προταση σε γκει μπαρ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 124 of 124
    Junior Member
    Δηλαδή ρε Μαράκι για περίμενε. Σε χάιδεψε στα γενετικά σου όργανα, επίτηδες όπως πιστεύεις, δεν αντέδρασες καθόλου κι αντί να σηκωθείς και να φύγεις από τη φυσιοθεραπεία χωρίς πολλά πολλά έκατσες εκεί μέσα πόσο καιρό; Γιατί; Δεν μπορούσες να βρεις άλλη φυσιοθεραπεύτρια; Πάντως εγώ αν ήμουν στη θέση της και έκανα τετοια κινηση και εβλεπα οτι η πελάτισσα δεν ενοχλείται θα πίστευα ότι κρυφογουστάρει. Μήπως τελικά της λεσβιόφερνες όντως που λέει και η Remedy;
    Last edited by batman; 21-12-2017 at 17:40.

Banned
    μα και να εισαι λεσβια η να ειναι αυτη..που ειναι το κακο και ολη η φασαρια?εμενα μου ακουγεται σαν ερωτικο ξεσπασμα ολο αυτο. οχι μου ειπε αυτο..να εκανα εκεινο...και μετα πεταξε το αλλο. με καποιον ασχολησε τοσο πολυ για λιγους λογους. πρωτος ειναι η καψουρα

Junior Member
    Προσωπική μου άποψη για τη φυσιοθεραπευτρια είναι ότι μάλλον σε ζήλευε ως γυναικα και ήταν κακοήθης απέναντι σου! Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω οτιη Μαρία τη γουστάρει τη φυσιοθεραπευτρια ούτε η φυσιοθεραπευτρια τη Μαρία. Αλήθεια είσαι όμορφη κοπέλα, μορφωμένη με προσωπικότητα και από καλή οικογένεια και τα γνώριζε όλα αυτά και σε φθονουσε? Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν νοιώθουν κατώτεροι ψευτοφλερταρουν για να κάνουν κακό στον άλλο! Και μάλλον η συγκεκριμένη από την περιγραφή σου θυμίζει άτομο το οποίο θέλει την προσοχή των άλλων. Όλα αυτά με τις τσαχπινιά, τα βλέμματα κάτι τέτοιο θυμίζουν. Η κυρία θέλει τα βλέμματα στραμμένα επάνω της. Σε ότι αφορά εσένα ελπίζω να έκανες πράξη αυτό που γράφεις ότι θα σταματήσεις μαζί της την φυσιοθεραπεια μαζί της. Δεν πιστεύω ότι την γουστάρεις πρώτον γιατί από ότι κατάλαβα ήσουν απόμακρη μαζί και πως να μην είσαι με τέτοια αναγωγή συμπεριφορά πιστεύω ότι σε έχει θυμώσει. Και μάλιστα και η ίδια από ότι λες σε αποκάλεσε πάγο άρα λοιπόν δεν προκύπτει από πουθενά ότι την γουστάρεις δεν έκανες κάτι για να το δείξεις. Θα διαφωνήσω με το terras γιατί εγώ ξέρω ότι όποιος έχει καψούρα λέει στον άλλο πάμε σε ξενοδοχείο. Πιστεύω επίσης ότι η ιστορία αυτή κάτι σου καθρέφτησε για την σεξουαλικοτητα σου μήπως αναρωτιόσουν αν είσαι ομοφυλόφιλο? Και γι αυτό σε πείραξε το γκέι μπαρ αλλά δεν έχει να κάνει μ αυτήν! Δεύτερον μου φαίνεσαι άτομο ευάλωτο και χωρίς καμία άμυνα ότι σου λένε το καταπίνεις! Καλό θα ήταν να βρεις δικά σου ενδιαφέροντα και να αγαπήσεις τον εαυτό σου έτσι πια δε θα ασχολείσαι με το τι σου λένε οι άλλοι! Νοιώθεις μήπως μοναξιά? Και όλο αυτό σου καταστέλλει τη μοναξιά? Τεσπα! Εγώ πάντως στη θέση σου θα πήγαινα στην κυρία αυτή με ένα καθρέπτακι και θα της έλεγα για κοιτάξου για δεις για ποιον μιλάς σε ότι αυτό που σου πρότεινε για το γκέι μπαρ. Δεν ξέρεις κοπέλα μου όταν σου πρότεινε αυτό το μαγαζί για ποιον μίλαγε μάλλον για εκείνη! Θα συμφωνήσω ότι έχει αντί επαγγελματική συμπεριφορά και είναι κακοήθης και αγενής!

Junior Member
    Κοίτα μπορεί η κοπέλα όντως να έχει θυμώσει μαζί της γι αυτό και θέλει να την κάνει! Εμένα μου ακούγεται ενοχλημένη! Όπως γράφω και παρακάτω αν διαβάσεις! Από τα λεγόμενα της δεν προκύπτει ότι ούτε τη γουστάρει ούτε η φυσιοθεραπευτρια τη γουστάρει! Και στο κάτω κάτω τι έκανε η Μαρία για να της το δείξει το εξής τίποτα! Εμένα μου θυμίζει άτομο ευάλωτο και ανασφαλές και ότι ασχολείται με τους άλλους! Η φυσιοθεραπευτρια δεν ξέρω μου δημιουργεί την εντύπωση ότι τη Μαρία τη φθονει εννοώ γυναικείος ανταγωνισμός! Και επειδή τη συμπεριφορά της φυσιοθεραπευτριας την έχω ξανακούσει από αλλά περιστατικά μου θυμίζει έντονα γυναικεία ζήλια. Γι αυτό τη ρώτησα αν είναι ωραία κοπέλα. Σιγά μη γουστάρει η μία την άλλη γιατί δεν έχει προτεινει η μία στην άλλη να πάνε σε κάνα ξενοδοχείο εγώ έτσι ξέρω ότι κάνει οποίος έχει καψούρα. Δεν ασχολείται με κουτσομπολιά και με το τι του λένε οι άλλοι. Δεκτή η άποψη σου παρότι διαφωνώ. Και για να τεκμηρίωση αυτο που λέω τη φθονει την κοπέλα από την στιγμή που είναι κακοήθης απέναντι της με τα μασάζ τα γκέι μπαρ και τις χειρονομίες και τα βλέμματα στα στήθη. Ίσως να ήθελε να υποτιμήσει τη Μαρία με όλα αυτά τη χειρονομία τα βλέμματα στα στηθη. Και η Μαρία είναι μάλλον ανασφαλής με τη σεξουαλικοτητα της

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789