Μεταμορφωση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Senior Member

Μεταμορφωση

Πιστευετε οτι οι σκληροι ανθρωποι ειναι οι ευαισθητοι που πληγωθηκαν? Νομιζετε οτι αυτα που μας φερνει η ζωη πρεπει να μας κανουν να αλλαξουμε και να χασουμε την αθωοτητα και την ανεμελια μας η να αντισταθουμε?Ποσες φορες σας εχει τυχει τα ατομα που γνωριζετε να μην ειναι αυτο που δειχνουν και να εξαπατασθε? Τοτε τι πρεπει να κανουμε? Να ειμαστε με ολους καχυποπτοι και να χασουμε πιστη στους ανθρωπους?

Senior Member
    Εσυ πιστευεις οτι εχεις αθωοτητα και ανεμελια και πιστη στους ανθρωπους?

Για τα υπολοιπα που ρωτας δεν υπαρχουν κανονες, αναλογα με τα γονιδια, την ανατροφη, την ιδιοσυγκρασια και τα βιωματα του ο καθε ανθρωπος ωριμαζει, αλλαζει, βελτιωνεται, χειροτερευει, ζωη λεγεται.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    οι αληθηνα πονεμενοι συμπονουν. οι σκληροι ειναι σκληροι γτ νομιζουν οτι κανουν κατι ετσι. νμζουν οτι μπορουν να επιβληθουν πιο ευκολα στους αλους οτι περναει το δικο τους. οτι δειχνουν μια υσχυρη εικονα κλπ. μαλακιες δλδ. για κλοτσιες ειναι

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Εχω πολυ αλλα δεν ξερω αν τα γεγονοτα πρεπει να με αλλαξουν γτ δεν ειναι ολοι καλοι.η ξαδερφη με λεει προσωποποιηση του ρομαντισμου.αλλα το πιστευω ακραδαντα οτι οι πιο σκληροι ανθρωποι ειναι ευαισθητες ψυχες που πληγωθηκαν.

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    παντος κ η αδιαφορια δεν ειναι κακη ιδεα. αλλα οχι μονο να προσπαθεις να αδιαφορησεις για αυτους αλλα κ συνχρονος να ενδιαφερεσαι γιαυτους κ αυτα που θελεις. αλλιος δεν θα μπωρεσεις να αδιαφορησεις για αυτους

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Πχ παραλιγο πριν καιρο να γινω αντικειμενο σεξ.κακοποιησης απο εναν αντρα ο οποιος με παραμυθιαζε και τον γνωρισα τυχαια σε μια δυσκολη φαση της ζωης μ οταν με ποναγε οτι ειμαι λεσβια.τοτε ειχα τσακωθει με τους δικους μου και εψαχνα στηριξη και επιβεβαιωση και αυτος ελεγε δεν εισαι λεσβια αλλα απλα δεν εχεις κανεις σεξ κτλ θελοντας να με παρασυρει.μου το επαιζε σοφος και προσπαθησε να με δελεασει αλλα τελικα δεν πιαστηκα στην παγιδα .ασχημες μερες .θα μπορουσε να με εχει καταστρεψει αλλα παρολα αυτα μου εδωσε μαθημα να μην εμπιστευομαι κανεναν .μου ανοιξε τα ματια και τον ευχαριστω για αυτο

Banned
    κοιταξε εγώ έχω τραβήξει διάφορα από διάφορους (άντρες και μη) από ξύλο μέχρι κέρατο και από πισώπλατες μαχαιριές από λυκοφιλίες μέχρι ψυχική διαταραχή μέσα στο σπίτι που μεγάλωσα. όμως αυτό που πίστευα πάντα και θα συνεχίσω να πιστεύω είναι πως όλοι οι άνθρωποι πιστεύουνε μέσα τους ότι είναι καλοί.
    Οι λόγοι που φέροντα άσχημα είναι
    1) λόγω άμυνας (δηλαδή το δικαιολογούν ότι είναι ένας τρόπος να επιβιώσουν)
    2) λόγω παρορμήσεων, τις οποίες δεν μπορούν να ελέγξουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Πχ παραλιγο πριν καιρο να γινω αντικειμενο σεξ.κακοποιησης απο εναν αντρα ο οποιος με παραμυθιαζε και τον γνωρισα τυχαια σε μια δυσκολη φαση της ζωης μ οταν με ποναγε οτι ειμαι λεσβια.τοτε ειχα τσακωθει με τους δικους μου και εψαχνα στηριξη και επιβεβαιωση και αυτος ελεγε δεν εισαι λεσβια αλλα απλα δεν εχεις κανεις σεξ κτλ θελοντας να με παρασυρει.μου το επαιζε σοφος και προσπαθησε να με δελεασει αλλα τελικα δεν πιαστηκα στην παγιδα .ασχημες μερες .θα μπορουσε να με εχει καταστρεψει αλλα παρολα αυτα μου εδωσε μαθημα να μην εμπιστευομαι κανεναν .μου ανοιξε τα ματια και τον ευχαριστω για αυτο

Τα ίδια σ λέω κι εγώ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Που μένεις γενικά στην Ελλάδα Θεσσαλονίκη Αθήνα που;

Senior Member
    Τι εννοεις οτι μπορουν να με μεταχειρ.καλυτερα οι μεγαλυτεροι αντρες? Οι μικροτεροι οχι?

Senior Member
    Να σε εκμεταλλευτούν βλέπουν τις αδυναμίες σου το ίδιο κ οι γυναίκες άνω των τριάντα είναι πανευκολο αυτό

Senior Member
    Αρα δεν μπλεκω με μεγαλυτερους? Αυτοι μου κολλανε.Βασικα με τους μικρους δεν συνεννοουμαι

Senior Member
    Εδώ οι περισσότεροι είναι μεγαλύτεροι σου δεν έχεις καμία δουλειά εδώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Αρα δεν μπλεκω με μεγαλυτερους? Αυτοι μου κολλανε.Βασικα με τους μικρους δεν συνεννοουμαι
    Μιλα με οποιον θες, απλα μην εχεις υπερβολικες προσδοκιες για καθε ενα προσωπο που γνωριζεις. Οπως και εσυ εχεις την κακη πλευρα σου και μπορεις να γινεις και ψευτρα και υποκριτρια και σκληρη και να απορριψεις και να πληγωσεις και να εκμεταλευτεις, το ιδιο ισχυει για ολους εκει εξω, ανεξαιρετως. Για τους φυσιολογικους μιλαω ε, οχι για κανεναν σιριαλ κιλερ, βιαστη, εμπορο ναρκωτικων, ληστη κλπ
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Εκεινος παντως ηταν βιαστης

Page 1 of 2 12 LastLast