Τι δούλεμα τρώμε...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Senior Member

Τι δούλεμα τρώμε...

Οι ψυχίατροι μου λένε δεν έχεις κατάθλιψη. Παρ'όλα αυτά παίρνω anafranil και lyrica. Όλη μέρα νυστάζω και τους λέω να τα κόψω όμως δεν μου τα κόβουν. Δηλαδή ουσιαστικά ενώ δεν έχω για αυτούς κατάθλιψη με έχουν στα χάπια τα οποία καταστέλουν τον πανικό και το ακραίο στρες με αντάλλαγμα να νυστάζω σαν ζώο. Και ούτε να αυτοκτονήσω δεν μπορώ για να βγω από όλη αυτήν την παρωδία ζωής.

Senior Member
    Θέλει μεγάλο ταλέντο για να είναι κανείς ψυχίατρος και εμείς έχουμε μπλέξει με ατάλαντους ημιερασιτέχνες. Αν γνώριζαν θα μου απαντούσαν στην ερώτηση τι στο διάολο έχω και πρέπει να παίρνω ψυχοφάρμακα και να νυστάζω όλη μέρα και μαζί να έχω impair of thinking και άλλα

Banned
    Quote Originally Posted by georgef1 View Post
    Θέλει μεγάλο ταλέντο για να είναι κανείς ψυχίατρος και εμείς έχουμε μπλέξει με ατάλαντους ημιερασιτέχνες. Αν γνώριζαν θα μου απαντούσαν στην ερώτηση τι στο διάολο έχω και πρέπει να παίρνω ψυχοφάρμακα και να νυστάζω όλη μέρα και μαζί να έχω impair of thinking και άλλα
    γιατι αποφασισαν πως πρεπει να παρεις χαπια;

Senior Member
    Για ocd και διαταραχή πανικού

Senior Member
    Κατι τετοια διαβαζω εδω μεσα και φοβαμαι να επισκεφτω πρωτη φορα ψυχολογο. Αν μου δωσει κ μενα φαρμακα που δεν τα χω αναγκη και μετα κολλησω; Πριν χρονια ενας ενδοκρινολογος μου γραψε εντακτ γιατι δεν μπορουσα να φαω απο το αγχος(δεν τα πηρα ποτε).Με τη σεσουλα μου λεει τα δινω ,δεν θα παθεις τιποτα... Για καλο υπαρχουν τελικα οι κομπογιαννιτες ή μας προκαλουν χειροτερα πραγματα για να τα οικονομανε. Πως μπορουμε να προστατευθουμε;

Banned
    6738548237890

Senior Member
    τηλεφωνο ψυχολογου ειναι;

Banned
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    τηλεφωνο ψυχολογου ειναι;
    χα χα χα χα χα ουτε καν..... απλα εγραψα κατι και μετα δεν ηξερα πως να το διαγραψω και εγραψα τα νουμερα τυχαια.....

ειδικα εγω δε θα προτεινα σε κανεναν τηλ. ψυχολογου/ψυχιατρου.... εχω τις ιδιες ενστασεις με εσενα ως προς τη συνταγογραφηση φαρμακων.... θεωρω πως μας την εχουνε στημενη, για να βγαζουν φραγκα.... αγχωνομαι με την ολη φαση....

τεσπα δε θελω να πω σε κανεναν τι θα κανει ομως....

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    Κατι τετοια διαβαζω εδω μεσα και φοβαμαι να επισκεφτω πρωτη φορα ψυχολογο. Αν μου δωσει κ μενα φαρμακα που δεν τα χω αναγκη και μετα κολλησω; Πριν χρονια ενας ενδοκρινολογος μου γραψε εντακτ γιατι δεν μπορουσα να φαω απο το αγχος(δεν τα πηρα ποτε).Με τη σεσουλα μου λεει τα δινω ,δεν θα παθεις τιποτα... Για καλο υπαρχουν τελικα οι κομπογιαννιτες ή μας προκαλουν χειροτερα πραγματα για να τα οικονομανε. Πως μπορουμε να προστατευθουμε;
    Εγώ πήγα σε έναν από τους καλύτερους που έχουμε εν ζωή και μου είπε ότι δεν έχω τίποτα πάντως. Αυτό που με κατέστρεψε είναι ότι έπαιρνα χάπια και έπινα ταυτόχρονα και ο γιατρός αντί να μου σπάσει το κεφάλι γελούσε λες και ήταν αστείο

Banned
    Εγώ πήγα σε έναν από τους καλύτερους που έχουμε εν ζωή και μου είπε ότι δεν έχω τίποτα πάντως
    εε τοτε γιατι παιρνεις χαπια;;

Senior Member
    τωρα βλεπω καλα τους αριθμους και φανταζομαι ποσο ανοητο φανηκε αυτο που ειπα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anares View Post
    εε τοτε γιατι παιρνεις χαπια;;
    Ε δεν μου είχε κάνει αυτός την διάγνωση

Banned
    Ε δεν μου είχε κάνει αυτός την διάγνωση
    εσυ τι θεωρεις πως πρεπει να κανεις;

Senior Member
    Αυτός μου είπε ότι στην Ελλάδα οι πραγματικοί ψυχίατροι μετρώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Όλοι οι άλλοι είναι άμπαλοι, μου πρότεινε έναν, όμως έφυγα για Αγγλία όπου βρίσκομαι τώρα και ψάχνω για δουλειά και έχω αρχίσει πάλι και τρελλαίνομαι...

Senior Member
    Οι ψυχίατροι μου λένε δεν έχεις κατάθλιψη. Παρ'όλα αυτά παίρνω anafranil και lyrica. Όλη μέρα νυστάζω και τους λέω να τα κόψω όμως δεν μου τα κόβουν. Δηλαδή ουσιαστικά ενώ δεν έχω για αυτούς κατάθλιψη με έχουν στα χάπια τα οποία καταστέλουν τον πανικό και το ακραίο στρες με αντάλλαγμα να νυστάζω σαν ζώο. Και ούτε να αυτοκτονήσω δεν μπορώ για να βγω από όλη αυτήν την παρωδία ζωής.
    αν δεν συμφωνείτε με τη διάγνωσή του, πηγαίνετε σε μια άλλη
    για μια δεύτερη γνώμη!!
    θα πρέπει να περιμένετε μέχρι 8 εβδομάδες για να δείτε την ανακούφιση από παρενέργειες

Page 1 of 2 12 LastLast