Όταν δε θέλει ο άντρας σου να κάνει σεξ μαζί σου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 75
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lunaluna View Post
    Γενικά με θεωρεί πολύ δεδομένη πλέον. Είναι καλός και τρυφερός μαζί μου, δεν έχω παράπονο. Δε βγαίνει πολύ είναι σπιτογατος, ξέρω πως δεν υπάρχει άλλη. Απλά δε κάνει ούτε τα βασικά για να είναι ελκυστικός στα δικά μου μάτια, τον παρακαλάω να κάνει μπάνιο, να κουρευτεί... Ενώ για τις γυναίκες τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, κάνω λέιζερ για να μην έχω καθόλου τρίχες, βάφομαι, κάνω τα μαλλιά μου, διαλέγω ωραία τα ρούχα μου κλπ
    λοιπον εχουμε και λεμε..
    1ον δεν κανεις σεξ μαζη σου...
    2ον δεν εχει στυτικη δυσλειτουργια
    3ον δεν εχει γκομενα...
    ερωτηση κρισεως...
    που στο διαολο διοχετευη παει και διοχετευη την ενεργεια του που ανακουφιζετε??
    καταλαβαινεις οτι αυτα μεταξει τους δεν κολλανε??
    θα το παιξω αστυνομος μπεκας αποψε

Senior Member
    Πότε δεν είχε πρόβλημα με τη στύση του. Κάποιες φορές διαρκεί λιγότερο κ αυτό είναι φυσιολογικό για όλους τους άντρες. Γενικά όταν το κάνουμε είμαι ικανοποιημένη, αλλιώς δε θα παντρεύουν κιόλας κάποιον που δεν έχω χημεία μαζί του. Το αντίθετο θα έλεγα, πολλές φορές είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και νιώθω ότι έχει στύση και πάω να το προχωρήσω και δε θέλει. Κοίτα όλοι έχουμε πίεση στη δουλειά, αλλά που να έρθουν κ τα πραγματικά προβλήματα στη ζωή, μωρά δάνεια χρέη... Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, έχει πίεση, αλλά δεν έχει κίνδυνο να τη χάσει και είναι στην εταιρεία αυτή και 9 χρόνια δεν είναι πρωταρης
    εχει στυση οταν εισαστε στο κρεβατι πας να τον πλησιασεις και σε αποφευγει..εχει αρχισει μου φενετε να λυνετε ο γριφος

Senior Member
    Δες απο το ιστορικο τι τσοντες κοιταζει για να καταλαβεις τι του αρεσει στο σεξ. Καντο και μετα ξανασυζηταμε

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    λοιπον εχουμε και λεμε..
    1ον δεν κανεις σεξ μαζη σου...
    2ον δεν εχει στυτικη δυσλειτουργια
    3ον δεν εχει γκομενα...
    ερωτηση κρισεως...
    που στο διαολο διοχετευη παει και διοχετευη την ενεργεια του που ανακουφιζετε??
    καταλαβαινεις οτι αυτα μεταξει τους δεν κολλανε??
    θα το παιξω αστυνομος μπεκας αποψε
    Φυσικά και το καταβαινω γιαυτό μιλάμε κ μαζί τώρα! Δε ξέρω μπορεί να αυτοικανοποιειται κάποιες φορές και όταν φτάνει στο αμήν να κάνει και σεξ μαζί μου. Δε ξέρω πόσο κρατιέται ο κάθε άντρας ειλικρινά

Junior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    Δες απο το ιστορικο τι τσοντες κοιταζει για να καταλαβεις τι του αρεσει στο σεξ. Καντο και μετα ξανασυζηταμε
    Στρειτ ερασιτεχνικες με κοπέλες της διπλανής πόρτας. Κατά προτίμηση με μεγάλο στήθος.

Senior Member
    Φυσικά και το καταβαινω γιαυτό μιλάμε κ μαζί τώρα! Δε ξέρω μπορεί να αυτοικανοποιειται κάποιες φορές και όταν φτάνει στο αμήν να κάνει και σεξ μαζί μου. Δε ξέρω πόσο κρατιέται ο κάθε άντρας ειλικρινά
    δεν νομιζω ομως οτι θα προτειμαει να ικανοποιητε ενα ολοκληρω χρονο με της τσοντες και μονο 8 φορες μαζη σου δε ειναι λογικο..και εγω καποιες φορες ικανοποιηουμε με της τσοντες αλλα οχι επι ενα χρονο με τιποτα...ουτε αυτο ειναι..δηλαδη προτιμαει της τσοντες και οχι εσενα..οχι ουτε αυτο ειναι..

Junior Member
    δεν νομιζω ομως οτι θα προτειμαει να ικανοποιητε ενα ολοκληρω χρονο με της τσοντες και μονο 8 φορες μαζη σου δε ειναι λογικο..και εγω καποιες φορες ικανοποιηουμε με της τσοντες αλλα οχι επι ενα χρονο με τιποτα...ουτε αυτο ειναι..δηλαδη προτιμαει της τσοντες και οχι εσενα..οχι ουτε αυτο ειναι..
    Δε βλέπει τόσο συχνά πια, που και που. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, βλέπει όπως θα έβλεπε ένας νορμάλ άντρας. Μια στο τόσο. Το πρόβλημα είναι ότι δε θέλει τη γυναίκα του. Κ αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχθώ. Γυρνάει από τη δουλειά βλέπουμε σειρές ή ταινίες κ μετά έρχεται η ώρα του ύπνου. Κάτι σαν συνταξιούχοι ένα πράγμα

Senior Member
    θεωρεις τον εαυτο σου ομορφη γυναικα ; Ταιριαζει ο τυπος σου με αυτα που ψαχνει στις τσοοντες; Ρωταω για να δουμε μηπως δεν του αρεσει πλεον η εξωτερικη σου εμφανιση

Senior Member
    Δε βλέπει τόσο συχνά πια, που και που. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, βλέπει όπως θα έβλεπε ένας νορμάλ άντρας. Μια στο τόσο. Το πρόβλημα είναι ότι δε θέλει τη γυναίκα του. Κ αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχθώ. Γυρνάει από τη δουλειά βλέπουμε σειρές ή ταινίες κ μετά έρχεται η ώρα του ύπνου. Κάτι σαν συνταξιούχοι ένα πράγμα
    μα αυτο με προβληματιζη..δεν κανει σεξ μαζι σου δεν εχει γκομενα αραια και που βλεπει τσοντες αλλα στυσει εχει κανονικοτατη..

θελω να σε ρωτησω κατι αλλα δεν θελω με τιποτα να επιρρεαστης απ την ερωτηση μου..υποθεσεις κανουμε.δεν ειμαστε θεει να τα ξερουμε ολα ουτε σημενη δεν μπορουμε να κανουμε λαθοι.ειπαμε υποθεσης κανουμε..
    πως εισαι σιγουρη οτι δεν υπαρχει αλλη??

Junior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    θεωρεις τον εαυτο σου ομορφη γυναικα ; Ταιριαζει ο τυπος σου με αυτα που ψαχνει στις τσοοντες; Ρωταω για να δουμε μηπως δεν του αρεσει πλεον η εξωτερικη σου εμφανιση
    Τι να σου πω δε μπορώ να μιλήσω εγώ για τον εαυτό μου. Όμορφη ναι, και ο ίδιος μου το λέει και ο περίγυρος μου. Τώρα για τα πρότυπα του, ναι έχω μεγάλο στήθος όπως του αρέσει αλλά έχω και κάποια κιλά παραπάνω στα οποία είμαι όπως όταν με γνώρισε. Τώρα είμαι και πιο αδύνατη σε σχέση με την αρχή. Δε θεωρώ ότι είμαι ωραία γυναίκα αλλά ήξερε τι πήρε πριν με παντρευτει. Δεν έχω αντικειμενικο κριτήριο στο κομμάτι αυτό, το μόνο που ξέρω είναι ότι δε του αρέσουν οι πολύ αδύνατες. Φυσικά οι κυρίες στις τσόντες είναι πιο ωραίες από μένα, εννοείται αυτό :)

Junior Member
    μα αυτο με προβληματιζη..δεν κανει σεξ μαζι σου δεν εχει γκομενα αραια και που βλεπει τσοντες αλλα στυσει εχει κανονικοτατη..

θελω να σε ρωτησω κατι αλλα δεν θελω με τιποτα να επιρρεαστης απ την ερωτηση μου..υποθεσεις κανουμε.δεν ειμαστε θεει να τα ξερουμε ολα ουτε σημενη δεν μπορουμε να κανουμε λαθοι.ειπαμε υποθεσης κανουμε..
    πως εισαι σιγουρη οτι δεν υπαρχει αλλη??
    Κοίτα μιλάμε στο μεσεντζερ συνέχεια, έχει λογκαρισμενα τα τσατ του σε όλες τις συσκευές, έρχεται στην ώρα του και καμιά βόλτα βγαίνουμε μαζί τα σκ. Που και που βγαίνει με τους φίλους του και συνήθως είμαι κ γω εκεί γιατί βγαίνουμε ζευγάρια. Χρησιμοποιώ και το κινητό του χαλαρά και όλα. Θα ήταν πολύ δύσκολο να μη το καταλάβω γενικά δεν έχει κάτι να κρυψει

Senior Member
    Στρειτ ερασιτεχνικες με κοπέλες της διπλανής πόρτας. Κατά προτίμηση με μεγάλο στήθος.
    δεν εχει και καθολου γουστο...στο μονο που συμφωνω ειναι στο μεγαλο στηθος..
    ενταξει να κανουμε και λιγη πλακα

Junior Member
    δεν εχει και καθολου γουστο...στο μονο που συμφωνω ειναι στο μεγαλο στηθος..
    ενταξει να κανουμε και λιγη πλακα
    Χαχαχα όντως! Ας το ελαφρύνουμε δε γαμιομαστε που δε γαμιομαστε κιόλας (σε μένα αναφέρομαι μη παρεξηγηθουμε κιόλας)

Senior Member
    Κοίτα μιλάμε στο μεσεντζερ συνέχεια, έχει λογκαρισμενα τα τσατ του σε όλες τις συσκευές, έρχεται στην ώρα του και καμιά βόλτα βγαίνουμε μαζί τα σκ. Που και που βγαίνει με τους φίλους του και συνήθως είμαι κ γω εκεί γιατί βγαίνουμε ζευγάρια. Χρησιμοποιώ και το κινητό του χαλαρά και όλα. Θα ήταν πολύ δύσκολο να μη το καταλάβω γενικά δεν έχει κάτι να κρυψει
    θα με σκασεις αποψε..ουτε αυτο δεν ειναι αμα ειστε ολοι την ωρα μαζη ποτε προλαβενη και τη βλεπει??και σου εχει δωση κι ολα τα κιν..
    οποτε ουτε αυτο δεν ειναι...
    τι εγιναν τα κοριτσια του φορουμ αποψε???
    καμια δεν υπαρχει να βοηθησει λιγο το θεμα???

Senior Member
    Χαχαχα όντως! Ας το ελαφρύνουμε δε γαμιομαστε που δε γαμιομαστε κιόλας (σε μένα αναφέρομαι μη παρεξηγηθουμε κιόλας)
    ααα εσυ εισαι πολυ προχωριμενη...απορω γιατι σε αποφευγη ο ανδρας σου πραγματικα...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast