Όταν δε θέλει ο άντρας σου να κάνει σεξ μαζί σου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lunaluna View Post
    Τον είχε επηρεασει στο κομμάτι της ολοκλήρωσης, δε μπορούσε να τελειώσει σχεδόν ποτέ στην αρχή αλλά αυτό ήταν και λίγο θέμα παρτενέρ. Μόλις βρήκαμε τα κουμπιά μας το θέμα λύθηκε. Αλλά πάνε πάνω από 3 χρόνια από τότε και είχε και πολύ περισσότερο στρες
    καλημερα.
    παρακολουθησα το θρεντ απο την αρχη.
    βλεπω οτι ενω εκανες εισαγωγη οτι καμια δυσλειτουργια δεν υπαχει, αλλα μαλλον εσενα ειδικα δεν θελει ο ανδρας σου, στην συνεχεια εκανες περιγραφες μιας καταστασης του που δειχνει παραιτηση (το λιγοτερο), δλδ την συμπεριφορα του γενικοτερα, αλλα και εδω τελευταια μας λες οτι παρακολουθειται για χρονια απο ψυχιατρο, ειχε θεματα στυτικης δυσλειτουργιας που φανηκε να ξεπεραστηκαν, πιθανως να παιρνει και φαρμακευτικη αγωγη..
    αυτα ειναι σοβαρα θεματα που επηρρεαζουν την σεξουαλικη συμπεριφορα, δεν ειναι "ποτε δεν ειχε θεματα , αλλα δεν θελει εμενα¨..
    νομιζω οτι στην γενικοτερη διαθεση και ψυχικη του υγεια πρεπει να ψαχτειτε, παρα καπου αλλου.
    και βεβαια, το τελευταιο πραγμα που θα βοηθησει ειναι η πιεση και η απαξιωση εκ μερους σου.
    Last edited by Remedy; 27-11-2017 at 13:14.

Senior Member
    Quote Originally Posted by JohnT View Post
    8 φορες το χρονο κανουμε σεξ τα μελη του φορουμ που εχουμε προβληματα κοινωνικοτητας και δε μπορουμε να προσεγγισουμε γυναικες ουτε με σφαιρες.
    Φίλε άμα έχεις προβλήματα κοινωνικότητας και κάνεις 8 φορές σεξ το χρόνο με 8 (;) διαφορετικές και δεν είναι ιερόδουλες θα πρέπει να είσαι ικανοποιημένος όταν εδώ μέσα υπάρχουν άτομα ηλικίας 30+ που δεν έχουν κάνει 8 φορές σε όλη τους την ζωή.

Senior Member
    Θα πω μια αποψη με βαση κατι που ειχα ακουσει απο αλλο ζευγαρι και η οποια ειναι η εξης: μηπως με τον καιρο εχετε γινει πολυ οικειοι μεταξυ σας και σε βλεπει σαν γυναικα του ( κατι πιο ιερο) απο ερωμενη και δε του βγαινει να εκτονωνεται διαρκως και παθιασμενα πανω σου? Μηπως απο θεμα σεβασμου..δεν ξερω απλα εχει συμβει κι αυτο

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Θα πω μια αποψη με βαση κατι που ειχα ακουσει απο αλλο ζευγαρι και η οποια ειναι η εξης: μηπως με τον καιρο εχετε γινει πολυ οικειοι μεταξυ σας και σε βλεπει σαν γυναικα του ( κατι πιο ιερο) απο ερωμενη και δε του βγαινει να εκτονωνεται διαρκως και παθιασμενα πανω σου? Μηπως απο θεμα σεβασμου..δεν ξερω απλα εχει συμβει κι αυτο

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Μα αφου ειναι γυναικα του..πως θελεις να τη βλεπει???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    παρακολουθησα το θρεντ απο την αρχη.
    βλεπω οτι ενω εκανες εισαγωγη οτι καμια δυσλειτουργια δεν υπαχει, αλλα μαλλον εσενα ειδικα δεν θελει ο ανδρας σου, στην συνεχεια εκανες περιγραφες μιας καταστασης του που δειχνει παραιτηση (το λιγοτερο), δλδ την συμπεριφορα του γενικοτερα, αλλα και εδω τελευταια μας λες οτι παρακολουθειται για χρονια απο ψυχιατρο, ειχε θεματα στυτικης δυσλειτουργιας που φανηκε να ξεπεραστηκαν, πιθανως να παιρνει και φαρμακευτικη αγωγη..
    αυτα ειναι σοβαρα θεματα που επηρρεαζουν την σεξουαλικη συμπεριφορα, δεν ειναι "ποτε δεν ειχε θεματα , αλλα δεν θελει εμενα¨..
    νομιζω οτι στην γενικοτερη διαθεση και ψυχικη του υγεια πρεπει να ψαχτειτε, παρα καπου αλλου.
    και βεβαια, το τελευταιο πραγμα που θα βοηθησει ειναι η πιεση και η απαξιωση εκ μερους σου.
    Υπαρχει ψυχολογικο προβλημα που επιρεαζει τη σεξουαλικη συμπεριφορα αλλα οχι τη στυση??
    Αν υπαρχει κατι τετοιο θα ηταν μια λογικη εξηγηση???αλλα και αυτο ψιλο κουφο μου φανηκε
    Δεν θα επιρεαζε καθολου τη στυση???παραξενο

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Υπαρχει ψυχολογικο προβλημα που επιρεαζει τη σεξουαλικη συμπεριφορα αλλα οχι τη στυση??
    Αν υπαρχει κατι τετοιο θα ηταν μια λογικη εξηγηση???αλλα και αυτο ψιλο κουφο μου φανηκε
    Δεν θα επιρεαζε καθολου τη στυση???παραξενο
    δεν ξερω τι εχει υποψη της η κοπελα και ειναι βεβαιη οτι ειναι κανονικη η στυση.
    γενικα, αυτα συνδεονται.
    πως θα ξερεις αν υπαρχει στυση δλδ αν ο αλλος δενε χει καν διαθεση να ξεκινησει?
    παντως ενω αρχικα ηταν βεβαιη οτι στυτικο θεμα δεν υπαρχει, στο τελος ειπε οτι οντως ειχε δυσλειτουργια στυτικη στην αρχη που εδειξε να ξεπεραστηκε.
    ε, μπορει να επανηρθε για τους όποιους λογους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ξερω τι εχει υποψη της η κοπελα και ειναι βεβαιη οτι ειναι κανονικη η στυση.
    γενικα, αυτα συνδεονται.
    πως θα ξερεις αν υπαρχει στυση δλδ αν ο αλλος δενε χει καν διαθεση να ξεκινησει?
    παντως ενω αρχικα ηταν βεβαιη οτι στυτικο θεμα δεν υπαρχει, στο τελος ειπε οτι οντως ειχε δυσλειτουργια στυτικη στην αρχη που εδειξε να ξεπεραστηκε.
    ε, μπορει να επανηρθε για τους όποιους λογους.
    Σωστη ειναι η τοπθετηση σου αλλα μας ειπε οτι οταν ξαπλωνουν στο κρεβατι το βραδυ αυτη καταλαβαινει οτι εχει στυση τον πλησιαζει ερωτικα αλλα αυτος την αποφευγη...καταλαβες που κολαω??εχει στυση αλλα αρνητε να κανει σεξ
    ...
    Με ολο φο σεβασμο..αλλα πρωσωπικα οταν εχω στυση δεν ησυχαζω αν δεν τελιοσω.αλλιος δεν με περνη ο υπνος λογικο..
    Προσεξε λιγο το προβληματισμο μου...
    Αφου λοιπον με μαρτυρια της θεματοθετριας ο ανδρας της εχει στυση.. δεν της κανει σεξ..δεν εχει γκομενα..τσοντες βλεπει αραια και που...
    Τοτες πως ανακουφιζετε???πως ξεκα...λωνη??
    Μονο με το χερι μηπως???γιατι???
    Παρα πολυ περιεργο

Senior Member
    Εγώ πάντως μια φορά που διέκοψα την ερωτική πράξη ήταν όταν μύρισε το αιδιο άσχημα. Ξενέρωσα υπερβολικά και.σταματησα τις επαφές μαζί της. Δε λέω ότι συμβαίνει και σε σένα το ίδιο αλλά εστίασε στο ότι μια λεπτόμερεια που δε σου πάει στο μυαλό μπορεί να κάνει τη διαφορα

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitriseas View Post
    Εγώ πάντως μια φορά που διέκοψα την ερωτική πράξη ήταν όταν μύρισε το αιδιο άσχημα. Ξενέρωσα υπερβολικά και.σταματησα τις επαφές μαζί της. Δε λέω ότι συμβαίνει και σε σένα το ίδιο αλλά εστίασε στο ότι μια λεπτόμερεια που δε σου πάει στο μυαλό μπορεί να κάνει τη διαφορα
    Χαχαχα.ελιωσα στο γελιο πω πω πεθαινω..χαχαχα

Senior Member
    Και εσυ τη δουλεια ειχες να πας να το μυρισεις??
    Νευρικο γελιο με επιασε

Senior Member
    Μύριζε ρε από μακριά.. Αυτό έλειπε να κατέβω να λυποθυμησω

Junior Member
    Σχεδον το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω. (Χωρις να ειμαι παντρεμενη βεβαια). Νομιζω πως μοιαζουμε αρκετα και στο χαρακτηρα.. Αν θες διαβασε και το thread που εχω ανοιξει απο κατω μηπως βοηθηθεις απο τις απαντησεις.. Ζωη παντως ετσι δεν βγαινει. Γιατι κι εσυ εισαι πολυ μικρη. Εγω σχεφτομαι να απευθυνθω σε ψυχολογο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Και εσυ τη δουλεια ειχες να πας να το μυρισεις??
    Νευρικο γελιο με επιασε
    Ε μπορεί να ήθελε να κάνει αιδοιολειχία ως ανταπόδοση της πεολειχίας..

Senior Member
    Μύριζε ρε από μακριά.. Αυτό έλειπε να κατέβω να λυποθυμησω
    Απο ποτε ειχε να πλυθη??που τη βρηκες ρε συ??
    Με τετοια τυχη γραψε τζοκερ..
    Καθε φορα που το βλεπω γαλαω να σε καλα καιρο ειχα να γελασω ετσι

Senior Member
    Είναι πολλοί αυτοί τελικά Που παντρεύονται για να πουν μόνο ότι παντρεύτηκα και να κλείσουν τον κύκλο τους Άσχετα αν αργότερα νιώθουν αδιαφορία για τη γυναίκα τους και την έχουν μόνο για να κάνει παιδιά πολυ κριμα
    Συμβουλη άσε τα forum και άρχισε διάδρομο η οτιδήποτε αεροβική να χάσεις κάνα κιλό γιατί Εγώ εκει εντοπίζω θεμα

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast