Μου αρεσει ο γιατρος μου.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
    Junior Member

Μου αρεσει ο γιατρος μου.

Καλησπερα σε ολους!Ειμαι 22 χρονων και πριν 1 μηνα ειχα ενα θεμα με τον αυχενα μου και αναγκαστηκα να παω σε ορθοπεδικο και εκει ηταν που γνωρισα τον γιατρο που μου αρεσει!Αρχικα δεν εδωσα σημασια το μονο που προσεξα ηταν οτι ηταν παρα πολυ ομορφος και αρκετα μικρος σε ηλικια (30 χρονων) αλλα μεχρι εκει.Πριν λιγες μερες ομως προεκυψε παλι θεμα με τον αυχενα μου ειχα κατι πονους και ξαναπηγα στον γιατρο.Την ημερα που πηγα γυρναει και μου λεει οτι με θυμοταν που ειχα ξαναπαει πριν ενα μηνα με ρωτησε που μενω τι σπουδαζω και μου ζητησε να του μιλαω στον ενικο.Απο εκεινη την ημερα δεν ξερω τι εγινε αλλα αρχισε να μου αρεσει και να τον σκεφτομαι συνεχεια.Τον εψαξα στο facebook και τον βρηκα και απ'οτι ειδα δεν ειναι παντρεμενος ουτε εχει καποια σχεση μονο κατι φωτο με φιλους του ειχε και τιποτα παραπανω και κατι φωτο απο τη σχολη χορου που πηγαινει και μαθαινει latin,tango κλπ, και επισης και τις δυο φορες που ειχα παει δεν φορουσε βερα!Δεν ξερω τι να κανω ειναι λιγο περιεργη φαση,μου αρεσει πολυ αλλα δεν ξερω πως να τον προσεγγισω εννοω δεν υπαρχει τροπος,ειμαι και γενικοτερα απειρη σε αυτο τον τομεα οποτε το κανει ακομα πιο δυσκολο ολο αυτο.Αλλα δεν ξερω μου αρεσει πολυ!Εσας ποια ειναι η γνωμη σας??Ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    22 χρόνων κι έβγαλες θέμα με τον αυχένα κρίμα νέο παιδί
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Χαχαχαχα ναι ασεε φοραω και κολαρο

Banned
    Χωσου! Τι περιμενεις, βέρα δε φοραει, σε λατιν χορους πηγαινει.. ε ψαχνεται το παιδι! Μην αφησετε την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Junior Member
    Quote Originally Posted by catty View Post
    Χωσου! Τι περιμενεις, βέρα δε φοραει, σε λατιν χορους πηγαινει.. ε ψαχνεται το παιδι! Μην αφησετε την ευκαιρία να πάει χαμένη!
    Ναι μια κουβεντα ειναι το ''χωσου''!Πως θα τον προσεγγισω?Γιατρος ειναι,δεν ειμαστε σε κοινη παρεα να πω οτι θα εχουμε επαφη μεσω φιλων.

Banned
    Χμ ναι ειναι ιδιαίτερα δύσκολο όχι μονο για σενα, αλλά και γι αυτόν να ενδωσει. Ιδιως μετά το πρόσφατο σποτάκι σχετικα με τη σεξουαλικη παρενόχληση από γιατρούς προσωπικά δε θα ρίσκαρα καθόλου στη θέση του ακόμα και να γνωριστούμε εκτός ιατρείου. Οπότε το αφηνω σε άλλους για οδηγίες.

Junior Member
    Quote Originally Posted by catty View Post
    Χμ ναι ειναι ιδιαίτερα δύσκολο όχι μονο για σενα, αλλά και γι αυτόν να ενδωσει. Ιδιως μετά το πρόσφατο σποτάκι σχετικα με τη σεξουαλικη παρενόχληση από γιατρούς προσωπικά δε θα ρίσκαρα καθόλου στη θέση του ακόμα και να γνωριστούμε εκτός ιατρείου. Οπότε το αφηνω σε άλλους για οδηγίες.
    Ναι το ειδα κι'εγω γι'αυτο ειναι πολυ δυσκολο

Member
    Εγω στη θεση σου θα του ζητουσα να παμε για καφε! Βασικα ρωτα τον για τον χορο, γραψου και εσυ, βρες σημειο επαφης! ή ρωτα τον για πρωτες βοηθειες, οτι σε εναδιαφερει να μαθεις και λπ

Junior Member
    Quote Originally Posted by Aretousa View Post
    Εγω στη θεση σου θα του ζητουσα να παμε για καφε! Βασικα ρωτα τον για τον χορο, γραψου και εσυ, βρες σημειο επαφης! ή ρωτα τον για πρωτες βοηθειες, οτι σε εναδιαφερει να μαθεις και λπ
    Καλε πως θα του το πω αυτο?Πρεπει να υπαρχει καποιος λογος που θα παω στο ιατρειο του και εγω ειμαι μια χαρα τωρα,ασε που ειμαι παρα πολυ κλειστη και δεν μπορω να πω τετοια πραγματα στην ψυχρα

Senior Member
    Ρωτα τον ποτέ θα πας για επανεξέταση και καλά και πιάσε του την κουβέντα.

Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Junior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Ρωτα τον ποτέ θα πας για επανεξέταση και καλά και πιάσε του την κουβέντα.

Και τι να του πω δηλαδη θα φανει καπως

Senior Member
    σιγα μην εβγαζε τις σχεσεις του στο φμ.
    παντρεμενος δεν πιστευω να ειναι και να το κρυβει τοσο, να μην φοραει και την βερα, αλλα σχεσεις μπορει μια χαρα να εχει.
    μονο οι αφελεις δημοσιευουν την ζωη τους στο φμ. (κι εκεινοι που δεν εχουν).
    αφου βρηκες τον λογαριασμο του καιε χετε ηδη μια ανεση, καντου αιτημα φιλιας στο φμ με ενα χαριτωμενο μηνυμα.
    ε, αν του αρεσες, ασε να κανει καμια κινηση κι εκεινος.
    ειναι λαθος αντιληψη οτι καποιος που μας θελει ενω του δινουμε το οκ, μας αποφευγει για μεταφυσικουςλογους.
    αν του αρεσες, θα χαρει και θα επιδιωξει συνεχεια κι εκεινος και θα γινουν ολα .

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σιγα μην εβγαζε τις σχεσεις του στο φμ.
    παντρεμενος δεν πιστευω να ειναι και να το κρυβει τοσο, να μην φοραει και την βερα, αλλα σχεσεις μπορει μια χαρα να εχει.
    μονο οι αφελεις δημοσιευουν την ζωη τους στο φμ. (κι εκεινοι που δεν εχουν).
    αφου βρηκες τον λογαριασμο του καιε χετε ηδη μια ανεση, καντου αιτημα φιλιας στο φμ με ενα χαριτωμενο μηνυμα.
    ε, αν του αρεσες, ασε να κανει καμια κινηση κι εκεινος.
    ειναι λαθος αντιληψη οτι καποιος που μας θελει ενω του δινουμε το οκ, μας αποφευγει για μεταφυσικουςλογους.
    αν του αρεσες, θα χαρει και θα επιδιωξει συνεχεια κι εκεινος και θα γινουν ολα .
    Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς.Οσον αφορά τώρα τις σχέσεις δεν πιστεύω ότι έχει κάποια στην προκειμένη περίοδο τουλάχιστον γιατί δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι ότι μπορεί να έχει κάτι,εγώ δεν είπα να ανεβάσει κάθε τρεις και λίγο φωτό με την κοπέλα του όπως κάνουν πολλοί αλλά αυτός δεν έχει ούτε μια.Οι μόνες φωτό με γυναίκες είναι κάτι που έχει με την αδελφή του!!Τωρα όσον αφορά το μήνυμα στο FB το θέωρω κάπως υπερβολικό και πολύ φανερό!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary123 View Post
    Και τι να του πω δηλαδη θα φανει καπως
    Με οτιδήποτε μπορείς να του πιάσεις την κουβέντα πως άρχισε αυτός και σε ρωταγε που σπουδάζεις κλπ

Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Πλακα πλακα κι εγω ακριβως αυτο σκεφτηκα!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Page 1 of 2 12 LastLast