Τρόποι με τους οποίους θα μπορούσα να γνωρίσω μια καινούρια γυναίκα!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 123
    Senior Member

Τρόποι με τους οποίους θα μπορούσα να γνωρίσω μια καινούρια γυναίκα!

Ζητώ ξανά από τους ανθρώπους εδώ μέσα, να με βοηθήσουν σχετικά με το μεγάλωμα του κοινωνικού μου κύκλου, ούτως ώστε να προκύψει και μια νέα γνωριμία! Σήμερα για παράδειγμα, πήγα για καφέ μαζί με έναν φίλο μου. Στο παραδίπλα τραπέζι καθόταν μια όμορφη γυναίκα περίπου 30+ ετών. Αυτό όμως που μου τράβηξε την προσοχή, είναι πως εκμεταλλεύτηκε την ησυχία, επειδή κάποια στιγμή είχε σχεδόν αδειάσει ο χώρος, και πίνοντας τον καφέ της, έβγαλε ένα σημειωματάριο, και έγραφε διάφορα, ενώ κοιτούσε επίμονα τη θάλασσα! Ε αυτό ήταν! Κόλλησε το βλέμμα μου σε εκείνη! Γενικά δεν ειμαι κοινωνικός άνθρωπος, και διστάζω πολύ να πλησιάσω κάποια κοπέλα είτε σε κάποιο μπάρ,είτε σε κάποια καφετέρια, μόνο σε συναυλίες έχω πλησιάσει μερικές φορές, και θα ήθελα πάρα πολύ να μου απαντήσουν κυρίως οι γυναίκες του φόρουμ, για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να πλησιάσω κάποια άγνωστη, χωρίς να φανώ ενοχλητικός! Τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έτυχε να πετύχω δύο φορές μια υπέροχη κοπέλα, την οποία είχα καρφώσει με το βλέμμα μου πάνω της, όπως και εκείνη σε εμένα, αλλά τελικά δεν έκανα καμία κίνηση! Μου είναι τόσο δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο!

Senior Member
    Α ρε Poet, τα ιδια ζορια τραβαμε σε διαφορετικη ηλικια. Βλεπεις μια κοπελα που δειχνει ρομαντικη ψυχη και χανεσαι. Κι εγω το ιδιο. Και το ιδιο προβλημα με τη κοινωνικοτητα. Να μη μπορω να πλησιασω. Αυτο που πιστευω εγω και πρεπει να αρχισω να το κανω γιατι αλλιως θα μεινω μονος ειναι απλα να πλησιαζεις και να λες χαλαρα και ωραια ενα γεια. Εσυ προσωπικα δεν εισαι σε καμια περιπτωση ο ανθρωπος που θα πλησιασει καποια και θα γινει ενοχλητικος. Εκτος βεβαια αν η κοπελα ειναι οτι να ναι. Δεν εισαι κανενα ζωο. Στο κεφαλι μας ειναι ολα. Εγω ακομα και σε αντρα να θελω να μιλησω νιωθω οτι θα γινω ενοχλητικος. Ελλειψη αυτοπεποιθησης λεγεται? Κοινωνικη φοβια λεγεται ? Δε ξερω..

Senior Member
    Το να κολλας το βλεμμα σου επιμονα σε μια γυναικα , ειναι αοπο τα ενοχλητικοτερα πραματα που μπορεις να κανεις , καλυτερα κλεφτες ματιες , αυτη θα το αντιληφθει και αν της αρεσεις , και πιθανον θανταποκριθει , ανθρωποι ειναι κι οι γυναικες , με ανασφαλειες σαν τις δικες μας ...τον τροπο δεν θα στον υποδειξει κανεις , θελει θαρρος , οικειοτητα , σαν να μιλας σε μια φιλη σου ...παρατηρω ομως οτι οι σχεσεις εχουν γινει δυσκολες σημερα , και σε μικρες ηλικιες το πλησιασμα ενος ατομου , εχει εξελιχθει σε δυσκολη υποθεση , ενω ειναι πανευκολη ...αυτοι οι κωλουπολογιστες φταινε , εχουν απομακρυνει τους ανθρωπους , τα φεις και τα λοιπα κατασκευασματα .....ολο ανδροπαρεες βλεπω ,και γυνναικοπαρεες , το αντιθετο απο την εποοχη μου , τα 80s........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Ζητώ ξανά από τους ανθρώπους εδώ μέσα, να με βοηθήσουν σχετικά με το μεγάλωμα του κοινωνικού μου κύκλου, ούτως ώστε να προκύψει και μια νέα γνωριμία! Σήμερα για παράδειγμα, πήγα για καφέ μαζί με έναν φίλο μου. Στο παραδίπλα τραπέζι καθόταν μια όμορφη γυναίκα περίπου 30+ ετών. Αυτό όμως που μου τράβηξε την προσοχή, είναι πως εκμεταλλεύτηκε την ησυχία, επειδή κάποια στιγμή είχε σχεδόν αδειάσει ο χώρος, και πίνοντας τον καφέ της, έβγαλε ένα σημειωματάριο, και έγραφε διάφορα, ενώ κοιτούσε επίμονα τη θάλασσα! Ε αυτό ήταν! Κόλλησε το βλέμμα μου σε εκείνη! Γενικά δεν ειμαι κοινωνικός άνθρωπος, και διστάζω πολύ να πλησιάσω κάποια κοπέλα είτε σε κάποιο μπάρ,είτε σε κάποια καφετέρια, μόνο σε συναυλίες έχω πλησιάσει μερικές φορές, και θα ήθελα πάρα πολύ να μου απαντήσουν κυρίως οι γυναίκες του φόρουμ, για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να πλησιάσω κάποια άγνωστη, χωρίς να φανώ ενοχλητικός! Τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έτυχε να πετύχω δύο φορές μια υπέροχη κοπέλα, την οποία είχα καρφώσει με το βλέμμα μου πάνω της, όπως και εκείνη σε εμένα, αλλά τελικά δεν έκανα καμία κίνηση! Μου είναι τόσο δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο!
    Quote Originally Posted by JohnT View Post
    Α ρε Poet, τα ιδια ζορια τραβαμε σε διαφορετικη ηλικια. Βλεπεις μια κοπελα που δειχνει ρομαντικη ψυχη και χανεσαι. Κι εγω το ιδιο. Και το ιδιο προβλημα με τη κοινωνικοτητα. Να μη μπορω να πλησιασω. Αυτο που πιστευω εγω και πρεπει να αρχισω να το κανω γιατι αλλιως θα μεινω μονος ειναι απλα να πλησιαζεις και να λες χαλαρα και ωραια ενα γεια. Εσυ προσωπικα δεν εισαι σε καμια περιπτωση ο ανθρωπος που θα πλησιασει καποια και θα γινει ενοχλητικος. Εκτος βεβαια αν η κοπελα ειναι οτι να ναι. Δεν εισαι κανενα ζωο. Στο κεφαλι μας ειναι ολα. Εγω ακομα και σε αντρα να θελω να μιλησω νιωθω οτι θα γινω ενοχλητικος. Ελλειψη αυτοπεποιθησης λεγεται? Κοινωνικη φοβια λεγεται ? Δε ξερω..
    Συμπάσχω μαζί σας και είμαι και μεγαλύτερος σας 39 χρονών.Πιο εύκολο μου είναι να ανέβω στο έβερεστ,να πηδήξω απο αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο,να λύσω που λέει ο λόγος τριτοβάθμια μαθηματική εξίσωση και ας ήμουν τριτοδεσμίτης παρά να πάω να μιλήσω σε άγνωστο άνθρωπο άντρα ή γυναίκα (πόσο μάλλον για ερωτική προσέγγιση) αν δεν πρόκειται είτε για καθαρά επαγγελματική συναλλαγή,είτε πχ ερώτηση για το πως πάω κάπου ή πότε έρχεται το τάδε λεωφορείο κτλ.Και αυτά τα πέτυχα μετά από πολλά χρόνια εξάσκησης.Διάβασα και στο άλλο σου θέμα που άνοιξες ότι κάποτε ντρεπόσουν πχ να ζητήσεις τα σωστά ρέστα και λέω "δεν είμαι μόνο εγώ που το πάθαινα αυτό".. Πράγματι δεν ξέρω αν είναι κοινωνική φοβία αυτό που μας έχει απομείνει με την πλήρη έννοια του όρου αλλά και εγώ το ψάχνω.Ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία στις αρχές του 2016 και συνολικά μέχρι στιγμής έχω λιγότερο απο ένα χρόνο που κάνω ατομικές συνεδρίες καθώς υπήρξαν μεγάλα διαστήματα που ένιωσα δυσφορία και σταμάτησα να πηγαίνω.Τώρα είμαι ξανά στην φάση της επανεκκίνησης μετά τις 4 συνεδρίες που είχα κάνει φέτος ιαν-φεβ και μετά απο άλλες 4 συνεδρίες που έχω κάνει απο τα μέσα οκτώβρη πάλι νιώθω την ίδια δυσφορία και θέλω να σταματήσω.Αλλά θα το παλέψω λίγο ακόμη και βλέπουμε.
    Αν ποτέ μάθω πως λέγεται όλο αυτό και αν καταφέρω να το ξεπεράσω,θα έρθω εδώ να το αναφέρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το να κολλας το βλεμμα σου επιμονα σε μια γυναικα , ειναι αοπο τα ενοχλητικοτερα πραματα που μπορεις να κανεις , καλυτερα κλεφτες ματιες , αυτη θα το αντιληφθει και αν της αρεσεις , και πιθανον θανταποκριθει , ανθρωποι ειναι κι οι γυναικες , με ανασφαλειες σαν τις δικες μας ...τον τροπο δεν θα στον υποδειξει κανεις , θελει θαρρος , οικειοτητα , σαν να μιλας σε μια φιλη σου ...παρατηρω ομως οτι οι σχεσεις εχουν γινει δυσκολες σημερα , και σε μικρες ηλικιες το πλησιασμα ενος ατομου , εχει εξελιχθει σε δυσκολη υποθεση , ενω ειναι πανευκολη ...αυτοι οι κωλουπολογιστες φταινε , εχουν απομακρυνει τους ανθρωπους , τα φεις και τα λοιπα κατασκευασματα .....ολο ανδροπαρεες βλεπω ,και γυνναικοπαρεες , το αντιθετο απο την εποοχη μου , τα 80s........
    Συμφωνώ σε όσα γράφεις με μία μόνο υποσημείωση.Το "σαν να μιλάς σε μια φίλη σου" θέλει προσοχή ώστε να μην γίνει σαν όντως να μιλάς σε μια φίλη σου ενώ στην πραγματικότητα θέλεις με την συγκεκριμένη κοπέλα σχέση και όχι φιλία.Επειδή έχω διαβάσει και από κάποιες γυναίκες εδώ μέσα να λένε "γίνε πρώτα φίλος με την εκάστοτε υποψήφια σύντροφο σου" αυτό περιλαμβάνει μια πολύ λεπτή γραμμή που μπορεί να γυρίσει μπουμέρανγκ.Γιατί απο την προσωπική μου εμπειρία έχω καταλάβει τα εξής
    1.Αν μιλάς όντως τόσο χαλαρά σαν να μιλάς σε μια φίλη,κινδυνεύεις να ακούσεις "είσαι καλό παιδί αλλά.. θα βρεθεί κάποια να εκτιμήσει αυτό που είσαι αλλά όχι εγώ.." ουσιαστικά δηλαδή τρως μια όμορφη χυλόπιτα
    2.Μπορεί όντως να κάνεις μια πολύ καλή φίλη η οποία στην πορεία θα σου γνωρίσει άλλη φίλη με την οποία ίσως και να ταιριάξεις ερωτικά και ίσως όχι.Μένει όμως ως θετικό πρόσημο ότι έχεις κερδίσει έναν άνθρωπο με τον οποίο περνάτε καλά ως φίλοι
    3.Να ξεκινήσει απο το "είσαι καλό παιδί.." και να φτάσεις στο να κάνεις δωρεάν "συνεδρίες" ψυχολογικής υποστήριξης ερωτικών απογοητεύσεων και να ακούς και φράσεις τύπου "ουαου είσαι φοβερός!! ψυχολόγος έπρεπε να γίνεις!!" ή "πω είσαι καταπληκτικός..μαζί σου έπρεπε να τα έχω φτιάξει αλλά βλέπεις ο έρωτας είναι τυφλός και εγώ ερωτεύτηκα τον άλλον τον μαλάκα..Αλλά μην ανησυχείς.Κάποια θα βρεθεί να εκτιμήσει και να ερωτευτεί και σένα που είσαι τόσοοο καλό παιδί".

@JohnT
    Στην ενότητα που έγραψες για την δουλειά σου,δεν μπορούν οι υπόλοιποι χρήστες να απαντήσουν.Αν θες μετέφερε το κάπου αλλού για να έχεις ανταπόκριση

Senior Member
    Τη εννοείς? Είναι κλειδωμένο για κάποιο λόγο?

Senior Member
    Ναι στην ενότητα τα εσώτερα μας μόνο οι δημιουργοί των θεμάτων μπορούν να δημοσιεύσουν στο θέμα τους

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Συμφωνώ σε όσα γράφεις με μία μόνο υποσημείωση.Το "σαν να μιλάς σε μια φίλη σου" θέλει προσοχή ώστε να μην γίνει σαν όντως να μιλάς σε μια φίλη σου ενώ στην πραγματικότητα θέλεις με την συγκεκριμένη κοπέλα σχέση και όχι φιλία.Επειδή έχω διαβάσει και από κάποιες γυναίκες εδώ μέσα να λένε "γίνε πρώτα φίλος με την εκάστοτε υποψήφια σύντροφο σου" αυτό περιλαμβάνει μια πολύ λεπτή γραμμή που μπορεί να γυρίσει μπουμέρανγκ.Γιατί απο την προσωπική μου εμπειρία έχω καταλάβει τα εξής
    1.Αν μιλάς όντως τόσο χαλαρά σαν να μιλάς σε μια φίλη,κινδυνεύεις να ακούσεις "είσαι καλό παιδί αλλά.. θα βρεθεί κάποια να εκτιμήσει αυτό που είσαι αλλά όχι εγώ.." ουσιαστικά δηλαδή τρως μια όμορφη χυλόπιταη
    Γεια σου φιλα kozchr .........εγω ετσι πλησιαζω τις γυναικες , και στην καταλληλη στιγμη το γυρναω στο ερωτικο ........δεν υπαρχει ' σε βλεπω σαν φιλο ' , υπαρχει ΄ απλως δεν σε γουσταρω ' , αυτο απ την δικη μου πειρα ..................εχω φαει χυλοπιττες αλλα απο γυναικες που δεν με γουσταραν , οχι οτι με βλεπαν σαν φιλο , αυτο ειναι σαν να χρυσωνεις το χαπι στον αλλον , αντι να του πεις καταμουτρα ' δεν σε γουσταρω ' .....
    καθε γυναικα που πλησιαζω , την πλησιαζω σαν υποψηφια ερωμενη , ασχετα τι θα βγει στο τελος ....θεωρω και τιον εαυτο μου ' καλο παιδι ' .....

Senior Member
    Εγώ πλέον μετά από πολύ ψάξιμο είδα και εφάρμοσα να την πέφτω σε αρκετές και το θεωρώ κάτι σαν παιχνίδι . Είναι αρκετά διασκεδαστικό και έχω ξεκαθαρίσει ότι η απόρριψη είναι μέρος του παιχνιδιού. . Υπάρχει από αρκετές ανταπόκριση και αυτό είναι η ευχαρίστηση... Το λοιπόν ορματε Γιατί χανόμαστε. Μέσα από τη διαδικασία θα ρθει και η εμπειρία. Και το κυριότερο. Να έχετε αυτόπεποιθηση και να μην σας νοιάζει η χυλόπιτα.

Member
    Εμένα πάντως μου αρέσει κάποιος να μου δείχνει το ενδιαφέρον του, να δείξει ότι με θαυμάζει, να κάνει κίνηση να με πλησιάσει, να δω στο βλέμμα του ότι του αρέσω αλλά όχι χυδαία, με λίγη διάκριση. Με τραβάει να έχει χιούμορ, να είναι έξυπνος...Σίγουρα με ξενερώνει να κάνει επίδειξη, ότι τα ξερει όλα, ειδικά αν είναι αμόρφωτος, συνήθως αυτοί κάνουν επίδειξη. Με ξενερώνει επίσης αν δω ότι είναι τσιγκούνης ή δεν ξέρει να ντυθεί ή δεν έχει όμορφο χαμόγελο και καθαρά χέρια και νύχια. Αυτά τα λίγα πρακτικά και μη για να βοηθήσω. Αλλά το θέμα είναι να ταιριάξεις. Προσωπικά δεν ψάχνω μοντέλα. Ήμουν και με άτομα που δεν ήταν εμφανίσημοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γεια σου φιλα kozchr .........εγω ετσι πλησιαζω τις γυναικες , και στην καταλληλη στιγμη το γυρναω στο ερωτικο ........δεν υπαρχει ' σε βλεπω σαν φιλο ' , υπαρχει ΄ απλως δεν σε γουσταρω ' , αυτο απ την δικη μου πειρα ..................εχω φαει χυλοπιττες αλλα απο γυναικες που δεν με γουσταραν , οχι οτι με βλεπαν σαν φιλο , αυτο ειναι σαν να χρυσωνεις το χαπι στον αλλον , αντι να του πεις καταμουτρα ' δεν σε γουσταρω ' .....
    καθε γυναικα που πλησιαζω , την πλησιαζω σαν υποψηφια ερωμενη , ασχετα τι θα βγει στο τελος ....θεωρω και τιον εαυτο μου ' καλο παιδι ' .....
    Aυτό που αναφέρεις δεν θεωρώ προσωπικά ότι είναι φιλική προσέγγιση.Προσπαθείς να κερδίσεις την οικειότητα απο μεριάς της κοπέλας χωρίς να το παρακάνεις.Αυτό είναι και το λογικό κατά την γνώμη μου.
    @dimitriseas
    Ναι φυσικά.Εύκολο να το λες αλλά δύσκολο για κάποιους απο εμας στην υλοποίηση.Εσύ τώρα είσαι σε σχέση?

Banned
    το να τη γνωρισεις δεν ειναι τοσο δυσκολο το δυσκολο ειναι να κατσικωθει κοντα σου.

Senior Member
    Τις διάβασα τις απαντήσεις σας, και σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Αλλα υπάρχει και κάτι το οποίο δεν αναφέρθηκε. Το πρόβλημα μου δεν είναι μόνο το πως να πλησιάσω μια άγνωστη κοπέλα, αλλα και το πως να μεγαλώσω τον κύκλο μου, ούτως ώστε να υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για κάποια γνωριμία! Παρέες πλέον δεν υπάρχουν, και έναν καλό φίλο που έχω ειναι παντρεμένος και έχει πολύ περιορισμένο χρόνο εξαιτίας των οικογενειακών υποχρεώσεων του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    @dimitriseas
    Ναι φυσικά.Εύκολο να το λες αλλά δύσκολο για κάποιους απο εμας στην υλοποίηση.Εσύ τώρα είσαι σε σχέση?
    Ναι αγορίνα μου. Έριξα πίσω τις ντροπές γεμισα αυτοπεποίθηση πλησίασα γυναικες και το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικό. Είναι πολύ πιο εύκολο απ ότι φανταζόμουν. Το να μην πας να μιλησεις σε γεμιζει ανασφάλειες. Επιβεβαιώνει όλες τις αρνητικές σκέψεις. Σα να χάνεις έναν πόλεμο πριν αρχίσει.

Senior Member
    Μπράβο σου τότε. Εχεις πραγματικά το σεβασμό μου που δεν μάσησες και σου βγήκε.
    Αλλωστε μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποιοι πρέπει να τολμάνε για να διαιωνιστεί επάνω στην γη το είδος αυτό που λέγεται άνθρωπος και έχει δημιουργήσει τις περισσότερες καταστροφές στον πλανήτη...!!

Page 1 of 9 123 ... LastLast