γιατι στους ανδρες αρεσουν η ομοφυλοφιλες γυναικες η οι bisexual ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58
    Senior Member
    τι να σου πω και γιατι της αρεσουν οι γυναικες ? για μενα λοξοδρομει απο το φυλο της

Senior Member
    διαφωνω με το 7 και το 8 . εχω γνωρισει αντρα ωριμο ο οπιος επι λεξη μου εχει πει οτι καποια στογμη οι νεοι θα πρεπει να μαθουν οτι σεξ δεν ειναι αυτο που βλεπουν στις τσοντες . οσον αφορα το 7 κατα τη γνωμη μου για να επιλεγουν γυναικες ναι θα θελαν να ειναι αντρες αλλα δεν μπορουν !

Banned
    Ναι δίκιο είχε αυτός που γνώρισες! Όχι από τις τσόντες! Σε αυτό που λες βασικά διαφωνώ ότι όλες θέλουν να είναι άντρες. Αυτές είναι οι αρσενικών χαρακτηριστικών κυρίως, άσε που όταν μαθαίνουν ότι αν κάνουν εγχείρηση το πέος θα είναι μικροσκοπικό τα παρατάνε.. Αλλά πολλές όντως έχουν θέμα με το σώμα. Μερικές θέλουν να κάνουν αφαίρεση στήθους πχ. Απλά εντάξει οι πιο πολλές συμβιβάζονται με το σώμα και παρατάνε τα σχετικά με την αλλαγή φύλου

Banned

Question

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Last edited by αλεξανδρος_77; 17-12-2017 at 22:40. Reason: προβληματισμος το λεω η δε το λεω??

Banned
    για να στο πω πιο κατανοητα γιατι ειναι πλεονεκτες :-/ και το να φανταζεσαι οτι κοιτας και αυτο πλεονεξια ειναι...
    αρα δεν ειναι η φαντασιοση να τις κανουν γυναικες αλλα η φαντασιωση να κοιτουν απο κει και περα δε .. ας μη θελουν και τιπτ αλλο... δεν ειναι και τοσο τραγικο...

Senior Member
    τι να σου πω εγω ξερω οτι ο αντρας ειναι αντρας και η γυναικα ειναι γυναικα ! η φυση αυτο εκανε ! τωρα ολα τα αλλα ανηκουν στις διαστροφες για μενα παντοτε !

Senior Member
    Οι άντρες είμαστε γενικά οπτικοί τύποι! Οπότε λογικό είναι να μας αρέσει η εικόνα δύο θηλυπρεπών γυναικών να αγγίζουν η μία την άλλη! Δεν φαντασιωνόμαστε τις λεσβίες! Φαντασιωνόμαστε πως φτιάχνονται επίτηδες για να τις κοιτάζουμε, και να μας... φουντώνουν! Δεν χρειάζεται να κάνουν σέξ! Αρκεί να αγγίζονται κλπ Στο μαγαζί που δουλεύω έχω πολλές λεσβίες! Δεν έχω κοιτάξει ούτε μια ποτέ μου! Δεν μου αρέσουν!
    Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι το αποδεκτό, αλλά διαστροφή δεν είναι! Η αμφιφυλοφιλία είναι κάτι πολύ χειρότερο πίστεψε με! Για εμένα αυτό δεν είναι αποδεκτό! Όπως ακόμη το να κάνουν ζευγάρια ανταλλαγές συντρόφων! Αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω!
    Οι σεξουαλικές διαστροφές είναι δυστυχώς πάρα πολλές και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ότι πιο αηδιαστικό και βίαιο μπορείς να φανταστείς, αν μπορείς να το φανταστείς βέβαια!

Banned
    οσες τασεις και να εχει καπιος υπαρχει ενας φυσικος νομος που λεει οτι τα αντιθετα ελκονται αν οχι ερωτικα (σε σπανιες περιπτωσεις τοσο ακραια) τοτε φιλικα...

Senior Member
    οντως και για μενα οι bi ειναι απο τους χειροτερους ! και αηδιαστικοι να σου ερχεται παντρεμενη με παιδια και να τις αρεσουν οι γυναικες αηδια η ο αντρας ! δε γινεται και με τα δυο ! ασε κιολας που πιστευω οτι κατι απο τα δυο υπερτερει

Senior Member
    εγω παλι πιστευω σε οτι αφορα τους χαρακτηρες πρεπει να ειναι ιδιοι για να ταιριαξουν !

Banned
    οταν καπιος καταπιεζεται και δε το εκδηλωνει αυτο στο τελος καπια μερα θα πεσει ακομα βαθυτερα στην ομοφυλοφιλια ενω αν ειναι λιγο μπορει και να μη του φαινεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    http://popaganda.gr/lesbian-bisexual-women-study/

πολλα γραφεται, αλλα ακομα δεν εχετε καταλαβει την διαφορα της λεσβιας απο την ομοφυλοφυλη γυναικα

εδω και σε βιντεο.
    https://www.youtube.com/watch?v=f5V_7YipXFk

για αυτο λενε η αμαθεια καλυτερη της ημιμαθειας.
    ξερω, εγινα λιγο κακος και εξυπνακιας!!
    Αυτο εγω δεν το ηξερα.τωρα εχω το διλλημα σε ποια κατηγορια ανηκω.παντως αν βρεθει κανενας ειδικος σεξολογος στο φορουμ ας μας ενημερωσει παρακαλω.

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Last edited by iwannaaa; 19-12-2017 at 20:07.

Senior Member
    Μπορει καποιος να με βοηθησει? Εχω μπερδευτει παλι και το σκεφτομαι συνεχεια με ενοχες.πιο πολυ το εξαρτημενο ατομο μου παει αλλα δε θα μου αρεσε ουτε το ενα ουτε το αλλο.νιωθω απαισια

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Ιωάννα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφησεις τα ταμπελάκια , να κοιτάξεις να τα βρεις με τον εαυτό σου. Κι όταν ερωτευτείς κάποιο άτομο απλά ερωτευσου το, είτε λέγεται κορίτσι ειτε αγόρι. Μη σπαταλάς ψυχική ενέργεια ψάχνοντας να κολλήσεις ταμπελάκι στον εαυτό σου. Δεν θα σου το ζητήσει κανείς!

Senior Member
    Ρε Ιωάννα ακόμα μικρή είσαι άσε τι νομίζεις εσύ θεσ να γίνεις γυναίκα με ψυχή να σε γουστάρουν όλοι κι ας ασχυμηνεισ αυτό προϋποθέτει να δουλευεισ όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι ανεξάρτητες να έχεις τα λεφτακια σου τι δουλίτσα σου να μη σε κάνει κουμάντο κανεισ για πόσο νομίζεις θα είσαι νέα κ όμορφη δέκα χρόνια ακόμα μετά τι θα κανεισ δε μας νοιάζει τι κανεισ στο κρεβάτι σου αυτό νοιάζει τον άντρα σου όταν θα παντρευτεισ κανέναν άλλο

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast