Τρόποι με τους οποίους θα μπορούσα να γνωρίσω μια καινούρια γυναίκα! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 123 of 123
  1. #121
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Earth - Milky Way
    Posts
    105
    Καλημέρα PositiveWave! Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς για τίποτα. Όλοι μας είμαστε εδώ μέσα γιατί είναι πρωτίστως δική μας ανάγκη.

    Τα τέσσερα Α που αναφέρεις μπορείς να προσπαθήσεις να τα καταπολεμήσεις όλα μαζί σε μια κίνηση: internship στο εξωτερικό. Θα αναγκαστείς στην αρχή να βιώσεις την απόρριψη από κάποιες εταιρείες, όταν θα σε δεχτούν θα αναγκαστείς να αποχωριστείς την καθημερινότητα σου και τους δικούς σου ανθρώπους, θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσεις και να γνωρίσεις κάτι άγνωστο για εσένα, και τέλος θα πολεμήσεις το άγχος για την απόδοση σου κατά τη διάρκει του internship. Πηγαίνοντας για λίγους μόνο μήνες για πρακτική εξάσκηση στο εξωτερικό, θα ξεπεράσεις τους φόβους σου και θα δεις ότι θα βγεις πολύ πιο δυνατός από αυτό.

    Όσο για την εξαπάτηση και την προδοσία, θα πρέπει όλοι μας να χωνέψουμε ότι είναι κομμάτι αυτού του σκληρού και ψεύτικου κόσμου που ζούμε. Ακούγομαι λίγο απαισιόδοξη τώρα, το ξέρω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αν βγεις έξω στο δρόμο και κάνεις ένα γκάλοπ, αμφιβάλλω αν θα βρεις έστω έναν άνθρωπο που να μην έχει εξαπατηθεί ή προδοθεί ποτέ. Η λύση; Απλά να μη σε νοιάζει σε τέτοιο βαθμό που να σε επηρεάζει στα υπόλοιπα πράγματα. Αν σε προδόσει η Α κοπέλα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνει η Β, η Γ και η Δ. Αν σε εξαπατήσει ο Α μαγαζάτορας, δεν σημαίνει ότι όλοι εκεί έξω είναι απατεώνες.

    Γενικά, ότι και να λέμε εδώ μέσα, το βασικό είναι να καταλάβουμε ότι η δουλειά πρέπει να γίνει 100% από εμάς. Εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτοί που πρέπει να βρούμε θετικούς coping mechanisms, που να να βοηθούν τον εαυτό μας να ξεπερνάει τις δυσκολίες χωρίς να βλάπτουμε ούτε τον εαυτό μας ούτε τον διπλανό μας.

  2. #122
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    961
    Καλή ιδέα η πρακτική άσκηση στο εξωτερικό. Βασικά στο πανεπιστήμιο που είμαι, η πρακτική δεν είναι προαπαιτούμενο για να πάρεις πτυχίο, οπότε δε με απασχόλησε αυτό, όσο το να συμπληρώσω τον αριθμό των μαθημάτων που χρειάζονται για να πάρω πτυχίο.

    Αλλά τώρα θα το κοιτάξω λίγο πιο σοβαρά. Είναι ένα είδος επανάστασης να αφήσω το σπίτι μου, την Ελλάδα και να φύγω αλλού, έστω και για λίγους μήνες. Με εξιτάρει η ιδέα και κατανοώ πως πρέπει θυσιάσω κάποια πράγματα και να αλλάξω την καθημερινότητά μου, έτσι ώστε κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον να ετοιμάσω τις βαλίτσες μου και να βρω κάτι για internship.

    Να έχεις μια καλή μέρα και σου λέω ευχαριστώ, γιατί πρώτον: η ευγένεια δεν κοστίζει τίποτα και αγοράζει τα πάντα, όπως έλεγε η Λαίδη Μόνταγκιου και δεύτερον, γιατί όχι όλοι όσοι βρίσκονται εδώ, μπορούν να σε δουν με κατανόηση, να σου ασκήσουν εποικοδομητική κριτική και να σου κάνουν ένα ηλεκτροσόκ, για να ανοίξουν τα "φώτα ομίχλης" σου και να δεις μέσα στην ομίχλη που βρίσκεται το μυαλό σου, λίγο ορίζοντα μπροστά.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

  3. #123
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mila View Post
    Έχω πάψει να βλέπω τηλεόραση εδώ κι αιώνες γιατί είναι σκέτη trashίλα... Μπορώ να πω όμως ότι ο Κωστόπουλος κι όλη η κουλτούρα που δημιούργησε τα '90s ταιριάζει πολύ σε αυτό που έχω στο μυαλό μου. Επίσης πρόσφατα είχα δει βιντεάκια να γίνονται viral στο φβ με ένα καμμένο παιδάκι που έλεγε συνέχεια "αγάπη μόνο" και φιλούσε τα μπράτσα του (δεν ξέρω καν πως τον λένε), κι αυτό ταιριάζει πολύ σε αυτό που λέω. Επίσης, ασχέτως που δεν έχει 6-pack ο ίδιος, ο Θέμος Αναστασιάδης προωθεί πολύ το όλο macho πρότυπο.
    Που τον θυμήθηκες αυτόν τον μ@λ@κ@...:Ρ

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789

Similar Threads

  1. Θα ήθελα να γνωρίσω καποια/-ον διπολικό/-η
    By Pablo in forum Διπολική διαταραχή
    Replies: 9
    Last Post: 15-12-2012, 09:25
  2. Τροποι να βοηθας τους αλλους
    By multikara in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 3
    Last Post: 17-11-2012, 17:01
  3. Δυσκολευομαι να γνωρισω μια κοπελα λογω ποτου.
    By Fearg in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 27
    Last Post: 02-12-2010, 22:22
  4. Άντρας/γυναίκα στην "άλλη"τους πλευρά
    By RainAndWind in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 66
    Last Post: 16-01-2010, 14:04
  5. θα μπορουσα να τους ειχα σωσει???
    By mpizou in forum Απώλεια, Πένθος
    Replies: 40
    Last Post: 03-04-2008, 18:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •