εχει σεξουαλικη σχεση μαζι της η οχι ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Banned
    Να τον πιάσεις και να του πεις στα ίσα "τι παίζει με αυτό το τσουλακι" ή διαφορετικά "έλα εδω ρε τσούλαρε τι παιζει με αυτη την κοπέλα;" και μετα τις εξηγησεις παίρνεις ανάλογη απόφαση αν θα τον κρατησεις ή όχι

Senior Member
    Quote Originally Posted by catty View Post
    Ναταλία απλά λεω μηπως ηταν απο πριν, και καταλαβε ότι η Μαρία θελει αποκλειστικοτητα κι απλά επέλεξε να της το κρύψει προκειμενου να μη χαλάσει τη σχεση. Ένας σωστός πολυσυντροφικος το λέει από την αρχη, δεν προδίδει
    Συγνωμη, υπαρχει δλδ κατα τη γνωμη σου περιπτωση που καποιος μπορει να ειναι μονογαμικος οπως το εννοεις και να απατησει; Γιατι να το κανει; λολ
    Και αν οχι τοτε που χρησιμευει η διαγνωση "μηπως ειναι πολυγαμικος;" Εχω ειλικρινα περιεργεια για το πως το φανταζεσαι λολ.
    Δεν διαφωνουμε σε κατι ουσιαστικα, οτι κινητρα και να ειχε το προβλημα ειναι οτι η θεματοθετρια θελει αποκλειστικοτητα και αυτος την δουλευει μες στα μουτρα της και τα μουτρα του κοσμου. Το ψεμμα ειναι το προβλημα.
    Το να του μπει διαγνωση/ταμπελα δεν βλεπω σε τι χρησιμευει.

Senior Member
    Παιδια νιωθω σε αυτο το θεμα λες και βλεπω εκπομπη της Πανια λολ...απο τη μια κριντζ στο επακρο απο την αλλη δεν μπορω να σταματησω γαμωτο :'P

Banned
    Ναταλία φυσικά κι υπάρχει περίπτωση να ειναι μονογαμικος και να απατησει, η ταμπελα ειναι για ό,τι δηλωσεις! Το ιδιο και στα ομοφυλοφιλος , μπαι , παν κι ό,τι άλλο. Το ταμπελάκι ειναι για ό,τι δηλωσεις. Συνεπως κάποιος που αυτοθεωρειται πολυγαμικος ειναι με τη θέλησή του. Κάποιος που (αυτο)θεωρείται μονογαμικος σπάει την μονογαμια επειδη έχει παρασυρθει.. επειδη δεν κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες. Διοτι ως γνωστο οι ανθρωποι παρασύρονται.

Senior Member
    Δηλαδη καποιος που ειναι ομοφυλοφιλος βαζει στον εαυτο του το ταμπελακι και μπορει να παρασυρθει να κανει στρεητ σεξ με καμια σειρηνα; λολ.

Banned
    Χαχα δεν ξέρω τετοια περίπτωση, αλλα ξερω περίπτωση(εις) που κάποιος έβαλε στον εαυτό του το ταμπελάκι ομοφυλόφιλος για να κερδίσει τη συμπάθεια/φιλία/εμπιστοσύνη κοπέλας για να της προτείνει στο τέλος να συνευρεθούνε

Banned
    Υπαρχουν ομως πολλές περιπτωσεις σειρηνων που ειχανε το ταμπελακι στρειτ και παρασυρθηκαν από σειρηνες. Κι αντιστοιχα που ειχανε το ταμπελάκι homo αλλά παρασυρθηκαν από σειρήνους. Στις γυναικες είναι πιο πιθανον αυτο γιατί υπαρχει ρευστότητα στη γυναικεία σεξουαλικότητα

Senior Member
    παιδια εχω χαθει τι λετε ? αυτο που λετε περι πολυγαμιας θα ισχυε στην περιπτωση fuck buddies και σε ξεπετες τωρα οταν τρωνε μαζι τα σογια μαζι και πηγαινει η κοπελα στο σπιτι του γαμπρου για φαγητο δεν ισχυει κατι τετοιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρια 9 View Post
    παιδια εχω χαθει τι λετε ? αυτο που λετε περι πολυγαμιας θα ισχυε στην περιπτωση fuck buddies και σε ξεπετες τωρα οταν τρωνε μαζι τα σογια μαζι και πηγαινει η κοπελα στο σπιτι του γαμπρου για φαγητο δεν ισχυει κατι τετοιο
    Το καταλαβα. Για αυτο και σου ειπα οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι μαζι του παραπανω.

Banned
    Μαρία υπάρχουν ζευγάρια παντρεμμένα πολυγαμικά! Η σοβαρότητα μιας σχέσης δεν αποκλείει την πολυγαμία/πολυσυντροφικότητα! Αλλά εντάξει καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Τελος παντων,

Γνώμη μου να το ψάξεις περισσότερο γιατί μπορεί και πολλά που ακούς να είναι ψέματα λόγω ζήλιας. Πριν τον χωρίσεις ζήτα τα ρέστα από τον ίδιο! Αν δεν καίγεσαι και τόσο για τον τυπά, εντάξει , τόσα γκομενάκια υπάρχουν δε θα χαλάσεις τη ζαχαρένια σου!

Senior Member
    παντως natalia σε οτι αφορα αυτο με τα γκομενακια με τη φυσιοθεραπευτρια ειχε γινει πιο παλια και προφανως τωρα υπαρχει καποιος στη ζωη μου εχουν αλλαξει τα πραγματα .

Senior Member
    απλως το αναφερω γιατι οταν τρως με τα πεθερικα υποτιθεται οτι υπαρχει μια σοβαροτητα στη σχεση

Senior Member
    αυτο το νουμερο μπορειτε να μου πειτε γιατι θελει παιδι και γαμο μαζι ? και μεταξυ μας εγω τα πιστευω ολα αυτα γιατι και εγωπου τους εχω δει μαζι μου φαινονται περιεργοι συν τοις αλλοις εχεi αφησει μηνυματα στο facebook πριν τα φτιαξουμε μαζι δημοσια παρακαλω οπου καποια τον αποκαλει καυλα !

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρια 9 View Post
    αυτο το νουμερο μπορειτε να μου πειτε γιατι θελει παιδι και γαμο μαζι ? και μεταξυ μας εγω τα πιστευω ολα αυτα γιατι και εγωπου τους εχω δει μαζι μου φαινονται περιεργοι συν τοις αλλοις εχεi αφησει μηνυματα στο facebook πριν τα φτιαξουμε μαζι δημοσια παρακαλω οπου καποια τον αποκαλει καυλα !
    Γιατι τα θελεις εσυ. Οτι θες να ακουσεις σου λεει. Και αυτος αλλου θελει να τρωει να πινει και αλλου να πηγαινει και να το δινει.

Senior Member
    μα εγω δε ζητησα γαμο ουτε πσιδια αυτος μαλιστα μου προτεινε να συζησουμε στο σπιτι του κιολας

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast