προταση σε γκει μπαρ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 124
    Banned
    Είναι η φυσικοθεραπεύτριά σου λες. Πόσο καιρό; Δεν την έχεις παρατηρήσει να σε κοιτάει περίεργα; Βλέπει γυμνά μέρη του σώματός σου; (Όχι απαραίτητα τα ιδιωτικά). Αν ναι μέχρι στιγμής δεν την έχεις προσέξει για περίεργες ματιές;

Μάλλον σας κατάλαβε ότι πήγατε να την ψαρέψετε και μπορεί να είπε και ψέματα στη φίλη σου για να μην καρφωθεί.

Ίσως είναι ομοφυλόφιλη. Η τεχνική είναι απλή. Seduction of a straight girl. Πρώτα πας στο μπαρ, για λίγη ώρα συνηθίζεις ότι η ομοφυλοφιλία είναι δίπλα σου (τα ζευγάρια κοντά σας), κι έπειτα γίνονται κινήσεις, εκ μέρους του ομοφυλόφιλου ατόμου. Προφανώς δεν έπιασε κι αφηνίασε φαίνεται η κοπέλα.
    Last edited by DelMem201217a; 14-12-2017 at 20:32.

Senior Member
    κοιτα εχω παρατηρησει περιεργες ματιες ερωτικες εννοω η γελακια η χαμογελα πονηρα η ας πουμε πολλες φορες την εχω πιασει να κοιταζει το στηθος μου επιμονα η να γερνω το κεφαλι και να μενει λες και βλεπει τη μονικα μπελουτσι βεβαια εχει αγορι ουτε μου εχει προτεινει αρκετους μηνες τωρα να βγουμε . αλλες φορες μου πεταγε κατι κουλα αχ να χα και γω τωρα καποιον να με τριψει

Banned
    Α μάλιστα, δε μας τα πες καλά..

Senior Member
    δηλαδη ? κοιτα εχω τις αμφιβολιες μου για το τι ειναι απο τη στιγμη που δεν μου εχει πει να βγουμε . δεν ξερω μου φαινεται μαλακισμενη συμπεριφορα και τρελη αμφιβαλλω για το αν η ιδια ξερει η καταλαβαινει τι κανει . εγω προσωπικα αλλαζω φυσιοθεραπευτρια μετα απο το τελευταιο και τελος τα κουλα

Banned
    Πιστεύω ότι έκανε ό,τι έκανε προμελετημένα! Εφόσον αλλάζεις τέρμα επομένως, δε νομίζω να δώσει έκταση.

Senior Member
    ναι ουτε και εμεις εδω . ευχαριστω πολυ για ολα ! κατι τελευταιο η συμπεριφορα που περιεγραψα παραπανω με τα γελακια που μου λες μετα α μαλιστα σου φαινεται νορμαλ ?

Banned
    Tι εννοείς νορμάλ κορίτσι; φλερτ φαινεται! Αλλά μεσα στα πλαίσια της νομιμότητας

Senior Member
    να σε ρωτησω κατι και συγνωμη δηλαδη . εφοσον λες οτι φαινεται φλερτ πως και δε μου χε προτεινει να βγουμε εξω ? οπουδηποτε η ακομη και σε ξενοδοχειο . ρωταω διοτι απο τη στιγμη που δεν εχει προτεινει κατι τοσους μηνες ειναι πολυ περιεργη και μπερδεμενη η συμπεριφορα της τι ειναι αυτο που θελει και τα κανει αυτα ?

Banned
    Χαχα γιατί λες συγνωμη; Ίσως επειδή είδε τόσο καιρό ότι δεν ήσουν πρόθυμη να ενδωσεις στο φλερτ της, είπε να το προχωρήσει. Πολλά μπορεί να της συνέβησαν και να σκέφτηκε τώρα να το κάνει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρια 9 View Post
    να σε ρωτησω κατι και συγνωμη δηλαδη . εφοσον λες οτι φαινεται φλερτ πως και δε μου χε προτεινει να βγουμε εξω ? οπουδηποτε η ακομη και σε ξενοδοχειο . ρωταω διοτι απο τη στιγμη που δεν εχει προτεινει κατι τοσους μηνες ειναι πολυ περιεργη και μπερδεμενη η συμπεριφορα της τι ειναι αυτο που θελει και τα κανει αυτα ?
    να σε ρωτησω κι εγω κατι?
    ειπες για τις περιεργες ματιες που καποιες στιγμες σου εριχνε και μερικα περιεργα σχολια.
    ΕΣΥ της εκανες ποτε καποιο καπως διφορουμενο - περιεργο σχολιο η καποια ματια σαν αυτες που περιεγραψες? να κοιτας την ιδια μυστηρια η κατι πανω στο σωμα της?

Senior Member
    οχι . απλως το μονο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι μου πε οτι εγω ειμαι παγος αλλα οταν ειμαστε οι δυο μας εγω ειμαι διαφορετικη στο φυσιοθεραπευτηριο και οταν μου το λεγε χαζογελαγε αμηχανα

Senior Member
    τι να σου πω δεν νομιζω τοσο καιρο . υποτιθεται οτι εχει κανει καποιες κινησεις και κολωνει να προτεινει εξοδο εκτος και αν ειναι ενας ναρκισσος και παζει και φλερταρει για να δει αν αρεσει . αληθεια γυναικες φλερταρουν ερωτικα αλλες γυναικες αν δεν ειναι ομοφυλοφιλες μονο και μονο γι αυτοεπιβεβαιωση ? γιατι επιβεβαιωση απο μια γυναικα οχι απο εναν αντρα ?

Senior Member
    τι να σου πω βρε μαρια.
    αν εγιναν οπως τα λες, και μενα σαν να ψαχνοταν μαζι σου μου φαινεται, να φλερταρε καπως κλπ.
    αν εκανες κι εσυ περιεργα σχολια και ματιες, μπορει εσυ να νομιζες οτι φλερταρει εκεινη κι εκεινη να νομιζε οτι φλερταρεις εσυ.
    οποτε το γκει μπαρ στο ειπε ειτε σαν μερος του φλερτ για να βρεθειτε- για να σου δειξει οτι παει εκει, η σαν καρφι, οτι θεωρει οτι εισαι ελαφρως ομοφυλοφιλη γιατι νομιζει οτι την φλερταρεις.

για να ειμαι ειλικρινης, περισσοτερο με ξενιζει η υπερβολικη σου αντιδραση στην προταση της αυτη.
    οκ, σου προτεινε ενα γκει μπαρ, δεν σε σκοτωσε.
    δλδ..
    οκ, εφτασες να την παρεις τηλ να της ζητας τον λογο, αλλα δεν σταματησες ουτε εκει, πηρες και τον μανατζερ να του πεις οτι σε προσβαλε βαναυσα, κι αυτος οχι μονο δεν σου εδωσε δικιο, αλλα σου ειπε οτι θα φας μηνυση... δλδ.. λιγο περιεργα πραγματα.

Banned
    Η αφορμή δε μπορούμε να ξερουμε. Πιθανότατα να είδε το "blue is the wamest color" κι αναψε και σου λέει δεν πάει άλλο θα της το προτείνω!

Senior Member
    κατσε τα περιεργα πραγματα ποια ειναι ? δηλαδη το οτι αυτη ειπε ψεματα οτι μιλησε με τον πατερα μου και οτι μου κανε μηνυση αλλα μετα μου τα γυρισε ο μανατζερ αυτα τι ειναι ?

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast