Results 46 to 60 of 240
Thread: Aγγελια Νο2!
-
11-05-2008, 21:58 #46
Originally posted by MANTHES
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΑΝ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ; ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ή ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ;
- 11-05-2008, 21:59 #47
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙ ONLINE Ή ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ; ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
11-05-2008, 21:59 #48
Originally posted by MANTHES
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΙΧΤΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΘΙΓΕΙ. ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ;
11-05-2008, 22:02 #49
ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ Ή ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ;
ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ; ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
11-05-2008, 22:06 #50
αν νιωθω οτι δεν με σεβονται δεν εχω λογο να συνεχισω συζητησεις.
11-05-2008, 22:09 #51
TO KΛΑΣΣΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΥΛ.
ΜΗ ΜΕ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΩ.
ΚΡΙΜΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
11-05-2008, 22:09 #52
Παιδιά εγώ δε θίγομαι απο τα λεγόμενα του Τάσου διότι είναι φανερό πως το παιδί έχει πρόβλημα και μάλιστα δύσκολο σε σχέση με τις γυναίκες. Συνεπώς μάλλον να τον βοηθήσω θα ήθελα να καταλάβει πόσο λάθος αρμενίζει
11-05-2008, 22:11 #53
Originally posted by imagine
Παιδιά εγώ δε θίγομαι απο τα λεγόμενα του Τάσου διότι είναι φανερό πως το παιδί έχει πρόβλημα και μάλιστα δύσκολο σε σχέση με τις γυναίκες. Συνεπώς μάλλον να τον βοηθήσω θα ήθελα να καταλάβει πόσο λάθος αρμενίζει
11-05-2008, 22:14 #54
Ε, τώρα, να θιχτώ απο αυτό????? Έλεος!!!!:D:D
Γιατί ρε Τάσο πού λέω ψέματα?? Δεν έχεις πρόβλημα σε σχέση με τις γυναίκες???? Ο ιδιος παραδέχεσαι πως σ εκνευρίζει το γεγονός πως δε σταυρώνεις γκόμενα. Άδικο έχω?
11-05-2008, 22:19 #55
Βασικα πλεον δεν με πειραζει οσο παλιοτερα, ειδικα μετα απο περυσι που καταφερα τελικα να κανω γλυφομ...ι, ενα απωθημενο που το ειχα απο παλια :-)
11-05-2008, 22:19 #56
ΛΟΓΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
11-05-2008, 22:22 #57
Originally posted by Θεοφανία
Κλειώ και Σοφία...
Προφανώς δεν είμαι τόσο υπεράνω όσο εσείς οι δύο και \"έπεσα να φάω\" τον πικ, να μη τον \"αντιμετωπίζω ισότιμα\" και άλλα τέτοια ποταπά.
Οσον αφορά εμένα , δεν θεωρώ οτι πρέπει να είσαι υπεράνω ... δεν σου έκανα πουθενά τέτοια υπόδειξη ......
Διακρίνω επίσης να αποστασιοποιήστε από το προηγούμενο θέμα του.
Και εδώ κανεις λάθος , γιατί και το έχω παρακολουθήσει και έχω διατυπώσει αποψεις επι του θέματος ......... μάλλον κάποιος άλλος δεν παρακολούθησε αρκετά το θέμα και επίσης βιάστηκε να κρίνει ...... Μάλλον , ε ?
Θα το ξαναπώ λοιπόν για να μη μείνει καμία απορία σε όσους δεν έχουν διαβάσει όλες τις μ@@@ς του τύπου.
Αρα , δεν απευθύνεσαι σε εμένα .........
Έναν άνθρωπο που αποκαλεί τη μάνα του και όλες τις γυναίκες πουτάνες, (φαντάζομαι δεν με εξαιρεί), δεν μπορώ να τον αντιμετωπίσω με τόσο ιεραποστολική διάθεση όπως εσείς.
(Λυπάμαι για τα ταπεινά μου κίνητρα).
Τον αντιμετωπίζω με την διάθεση που μου βγαίνει και δεν καταλαβαίνω που είδες να σου λέω να μην κάνεις το ίδιο .
Το ότι εγώ τον βλέπω άσχημο και πιστεύω ότι από κει πηγάζουν τα προβλήματα του είναι η άποψη μου και δεν μπορείτε να με κάνετε να δω το άσπρο-μαύρο, (δεν θα τσακωθούμε ποτέ για άντρα, ευτυχώς).
Ωραία ! Να που επιτέλους φτάσαμε σε κάτι σχετικό με την ερώτηση που σου έκανα . :
Originally posted by Kleiw
Εμένα πάλι μου δημιουργήθηκε η εξής απορία : πως σχετίζονται τα \'\'προβληματικά\'\' που μας έλεγε στο άλλο τόπικ με το οτι πρέπει να παει σε πλαστικό ?
ΥΓ. Έμαθα ότι ένας από τους λόγους που έκλεισε το chat ήταν και οι μ@@@ς του συγκεκριμένου....
11-05-2008, 22:24 #58
ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ;
ΑΠΛΑ ΘΥΜΩΣΕ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΡΕΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ :cool:Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
11-05-2008, 22:26 #59
Λες ? (Γιατι οταν ήρθες στην Αθήνα , δεν μου το έφερες ? :P)
11-05-2008, 22:28 #60
ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΑΦΕΙΟ ΤΩΡΑ :P
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία