Από τι έπαθα την ψυχωση?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

Από τι έπαθα την ψυχωση?

Λένε ότι η ψύχωση είναι κληρονομική άλλοι λένε πως όχι. Άλλοι λένε ότι δεν θα την εμφανίσεις ποτέ στην ζωή σου αν δεν στρεσαριστείς. Εγώ έπαθα ψύχωση από τι? Μήπως την έπαθα επειδή έγινε αυτό με τον γκόμενος της φίλης μου πριν 20 χρόνια. (ξέρετε εσείς για πιο θέμα μιλάω γιατί το αναλύσαμε πολλές φορές). Μόλις το έκανα αυτό ξαφνικά δεν μπορούσα να λειτουργήσω και έπαθα φοβία ότι κάτι θα με κάνουνε οι παλαιό. Θα εκτιμούσα πολύ αν με απαντούσατε.

Senior Member
    κανα αλλο γεγονος εγινε στη ζωη σου, παντως αυτο με το γκομενο της φιλης σου δεν το θεωρω σοβαρο δελφινι, μπωρει να εχεις κληρονομικοτητα, να ηταν γραφτο να παθεις ψυχωση

Senior Member
    Άλλο σοβαρότατο γεγονός ήτανε το ότι αρρώστησε και ο αδελφός μου από ψυχολογικά.

Senior Member
    ο δικος μου αδερφος εχει καταθλιψη, φυσικα για την ψυχωση τη δικη μου και τη καταθλιψη του αδερφου μου φταιει ο τροπος που μεγαλωσαμε, οταν ειμαστε μικρη, εφηβη μας ασκουσε πολυ μεγαλη πιεση ο πατερας μου με τα πανεπιστημεια, νομιζε οτι ηταν η κοτα με τα χρυσα αυγα..... μες τη μανια ηταν ο γερος μου τωρα εχει καταλαβει οτι εκανε βλακειες αλλα ειναι αργα πια

xaka10
    Guest
    να σου πω για την δικη μου περιπτωση μπας και βγαλεις συμπερασμα.οπως ειχα απαντησει σε ενα αλλο θρεντ σχετικα με τις ψυχολογικες ασθενειες που εχω οπως κρισεις πανικου, καταθλιψη ,κοινωνικη φοβια,σχιζοφρενεια,παρανοι α και φοβιες και μπορει και διπολικη διαταραχη μου εχουν δωσει κατα καιρους και αυτη τη διαγνωση παραλληλα με τις αλλες.Μπορω να πω οτι τα προβληματα μoυ ξεκινησαν απο εντονη καταπιεση της μητερας μου σε καποια θεματα και το μαυρο που εκανα απο την ηλικια των 13 ετων μεχρι και τα 15 συστηματικα απο τοτε που αρρωστησα στα 15 δηλαδη τα εχω κομμενα ολα δεν πινω δεν καπνιζω ουτε τσιγαρα ουτε πλεον φουντα δεν παιρνω ναρκωτικα δεν πινω καφεδες γιατι με φερνουν σε υπερενταση δεν τρωω ανθυγεινα οπως πατατακια πολλα γλυκα και τα πιτογυρα τα εχω μειωσει σε μεγαλο βαθμο απο παλιοτερα αλλα εχω τα κιλα μου ειμαι κοντα 1.90 και βαρος 115 κιλα να ειναι <<καλα >> τροπος που λεγειν το zyprexa και το seroquel με φουσκωσαν σε κιλα υπερβολικα αυτα τα φαρμακα.τωρα παιρνω τρια αντιψυχωτικα μαζι που ειναι το invega,geodon και abilify αλλα και stelazine που το εναλλασω ειτε σε stelazine ειτε σε abilify . ολα αυτα ειναι αντιψυχωτικα συν δυο αντικαταθλιπτικα που θα μεινω με ενα αντικαταθλιπτικο αν φτιαξει την διαθεση μου και ειναι το wellbutrin αλλα και το ladose και ενα στθεροποιητη διαθεσης το lamictal συν βενζοδιαζεπινες για να μπορω να βγαινω εξω.αλλα αυτο που μου κανε καλη δουλεια ηταν το zyprexa εβγαινα διχως να φοβαμαι το παραμικρο αλλα το εκοψα λογω του οτι φτασαν τα τριγλυκεριδια στο Θεο.

xaka10
    Guest
    Επισης οφειλω να ομολογησω οτι δεν ειχα κανεναν συγγενη στο σοι μου με σχιζοφρενεια ή διπολικη διαταραχη ειμαι ο μοναδικος απ οσο ξερω και εχω και μεγαλο σοι γνωριζω ομως καποιους απο το σοι μου που ειχαν καταθλιψη ή αγχωδεις εκδηλωσεις αλλα οχι σχιζοφρενεια ή διπολικη διαταραχη

xaka10
    Guest
    Ο γιατρος μου λεει οτι μονο η σχιζοφρενεια ειναι κληρονομικη αλλα δεν ετυχε να εχω καποιο συγγενή. η καταθλιψη μου ειχε πει οτι μπορει να την παθει ο οποιοδηποτε οποτε δεν το περιλαμβανω για καποιος συγγενεις μου που ειχαν καταθλιψη ως ψυχιατρικο ιστορικο στην οικογενεια μου

Senior Member
    Εμένα η θεία μου είχε σχιζοφρένεια

Senior Member
    ΜΑΚΙΣ πως ηταν η σχεση σου με το μαυρο και τους δικους σου?Θελω να πω χαλαρωνες η ενιωθες σκατα απο τοτε που σε καταλαβανε?
    Last edited by Mauroslosk; 12-12-2017 at 21:40. Reason: Λαθος nickname

xaka10
    Guest
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    ΜΑΚΙΣ πως ηταν η σχεση σου με το μαυρο και τους δικους σου?Θελω να πω χαλαρωνες η ενιωθες σκατα απο τοτε που σε καταλαβανε?
    Ενιωθα μια χαλαρωση αλλα οταν ειχα κανει σκανκ με ειχε πιασει ταχυκαρδια και κατι σαν κριση πανικου που εχω ακομη και σημερα αλλα το εχω αφησει στο παρελθον εκανα απο τα 13 με 15 χρονων μεχρι που εβγαλα ψυχωση τωρα ειμαι 27 ετων και εχω να το βαλω 12 χρονια στο στομα μου εχω ξεχασει σχεδον πως ειναι υπο την επηρρεια.Οι δικοι μου δεν το ηξεραν μεχρι που επαθα την ψυχωση και αναγκαστικα το εμαθαν αλλα γενικα η μητερα μου ηταν πολυ επιβλητικη στη καθημερινοτητα μου και ετσι της πηγαινα και γω κοντρα κανοντας μαυρο και προσπαθωντας να εχω την ανεξαρτησια που ηθελα και οχι καταπιεση σε ολα