Results 106 to 120 of 124
Thread: προταση σε γκει μπαρ
-
20-12-2017, 03:03 #106
Σου ειπε να πας εκει. Αν εσυ ησουν λεσβια θα το επιανες το υπονοουμενο και ολα θα κυλουσαν ρολοι.
Η θα πηγαινες και θα σε ρωτουσε μετα πως περασες, θα ελεγες πολυ ωραια και μετα αυτη θα στην επεφτε με σιγουρια.
Η θα εβλεπες οτι ειναι gay bar και θα της την επεφτες εσυ.
- 20-12-2017, 03:47 #107
τι να σου πω εμενα δε μου φαινεται φυσιολογικη αυτη η προταση σε συνδυασμο με ολη την υπολοιπη συμπεριφορα . εγω ειδα οτι ηταν γκει μπαρ και φυσικα δεν πηγα ! το οποιο μαλιστα το διαφημιζαν σε ολα τα σαιτ των ομοφυλοφιλων . μετα την προταση της εκανε να με δει παρα πολυ καιρο ! για σεν ατο λεω georgegr1 φανταζομαι οτι αυτη μετα καπου κολωσε κομπλαρε δεν ξερω τι εδω καν δε με ρωτησε αν πηγα που αυτο θα μπορουσε ςν ατο ρωτησεις για οποιοδηποτε μαγαζι
20-12-2017, 03:49 #108
ισως να περιμενε δικη μου κινηση η να της πω εγω κατι χωρις αυτη να κανει κατι
20-12-2017, 07:49 #109
Ε, πως...
Εσυ ειχες πει οτι ειπε, εισαι παγος, ενω οταν ειστε οι δυο σας εισαι πολυ διαφορετικη. Αρα, εκδηλωτικη.
Που ειπες οτι σε χαιδευε σε πραιβετ παρτς ρε μαρια; γιατον αυχενα σου δεν πηηγες;
εσυ ειπες οτι σε κοιταζε περιεργα. Δεν ειπες οτι σε χαιδευε σε αποκρυφα σημεία.
20-12-2017, 08:03 #110
πρωτον δεν ανεφερα κανενα αυχενα και δεν πηγα για τον αυχενα . και ακουμπησε τα privates Για αρκετα δευτερολεπτα οταν μου εδειχνε ασκησεις για την οσφυικη μοιρα τη ςσπονδυλικη ςστηλης το αναφερω στα αρχικα ποστ . επισης ουδεποτε ειπα οτι εγω ημουν διαφορετικη μαζι της ειπα οτι εκεινη μου το πε μην μπερδευεσαι ! και επειδη το ειπε αυτη σημαινει οτι ημουν εκδηλωτικη ? που αφτο σημαινει οτι εγω μπορει να ημουν πιο ανοικτη δε σημαινει κατι ερωτικο ! η φραση της ηταν εισαι παγος αλλα οταν ειμαστε οι δυο μας εισαι διαφορετικη . εγω παλι πιστευω οτι ημουν το ιδιο και οταν ημασταν οι δυο μας . μαλλον ηθελα να το πιστευει . αναφερω καπου στην αρχη οτι εκανε περιεργες κινησεις στο σωμα μου. για τα αποκρυφα σημεια το αναφερω απλα το διετυπωσα αλλιως οτι κανει καποιες περιεργες κινησεις στο σωμα μου αναφερωμενη στο σεξουαλικο στα αρχικα ποστ το λεω . αυτο εννουσα τα αποκρυφα . στην αρχη πιστευα η οτι ηταν τυχαιο η το εκανε επιτηδες δεν μπορουσα να καταλαβω ευκολα επρεπε να χα κι αλλα στοιχει συν τοις αλλοις δεν υπηρχαν μαρτυρες μπροστα
Last edited by μαρια 9; 20-12-2017 at 08:19.
20-12-2017, 08:07 #111
για πες ρε poet τι ιεναι αυτο που δε σου αρεσει ?
20-12-2017, 08:14 #112
μετα ξερω εγω μου ελεγε οτι οταν περναω απο διπλα της εχω κατεβασμενο το κεφαλι και περπαταω γρηγορα η καποιες φορες δεν της λεω γεια . και οταν τα ελεγε αυτα ηταν μες την αμηχανια ειχε εκεινο το γελακι της αμηχανιας
20-12-2017, 08:30 #113
δε μου λες remedy τι αλλα στοιχεια θες ? εσυ θα πρεπει να πας σε γραφεια ερευνας για την επρεπε να γινεις ερευνητης της αληθειας
20-12-2017, 08:45 #114
αυτο ακριβως ειπα. οτι ΕΚΕΙΝΗ το ειπε.
συζηταμε τι εντυπωση ειχε κι εκεινη απο εσενα.
δεν λεμε αν ηταν αληθεια λιγο η πολυ.
σου ειπα πριν οτι αυτα τα λες ΕΣΥ.
αν και η ιδια λεει καποια αναλογα, η ειχε κι εκεινη αναλογες εντυπωσεις με τις δικες σου, αλλαζει το πραγμα.
περιεργες κινησεις στο σωμα σου με το χαιδευει αποkρυφα σημεια, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
κοιτα, ειναι ενα θεμα το επαγγελμα της. δεν εχει περιπτερο και ξαφνικα αρχισε να σε αγγιζει.
φυσικα αν σου δειχνει ασκησεις που αφορουν την λέκανη πχ η και χωρις αυτες, απο μονη της η φυσιοθεραπεια, το μασαζ , ακομα και η ατομικη γυμναστικη, ειναι κατι που γινεται με εμπιστοσυνη.
ΦΥΣΙΚΑ θα ερθει ο θεραπευτης σε επαφη με το σωμα σου. αν κανει απλα την δουελια του, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩς ΚΙΝΗΣΕΙΣ, δεν σημαινουν απολυτως τπτ, ενω αν σε λιγουρευεται, παιρνουν αλλη φορτιση.
αν σου εδειχνε ασκησεις και σε ακουμπουσε, δεν ειναι οτι 'επιανε τα αποκρυφα σημεια σου".
20-12-2017, 08:46 #115
20-12-2017, 10:01 #116
δεν αντιλεγω με αυτο που λες ! φυσικα και η δουλεια της εχει να κανει με το να αγγιζει το σωμα . δεν ειναι αυτο το περιεργο . το περιεργο ειναι πως το κανει και αν βρισκει ευκαιριες απο αυτο για να πιανει . το να ακουμπαει το χερι της επανω στα γεννητικα μου οργανα για αρκετα δευτερολεπτα και να αναγκαζομαι εκεινη την ωρα να της πεταω το χερι απο αυτο το σημειο και μαλιστα εκεινη την ωρα δεν ειπε τιποτα για μενα παντα κατι δειχνει . αισθανθηκα πολυ αβολα και ελεγα απο μεσα μου τι κανει αυτη εδω περα ? σαν κινηση μου φανηκε περιεργη εκτος της δουλειας της . και να για μενα μου φαινεται περιεργο να σου δειχνουν ασκησεις και να σε ακουμπανε αντε να μη πω που . ξεχασα να αναφερω και το καλυτερο δυο εβδομαδες μετα απο αυτο το περιστατικο η φιλη που της εκανε και εκεινης φυσιοθεραπεια της ειπε της φυσιοθεραπευτριας οτι ηθελε να με γνωρισει με το ξαδελφο της το γιαννη προξενιο δηλαδη για να κανουμε σχεση . τον οποιο γιαννη τον γνωριζε η φυσιοθεραπευτρια γιατι του εκανε και εκεινου φυσιοθεραπεια πιο παλια . του την ειχε συστησει η φιλη μου ως καλη φυσιοθεραπευτρια . και με το που το ακουει αυτο η φυσιοθεραπευτρι αεγινε εξαλη . της λεει της φιλης μο υτι ειναι αυτα που λες καλε που θα κανει σχεση η μαρια μ ετο γιαννη σιγα μην κανει η μαρια για τον γιαννη ! η μαρια ειναι μια κουκλα σαν πορσελανινη κουκλα ειναι σιγα μην κανει για το γιαννη παπαπα λεει οχι μακρυα ! επισης λεει ειναι ευγενεστατη τετοια ευγενεια δεν εχω ξαναδει ειναι το κοσμημα στο χωρο μας . και της λεει και η φιλη μου τι εννοεις για τον ξαδελφο μου?
20-12-2017, 14:46 #117
κι ο γιαννης στην φυσιοθεραπευτρια?
σαπακια ολη η παρεα, ε? νεα παιδια... τςτςτςτς.
ποσα θες να μας τρελανεις ρε μαρια?
8 σελιδες θεμα με τιτλο "γιατι να μου προτεινει γκει μπαρ" και τωρα θυμηθηκες να μας πεις οτι η κοπελα ακουμπουσε το μν σου???
τωρα το θυμηθηκες?
μηπως συζηταμε ασχετο θεμα, σε τοσες σελιδες?
εδω μας ελεγες οτι ειπε "αχ να μας εκανε κι εμας καποιος μασαςζ" και συζητουσαμε τοσες ωρες αν θεωρειται επιληψιμο η οχι. και θυμηθηκες μετα απο τοσες μερες να μας πεις τοι ακουμπουσε το ... σου?
σαμπως μας δουλευειιιιιις
20-12-2017, 15:08 #118
Οσο προχωρανε οι σελιδες, θα σου πει οτι μια φορα ειχε βγαλει απο την τσαντα της ενα στραπον και της ειχε προτεινει να το δοκιμασουν :P
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
20-12-2017, 15:09 #119
20-12-2017, 15:13 #120