Τρόποι με τους οποίους θα μπορούσα να γνωρίσω μια καινούρια γυναίκα! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 123
    Μην σας παιρνει απο κατω...δεν μπορει να γινει να αρεσουμε ολοι σε ολους!! Απλα δεχτητε οτι δεν φταιτε εσεις για την οποια απορριψη (αν δεν κανατε καμια χοντραδα) και πατε παρακατω!! Οι σχεσεις το ξερουμε ολοι οτι εχουν γινει πολυ δυσκολες...ας μην κραταμε μεσα μας και ολα τα οχι που θα ακουσουμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Τη στήλη Σε Αναζητω τη γνωρίζω. Εγραφα εκεί διαφορες αναζητήσεις για έναν ολόκληρο χρόνο, πριν γνωρισω την πρώην μου. Πολλές απαντανε αλλα λίγες ενδιαφέρονται για κουβέντα. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες, πάντα με σοβαρό ύφος, αλλα έχω κάνει και το χιούμορ μου! Έχω γνωρίσει αρκετές με κοινά ενδιαφέροντα, και επικεντρώθηκα σε αυτά για τις πρώτες κουβέντες. Έχω μιλήσει για ολοκληρους μήνες με ορισμένες, οι οποίες μου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, αλλα καποια στιγμή εξαφανίστηκαν έτσι στα ξαφνικα χωρίς λόγο. Η τελευταία μου απάντησε μέσα στο καλοκαίρι, όταν την ρώτησα γιατί χάθηκε, πως βρίσκεται σε μια άλλη φάση πλέον και μου ευχήθηκε να ειμαι καλά! Να σημειώσω πως με την συγκεκριμένη, είχα απο τους πιο ουσιαστικούς διαλόγους που είχα κάνει ποτέ μου με καποια κοπέλα, και γι αυτό με ενόχλησε πολύ που σταμάτησε έτσι ξαφνικά η κουβέντα μας! Εκείνο τον καιρό είχα γνωρίσει όμως και την πρώην μου η οποία με είχε εντυπωσιάσει κι εκείνη, και δεν με πήρε απο κατω ως συνήθως.
    Η γνώμη μου είναι να συνεχίσεις να προσπαθείς και από εκεί. Επίσης θεωρώ ότι δεν πρέπει να αφήνεις τις συνομιλίες να σέρνονται σε βάθος μηνών χωρίς να υπάρξει φυσική συνάντηση. Μετά την 1η εβδομάδα άντε 2η το πολύ συνεχούς επικοινωνίας, καλό είναι να προτείνεις κανονική συνάντηση για να δεις τι παίζει. Ετσι θα δεις αν ταιριάζεις ή όχι με τον άλλο άνθρωπο. Αν επί μήνες μιλάς με κάποιον που δεν έχεις δει ποτέ σου, δεν έχεις δει πως είναι απο κοντά, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δένεσαι με κάτι "ιδανικό" μέσα στο μυαλό σου και μετά αν κάτι χαλάσει στην πορεία, θα πέσεις στα πατώματα γιατί θα νομίζεις ότι έχασες τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου! Οπότε από την αρχή σχετικά θα προτείνεις συνάντηση και αν δε θέλει, προχωράς παρακάτω πριν προλάβεις να δεθείς υπερβολικά με την "μορφή" κάποιου πίσω απο την οθόνη..

Senior Member
    kozchr έχεις δίκιο στα όσα λές, και μαλιστα έχω δοκιμάσει να προτείνω όχι συνάντηση για να μην φανώ βιαστικός στις κινήσεις μου, αλλά να συνεχίσουμε να μιλάμε μέσω Fb αντί για email. Πολύ απλά μου είπε ότι βιάζομαι πολύ και με χαιρέτησε!

Senior Member
    Πάντως για να είμαι ειλικρινής αν έβλεπα έναν άνθρωπο να κολλάει χαρτάκια για να ζητάει γνωριμία θα σκεφτόμουν αυτόματα πόσο μόνος είναι και πόσο απελπισμένος οπότε δεν θα τον έβλεπα σε καμιά περίπτωση ερωτικά. Τον απελπισμένο δύσκολα τον επιλέγει μια γυναίκα.
    Την ίδια περίπου γνώμη έχω και για τα σαιτ γνωριμίων αν και κρατώ μια επιφύλαξη γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν ξέρω τι παίζει εκεί.

Senior Member
    Καλά αυτο με τα χαρτάκια όντως ήταν πολύ extreme! Και όντως δείχνεις πολύ απελπισμένος άν κάνεις κάτι τέτοιο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Aυτό που αναφέρεις δεν θεωρώ προσωπικά ότι είναι φιλική προσέγγιση.Προσπαθείς να κερδίσεις την οικειότητα απο μεριάς της κοπέλας χωρίς να το παρακάνεις.Αυτό είναι και το λογικό κατά την γνώμη μου.
    ?
    Εχεις δικιο , δεν ειναι φιλικη προσεγγιση , απλα αποτελεσματικη χωρις να αφυπνισεις τις αμυνες της αλλης , υπουλο ? δεν ξερω , με καλες προθεσεις σιγουρα παντως ..........τις περισσοτερες φορες εχω καθαρα φιλικες προθεσεις , απο επικοινινωνιακοτητα .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    θα σκεφτόμουν αυτόματα πόσο μόνος είναι και πόσο απελπισμένος οπότε δεν θα τον έβλεπα σε καμιά περίπτωση ερωτικά.
    Την ίδια περίπου γνώμη έχω και για τα σαιτ γνωριμίων αν και κρατώ μια επιφύλαξη γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν ξέρω τι παίζει εκεί.
    Την ιδια γνωμη εχω για τα σαιτ γνωριμιων , για το φεις δεν εχω γνωμη γιατι βλεπω να το χρησιμοποιουν κατα κορον νεα παιδια , οποτε μπορει ναναι το νεο trend για γνωριμιες , παντα νεων παιδιων , εγω δεν θα μπορουσα να το κανω , δεν μου ' παει ' .......

Senior Member
    Εγώ πάντα ειμαι ευγενικός χωρίς να κάνω καποια προσπάθεια για να το καταφέρω. Απλώς το έχω μέσα μου, όπως και τον πληθυντικό! Έχω σιχαθεί την αργκό και το επίπεδο ομιλίας στο οποίο συμπεριλαμβάνεται τουλάχιστον η λέξη "μ.....ς". Ακόμη και η πρώην μου είχε να το λέει πως δεν βρίζω καθόλου!
    Και πολυ καλα κανεις , εγω ουτε την λεξη ' γκομενα ' δεν χρησιμοποιω .......το θεωρω υποτιμητικο και για μενα , και για την αλλη .......

Senior Member
    Τη στήλη Σε Αναζητω τη γνωρίζω. Εγραφα εκεί διαφορες αναζητήσεις για έναν ολόκληρο χρόνο, πριν γνωρισω την πρώην μου. Πολλές απαντανε αλλα λίγες ενδιαφέρονται για κουβέντα. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες, πάντα με σοβαρό ύφος, αλλα έχω κάνει και το χιούμορ μου! Έχω γνωρίσει αρκετές με κοινά ενδιαφέροντα, και επικεντρώθηκα σε αυτά για τις πρώτες κουβέντες. Έχω μιλήσει για ολοκληρους μήνες με ορισμένες, οι οποίες μου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, αλλα καποια στιγμή εξαφανίστηκαν έτσι στα ξαφνικα χωρίς λόγο. .

Αυτο ειναι το νοσηρο στοιχειο της ιστοριας ' φεις ' η ' ιντερνετικης ' επικοινωνιας , ετσι συμβαινει σχεδον παντα ........

Senior Member
    Δεν θα μπορουσε κι αυτο το φορουμ, οπως τα περισσότερα, να κανονιζει διαφορες συναντησεις για καφε η και καποιες εκδρομουλες για να γνωριστουν και να μιλησουν τα μελη μεταξυ τους φιλικα?
    Θα μου πεις που κολαει στο θεμα? Ε μια κοινωνικη δραστηριοτητα ειναι κι αυτη, ποτε δεν ξερεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Δεν θα μπορουσε κι αυτο το φορουμ, οπως τα περισσότερα, να κανονιζει διαφορες συναντησεις για καφε η και καποιες εκδρομουλες για να γνωριστουν και να μιλησουν τα μελη μεταξυ τους φιλικα?
    Θα μου πεις που κολαει στο θεμα? Ε μια κοινωνικη δραστηριοτητα ειναι κι αυτη, ποτε δεν ξερεις.
    Oσοι το προτειναν δεν ειχε ποτέ καμμια απηχηση , ενω δυο μελη μπορουν να συναντηθουν , γινεται και εχει γινει , γκρουπακια οχι , ξεχνα το .....συνηθως μεγαλυτερης ηλικιας οπως εγω ......οι μικροτεροι κολλημενοι στο φεις .......στην virtual επικοινωνια .....

Member
    Νικο αστο φιλε για σπασιμο το κανει θα το δεις γραμμενο

Member
    χαχαχα ε ρε γλεντια

Junior Member

Τρόποι με τους οποίους θα μπορούσα να γνωρίσω μια καινούρια γυναίκα!

Για να απαντήσω στον φίλο μας στην αρχική του απορία:

1) Ποτε μη ζητάς γυναικεία συμβουλή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μια γυναίκα.... Όλες θα σου πουν κάποια πράγματα «λογικά» για αυτές, όμως το τι είναι λογικό και σε τι ανταποκρίνεται μια γυναίκα είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα! Ξέρω είναι μεγάλο αυτό, δεν μπορείς να το αντιληφθείς λόγω απειρίας αλλά κρατα το στην πίσω άκρη του μυαλού σου και αν ακολουθήσεις τη δεύτερη συμβουλή μου θα με θυμηθείς μετά από καιρό....

Δεν θα στο παίξω ειδήμων του καναπέ, όπως οι περισσότεροι που γράφουν άρθρα με συμβουλές σε φόρουμ & περιοδικά όντως στο 99% ανίδεοι για το θέμα που γράφουν.

Έιμαι ενεργός στο ερωτικο κομμάτι, βγαίνω με πολλές γυναίκες όταν είμαι ελεύθερος κ όταν δεν είμαι έχω κάποια αξιόλογη σχέση.

2) Ότι ξέρεις η νομίζεις ότι ξέρεις για τις γυναίκες, βγάλτο απ το μυαλό σου και πέταξε το στα σκουπίδια. Κατά 99% είναι προϊόν κοινωνικού προγραμματισμού, Hollywood, ταινιών κοκ. Άρα σκουπίδια. Ξεκινα με ανοιχτό μυαλό να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις τι πιάνει και τι όχι.

Συνειδητοποίησε ότι είσαι άντρας, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα να προσεγγίζεις στα ίσια μια όμορφη γυναίκα που σ αρέσει και να ενδηλωνεσαι ξεκάθαρα. Στα ίσια. Θα σε τεστάρει, θα σου κόβονται τα πόδια, μα όσο πιο πολύ το κανεις τόσο πιο άνετος θα γίνεσαι μ αυτό. Μην το πας μέσω Λαμίας, μην της το παίζεις φιλος αν την γουστάρεις ερωτικά με την ελπίδα να σου κάτσει κάποια στιγμή, είναι αποκρουστικό για εκείνη και δεν πρόκειται.

Μπορείς στην αρχή να της πιάσεις κουβέντα ανθρώπινα αν κολλάς στα ίσια, για κάτι άσχετο, αλλά πάντα να εκδηλωνεσαι, ιδανικά όχι πολλή ώρα αφού την έπιασες, με κάτι τύπου:

Βασικά ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις! Και θέλω να σε γνωρίσω.

Προσπάθησε να είσαι άνετος σαν να είναι κάτι φυσιολογικό - που είναι.

Τέλος ο λόγος που φοβόμαστε να προσεγγίζουμε γυναίκες είναι η απόρριψη που την παίρνουμε πολύ προσωπικά λόγω του εύθραυστου εγωισμού μας.

Ξέχασε την. Είναι μια πλασματική έννοια που υπάρχει μόνο στο μυαλό μας.

Η άλλη δεν απορρίπτει εσένα - δεν μπορεί να σε ξέρει σαν άνθρωπο απ τα 5 λεπτά που της μίλησες.

Μπορεί να έχει σχέση, να μάλωσε με τον πατέρα της, να πέθανε ο σκύλος της, 1002! Και αγενής να είναι μην το παίρνεις προσωπικά! Κάνε το σωστό σαν άντρας, και μόνο που θα την προσεγγίσεις στα ίδια ήδη έχεις ξεχωρίσει απ το 97% των αντρών εκεί έξω!

Ότι άλλο θες στείλε μου μήνυμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by dhmhtrhsr View Post

1) Ποτε μη ζητάς γυναικεία συμβουλή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μια γυναίκα.... Όλες θα σου πουν κάποια πράγματα «λογικά» για αυτές, όμως το τι είναι λογικό και σε τι ανταποκρίνεται μια γυναίκα είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα! Ξέρω είναι μεγάλο αυτό, δεν μπορείς να το αντιληφθείς λόγω απειρίας αλλά κρατα το στην πίσω άκρη του μυαλού σου και αν ακολουθήσεις τη δεύτερη συμβουλή μου θα με θυμηθείς μετά από καιρό....

Δεν θα στο παίξω ειδήμων του καναπέ, ....

Η άλλη δεν απορρίπτει εσένα - δεν μπορεί να σε ξέρει σαν άνθρωπο απ τα 5 λεπτά που της μίλησες.

Μπορεί να έχει σχέση, να μάλωσε με τον πατέρα της, να πέθανε ο σκύλος της, 1002! Και αγενής να είναι μην το παίρνεις προσωπικά! Κάνε το σωστό σαν άντρας, και μόνο που θα την προσεγγίσεις στα ίδια ήδη έχεις ξεχωρίσει απ το 97% των αντρών εκεί έξω!

Ότι άλλο θες στείλε μου μήνυμα.
    συμφωνω οτι για να πετυχεις καποτε μια καλη γνωριμια, ειναι βασικο, κατ αρχην να τολμας την προσσεγγιση.

διαφωνω καθετα στο οτι ετσι θα διαφερεις απο το 97% των ανδρων.
    το αντιθετο συμβαινει. η πλειοψηφια ΤΟΛΜΑΕΙ και ειτε πετυχαινει ειτε οχι. απλα δεν ζηταει συμβουλες, γιατι εχει βρει τον τροπο.

η μεγαλη αντιρρηση μου ειναι στο νο1 που αποτελει και ανυποστατο σεξιστικο στερεοτυπο που εχεις.
    γιατι διευκρινιζεις να μην ρωταει ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΑ?
    οτι τι? ενας ανδρας θα του [πειτ ην πραγματικη, λογικη και αντικειμενικη αληθεια η οποια μαλιστα εχει εφαρμογη και στην αντιδραση της αλλης? πιο ακυρη αποψη, δεν υπαρχει.
    αν ελεγες οτι γενικα με γνωμες τριτων ειτε ανδρων ειτε γυναικων, συμβαινει αυτο, θα συμφωνουσα.

και τελος, κανεις λαθος οτι η απορριψη δεν ειναι απορριψη, αλλα κατι αλλο.
    ειναι απορριψη αγαπητε μου.
    το θεμα ειναι να κατλαβετε/ουμε οτι ολοι τρωνε μια απορριψη, οχι να την βαφτισουμε αποδοχη.
    και ναι, μπορει απλα να απερριπτε τον οποιονδηποτε γιατι ειναι δεμσευμενη η δεν εχει τα κεφια της, αλλα εξισου μπορει να μην συμβαινει ακτιτ εοτιο και να α[πορριπτει ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ, γιατι δεν της αρεσε η εμφανισηση σου η τα ελαχιστα που της ειπες τα 5 αυτα λεπτα.
    δεν ειπαμε οτι σε θεωρει αχρηστο ανθρωπο, απλα οχι του γουστου της για να το ψαξει παραπανω.
    μην βαφτιζουμε το κρεας- ψαρι.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast