Μεταμορφωση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Σίγουρος τρόπος να σε σκοτώσουν κατηγορα τον παντού
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Να με σκοτωσουν? Εχει περασει καιρος

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Τα ειδεσ τα σβήνω

Senior Member
    Δε σε καταλαβαινω.Μην απαντας αμα σε κουραζω .Δεν ειναι υποχρεωτικο

Senior Member
    στη πιάτσα ξέρεις τι κάνουν όταν τους χρωστάνε πληρώνουν κ τους δέρνουν βγες για δουλειά εκεί είναι όλη η μαγεία της ζωής

Senior Member
    Τα νευρα σου για την κοινωνια οχι σε μενα.Δεν σχετιζεται με το θεμα μου.Εχεις περασει ασχημα αλλα δεν ευθυνομαι εγω για αυτο

Senior Member
    Η διαφορά μας είναι ότι εμένα μ αρέσει που είναι τα πράγματα έτσι κάθε μέρα κοιτάω ουρανό κ λέω είμαι ζωντανός ασ κάνω ότι μπορώ δε με νοιάζει που πέρασα άσχημα δε με νοιάζει πόσο θα ζήσω τόση ώρα μιλάμε κ ανταλλάζουμε συναισθηματικά φορτια εγώ το δικό σου το φορτίο το αντέχω εσύ το δικό μου δεν το αντέχεις σκέψου το αυτό για τις φιλίες σου κ τις σχέσεις σου γενικά

Senior Member
    Την ψυχωση εννοεις? Γιατι να συγκρινομαστε? Δεν χρειαζεται.αν δε μπορεις να με βοηθησεις δεν στο ζηταω.εσυ ανακατευτηκες.ουτε ποτε ειπα οτι ειμαι σε χειροτερη θεση απο καποιον εδω.απλα εκφραζομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Πχ παραλιγο πριν καιρο να γινω αντικειμενο σεξ.κακοποιησης απο εναν αντρα ο οποιος με παραμυθιαζε και τον γνωρισα τυχαια σε μια δυσκολη φαση της ζωης μ οταν με ποναγε οτι ειμαι λεσβια.τοτε ειχα τσακωθει με τους δικους μου και εψαχνα στηριξη και επιβεβαιωση και αυτος ελεγε δεν εισαι λεσβια αλλα απλα δεν εχεις κανεις σεξ κτλ θελοντας να με παρασυρει.μου το επαιζε σοφος και προσπαθησε να με δελεασει αλλα τελικα δεν πιαστηκα στην παγιδα .ασχημες μερες .θα μπορουσε να με εχει καταστρεψει αλλα παρολα αυτα μου εδωσε μαθημα να μην εμπιστευομαι κανεναν .μου ανοιξε τα ματια και τον ευχαριστω για αυτο

Καλη μην βαζεις και στοιχημα. Στο ιδιο καχυποπτο μοτιβο σκεψης κινουταν και μια κοπελα που ειχα σχεση. Ενω τη γουσταρα και σαν ανθρωπο και σαν γυναικα και ειχα στοχο να κανω κατι καλο μαζι της, η καχυποψια της με απομακρυνε. Και μαντεψε, η καχυποψια της ελεγε οτι εγω απλα θελω να την εκμεταλλευτω σεξουαλικα λιγο καιρο και να φυγω και εγινε τοσο κουραστική που αγανακτισα και οντως.... εφυγα! Γαμάτο?

Senior Member
    Ξερεις αυτος ηταν σαρανταρης και εγω 17.συγκρινεις ανομοια πραγματα.Ο ανθρωπος ηταν ανωμαλος

Senior Member
    Ιωάννα σου έκρυψε την ηλικία του? Αν σου είπε από την αρχή ότι είναι 40 ενώ εσύ είσαι 17,δε θα έπρεπε καν να συνεχίσεις την κουβέντα μαζί του. Αυτόν προφανώς δεν τον χάλαγε να τα έχει με μια νεότερη του, εσύ όμως ως 17χρονη θα έπρεπε να σκεφτείς αν ήθελες κάποιον 40αρη στη ζωή σου είτε ερωτικά,είτε φιλικά. Τώρα αν πχ στο έπαιξε 20αρης κτλ τότε ναι θα συμφωνήσω πλήρως περί ανωμαλίας κτλ

Page 2 of 2 FirstFirst 12