εχει σεξουαλικη σχεση μαζι της η οχι ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    ειμαστε περιπου ενα χρονο

Senior Member
    επομενως πως τα θελω εγω ?

Senior Member
    τι λες τωρα για αυτα που εγραψα ? πως θελω εγω γαμο

Banned
    Quote Originally Posted by μαρια 9 View Post
    μα εγω δε ζητησα γαμο ουτε πσιδια αυτος μαλιστα μου προτεινε να συζησουμε στο σπιτι του κιολας
    Επομένως αφού δε θες γαμο ουτε παιδιά κι αυτός θελει, τότε φαινεται ότι εχει καταλαβει ότι δε θες κάτι σοβαρό. Ε και σου λέει αφου δε με παιρνει στα σοβαρά, ας μην την πάρω κι εγώ, και κάνει παιχνιδι με άλλες.. λογικό. Αμοιβαία είναι τα πράματα Μαρία

Senior Member
    catty δεν εννουσα οτι δε θελω γαμο και παιδια απλως εκεινος μου προτεινε να συγκατοικισουμε στο σπιτι του και μου εχει πει οτι θελει να κανουμε πρωτα παιδι και κατα τη διαρκεια της εγκυμωσυνης να παντρευτουμε ας πουμε στον εβδομο μηνα και εγω ειπα αργοτερα γιατι αλλιως να μου προτεινει να μεινουμε μαζι εγω αυτο δεν το αρνουμαι και ισα ισα εχουν γνωριστει και τα σογια

WhyAlwaysMe?
    Guest
    αυτο το νουμερο μπορειτε να μου πειτε γιατι θελει παιδι και γαμο μαζι ? και μεταξυ μας εγω τα πιστευω ολα αυτα γιατι και εγωπου τους εχω δει μαζι μου φαινονται περιεργοι συν τοις αλλοις εχεi αφησει μηνυματα στο facebook πριν τα φτιαξουμε μαζι δημοσια παρακαλω οπου καποια τον αποκαλει καυλα !
    Kαι μόνο με κάτι τέτοια,αξίζει να τον σουτάρεις as soon as possible.

Senior Member
    ποια ειναι τα κατι τετοια ?

Senior Member
    Κοριτσια σορυ που μπενω σφηνα αλλα να πω κατι.
    Αποκλειετε ο τυπος να κανει απλος ενα παιχνιδη με την αλλη κοπελα μονο και μονο για επιβεβαιωση??χωρις να σημενη οτι κανανε και σεξ...
    Δηλαδη παιζει μαζι της(με την αλλη κοπελα μονο και μονο για να δει αν απλος περναει η μπογια του)
    Οχι οτι και αυτο ειναι σωστο αλλα πολλες φορες το κανουν αυτο οι ανθρωποι
    Μια περιπτωση πιστευω ειναι αυτη..
    Η αλλη περιπτωση που πιθανον να ισχυει και το κανουν πολλοι ανδρες αυτο ειναι εξης.
    Η γυναικα μου γυναικα μου και απεξω οτι κατσει ειναι κερδος μου...
    Δεν λεω οτι ειναι σωστο λεω ομως λεω οτι αυτο το κανουν πολλοι ανδρες..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ποια ειναι τα κατι τετοια ?
    Για τα μηνύματα στο fb κλπ.

Senior Member
    Μαρια με συγχωρεις αλκα εχω ψιλο μπερδευτη εσυ σε ενα χθεσινο σου θεμα δεν ειπες οτι πλεον σε ενδιαφερει μονο η καυλα???και δικαιωμα σου φυσικα...αλλα αφου ειναι ετσι γιατι σκας για τον αλλον??
    Και αφου σε ενδιαφερει μονο η καυλα γιατι μπηκες σε σοβαρη σχεση??με συγχωρεις δεν στη λεω απλως ρωταω...

Αν σε μπερδευω με αλλο μελος θεωρησε το ολο σχολιο μου ακυρο

Senior Member
    ναι εγω ειμαι εννοουσ αοτι με ενδιαφερει το παθος σε μια σχεση και ν αι ακομα και αν υπαρχει ενταση και παθος και ο αλλος σου τη δινει ναι για μεν αειναι σοβαρη σχεση προς το παρον σε δυο η τρια χρονια 27 να οκ θα θελησω να παντρευτω και να κανω οικογενεια οχι τωρα πολυ αργοτερα . δευτερον συγνωμη ειναι μονο παιχνιδι το κολοπιασιμο και να δεις αν περναει η μπογια σου γιατι προβαινεις σε χειρονομιες ? εμενα το κολοπιασιμο μου δειχνει κατι περισσοτερο και να την αποκαλει υπερκινητικη σε τι αναφερρεται εμενα παειι το μυαλο μου στο σεξ εσυ τι λες για ολα αυτα ?

Senior Member
    ναι εγω ειμαι εννοουσ αοτι με ενδιαφερει το παθος σε μια σχεση και ν αι ακομα και αν υπαρχει ενταση και παθος και ο αλλος σου τη δινει ναι για μεν αειναι σοβαρη σχεση προς το παρον σε δυο η τρια χρονια 27 να οκ θα θελησω να παντρευτω και να κανω οικογενεια οχι τωρα πολυ αργοτερα . δευτερον συγνωμη ειναι μονο παιχνιδι το κολοπιασιμο και να δεις αν περναει η μπογια σου γιατι προβαινεις σε χειρονομιες ? εμενα το κολοπιασιμο μου δειχνει κατι περισσοτερο και να την αποκαλει υπερκινητικη σε τι αναφερρεται εμενα παειι το μυαλο μου στο σεξ εσυ τι λες για ολα αυτα ?
    Αχ είμαστε αψυχολογιτοι.δεν μπορείς να φανταστείς..
    Μπορεί να πιάσουμε Κόλο βυζί και και και. Μέχρι να δούμε ότι οκ η κοπέλα κάθετε για σεξ και μόλις το δούμε γεια χαρά..αντίο..κάποιοι περνούμε επιβεβαιώσει από αυτό κάποιοι το φτάνουν στο σεξ...κάποιοι περιορίζονται στης χειρονομίες...για κάποιους είναι απλός ένα παιχνίδι ούτε επιβεβαιώσει ούτε τίποτα.να έχω ποικιλία στο άγγιγμα και μόνο...
    Ότι κι αν ισχύει απτά παραπάνω ειναι λάθος τη στιγμή που έχουμε σχέση και ειδικά όταν αυτό είναι σοβαρή σχέση...από κει και πέρα η απόφαση φυσικά είναι δική σου

Senior Member
    μα να την αποκαλει και υπερκινητικη εμεμνα παει το μυαλο σε κατι σεξουαλικο + το κολοπιασιμο μου δειχνει οτι κατι εχει προηγηθει . αν δεις το συνολο ολων αυτων που ανααφερω στο αρχικο ποστ δεν ειναι ενα ουτε δυο ουτε τρεια ειναι αρκετα .ουτε μπορω να εχω ενα συντροφο που ψαχνεται για επιβεβαιωση στα 32 του σορυ κιολας δεν μπορω να ασχολουμαι με μια ανασφαλαρα. τι ειναι 20 χρονων ?και συγνωμη κιολας ακομη και για επιβαιωση να ειναι σημαινει οτι κατι δεν του δινω εγω σ αυτο το κομματι . τι λες ?

Senior Member
    μα να την αποκαλει και υπερκινητικη εμεμνα παει το μυαλο σε κατι σεξουαλικο + το κολοπιασιμο μου δειχνει οτι κατι εχει προηγηθει . αν δεις το συνολο ολων αυτων που ανααφερω στο αρχικο ποστ δεν ειναι ενα ουτε δυο ουτε τρεια ειναι αρκετα .ουτε μπορω να εχω ενα συντροφο που ψαχνεται για επιβεβαιωση στα 32 του σορυ κιολας δεν μπορω να ασχολουμαι με μια ανασφαλαρα. τι ειναι 20 χρονων ?και συγνωμη κιολας ακομη και για επιβαιωση να ειναι σημαινει οτι κατι δεν του δινω εγω σ αυτο το κομματι . τι λες ?
    Καλά η ηλικία δεν παίζει ρόλο...στα υπόλοιπα συμφωνώ
    ...και αν δεν το έχουν κάνει ακόμα θα το κάνουν σύντομα
    ...και παιχνίδι να είναι εκεί θα κατάληξη...
    Απλά όλα τα προηγούμενα που ανέφερα είναι γιατί πολλές φορές γίνεται και αυτό

Page 3 of 3 FirstFirst 123