Και υστερα με ρωτανε γιατι ειμαι μελαγχολικος... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Α οκ καταλαβα λαθος για τον φιλο σου. Κοιταξε να δεις, μην προσβαλεσαι, οτι λεει ο καθενας καθοριζει το ποιος ειναι αυτος, και σιγουρα εχει πονεσει κι αυτος. Προσπαθουν πολυ να το πιστεψουν αυτο που λενε για να μην πονεσουν, αμυνα ειναι, φιμωση συναισθηματων.
    Λενε πως αν φιμωσεις τα συναισθηματα σου δεν θα πονεσεις, αλλα ουτε και θα ευτυχησεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Α οκ καταλαβα λαθος για τον φιλο σου. Κοιταξε να δεις, μην προσβαλεσαι, οτι λεει ο καθενας καθοριζει το ποιος ειναι αυτος, και σιγουρα εχει πονεσει κι αυτος. Προσπαθουν πολυ να το πιστεψουν αυτο που λενε για να μην πονεσουν, αμυνα ειναι, φιμωση συναισθηματων.
    Λενε πως αν φιμωσεις τα συναισθηματα σου δεν θα πονεσεις, αλλα ουτε και θα ευτυχησεις.
    Μπορει να τον τρολαραν ειτε λογω κακοηθειας και επειδη τον αντιπαθουν ειτε επειδη δεν τον πηραν στα σοβαρα για καποιο λογο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Κακοήθειας χαχαχα Προσβάλεις και μιλάς εσύ για κακοήθεια! Σε παρακαλώ σταμάτα να απαντάς στα θέματα μου! Εδώ γράφτηκα για να ζητήσω κάποια βοήθεια, και όχι για να μου μιλάνε με αυτόν τον τρόπο!

Senior Member
    GeorgeGr1
    Όπως μου είπε και ο φίλος μου όταν του ανέφερα αυτά τα απαράδεκτα σχόλια, δεν πρέπει να ασχολούμαι με τους ανόητους γιατί γίνομαι κι εγώ ανόητος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Κακοήθειας χαχαχα Προσβάλεις και μιλάς εσύ για κακοήθεια! Σε παρακαλώ σταμάτα να απαντάς στα θέματα μου! Εδώ γράφτηκα για να ζητήσω κάποια βοήθεια, και όχι για να μου μιλάνε με αυτόν τον τρόπο!
    Κακοηθειας δικης τους "ποετ", οχι δικης σου. Αλλα εισαι τοσο ευαισθητος και αθωος που παλι επιτιθεσαι.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Δεν είπες έναν μόνο χαρακτηρισμό, αλλά τρείς! Τι ήθελες να νομίζω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Poet καλησπέρα. Μιας και εσύ ο ίδιος έδωσες εδώ μέσα στο φόρουμ τα blog και προτρέπεις τους αναγνώστες να τα διαβάσουμε θεωρώ πως μπορώ να σου απαντήσω μερικά πράγματα σχετικά με αυτό
    Βλέποντας το πρώτο ποστ σου σε αυτό το θέμα και διαβάζοντας αυτό το κείμενο http://eleytheria-ths-skepshs.blogsp...g-post_17.html εναντιωθείτε στα πρακτικά μυαλά σε κάποιο σημείο γράφεις μεταξύ άλλων
    "Εναντιωθείτε συνάνθρωποι μου στα πρακτικά μυαλά! Στους εκμεταλλευτές του θαύματος της ζωής! Στους απλούς φαινομενικά και φιλήσυχους πολίτες, που κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από τον καθένα, επειδή έχουν τη δύναμη της μάζας! Αντισταθείτε στις ''φυσιολογικές'' ζωές, σε όσους κοιτάζουν να βολευτούν, αντί να αγαπήσουν. Σε όσους ξέρουν να κλέβουν, αντί να διεκδικούν! Σε όσους είναι ανειλικρινείς, υποκριτές, και δήθεν. Σε εκείνους που προσπαθούν να σας πείσουν πως είναι κάτι άλλο, από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Σε όσους μετέτρεψαν τον έρωτα και τη αγάπη τους σε συνήθεια! Σε μια καθημερινή ρουτίνα, που ξέρει να σκοτώνει από μέσα! Σε όλους εκείνους που δίνουν αξία στους άσημους ανθρώπους της show biz. Στα άχρηστα ''ταλέντα'' και στις ομάδες, μια κοινή μέθοδος για να ξεχνάνε την ανυπαρξία τους! Σε εκείνους που κοιτάζουν μέσα από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, επειδή οι ίδιοι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν! Στους ακάματους που δεν δημιουργούν τίποτα! Αντισταθείτε στα απλά καθημερινά πράγματα, όπως έγραψε κάποτε σε εκείνο το ποίημα ο ποιητής Κατσαρός."
    Εσύ λοιπόν γιατί κοιτάζεις μέσα απο την κλειδαρότρυπα την ζωή του γνωστού σου με την παντρεμένη και δεν εναντιώνεσαι σε αυτό? Τα άλλα που λες για την αγάπη ως στόχο ζωής συμφωνώ. Αλλά βλέπω να βγάζεις ένα μίσος απέναντι στους ανθρώπους και σε όλη την κοινωνία γενικότερα και δεν ξέρω γιατί
    Επίσης στο ένα γράμμα προς την άγνωστη μου δίνεις την εντύπωση ότι περιμένεις να βρεθεί μια γυναίκα να πέσει ωσαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά σου, να σε ευγνωμονεί γιαυτό και να σε λυτρώσει από όλα σου τα δεινά.
    Η άποψη μου είναι ότι δεν λειτουργεί έτσι ο κόσμος γύρω μας και όσο αν προσπαθείς να τον φέρεις σε αυτό τον τρόπο ζωής που εσύ μάλλον θεωρείς ως ιδανικό, τόσο περισσότερο θα πληγώνεσαι..
    Συμφωνω στο σημειο που εκανα μπολντ. Το θυμο που εχεις απεναντι στον εαυτο σου για οσα δεν εχεις καταφερει προσωπικα και επαγγελματικα, τον προβαλλεις στους αλλους, με ενα βουνο απο κατηγοριες.

Senior Member
    Δεν είπες έναν μόνο χαρακτηρισμό, αλλά τρείς! Τι ήθελες να νομίζω;
    Κακοηθεια των γνωστων σου που (ΙΣΩΣ)σε τρολαραν επειδη μπορει να σε αντιπαθουν. Ή επειδη δε σε παιρνουν στα σοβαρα για λογους που δε γινεται να ξερουμε μιας και εμεις δε σε ξερουμε απο κοντα οπως αυτοι.
    Ποιοι ειναι οι 3 χαρακτηρισμοι?

Όπως μου είπε και ο φίλος μου όταν του ανέφερα αυτά τα απαράδεκτα σχόλια, δεν πρέπει να ασχολούμαι με τους ανόητους γιατί γίνομαι κι εγώ ανόητος!
    Ε φυσικα εσυ εισαι ανωτερος και εξυπνοτερος και ο πιο ευαισθητος και ο πιο αθωος απο ολους.

Senior Member
    Ω ναι! Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις! Με ξέρεις προσωπικά μήπως; Αλλά βέβαια μέσα από ένα φόρουμ, πίσω από μια οθόνη, όλοι έχουμε άποψη! Σε παρακαλώ σταμάτα να απαντάς στα θέματα μου! Μόνο εσύ και ακόμη ένας μου έχετε απαντήσει με τόσο άσχημο τρόπο! Όλοι οι υπόλοιποι απλώς λένε την άποψη τους, και ειτε συμφωνώ είτε διαφωνώ μαζι τους, δεν με ενοχλεί ο τρόπος που μου μιλάνε!

Και σε παρακαλώ, βγάλε την παράθεση του κειμένου που έγραψε ο kozchr! Υπάρχει λόγος που στο ζητάω αυτό!

Senior Member
    Ω ναι! Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις! Με ξέρεις προσωπικά μήπως; Αλλά βέβαια μέσα από ένα φόρουμ, πίσω από μια οθόνη, όλοι έχουμε άποψη! Σε παρακαλώ σταμάτα να απαντάς στα θέματα μου! Μόνο εσύ και ακόμη ένας μου έχετε απαντήσει με τόσο άσχημο τρόπο! Όλοι οι υπόλοιποι απλώς λένε την άποψη τους, και ειτε συμφωνώ είτε διαφωνώ μαζι τους, δεν με ενοχλεί ο τρόπος που μου μιλάνε!
    Κι ομως φαινεται να σε ενοχλησαν ολοι οσοι σου ειπαν να ψαξεις τον εαυτο σου, τις ευθυνες σου, τα λαθη σου, τα ψυχολογικα σου θεματα και να δεχτεις επαγγελματικη βοηθεια. Και ημασταν ΠΟΛΛΟΙ αλλα απεφυγες να απαντησεις σε οτιδηποτε αφορα εσενα και γυριζες τη συζητηση στην κοπελα που σε χωρισε και στο ποσο τελειος συντροφος ησουν εσυ και ποσο ελαττωματικη αυτη, το οποιο το γενικευσες τελικα και σε ολη την κοινωνια, ολοι ειναι κατωτεροι σου και εσυ απλα ο κριτης των παντων πισω απο μια οθονη.

Senior Member
    Δεν ασχολούμαι ξανά μαζι σου! Τέλος! Έγινα μέλος για να ζητήσω βοήθεια, και είχα πολύτιμη βοήθεια από αρκετά μέλη εδώ μέσα! Μόνο εσύ και ακόμη ένα μέλος μου έχετε μιλήσει άσχημα και αυτό δεν το επιτρέπω σε κανέναν!
    Καληνύχτα!

Senior Member
    Δεν ασχολούμαι ξανά μαζι σου! Τέλος! Έγινα μέλος για να ζητήσω βοήθεια, και είχα πολύτιμη βοήθεια από αρκετά μέλη εδώ μέσα! Μόνο εσύ και ακόμη ένα μέλος μου έχετε μιλήσει άσχημα και αυτό δεν το επιτρέπω σε κανέναν!
    Καληνύχτα!
    Εγινες μελος για να βρεις ιντερνετικους συμμαχους να κραζετε το καημενο το κοριτσι που ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ(σε αντιθεση με σενα) να παλευει με την ασθενεια της και να μην επιτρεπει να την κρατανε συναισθηματικα αιχμαλωτη σε μια σχεση που εχει βαλτωσει. Οσους συμμαχους και να βρεις να τη θαβουν, δε θα αλλαξει τιποτα στη δικη σου ζωη.
    Καληνυχτα και απο μενα

Senior Member
    Παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν το θέμα! Δεν μπορώ να ανεχτώ το διαδικτυακό Bullying! Εδώ γράφτηκα για να βοηθηθώ όχι για να υποστώ ψυχική βία από ορισμένους κακοήθεις ανθρώπους! Επίσης υπάρχει μέρος ενός κειμένου που έχω γράψει, το οποίο δεν θα ήθελα να φαίνεται μέσα στο φόρουμ! Παρακαλώ να διαγραφει αυτό τουλάχιστον άν όχι ολόκληρο το θέμα!
    Ευχαριστώ!

Senior Member
    Poet εγώ τα έσβησα τα υπόλοιπα. Δε ξέρω αν θέλει και η savatage να σβήσει την παράθεση μου.

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Εγινες μελος για να βρεις ιντερνετικους συμμαχους να κραζετε το καημενο το κοριτσι που ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ(σε αντιθεση με σενα) να παλευει με την ασθενεια της και να μην επιτρεπει να την κρατανε συναισθηματικα αιχμαλωτη σε μια σχεση που εχει βαλτωσει. Οσους συμμαχους και να βρεις να τη θαβουν, δε θα αλλαξει τιποτα στη δικη σου ζωη.
    Καληνυχτα και απο μενα
    Συμφωνώ με αυτό.και μάλλον εγώ πρέπει να είμαι ο 2ος εδώ μέσα που είπε ότι 2 άτομα μονο εδώ μέσα του φέρθηκαν άσχημα.. επειδή είχα ρωτήσει και στο άλλο θέμα κάποια πράγματα και με είχε ενοχλήσει και η λέξη συνετίσει

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast