Results 16 to 30 of 90
Thread: Υπάρχει τρόπος να γίνω ασέξουαλ;
-
11-12-2017, 10:18 #16
όχι δε γίνεσαι γονιός για να αποκτήσει νόημα η ζωή σου. Η γονεικότητα είναι εξέλιξη, ωρίμανση και βίωση μίας ανώτερης και αγνότερης μορφής σχέσης.
- 11-12-2017, 10:20 #17
Καλημέρα
Βρε κορίτσι μου είσαι 30 χρονών στην καλύτερη ηλικία, γιατί θες να στερήσεις από τον εαυτό σου μια από τις μεγαλύτερες και βασικότερες ανάγκες στη ζωή ενός ανθρώπου; Θα αποφύγεις τον πόνο αν δεν ξαναδεθείς με κανέναν ναι, αλλά μαζί με τον πόνο δεν θα ξανανιώσεις θα χάσεις κι ένα σωρό άλλα υπέροχα συναισθήματα που νιώθουμε όταν ερωτευόμαστε, όταν αγαπάμε, όταν μοιραζόμαστε την ζωή μας με κάποιον. Και το ξέρεις πως αυτό δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς, μιλάει ο φόβος σου τώρα για να μην πληγωθείς ξανά.
Από πού έχεις βγάλει το συμπέρασμα οτι είσαι ανάπηρη σ αυτόν τον τομέα; Λες πως είχες σχέση 5 χρόνια, αυτό κάθε άλλο παρά αναπηρία δείχνει! Προφανώς δέθηκες, δόθηκες και όπως όλοι μας κάποια στιγμή πληγώθηκες. Οκ, έτσι είναι η ζωή, και δεν ξέρεις τι σου φυλάει για παρακάτω, έχεις όλη την ζωή μπροστά σου! Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να γιατρευτείς από την τελευταία σου σχέση που τέλειωσε κι όσο κι αν λες πως δεν θες να αγαπήσεις ξανά, όταν έρθει η ώρα θα σου συμβεί και θα ναι το ίδιο υπέροχο και ανίκητο όπως είναι πάντα.
11-12-2017, 10:22 #18
11-12-2017, 10:29 #19
11-12-2017, 10:33 #20
συμφωνω με ελισαβετ.
δεν μπορω να καταλαβω τι συζητιεται εδω.
να γινει μητερα η κοπελα , επειδη δεν εχει βρει καταλληλο συντροφο??? το αντιθετο δεν ειναι αυτο που πρεπει να συμβαινει?
να κλειστει στο σπιτι μονη με ενα μωρο δηλαδη, να του στερησει συνειδητα τον πατερα του, για να βοηθηθει να ξεχασει την σεξουαλικοτητα της???
τι ειναι τα παιδια? χαπακια?
και τι θα εχει να προσφερει σε ενα παιδι γαντζωμενη απο πανω του, εχοντας απαρνηθει ολο τον κοσμο, μισωντας τους ανδρες και την ζωη?
πειτε της να γινει και καλογρια τοτε...
η "ασεξουαλικοτητα" δεν ειναι αποφαση για να μην ζει κανεις, ειναι προτιμηση καποιων ανθρωπων που λενε οτι ετσι αισθανονται καλα οι ιδιοι και δεν τους λεει κατι το σεξ.
η κοπελα εχει πληγωθει και το λεει απο απελπισια, οχι επειδη δεν της αρεσει το σεξ.. ελεος..
11-12-2017, 11:29 #21
11-12-2017, 14:59 #22
θεματοθετρια θα ειμαι λιγο αποτομη αλλα...μην ευχεσαι πραγματα που δε ξερεις πως πραγματικα ειναι..
ειμαι ασεξουαλ οπως λες εδω και 3-4 χρονια λογω φαρμακων.ελαχιστες φορες σκιρτισε κατι μεσα μου αυτα τα χρονια.ελαχιστες...1-2 το πολυ.κι αυτο απλα σε βαθμο να θαυμασω κατι ωραιο χωρις να θελω κατι παραπανω..
αυτο ειναι αναπηρια
κι αν ξαναπληγωθεις τι εγινε?
ζησε καθε συναισθημα.ολα εχουν τον λογο τους που υπαρχουν.απο ολα κατι μαθαινουμε
κι αν πληγωθηκες μαθε κατι απο αυτο και προσεχε με τον επομενο να μην ξαναπερασεις το ιδιο λαθακι.
ερωτευσου ρεεεεε!!!!
ασε την ηττοπαθεια..προχωρα.παρε το χρονο σου χαλαρωσε και βουρ για τον επομενο
εχω πληγωθει κι εγω.ειχα 2 σχεσεις τριων και τεσσαρων χρονων και κατι μικροτερες.πληγωθηκα, πληγωσα και θα ξαναγινει αμα κοψω τα ριμαδια τα ψυχοφαρμακα.
το οτι ειχες σχεση 5 χρονων κατι λεει..δεν εισαι αναπηρη μια χαρα τα καταφερνεις!
παρε το χρονο σουείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
11-12-2017, 16:28 #23
Οντως δεν υπαρχει τιποτε χειροτερο να γατζωθει η μανα απο το παιδί. Λυπησου αυτο αν δεν λυπασαι εσενα.
Σορυ αλλα ειναι η χειροτερη συμβουλη που εχω ακουσει σε εναν ανθρωπο που σκεφτεται να γινει ασεξουαλ και δεν μπορει τις σχεσεις καθολου, να παντρευτεί και να γινει μανα καταναγκαστικά. Απλως θα διαιωνισει το προβλημα της μεσω του παιδιου, το οποιο θα υποφερει γιατι θα βιωσει τον καταναγκασμο και την αμφιθυμικη σχεση σαν αγαπη.
11-12-2017, 16:31 #24
Ελισάβετ (+) τι είναι αυτά που λετε. Το ότι άνθρωποι κάνουν παιδιά επειδή θέλουν να καλύψουν ανάγκες τους (για προσφορά,δημιουργία, συντροφικότητα κλπ) αυτό σημαίνει ότι δε θα προσφέρουν ανιδιοτελή αγάπη; Μήπως έχεις μια τάση να παραφράζεις τα λεγόμενά μου; Πρόβλημα δεν υπάρχει όταν θες να καλύψεις ανάγκες σου μέσα από τη δημιουργία οικογένειας, πρόβλημα υπάρχει όταν κοιτάς μόνο την κάλυψη των αναγκών σου αδιαφορώντας για τις ανάγκες των παιδιών. Ούτε μπορείς να αποδώσεις όλα τα προβλήματα της κοινωνίας στην κακή ανατροφή των παιδιών.
Remedy το τι συζητιόταν ήταν να βρει ένα σύντροφο που θα την κοιτάξει και θα τον κοιτάξει σοβαρά. Κι όταν λέμε σοβαρά με σκοπό την οικογένεια, αφού σε όλα τα άλλα δεν έχει προβλήματα λέει. Επίσης με τη δημιουργία οικογένειας, εκτός του ότι θα αρχίσει να αποκτά νόημα η ζωή, αργά ή γρήγορα θα συνεχίσει να συναναστρέφεται με μητέρες, και πλέον η συζήτηση με φίλες θα ξεφύγει από το επίπεδο του πώς είναι ο τάδε "γκόμενος", πώς φέρεται κλπ.
Όταν κάνεις μωρό Remedy κλείνεσαι στο σπίτι με αυτό; Σοβαρά το λες αυτό τώρα; Έχεις κάνει μωρό και το λες; Ξέρεις ότι μητέρες μαζεύονται πολλές και θηλάζουν μαζί; Το γεγονός ότι θα βγάλει βόλτα το μωρό με άλλες μητέρες δε σου περνάει από το μυαλό; Τόσο πολύ μισείτε το θεσμό της οικογένειας; Από τη μία λέτε ότι οι μητέρες δεν κάνουν σεξ, τώρα λέτε ότι κλείνονται με το μωρό στο σπίτι. Τι μένει να ακούσω πραγματικά.
Η σωστή ερώτηση θα ήταν πώς να σταματήσω να πληγώνομαι, κι όχι πώς να γίνω ασέξουαλ.
11-12-2017, 16:43 #25
βρε κατυ....
η κοπελα λεει οτι δεν στεριωνει σχεση ουτε για αστεια, θα στεριωσει για "σοβαρα"?
μακαρι και το ευχομαι, αλλα κατι βλεπεις λαθος.
η "σοβαρη" δεσμευση ΕΠΕΤΑΙ μιας πιο επιφανειακης σχεσης, δεν ερχεται σε κουτι "με σκοπο τον γαμο" χωρις να υπαρχει σχεση, ελξη και αμοιβαια επιθυμια.
μηπως τα μπερδευεις?
δεν ειμαι καθολου κατα στον θεσμο της οικογενειας.
οικογενεια ειναι και ενα ζευγαρι. αν θελησει και κανει και παιδια, μεγαλωνει η οικογενεια.
ειμαι εναντια ομως στην δημιουργια παιδιων που χρησιμοποιει καποιος ως δεκανικια για την μοναξια του...
(που γινονται αυτα με τους ομαδικους θηλασμους? στους κουάκερους?)
11-12-2017, 17:35 #26
11-12-2017, 18:13 #27
"ειμαι εναντια ομως στην δημιουργια παιδιων που χρησιμοποιει καποιος ως δεκανικια για την μοναξια του..."
Να είσαι ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών όπως αυτή ορίζεται επίσημα από τους φορείς! Κι όχι ως ό,τι άλλο.
Μια σοβαρή σχέση έπεται της πιο επιφανειακής, αλλά έπεται και της ξεκάθαρης ομιλίας. Πόσοι από αυτούς που γνώρισε κι έκανε σχέση μαζί τους της ξεκαθάρισαν από την αρχή ότι θέλουν κάτι σοβαρό; Αντί να πηγαίνει με τον καθένα περιμένοντας να βρει αυτόν που θα την πάρει σοβαρά,μπορεί να του ζητάει να ξεκαθαρίσει από την αρχή. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να το έχει πάρει απόφαση κι η ίδια. Συνεπώς δεν είναι ανάγκη να κάνει σεξ προτού του ρωτήσει ξεκάθαρα. "Σε ενδιαφέρει να κάνεις οικογένεια;" Εκεί φαίνονται οι άντρες οι αποφασισμένοι κι αυτοί που δεν έχουν όρεξη να δεσμευθούν. Αν ειναι "μα, μου.." θα πληγωθεί ξανά πιο πιθανόν. Κι επίσης ήταν απλά μια πρόταση δεδομένου ότι έχει επιτύχει στους άλλους τομείς της ζωής της και δεδομένου ότι έχει μια καλή ηλικία για οικογένεια. (Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γινομαστε 35 και 40 για να κάνουμε παιδιά και να έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας με αυτά).
Για το που γίνονται αυτά, χμ, παντού, γύρω μας. Όπως γίνονταν και παλιά αλλά μετά σεξουαλικοποιήσαμε το βυζί και πλέον μας φαίνεται το φυσιολογικό ανήθικο, και το πορνό ηθικό.
11-12-2017, 18:23 #28
συγνωμη, μαλλον δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε.
αν ενας ανδρας που ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κανει οικογενεια, βρει μια γυναικα που θα μπορουσαν μα εχουν μια ομορφη ερωτικη σχεση μαζι, και τον ρωτησει τετοιο πραγμα μολις τον γνωρισει. θα γελαει μεχρι να λιωσουν οι παγοι...
και φυσικα θα φυγει, δεν χρειαζεται να το πω.
ΑΥΤΟΣ που πραγματι θα σου πει πριν γινει οποιαδηποτε σχεση και με το καλημερα οτι θελει οικογενεια μαζι σου, απλα σε δουλευει για να σε πηδηξει η ειναι χαζος η ανικανος/ γκει ... αλλη περιπτωση, δεν γνωριζω.
εκτος αν εισαι 75 χρονων και μας μιλας για τις αναμνησεις σου απο τις σχεσεις το 1950
11-12-2017, 18:25 #29
11-12-2017, 18:27 #30