Results 16 to 30 of 36
Thread: EIMAI GAY
-
05-12-2017, 22:23 #16
Ιδανικ να το ελεγα στον κυκλο μου και στον εαυτο μου φανερα.....και μετα ποιος ξερει
Παντως με το παιδι αυτο μου ανοιχτηκε για γκομενες του ειπα και εγω καποιες δικες μου ε και καποιες σαλτσες και σιγα σιγα εχει τυχεικαθως περναμε ωρες μαζι να αλλαζει μπροστα μου και κατι τετοια
Αυτο και μονο μου φτανει...ειμαι ολιγαρκις
- 05-12-2017, 22:43 #17
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 08-12-2017 at 13:19.
06-12-2017, 01:15 #18
Εισαι απαραδεκτος. Δεν εχεις δικαιωμα να αφηνεις εναν ανθρωπο να αλλαζει ρουχα μπροστα σου νομιζοντας οτι τον βλεπεις φιλικα ενω εσυ τον φανταζεσαι στα 4. Του εχεις δωσει την εικονα του στρεητ γκομενοπνιχτη για να κερδισεις την εμπιστοσυνη του, τον εκμεταλλευεσαι και τον κοροιδευεις. Μπορει να εχεις τον πονο σου επειδη εισαι δειλος, ΑΛΛΑ αυτο που κανεις ξεφευγει εντελως απο τα ορια.
Το ιδιο θα κανεις και με τις γυναικες αφου αποφασισες να κρατησεις κρυφες τις σεξουαλικες σου προτιμησεις?Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
06-12-2017, 03:59 #19
Με κρινεις θεωρω αυστηρα ....το οτι κρυβομαι εχει να κανει με την κοινωνια και τις αντιδρασεις της σε αυτο το θεμα που δεν μπορω να αντεξω.......πχ δε ξερεις αν παψει ονπατερς μου να μου μιλαει λογω αυτου
Οσο φορα τις γυνικες ποτε δε νομιζω να αλλαζαν μπροστ σε αντρα ακομα και σε ενα τσεκαρισμενι ομοφυλοφιλο
Οσο αφορα το παιδι αυτο ποτε δεν το σκεφτηκα στα 4 η πισωκολητ γιατι ποτε δε με τραβαει η ιδεα οτι τα κανουν 2 αντρεςς μεταξυ τους
Σκεφτομαι μονο χαδακια και φιλακια εκεινη τι στιγμη
Επιπλεον εχω κανει πραγματα με γκομενες δε τον φλομονο στο ψεμα μονο λεω και λιγο παραπανω
Οκ κρεμαστε που τον βλεπω γυμνο και τρελλαινομαι ....ποτε δε θα το προχωραγαβ με αυτον ειδικα
Οσο αφορα, το λεω απο πριν για να προλαβω, να σαματησω να εχω επαφες με αυτο το ατομο να μην σκανδλιζομαι πολυ θα το ηθελα ειλικρινα αλλα υπαρχουν αλλοι λογοι οπου πρεπει να τον συνανταω συχνα
Αυτα
Ελπιζω να μην καω στ καζανια της κολασεως
06-12-2017, 14:29 #20
Αυτα με τα καζανια της κολασεως τα λες για να το ελαφρυνεις, αλλα στην πραγματικοτητα εξαπατας αυτο τον ανθρωπο και του στερεις το δικαιωμα να αποφασιζει με τι ανθρωπους θα κανει παρεα, ποιον μπορει να θεωρει φιλο, ποιος τον βλεπει φιλικα και ποιος σεξουαλικα.
Αν καποια λεσβια εκανε το ιδιο σε μενα, να μου το παιζει στρεητ και να μιλαει για γκομενους για να ειμαστε και καλα κολλητες φιλες και να την εμπιστευομαι για να γδυνομαι μπροστα της θα γινομουν εξω φρενων.
Η κοινωνια και οι αντιδρασεις που αναφερεις, δεν ειναι δικαιολογια για αυτο που κανεις σε αυτον τον ανυποψιαστο αντρα.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
06-12-2017, 15:08 #21
ΚΟΙΤΑ
α? ) θεωρω ότι με εκραξες αδικα λες και εγω δεν εχω ηθικη και δεν ξερω τι είναι ηθικο.....με το κραξιμο αυτό καταφέρνεις απλα να εχω και άλλες τυψεις μεσα σε ολο αυτό. Θεωρω λιγοτερο προσεχω να τον κοιταω μπροστα του και να ονειρεύομαι από κατι οδηγούς τρολλευ 55 χρονων με κοιλια και καραφλούς που ανεβαινει η 23αρα και λενε τι λουκουμάς εισαι εσυ μαναρι μου.
β) ουτε φιλοs δεν του το παιζω ουτε παρεα κανω, απλα για τωρα πρεπει και περνάμε και πολλες ωρες,οπου εχει τυχει να πιασουμε και συζητηση για γκομενες και για αλλα θεματα, μαζι για καποιον παραγοντα, όταν θα σταματησει αυτος ο παραγοντας πιστεψε με θα ξεκοψω οσο και να θελει να εχουμε επαφη ώστε να σταματήσω να σκανδαλίζομαι και εγω χωρις λογω και να χαλιέμαι. δε θα το έπαιζα ποτέ φίλος σε κάποιον μονο και μονο να παιρνω ματι
Δεν είναι το το τελευταιο και το πιο αμυαλο τσουλακι....believe meΣτο σχολειο που λεγεται ζωη
Το πιο σημαντικο μαθημα
Ειναι παντα το τελευταιο
06-12-2017, 16:18 #22
06-12-2017, 16:27 #23
κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να λεει στους αλλους ουτε με ποιον θελει να το κανει ουτε τι βιτσια εχει ουτε τι σκεφτεται και τι επιθυμει.
εαν αποφασισει καποτε να το πει, θα το κανει οταν αυτος θεωρησει σωστο και αναλογα με τον βαθμο εμπιστοσυνης που του εχει γιατι ειναι προσωπικα δεδομενα.
με το σκεπτικο σου θα επρεπε ολοι μας να εχουμε μια ταμπελα που να λεει τι ψηφιζουμε τι μας αρεσει κτλ για να ξερουν οι αλλοι εκ των προτερων αν θα μας πουνε καλημερα
07-12-2017, 11:40 #24
ενιωσα ότι με κρινει αυστηρα
δε μπορει να ξερει την ψυχολογικη μου κατασταση και ποσο θα επηρεαστεί μετα το κραξιμο της
και στο κατω οκ τον σκέφτομαι να τον χαιδευω γυμνο και τρελλαινομαι
τι να κανω ? να σταυρωθω?? ολοι τοσο ευκολα λενε τις εσωτερικες τους σκεψεις?Στο σχολειο που λεγεται ζωη
Το πιο σημαντικο μαθημα
Ειναι παντα το τελευταιο
11-01-2018, 00:35 #25
όταν σε μια συζητηση με την μανα μου δε μπορω να συμφωνησω ότι το σκουλαρικι είναι πια και για τον ανδρα και ότι το τατουάζ είναι φυσιολογικο σε έναν ανθρωπο και όχι μονο σε ένα καταδικο
Πως στο διαολο εγω να πω : ΜΑΝΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ????
ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΑ ΜΕΣΑΣτο σχολειο που λεγεται ζωη
Το πιο σημαντικο μαθημα
Ειναι παντα το τελευταιο
11-01-2018, 01:10 #26
δεν ειχα την υπομονη να διαβασω καλυτερα αλλα το τι φανταζεσε δε αρκει για να πεις οτι εισαι ομοφυλοφυλος
δεν υπαρχει κανενας λογος να το εξηγισεις αυτο στη μανα σου αυτο που εχει σημασια ειναι να παραμενεις σε κατασταση ηρεμιας αφου οσο εκνευριζεσαι με τον εαυτο σου η τους αλλους μαλον δε θα καταφερεις πολα πραγματα για να μη σου πω οτι ετσι τους κανεις και τη χαρη
το να μη μπορεις να συζητισεις σοβαρα ειναι το πιο συνηθισμενο φαινομενο που υπαρχει οσο το καταλαβαινεις σταματα να σε εκνευριζει εσυ πρεπει να προσπαθεις να συζητας και αν δεν γινεται να σκεφτεσαι καλυτερα να μη κουραζομαι και ολας οταν θα σκεφτεις ετσι θα δεις ποσο καλυτερα θα νιωσειςLast edited by αλεξανδρος_77; 11-01-2018 at 02:17.
08-04-2018, 23:29 #27
μερικους μηνες μετα την δημοσιευση
είμαι ενας βημα πριν να χαρακτηριστω ότι εχω σκλήρυνσης κατά πλακας
ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ
ΣΤΑ ΔΙΑΛΑΑΑΑΑ ΠΙΑΣτο σχολειο που λεγεται ζωη
Το πιο σημαντικο μαθημα
Ειναι παντα το τελευταιο
09-04-2018, 00:17 #28
βασικα δεν εισαι μπαισεξουαλ εισαι γκει και εισαι και γλυκουλης επισης :-)
09-04-2018, 00:25 #29
09-04-2018, 00:29 #30
σου επεστρεψε το κραξιμο τωρα