Καποιος που δεν εχει σκοπο.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Σαν κι εσένα είναι όλη η νεολαία μπράβο τους κ πάλι κι εσύ τους αγαπάς κι αυτοί σε αγαπάνε εμένα μου φτάνει αυτό τα άλλα είναι λεπτομέρειες
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    KatΙ τετοια λεω και εγω οταν μου τα σκαει το χαπι...Να τωρα μετραω κλασματακια και νιωθω κατι αγκαλιτσες με τον μπαμπακα και την μαμακα ονειρικα πλασμενες...

Senior Member
    Η μανα σου ειχε (και εχει μαλλον) ενα τεραστιο βουνο απο ενοχες, γιαυτο παντα ηταν η ασπιδα σου. Νομιζεις αυτη δεν ξερει τι κακο σου εχει προκαλεσει με τον πατερα που σου φορτωσε? Τελοσπαντων τα εχουμε αναλυσει αυτα σε παλιοτερα νηματα.
    Δεν εισαι μικρος για να κοιταξεις να μαθεις να κανεις κατι, οχι ΤΕΙ απαραιτητα, κατι τεχνικο ή αγροτικο, κατι στο οποιο να εχεις τη δυνατοτητα να γινεις καλος. Για τις επιδοτησεις που λες ψαξτο.
    Το θεμα σου ειναι να απεξαρτηθεις απο αυτους συναισθηματικα, να σταματησεις να ψαχνεις ηλιθιες δικαιολογιες και νταντεματα για τον πατερα σου και να φυγεις μακρια απο τα χναρια του.
    Οταν βρεις τη δυναμη θα το κανεις. Μαλλον δεν εχει ξεχειλισει το ποτηρι ακομη, αλλα οπως σε κοβω, κοντευει.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Ηταν οτι ποιο to the point και με καλυψες πληρως savatage....Το εχουνε καταλαβει πολυ καλα οπως επισης και η μανα μου...Με εχει στο προγραμμα τις με μανια με την πεποιθηση οτι ετσι πρεπει να ειναι μια μανα...Παλευω να κοψω,με περνει 25 τηλεφωνα την ημερα καθε πρωι μου λεει καλημερα και το βραδυ καληνυχτα.Τις το ειπα δεν μπορω αλλο.Αυτο δεν ειναι ενδιαφερον αυτο ειναι καταπιεση παρτο χαμπαρι και θυμωσε οταν το ειπα και ενιωσα να φευγει ενα βαρος μιας και πολυ σπανια θυμωνει.Μετα ξανααρχισε τα ιδια ταχα ενδιαφερον ενω στην ουσια καλυπτει οτι δεν εχει συναισθηματικα με εμενα.Αν θυμασε καλα πριν απο μισο χρονο εγραφα για το ποσο καλη μαμα εχω.Σημερα ομως καταλαβα πως ποσο ζημια εν γνωση της μου κανει....Δεν ειναι δυνατον οτι δεν βρισκω σε φιλους και συντροφο να προσπαθει αυτη να το βρω σε εκεινη αυτο ειναι Αααακρως τοξικο ενω αυτη το μεταφραζει σε υγεια και οικογενεια'''ΠΟΤΕ. και σημερα που σου μιλαω τα συναισθηματα μου για αυτους ειναι στον αερα...Οι οδηγιες για το οτιδηποτε εχουνε φτασει σε βαθμο ακομη και μονος μου που μενω να μου προκαλουν προβλημα και να μου θυμιζουν το ποσο πολυ θελαν για δικους τους λογους να ειμια ενα αβουλο ον που καθε κινηση θα προυποθετη ερωτηση και συμβουλη απο αυτους...Ειλικρινα μιλαω το εχω δει μπροστα μου!!!!!Και εχω δει και να αναβει φωτια οταν δεν παω με βαση τα λεγομενα τους.Οταν ελεγα πως δεν θελω να τους δω να γινοντε οτι δειχναν με το δαχτυλο εννοω ακριβως αυτο....Πασχουν απο αρρωστια και οι 2 δυστηχος οπως και πολυς κοσμος δεν με κοιτανε μεσα μου γιατι οπως ειπα θα δουνε το ποσο σκαρτα με μεγαλωσαν...Ναι μου τα δωσαν ολα ΟΛΑ ομως αλλα μου πηραν το ποιο σημαντικο!Το συναισθημα την προσωπικοτητα..Οπως πολυ καλα λες φτανει εισε μεγαλο παιδι...Ερχεσε στα λογια μου και χαιρομαι πραγματικα που κατανοεις τι συμβαινει....Ακου να δεις επειδη ολα εδω περα που μενω μα ολα ομως μου θυμιζουν το ποσο υστερω και το ποσο ανημπορα εχω χειριστει την οποια κατασταση εχω παρει την δικια μου αποφαση βγει δεν βγει σε καλο.Τα μαζευω και φευγω παω για σεζον εξω απο εδω...Παω να ηρεμισω και ισως φτιαξω μια ισσοροπια μεσα μου χωρις αμμεσως να εχω το τοξικο τηλεφωνο της απελπισιας...Με περνουν τηλ ψυχαναγκαστικα και καθε φορα μου ερχετε εμετος.Δεν φοβαμαι να μιλησω αληθινα και να βγαλω ολο το κακο που νιωθω μεσα μου ειλικρινα δεν με ενδιαφερει μην τους πληγωσω και βαρεθηκα την υποκρισια.ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ εχετε μεγαλωσει και αναλωνεστε και αρπαζετε απο γυρο σας για να μην δειτε την ουσια...Εχτες τις το ειπα καταμουτρα δεν μπορω αλλο να ζω με τους φοβους σου ασε με υσηχο μια ζωη με μεγαλωσες πισω απο σκιες φανταστικες κοιτα να δεις λιγο τον εαυτο σου και ασε με ΑΣΕ ΜΕ...Εσκυψε το κεφαλι βεβαια και εχουνε ψηλιαστει οτι προσπαθω με καθε τροπο να απογαλακτιστω ΣΥναισθηματικα...Πλεον εχει εξαφανιτστει καθε μου φοβος του να μην μαθουν για τις καταχρησεις και για οτι σκατα εχω κανει ανιθικο και μη.Ειλικρινα ειναι τραγικο το ποσο πολυ αλλαζουν τα δεδομενα...Με μαθανε στα ΑΚΡΑ η αγαπας η μισεις.Οχι δεν παλευετε αλλο αυτο και οχι δεν σας θελω αλλο στο βρακι των συναισθηματων.Δεν μπορω να κανω σχεση δεν μπορω να δεθω με ανθρωπο και ολα αυτα γιατι με θελαν αθελα τους στην αρρωστια και στην μαυριλα που ζουνε χρονια τωρα...Η αδερφη μου εφυγε απο το σπιτι απο τα 16...Και ξαναεπανερχομαι οταν λεω ακρα εννοω πως αυτην την μεγαλωσανε με τερμα ψυχρο τροπο και εμενα με τερμα τοξικο ενδιαφερον...Μας γαλουχησαν ανισσοροπους.Το μαγκακι εφυγε απο νωρις γτ δεν αντεχε αυτη την σαπιλα...Περα απο αυτο ομως συνεχιζουν να ονειρευοντε και να παραξενευοντε με εμας αντι να κοιταξουν κατα ματα την αληθεια...Φοβουνται γιατι θλιβομαι που το λεω ειναι ΠΑΡΑ πολυ εγωιστες...Τερμα τα λεω και με πιανει το στομαχι μου....Τωρα που γραφω με φανταζομαι μακρια με κομμενες επαφες απ ολους και απ ολα και νιωθω μια ηρεμια.Σιγουρα ομως λογικα δεν ειναι ετσι αλλα μονο και μονο στην ιδεα εξαφανιζετε το βαρος και το παρελθον της μιζεριας.
    Μιλαω απο καρδιας και λεω τα πραγματα με το ονομα τους οπως ακριβως ειναι...Ως εδω ομως γιατι πλεον ειμαι 22 μπενω στην κατηγορια της συνεννοχης και θα ειμαι συνυπευθυνος εαν δεν κανω πραξη αυτα που λεω σημερα.Ρε δεν εχουνε κανεεεναν γνωστο να πουνε μια κουβεντα...Ο ενας τουφ και η αλλη σε ενα σπιτι και οι 2 στον ελεγχο και οι 2 ταχουνε κανει σκατα με τις ζωες τους.Δεν ειναι δυνατον να καμαρωνει για την δυναμικοτητα που εχει ο αλλος μια δυναμικοτητα σκετος φοβος και κομπλεξ....Γιατι να εχω τοσο αχτι?

Senior Member
    Θυματα των καταστασεων ειμαι και εγω και αυτοι μονο που εγω δεν θελω με την καμια ομως να επεκταθω με αυτες τις διδαχες...Μπεσα ξαναλεω δεν ξερω ποιος ειμαι!Και δεν εννοω του στυλ καλος κακος ομορφος ασχημος εννοω μεσα μεσα βαθια αυτο που λεμε προσωπικοτητα και αυθορμιτισμος...Εχω τοσο χιουμορ ειμαι τοσο καλος θεατρινος μονο ομως οταν ειμαι με τον σκυλο μου..Καμια φορα με τραβαω βιντεο και βγαζω διαφορους μονολογους με τον δικο μου τροπο και βουρκωνω που με βλεπω τοσο αυθορμητο κατι το οποιο δεν μπορω με τιποτα να κανω με τους ανθρωπους γυρο μου..Δεν μπορω να με αφησω ανετο και καθε κινηση μου θυμιζει αυτους.
    Σιγουρα για να κανω κατι καλο για εμενα χρειαζομαι ειδικο!Σιγουρα θα μεγαλωσω και θα με βρω καποια στιγμη αλλα θα ειναι πολυ ανωμαλη συναντηση και θα λυπουν σημαντικα κομματια του εαυτου μου...Οσο το αφηνω τοσο ποιο πολλα χανω αποεμενα και απο τους γυρο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Οι οδηγιες για το οτιδηποτε εχουνε φτασει σε βαθμο ακομη και μονος μου που μενω να μου προκαλουν προβλημα και να μου θυμιζουν το ποσο πολυ θελαν για δικους τους λογους να ειμια ενα αβουλο ον που καθε κινηση θα προυποθετη ερωτηση και συμβουλη απο αυτους...Ειλικρινα μιλαω το εχω δει μπροστα μου!!!!!Και εχω δει και να αναβει φωτια οταν δεν παω με βαση τα λεγομενα τους.Οταν ελεγα πως δεν θελω να τους δω να γινοντε οτι δειχναν με το δαχτυλο εννοω ακριβως αυτο....Πασχουν απο αρρωστια και οι 2 δυστηχος οπως και πολυς κοσμος δεν με κοιτανε μεσα μου γιατι οπως ειπα θα δουνε το ποσο σκαρτα με μεγαλωσαν...Ναι μου τα δωσαν ολα ΟΛΑ ομως αλλα μου πηραν το ποιο σημαντικο!Το συναισθημα την προσωπικοτητα..Οπως πολυ καλα λες φτανει εισε μεγαλο παιδι...Ερχεσε στα λογια μου και χαιρομαι πραγματικα που κατανοεις τι συμβαινει....Ακου να δεις επειδη ολα εδω περα που μενω μα ολα ομως μου θυμιζουν το ποσο υστερω και το ποσο ανημπορα εχω χειριστει την οποια κατασταση εχω παρει την δικια μου αποφαση βγει δεν βγει σε καλο.Τα μαζευω και φευγω παω για σεζον εξω απο εδω...Παω να ηρεμισω και ισως φτιαξω μια ισσοροπια μεσα μου χωρις αμμεσως να εχω το τοξικο τηλεφωνο της απελπισιας...Με περνουν τηλ ψυχαναγκαστικα και καθε φορα μου ερχετε εμετος.Δεν φοβαμαι να μιλησω αληθινα και να βγαλω ολο το κακο που νιωθω μεσα μου ειλικρινα δεν με ενδιαφερει μην τους πληγωσω και βαρεθηκα την υποκρισια.ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ εχετε μεγαλωσει και αναλωνεστε και αρπαζετε απο γυρο σας για να μην δειτε την ουσια...Εχτες τις το ειπα καταμουτρα δεν μπορω αλλο να ζω με τους φοβους σου ασε με υσηχο μια ζωη με μεγαλωσες πισω απο σκιες φανταστικες κοιτα να δεις λιγο τον εαυτο σου και ασε με ΑΣΕ ΜΕ...Εσκυψε το κεφαλι βεβαια και εχουνε ψηλιαστει οτι προσπαθω με καθε τροπο να απογαλακτιστω ΣΥναισθηματικα...Πλεον εχει εξαφανιτστει καθε μου φοβος του να μην μαθουν για τις καταχρησεις και για οτι σκατα εχω κανει ανιθικο και μη.Ειλικρινα ειναι τραγικο το ποσο πολυ αλλαζουν τα δεδομενα...Με μαθανε στα ΑΚΡΑ η αγαπας η μισεις.Οχι δεν παλευετε αλλο αυτο και οχι δεν σας θελω αλλο στο βρακι των συναισθηματων.Δεν μπορω να κανω σχεση δεν μπορω να δεθω με ανθρωπο και ολα αυτα γιατι με θελαν αθελα τους στην αρρωστια και στην μαυριλα που ζουνε χρονια τωρα...Η αδερφη μου εφυγε απο το σπιτι απο τα 16...Και ξαναεπανερχομαι οταν λεω ακρα εννοω πως αυτην την μεγαλωσανε με τερμα ψυχρο τροπο και εμενα με τερμα τοξικο ενδιαφερον...Μας γαλουχησαν ανισσοροπους.Το μαγκακι εφυγε απο νωρις γτ δεν αντεχε αυτη την σαπιλα...Περα απο αυτο ομως συνεχιζουν να ονειρευοντε και να παραξενευοντε με εμας αντι να κοιταξουν κατα ματα την αληθεια...Φοβουνται γιατι θλιβομαι που το λεω ειναι ΠΑΡΑ πολυ εγωιστες...Τερμα τα λεω και με πιανει το στομαχι μου....Τωρα που γραφω με φανταζομαι μακρια με κομμενες επαφες απ ολους και απ ολα και νιωθω μια ηρεμια.Σιγουρα ομως λογικα δεν ειναι ετσι αλλα μονο και μονο στην ιδεα εξαφανιζετε το βαρος και το παρελθον της μιζεριας.
    Μιλαω απο καρδιας και λεω τα πραγματα με το ονομα τους οπως ακριβως ειναι...Ως εδω ομως γιατι πλεον ειμαι 22 μπενω στην κατηγορια της συνεννοχηςκαι θα ειμαι συνυπευθυνος εαν δεν κανω πραξη αυτα που λεω σημερα.Ρε δεν εχουνε κανεεεναν γνωστο να πουνε μια κουβεντα...Ο ενας τουφ και η αλλη σε ενα σπιτι και οι 2 στον ελεγχο και οι 2 ταχουνε κανει σκατα με τις ζωες τους.Δεν ειναι δυνατον να καμαρωνει για την δυναμικοτητα που εχει ο αλλος μια δυναμικοτητα σκετος φοβος και κομπλεξ....Γιατι να εχω τοσο αχτι?
    Φαινεται πως επιτελους τους κατεβασες απο το βαθρο. Απο κει που αυτομαστιγωνοσουν και για αυτους εβρισκες ολο δικαιολογιες της πλακας για να τους εχεις στην πουδρα, τωρα αρχιζεις και ξεστραβωνεσαι.
    Δεν τους εχεις αχτι, απλα το ξυπνημα ειναι σοκαριστικο και προκαλει θυμο. Θα σου περασει, αργοτερα. Εχω περασει απο ολες αυτες τις φασεις. Και το αυτομαστιγωμα και τις ενοχες και αργοτερα το θυμο και ακομα πιο αργοτερα τη συνειδητοποιηση οτι "αυτοι ειναι και δεν αλλαζουν! Εγω τι κανω ειναι το θεμα"
    Αποστασιοποιησου, βαλε ορια. Θελεις 1 τηλεφωνο την ημερα? Ενα τηλεφωνο θα παιρνεις ή ενα θα σηκωνεις. Θελεις να μην ακους τις τοξικες συμβουλες και γνωμες τους ? "Δε σε ρωτησα μανα" ή "Ξερω πολυ καλα τι κανω πατερα, αστο σε μενα".
    Θες να φυγεις σεζον? Φυγε σεζον και μη σηκωνεις 80 τηλ. Στην αρχη θα αντιδρασουν, θα το παρουν θεοστραβα, θα κανουν το κομματι τους, αν μεινεις καθετος και σταθερος ομως, σιγα σιγα θα το συνηθισουν οτι δε σε σερνουν πια, δε σε ελεγχουν και οτι η νεα κατασταση ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ και δε χρειαζεται πολεμος. Εχεις 2 τρανα παραδειγματα προς αποφυγην, εκμεταλλευσου το και γινε αυτο που θελεις να εισαι, δεν εισαι αναγκασμενος να ακολουθεις ουτε να μοιαζεις. Μπορεις να τους αγαπας αλλα δεν εισαι αναγκασμενος να τους μοιαζεις.
    Δε σου κανουν κακο εις γνωσιν τους, απλα οι δυνατοτητες τους ειναι μεχρι εκει, δεν ειναι ικανοι για παραπανω, δατς ολ!
    Βολεψε η μεχρι τωρα κατασταση, δεν πειραζει ας ξεβολευτουν και λιγο, εσυ να εισαι καλα που τωρα αρχιζεις τη ζωη σου και δεν εχεις κριματα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Page 2 of 2 FirstFirst 12