προταση σε γκει μπαρ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 124
    Senior Member
    ωραιο ωραιο το αστειο ! μπραβο catty ! τι εννοεις την αφορμη δεν μπορουμε να την ξερουμε ? catty εσενα δε σου κανει εντυπωση το γεγονος οτι ο μανατζερ μου ειπε ψεματα οτι αυτη μιλησε με τον πατερα μου και οτι μου κανε μηνυση ?

Senior Member
    Μαρακι εισαι δυσκολη περιπτωση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    το ξερω ! σου βαζω δυσκολα οπως λεει και η μεγαλη νατασα ! εισαι αντρας η γυναικα ?

Senior Member
    Αντρασ αγροτησ 35 το αγροτησ στο λεω γτ ζουμε αλλη ζωη εμεισ χωρισ ανεσεισ κι εκτιμαμε τα παντα

Banned
    Ναι φυσικα και μου κανει εντύπωση. Πιθανον να είχανε συννενοηθεί για να σου πει ετσι.

Senior Member
    σου φαινεται επαγγελματισμος αυτο το πραγμα ? και μαλιστα μου κανει ο μανατζερ στο τελος θελετε να της πω να μην κανει μυνηση αν και εσεις σταματησετε να την παρενοχλειτε και του κανω να κανει οτι νομιζει ! και μου λεει αυτος οτι συνεργαζεται χρονια μαζι της και ειναι αριστη επαγγελματιας και οτι δεν τον αφορα η υποθεση παροτι εγινε στο χωρο εργασιας

Senior Member
    Πολυ περιεργη πελατισσα εισαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρια 9 View Post
    κατσε τα περιεργα πραγματα ποια ειναι ? δηλαδη το οτι αυτη ειπε ψεματα οτι μιλησε με τον πατερα μου και οτι μου κανε μηνυση αλλα μετα μου τα γυρισε ο μανατζερ αυτα τι ειναι ?
    ολα ειναι περιεργα.
    και η δικη σου αντιδραση ηταν υπερβολικη και η σταση του μανατζερ περιεργη, ολα περιεργα..

Senior Member
    ωραιο ωραιο το αστειο ! μπραβο catty ! τι εννοεις την αφορμη δεν μπορουμε να την ξερουμε ? catty εσενα δε σου κανει εντυπωση το γεγονος οτι ο μανατζερ μου ειπε ψεματα οτι αυτη μιλησε με τον πατερα μου και οτι μου κανε μηνυση ?
    αυτο (το ψεμα) το εκανε για εκφοβισμο, αλλα βασει ΠΟΙΟΥ πραγματος που εκανες εσυ, προσπαθησε να σε εκφοβισει?
    εκανες κατι?
    τι?
    το οτι παραπονεθηκες δεν ειναι μηνυσιμο.
    εκανες κατι αλλο?

Senior Member
    η δικη μου γιατι περιεργη δεν εχω δικαιωμα να ενοχληθω με κατι ? που ειναι το περιεργο ενοχληθηκα με αυτο που μου ειπε και το ανεφερα στον προισταμενο της ? ως επισης μου φανηκε περιεργη η προταση της απο το πουθενα συν τοις οι δυο διαφορετικες περιγραφες που εκανε σε μενα και στη φιλη μου . και ναι θα στο ξαναπω για μεν αυπονοησε οτι ειμαι ομοφιλοφυλη και ηταν περιπαικτικη και ειρωνικη για μεν α! ειναι σαν πεις σε εναν που νομιζεις οτι ειναι γκει πηγαινε στη μυκονο

Senior Member
    δε σε ρωτησα ! εσυ εκει στον καμπο μιας και εισαι ανετος πας σε γκει μπαρ να τα πιεις η πρεπει να ρθεις αθηνα ?

Senior Member
    σου ειπα την πηρα καποια τηλεφωνα 2 η 3 οπου στο τριτι το σηκωσε ο συντροφος της και το κλεισα αλλα ουτε την εβρισα ουτε την εκφοβισα απλα ουτε την απειλισα απλως ηθελα καποιες εξηγησεις αυτο ειναι και μετα εψαχνα το μανατζερ με ευγενεστατο τροπο

Senior Member
    σου φαινεται επαγγελματισμος αυτο το πραγμα ? και μαλιστα μου κανει ο μανατζερ στο τελος θελετε να της πω να μην κανει μυνηση αν και εσεις σταματησετε να την παρενοχλειτε και του κανω να κανει οτι νομιζει ! και μου λεει αυτος οτι συνεργαζεται χρονια μαζι της και ειναι αριστη επαγγελματιας και οτι δεν τον αφορα η υποθεση παροτι εγινε στο χωρο εργασιας
    κατσε ρε μαρια.
    για ενα τηλεφωνημα δεν μπορει κανεις να σου πει "ολα οκ, αν σταματησεις να παρενοχλεις"
    επαιρνες συνεχεια τηλεφωνα για να την ρωτας για το θεμα του γκει μπαρ??? ποσα τηλεφωνηματα?
    κι αν την πηρες μονο μια φορα, γιατι δεν του ειπες οτι δεν παρενοχλεις κανεναν, ενα τηλεφωνημα μονο εκανες και ζητησες εξηγησεις?

Senior Member
    και μαλιστα στο μανατζερ ειπα εχει δημιουργεηθει ενα ζητημα σε μενα και τη συναδελφο σας θα θελατε να με ακουσετε και μου κανει αυτο κανω ! δεν ειναι ευγενεια αυτο ? και ακου και το καλυτερ αφου του τα γεγονοτα μου κανει εχετε στοιχεια ?

Senior Member
    σου ειπα την πηρα καποια τηλεφωνα 2 η 3 οπου στο τριτι το σηκωσε ο συντροφος της και το κλεισα αλλα ουτε την εβρισα ουτε την εκφοβισα απλα ουτε την απειλισα απλως ηθελα καποιες εξηγησεις αυτο ειναι και μετα εψαχνα το μανατζερ με ευγενεστατο τροπο
    κοιτα 3-4 υηλ. γιαυτο το θεμα, ειναι πραγματι παρενοχληση, οποτε εσυ φερθηκες πιο περιεργα απο εκεινη, κι αναρωτιεμαι ΤΙ ΕΨΑΧΝΕΣ αφου δεν ηθελε να σου μιλησει αλλο..
    ενα μπαρ σου προτεινε, δεν σου πηρε την τσαντα..

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast