, εξαρταται απο το ποσο καλα μπορει να ΒΛΕΠΕΙ ο ενας τον αλλο.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-05-2008, 11:06 #45
και συμπληρώνω :
......... να του αρέσει αυτό που βλέπει ........
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή